Drugi trymestr już nam leci, jeszcze trochę będzie trzeci. Wrześniówki 2014 cz.III - Strona 103 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-14, 01:46   #3061
aa2
Zakorzenienie

Dot.: Drugi trymestr już nam leci, jeszcze trochę będzie trzeci. Wrześniówki 2014 cz.

miałam sobie dziś na spokojnie popisać i pupa... cały wieczór siedziałam z małym, budzil się ciągle i ewidentnie go coś bolało, w końcu po 23 obudził się jeszcze z bólem brzucha i wymioty....masakra no nie wiedziałam jak mu pomóc, w końcu pojechaliśmy do lekarza niedawno wróciliśmy i mały jednak ma gardło czerwone, angina......szkoda gadać męczył się bo pani doktor gdzie byliśmy po południu nie chciało się go porządnie obejrzeć.....
mały właśnie zasnol ale biedny mruczy przez sen, a ja patrzę i obserwuje więc siedzę na necie bo i tak nie zasne
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-14, 05:26   #3062
Latte88
Zakorzenienie

Dot.: Drugi trymestr już nam leci, jeszcze trochę będzie trzeci. Wrześniówki 2014 cz.

Asiu szkoda Marcelka mi bardzo, że tak się męczy. Mam nadzieję, że szybko wrócić mu zdrówko
Latte88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-14, 07:24   #3063
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 88Ekaterina88 Pokaż wiadomość
oki
daj znać tylko kiedy bo mam terminaż napięty
Spoczko

Cytat:
Napisane przez Latte88 Pokaż wiadomość
Dziś któraś z nas/Was napisała, że ją coś strzela jak mówi, że jest gruba a ktoś odpowiada, no przecież jesteś w ciąży. Otóż mój mąż robi dokładnie to samo czym doprowadza mnie do szewskiej pasji. Mogę być gruba teraz bo jestem w ciąży. Kiedy indziej juz nie. Nie będę się już nakrecac. Tak ni się przypomniało
Mi też tak powiedział Tż Kiedyś. Bo on się wielce brzydzi grubymi kobietami i w ciąży to wiadomo muszę być gruba i nic na to nie mówi,bo w sumie co mu to da ale po za tym mam być taka jak np. teraz... Czyli wywnioskowałam,że jakbym ważyła 9 dych to by mnie nie kochał czy co... Ale już wystarczy słucham o naszej koleżance,która dosyć dużo waży i jest dosyć gruba i mam dosyć jego gadania,bo co go to obchodzi

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
miałam sobie dziś na spokojnie popisać i pupa... cały wieczór siedziałam z małym, budzil się ciągle i ewidentnie go coś bolało, w końcu po 23 obudził się jeszcze z bólem brzucha i wymioty....masakra no nie wiedziałam jak mu pomóc, w końcu pojechaliśmy do lekarza niedawno wróciliśmy i mały jednak ma gardło czerwone, angina......szkoda gadać męczył się bo pani doktor gdzie byliśmy po południu nie chciało się go porządnie obejrzeć.....
mały właśnie zasnol ale biedny mruczy przez sen, a ja patrzę i obserwuje więc siedzę na necie bo i tak nie zasne
Zdrówka dla maluszka !!

Jem i jadę do ginka zaraz. trzymcie kciuki laski !

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
Metamfetaminax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-14, 07:35   #3064
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Metamfetaminax Pokaż wiadomość
Spoczko

Mi też tak powiedział Tż Kiedyś. Bo on się wielce brzydzi grubymi kobietami i w ciąży to wiadomo muszę być gruba i nic na to nie mówi,bo w sumie co mu to da ale po za tym mam być taka jak np. teraz... Czyli wywnioskowałam,że jakbym ważyła 9 dych to by mnie nie kochał czy co... Ale już wystarczy słucham o naszej koleżance,która dosyć dużo waży i jest dosyć gruba i mam dosyć jego gadania,bo co go to obchodzi

Zdrówka dla maluszka !!

Jem i jadę do ginka zaraz. trzymcie kciuki laski !
No ciekawa ciekawa czy zapozuje
Powodzenia

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Razem już 10 lat
1.07.2012 Willkommen in Deutschland
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny
25.08.2014 Marika Nasze szczescie

88Ekaterina88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-14, 07:49   #3065
Aliszcze
Zakorzenienie

Cytat:
cierpliwości siły sie znajda , nei bedzie wyjścia
mi kazdy mówił ze po porodzie bede chodziłą spac z dzieckiem i skonczy mi sie siedzenie po nocach i co i dupa miałam na tyle sił ze jeszcze po nocach coś ogarniałam, a i na necie posiedziałam, a w nocy spokojni edo młodego wstawałam
budził mnie kazdy szmer
dokładnie, ja odkryłam przy niemowlaku, że przespane 5 godzin starcza mi by być pełną energii do wszystkiego człowiek może się przystosować. Teraz mi na nowo dziwnie na myśl, że skonczy się spanie po nocach. Moja młoda już od dawna ładnie śpi nawet do 12 godzin. A teraz znów niemowlak w domu będzie

Cytat:
Napisane przez bezaczek7 Pokaż wiadomość
widzę kilka nowych mamuś chyba przybyło do nas, witajcie
dzięki za kciuki, zarobiłam 150zł, pozbyłam się paru rzeczy z domu, więc gitarka i nawet kupiła troszkę więcej, bo wzięłam kolczyków więcej pod kolor bransoletki i wzięła wszystkie poza jedną parą
a ja mam takie cudo na kolację pierwszą pochłonęłam godzinę temu, zasiedziałam się na necie i teraz wciągnę drugą.
podłoga w kuchni schnie, folia na suficie przypięta, rano przychodzi fachman i będzie robił zaprawą tynkarską (nie murarską ani cementową ani wyrównującą-kto by pomyślał, że ich tyle istnieje różnych ) ściany i dziury w nich-po kablach, rurkach itp. wybraliśmy wstępnie kafelki 40x40 dziś, pojedziemy jeszcze w 2 lub 3 miejsca i jak nie będzie innych fajnych, to weźmiemy te. nie wiedziałam, że szare kafelki to taki problem
brawo za udaną transakcję

Cytat:
biedaczek, a ma gorączkę/ jak się czuje teraz po nocy?

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-14, 07:53   #3066
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde
Konto usunięte

Cześć dziewczyny!
Cytat:
Mam nadzieję, że mały pospał choć trochę w nocy. Życzę dużo zdrówka la niego!

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i czekam na relacje

Ja wciąż nie dostałam wypłaty z pracy i krew mnie zalewa Obiecałam sobie, że nie będę się tym przejmować, bo czułam że tak będzie
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-14, 08:33   #3067
201610121609
Konto usunięte

Hej Dziewczyny
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i jak tak czytam o Waszych wizytach to juz chce mojej a to dopiero za dwa tyg... no ale ja juz jestem po polówkowym i wiem kto we mnie mieszka wiec tym sie pocieszam
Za dwa tyg tez czeka mnie glukoza i staram sie nastawić pozytywnie chociaż zawsze mnie jakos nawet sama myśl o tym odrzucała zagryze cytryna i dam radę

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
201610121609 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-14, 08:49   #3068
małaPaulina
Wtajemniczenie

Witam się w 24 tygodniu
ale ten czas leci... powiem wam ze I trymestr mi sie okrutnie dużył ale pewnie tez przez te mdłosci i wymioty.... a teraz tak szybko ech

Dziś mam wizyte u dentysty nie żebym się bała ale ide prywatnie i mam nadzieje że nie okaże się że mam kilka dziur bo mnie po prostu nie stać...
A i dziś widzę się z kumpelkami ktore mają małe dzieci w tym jedna jest znowu w ciązy popytam o wózki,laktatory,pieluszi i inne rzeczy jak dowiem się czegoś ciekawego to dam znać

jestem maleństwem i dobrze mi z tym (158cm)
małaPaulina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-14, 09:13   #3069
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez małaPaulina Pokaż wiadomość
Witam się w 24 tygodniu
ale ten czas leci... powiem wam ze I trymestr mi sie okrutnie dużył ale pewnie tez przez te mdłosci i wymioty.... a teraz tak szybko ech

Dziś mam wizyte u dentysty nie żebym się bała ale ide prywatnie i mam nadzieje że nie okaże się że mam kilka dziur bo mnie po prostu nie stać...
A i dziś widzę się z kumpelkami ktore mają małe dzieci w tym jedna jest znowu w ciązy popytam o wózki,laktatory,pieluszi i inne rzeczy jak dowiem się czegoś ciekawego to dam znać
Paulina nie zapomnij sie popytac o poród i niespodzianki w jego trakcie

Nie przywitalam sie ostatnim razem, zatem Witam

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Stary 2014-05-14, 09:16   #3070
golgie
Zakorzenienie

GG do golgie

aa2-życzę zdrówka Marcelkowi
Ale jestem happy-Julcia dostała się do przedszkola!!!

Moja fragrantica

WYMIANA
golgie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-14, 09:18   #3071
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez golgie Pokaż wiadomość
no to gratulacje
Sukces

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Stary 2014-05-14, 09:36   #3072
aa2
Zakorzenienie

dzień dobryy
melduje sie z kawusią, noc spana na raty bo mały sie budził bidulek

dziękujemy za zyczonka powrotu do zdrowia, teraz jest w miare ok, ale widac ze gardełko boli

wiecie najgorsze było to ze u lekarza bylismy i wieczorem nagle ni ewiadomo co mu jets bo kobieta wyklouczyła zeby i gardło-no i bezsilnośc, co ja se juz nawkrecałam a okazuje sie ze moje podejrzenia co do gardła były słuszne

META kciuki za wizyte i trzymam kciuki zeby maluszek sie ujawnił

Golgie brawo za przedszkole, to co od wrzesnia mamy debiut ?
Stary 2014-05-14, 09:42   #3073
allckarola
Zadomowienie

Metam ja ciagle od meza slysze ta gruba, ta przytyla jak bedziesz tak wygladac to rozwod. On sobie zartuje a ja glupia panikuje nie chce tak wygladac i moze nie wygladam ale czuje sie jak wieprz ;p
Dzis postanowilam wziasc sie za siebie nie jesc po barach bo przez dwa dni mi tu przywozili koledzy jak zamawiali dla siebie. Koniec!!!
Przychodze do domu i zaczynam cwiczyc jakies cwiczenia w ciazy ;p
Za dwa tyg zaczynam chorobowe to wtedy bede miala wiecej czasu dla siebie i na dbanie o to co jem
allckarola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-14, 09:44   #3074
golgie
Zakorzenienie

GG do golgie

Cytat:
dzień dobryy
melduje sie z kawusią, noc spana na raty bo mały sie budził bidulek

dziękujemy za zyczonka powrotu do zdrowia, teraz jest w miare ok, ale widac ze gardełko boli

wiecie najgorsze było to ze u lekarza bylismy i wieczorem nagle ni ewiadomo co mu jets bo kobieta wyklouczyła zeby i gardło-no i bezsilnośc, co ja se juz nawkrecałam a okazuje sie ze moje podejrzenia co do gardła były słuszne

META kciuki za wizyte i trzymam kciuki zeby maluszek sie ujawnił

Golgie brawo za przedszkole, to co od wrzesnia mamy debiut ?
No, lekarze czasem potrafią zdezorientować
Dzięki za gratki,ano debiut!!
Właśnie piszę oświadczenie woli i właśnie się zorientowałam,że napisałam:,,wyrażam wolę uczęszczania mojego dziecka Julii X..."
i chyba powinnam była napisac wyrażąmy wolę uczęszczania naszego dziecka...
Chyba juz jednak zostawię jak jest

Moja fragrantica

WYMIANA

Edytowane przez golgie
Czas edycji: 2014-05-14 o 09:45
golgie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-14, 09:46   #3075
allckarola
Zadomowienie

Golgie zostaw tak jak jest chyba nie ma znaczenia czy Twoje czy Wasze chyba kazdy to wie
Na zwolnieniach moja mama tez pisala zasze mojego dziecka
Stary 2014-05-14, 09:56   #3076
Latte88
Zakorzenienie

Dzień dobry Kochane moje Skarby
Dziś noc jak w przypadku Asi noc na raty. Mama moja się zatrula wczoraj jedzeniem i gorączka i straszne bóle brzucha. Dziś wracamy do domu, czekam na męża. Nie ma sensu siedzieć z chorobą.
Trzymam kciuki za wizyty.

---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ----------

Golgie to córeczka się ucieszy, że do przedszkola pójdzie nasz młody tez od września śmiga,
Stary 2014-05-14, 10:15   #3077
allckarola
Zadomowienie

Latte czesc kochana

---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ----------

mam dylemat czy puścić mojego meza na impreze w sobote bo chce jechac z bratem i z kolega ale pewnie pojedzie niech przynajmniej on skorzysta bo ja juz nie bardzo.
A ja tak nie lubie spac sama
Stary 2014-05-14, 10:22   #3078
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez allckarola Pokaż wiadomość
Latte czesc kochana

---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ----------

mam dylemat czy puścić mojego meza na impreze w sobote bo chce jechac z bratem i z kolega ale pewnie pojedzie niech przynajmniej on skorzysta bo ja juz nie bardzo.
A ja tak nie lubie spac sama
Mój juz oczywiście wykorzystał sytuacje i wczoraj jak ta biedna Bozia dala mu znak, pojechał do kolegi na piwo, ponoć jedno ale wątpię trochę mnie wkurzylo, że akurat jak mnie nie ma w domu, ale mamy zasadę, że raz w miesiącu może się resetowac to już ma zaliczone
Boże jak ja się cieszę, że go zobaczę juz dzisiaj masakra człowiek po 7 latach jak dziecior się cieszy na widok starego swojego
Stary 2014-05-14, 10:23   #3079
Aliszcze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez golgie Pokaż wiadomość

super moja też od września zacznie przedszkole

chyba zakupię sobie ksiażkę tej autorki-matki ;;http://ksiazki.onet.pl/pamela-drucke...istnieja/xhbk4

Stary 2014-05-14, 10:24   #3080
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Latte88 Pokaż wiadomość
Mój juz oczywiście wykorzystał sytuacje i wczoraj jak ta biedna Bozia dala mu znak, pojechał do kolegi na piwo, ponoć jedno ale wątpię trochę mnie wkurzylo, że akurat jak mnie nie ma w domu, ale mamy zasadę, że raz w miesiącu może się resetowac to już ma zaliczone
Boże jak ja się cieszę, że go zobaczę juz dzisiaj masakra człowiek po 7 latach jak dziecior się cieszy na widok starego swojego
my po ponad 10 i jak si enei widzimy to juz mi teskno ogólni ebardzo lubimy byc razem
Stary 2014-05-14, 10:27   #3081
allckarola
Zadomowienie

My tez jakos tesknimi za soba nawet bardziej niz kiedys maz mi pisze ze juz nie moze sie doczekac kiedy wroci do zony i do Mai kochany
Stary 2014-05-14, 10:29   #3082
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
my po ponad 10 i jak si enei widzimy to juz mi teskno ogólni ebardzo lubimy byc razem
To chyba musi być miłość
A moj do mnie codziennie jak tu jestem : chyba się nie zakochalas w jakimś palancie ?
Jakbym była teraz najlepszym obiektem seksualnym, ale miło słyszeć. My Asiu często jesteśmy osobno, bo pracuje tż na dyzurach w pogotowiu. Ale jednak inaczej praca a inaczej jak to żona wyjechała. I jeszcze mówi mi dziś : ale wiesz, że nie zdążyłem posprzątać słodziak

---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ----------

Cytat:
My tez jakos tesknimi za soba nawet bardziej niz kiedys maz mi pisze ze juz nie moze sie doczekac kiedy wroci do zony i do Mai kochany
Mój też tęskni za małą w brzuszku. Nie wiem co będzie jak się urodzi nigdy bym go nie podejrzewała o takie wielkie pokłady miłości i to do dziecka nienarodzonego. Myślałam, że poczuje miłość po porodzie jak to wkrecaja wszystkim facetom, że miłość przychodzi gdy zobaczą dzidzie. Ale nasi tzci na forum są zupełnie inni
Stary 2014-05-14, 10:32   #3083
allckarola
Zadomowienie

Nie wiem jak to bedzie okaze sie jak juz bedzie dzidzi w domu i przyjdzie do spania ;p zobaczymy czy bedzie zadowolony. Narazie jest kochany i niech tak zostanie
Stary 2014-05-14, 10:40   #3084
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Cytat:
Metam ja ciagle od meza slysze ta gruba, ta przytyla jak bedziesz tak wygladac to rozwod. On sobie zartuje a ja glupia panikuje nie chce tak wygladac i moze nie wygladam ale czuje sie jak wieprz ;p
Dzis postanowilam wziasc sie za siebie nie jesc po barach bo przez dwa dni mi tu przywozili koledzy jak zamawiali dla siebie. Koniec!!!
Przychodze do domu i zaczynam cwiczyc jakies cwiczenia w ciazy ;p
Za dwa tyg zaczynam chorobowe to wtedy bede miala wiecej czasu dla siebie i na dbanie o to co jem
Mój też tak żartuje ale wiem,że to tylko gadanie i nie przejmuje się tym Co to za facet,że rozstałby się ze swoją babką,bo przytyła Musiałby być na prawdę świnią

Aa ciotki !!
SYN ! -zamieni się ktoś na córeczkę ?

Podobno bez dwóch zdań tylko jak lekarz robił usg mówi"znacie płeć?" ja mówię,że nie i on czy chcemy poznać a ja już tak,tak oczywiście a on"No chłopak jak nic,bez dwóch zdań" I powiedział to chyba z 5 razy a ja taka zawiedziona"eeeee" I tż w gabinecie się ze mnie śmiał,że tak się nakręcałam na dziewczynkę,ale sam chciał córeczkę przecież
No nic najważniejsze,że wszystkie organy idealne,mały waży 455gramów i już nie jest dzidzią,maluchem-tylko synkiem

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
Stary 2014-05-14, 10:41   #3085
Aliszcze
Zakorzenienie

meta, super, gratulacje

Stary 2014-05-14, 10:47   #3086
allckarola
Zadomowienie

Metam Gratuluje Synka
Oj ważne ze zdrowy i duzy.
No tak mowi oczywiscie sie smieje mysli ze mnie to zmotywuje zebym cos ze soba zrobila bo jak to o mi mowi po ciazy nie bedzie juz wymowek czemu tyjesz hehe
Mowi ze bedzie po pracy zostawal z mala a ja moge sobie cwiczyc bo nie mowie ale brakuje mi treningow moich

---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ----------

Mi tak kazdy wkrecal ze bedzie syn ze ja juz szlam za kazdym razem d gina z mysla taka ze powie ze syn a tu corka i jeden i drugi lekarz powiedzial na pewno corka ;d oby tak zostalo juz
Stary 2014-05-14, 10:48   #3087
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aliszcze Pokaż wiadomość
meta, super, gratulacje
Dzięki
Cytat:
Metam Gratuluje Synka
Oj ważne ze zdrowy i duzy.
No tak mowi oczywiscie sie smieje mysli ze mnie to zmotywuje zebym cos ze soba zrobila bo jak to o mi mowi po ciazy nie bedzie juz wymowek czemu tyjesz hehe
Mowi ze bedzie po pracy zostawal z mala a ja moge sobie cwiczyc bo nie mowie ale brakuje mi treningow moich
Dziękuję
Mój Tż też myśli,że mnie tak zmotywuje i sam mówi"no nie ma że boli,po porodzie biegasz" taaaa

Ale za to powiedziałam do Tż,że teraz będziemy mieli pretekst żeby robić córeczkę No co... Starszy brat koleżków przyprowadzi dla młodej

Stary 2014-05-14, 10:48   #3088
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Metamfetaminax Pokaż wiadomość
Mój też tak żartuje ale wiem,że to tylko gadanie i nie przejmuje się tym Co to za facet,że rozstałby się ze swoją babką,bo przytyła Musiałby być na prawdę świnią

Aa ciotki !!
SYN ! -zamieni się ktoś na córeczkę ?

Podobno bez dwóch zdań tylko jak lekarz robił usg mówi"znacie płeć?" ja mówię,że nie i on czy chcemy poznać a ja już tak,tak oczywiście a on"No chłopak jak nic,bez dwóch zdań" I powiedział to chyba z 5 razy a ja taka zawiedziona"eeeee" I tż w gabinecie się ze mnie śmiał,że tak się nakręcałam na dziewczynkę,ale sam chciał córeczkę przecież
No nic najważniejsze,że wszystkie organy idealne,mały waży 455gramów i już nie jest dzidzią,maluchem-tylko synkiem
Kurna dlaczego ja nie otwieram działalności - wróżenie ?
Gratuluję Kochana cudnie, że zdrowy i ładnie waży
Stary 2014-05-14, 10:52   #3089
allckarola
Zadomowienie

Ach te motywacje facetow szkoda ze oni nic nie robia ze soba Tyle ze moj maz wyglada calkiem fajnie zostalo mu duzo miesni po silowni bo kiedys duzo cwiczyl teraz woli co innego robic. Je co popadnie i dziad nie tyle noo
Stary 2014-05-14, 10:57   #3090
katiusza1985
Raczkowanie

META klask i: Gratuluje Synka

---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ----------

Cytat:
Napisane przez DorissiriD Pokaż wiadomość
A ja mam chyba zapalenie pęcherza...
ojjjjaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości