|
|||||||
| Notka |
|
| Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3061 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy
może nie podam konkretnego nazwiska lekarza ginekologa, ale powiem po czym można poznać dobrego. mianowicie czasem lepiej jest wybrać mężczyznę niż kobietę bo są delikatniejsi. po za tym powinien co jakiś czas zbadać piersi i spytać się o badania cytologiczne. bo jest to bardzo ważna sprawa z którą nie ma żartów.
http://www.facebook.com/home.php#!/d...pp_10442206389 |
|
|
|
#3062 |
|
Rozeznanie
|
W USTCE:
Kellas Wojciech -naprawdę świetny fachowiec i nikogo nigdy nie zbywa , by "ubic" jak najwięcej pecjentek, zawsze odbierze tel, lub oddzwania, pomaga, radzi, EXTRA facet, a przy tym niesamowicie przystojny
|
#3063 |
|
Przyczajenie
|
Wrocław
lek.med.Janina Ilczyszyn- Medrun Krasińskiego 9 miła, konkretna, delikatna zna się na fachu szczerze polecam
|
#3064 |
|
Raczkowanie
|
łódź - ginekolog Andrzej Jaworski , pytałam się tez innych kobiet (jego pacjentek) czy on rzeczywiście jest w porządku zanim się do niego udałam i wszystkie były zadowolone, i ja też jestem.
|
|
|
|
#3065 | |
|
zielony stworek
|
Cytat:
Też ją polecam. Chodziłam do niej w Łodzi. Przyjmowała w Salve o ile pamiętam,na NFZ. Dobry fachowiec, były badania i cytologia. O nic nie trzeba się prosić. Edytowane przez kaledonia Czas edycji: 2011-04-12 o 19:14 |
|
|
|
|
#3066 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: dobry ginekolog w trójmieście
Jeśli chodzi o dr Michała Korzona to mega polecam
bardzo sympatyczny i miły lekarz. Wszystko wyjaśni i wytłumaczy potrafi rozładować nerwy w czasie badania a do tego konkretny. Ma swój gab prywatny na Beniowskiego ale przyjmuje też na fundusz w poradni w UCK w Gdańsku. Kolejki są w miarę krótkie także polecam
|
|
|
|
#3067 |
|
Raczkowanie
|
LUBLIN
Lek. med. Piotr Błażukiewicz Jana Sawy4/03 Donna Vita Byłam u wielu ginekologów ale ten jest po prostu naaajlepszy. Prowadził mi ciąże i był przy porodzie chodze do niego nadal.To bardzo miły i delikatny ginekolog POLECAM!!! |
|
|
|
#3068 |
|
Przyczajenie
|
hej poszukuję dobrego ginekologa w warszawie(lub bliskiej okolicy) gdzie wizyta prywatnie bedzie mniej kosztować niż 100 zl,zna któraś może takiego????
pozdro
|
|
|
|
#3069 |
|
Raczkowanie
|
Kraków
Witam Chciałam się zapytać o panią doktor Joannę Korabel. Czy któraś z Wizażanek wie, czy ona przyjmuje w tym prywatnym gabinecie na Krowoderskiej? W internecie znalazłam ją tylko w Scanmedzie, a tam jest tylko we wtorki od 18:00-20:00 - tak przynajmniej wynika z rozpiski. A jeśli nie przyjmuje prywatnie, to ile mniej więcej czeka się na wizytę u niej w Scanmedzie? Z góry dziękuję za pomoc
|
|
|
|
#3070 |
|
Zakorzenienie
|
cofam
Edytowane przez Miss Dramatique Czas edycji: 2013-04-21 o 15:32 |
|
|
|
#3071 |
|
Rozeznanie
|
Z czystym sumieniem polecem Dr. Jacka Madeja. Doskonaly specjalista i swietny czlowiek
Kiedys zapieralam sie ze nigdy nie pojde do mezczyzny ale odkad trafilam do Pana Madeja juz nie zmienie lekarza ![]()
|
|
#3072 |
|
Raczkowanie
|
POZNAŃ
Cześć ! Mam pytanie: czy któraś z Was ma jakieś doświadczenia z NZOZ KONSYLIARZ (POZNAŃ, ul. Słowackiego 8 III piętro")? Wiem, że pracuje tam kilku ginekologów. Może któraś z Was chodzi tam do ginekologa? Jeśli możecie mi pomóc to będę wdzięczna! Pozdrawiam
|
|
|
|
#3073 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Dołączam się do tego pytania. I żeby czas oczekiwania na wizytę był krótszy niż 3 tygodnie od zapisu. Właściwie to interesuje mnie głównie lekarz dyspozycyjny. Czy ktoś o takim słyszał? |
|
|
|
|
#3074 |
|
Zadomowienie
|
Bielsko - Biała
dr Seweryn Niemcewicz Mimo, ze ma charakterek i czasami potrafi być nieprzyjemny badź uszczypliwy (słyszałam dużo takich opini, choć mnie zawsze traktował kulturalnie i sympatycznie) jest bardzo dobrym specjalistą. Podstawowa wizyta kosztuje 50 zł.
|
|
#3075 |
|
Przyczajenie
|
Trójmiasto
dr Ewa Pilarska Za✂✂✂ista babka. Dużo troski i czasu poświęca każdej swojej pacjantce. Wszystko wyaśni, doradzi. Lubi się spóźniać. Poza tym chyba nie jestem jedyna w swoim sądzie gdyż dostanie się do niej graniczy czasami z cudem. Opiekowała się mną podczas mojej ciąży - synek uordził się tydzien po terminie, 4,700kg, 10 w skali Apgar. Dla mnie bomba! Od niedawna pani dr przyjmuje w swoim prywatnym gabinecie na ul. Śląskiej w Gdyni. Bardzo polecam! |
|
|
|
#3076 |
|
Przyczajenie
|
Piaseczno
Dr Juliusz Butkiewicz Bardzo kompetentny lekarz, z wielkim doświadczeniem, z wielką kulturą osobistą, przyjazny i sympatyczny. Nie bagatelizuje żadnych problemów, nie kombinuje na oślep z hormonami, zleca badania, jeśli trzeba kieruje do szpitala. Odpowiada na pytania, poświęca pacjentce tyle czasu ile ona potrzebuje. Nigdy nie usłyszałam od niego głupiego, niesmacznego ani nawet niewinnego żartu na temat współżycia lub kobiecych narządów, co zdarza się lekarzom tej specjalizacji. Wzbudza zaufanie jako lekarz i jako człowiek. Kiedyś pod jego gabinetem, który mieści się w bloku, na ławeczce siedziała starsza pani (nie, nie czekała na wizytę ), Pan Doktor zagadał do niej bardzo sympatycznie i dał jej batonika )) Tyle samo uwagi i troski poświęca pacjentkom w przychodni NFZu jak i w swoim prywatnym gabinecie - wiem bo sprawdziłam i mam koleżankę, z którą w tej kwestii jesteśmy 100% zgodne. Jest prawie zawsze pod telefonem, zawsze prosi żeby go poinformować jak się sprawy mają jeśli kieruje gdzieś dalej, można do niego dzwonić z pytaniami. Jedyne do czego można się tak na siłę przyczepić to dość niezdarna obsługa komputera - Pan Doktor pisze na klawiaturze jednym palcem literka po literce, ale ja go tak lubię że dla mnie to i tak urocze Polecam bardzo! |
|
|
|
#3077 |
|
Przyczajenie
|
Sosnowiec - dr Grzegorz Chromy
|
|
|
|
#3078 |
|
Raczkowanie
|
Nowa Sól
dr. Romuald Fedorczak przyjmuje w Ars Medica ul. Muzealna 42 w sumie to mój pierwszy i jak jedyny jak dotąd ginekolog, ale z opinii masy znajomych i rodziny wszystkie babki go polecają. tak więc porównania nie mam ale i nie jest mi ono potrzebne, bo zadowolona z niego jestem w stu procentach i naprawdę szczerze polecam
|
#3079 |
|
Przyczajenie
|
Warszawa -> ul. Wosny Ludów na przeciwko stacji pkp ursus. Nie pamiętam nazwisk ale byłam u wszystkich i serdecznie polecam.
|
|
|
|
#3080 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Witam,
ja chodzę od prawie dwóch lat do dr Skrobackiej - bardzo kompetentny lekarz oraz miła osoba. Rzetelnie podchodzi do pacjentek oraz leczenia (mnie leczyła). Przyjmuje w piątki w Multimedisie przy ul. Podgórskiej koło G. Kazimierz. http://www.multimedis.pl/dla-pacjent...oloznicza.html |
|
|
|
#3081 |
|
Raczkowanie
|
Witam,
szukam dobrej ginekolog w Tarnowie, zależy mi żeby była młodą kobietą bo na starszych już się przejechałam... czy możecie mi kogoś polecic? |
|
|
|
#3082 |
|
Przyczajenie
|
znacie dobrego ginekologa w Kędzierzynie-Koźlu???????????
|
|
|
|
#3083 |
|
Przyczajenie
|
Bydgoszcz
zdecydowanie polecam dr gin Marię Polak przyjmuje przy ulicy Karpackiej (prywatnie) Bardzo rzetelna kobieta, podczas wizyty siedzie u niej ok. 40 minut, jestem dokładnie przebadana (usg zewnetrzne i wewnetrzne), nigdy żadnego ochrzanu, odpowiada na pytania (choć za duzo ich nie mam :P). cytologia robiona bez zadnego "ale", mila atmosfera, zero stresu i napięcia wyglada na osobę, która wie co robi i ma pojęcie o swoim zawodzie
|
|
|
|
#3084 |
|
Konto usunięte
|
Tychy
Polecam dr. Mieczysława Wędkę, jest bardzo dobrym lekarzem, przyjmuje w Tychach w Szpitalu Wojewódzkim |
|
|
|
#3085 | |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy (a kogo nie ;) )
Cytat:
Ja polecam, bo chodzę do niej, dr Skrobacką z Scanmedu Multimedisu - http://www.multimedis.pl/dla-pacjent...kazimierz.htmljest świetna - ludzka, miła oraz jest bardzo dobrym fachowcem. pozdrawiam |
|
|
|
|
#3086 |
|
Przyczajenie
|
Poszukuję dobrego i wnikliwego ginekologa - jestem w 6 mc ciąży i od prawie 8 tygodni mam skurcze. Mój ginekolog przypisał mi tabletki (najpierw jedne, potem drugie silniejsze), ale to nie pomaga. Potrzebuję lekarza, który pomoże mi ustalić przyczynę problemu, a więc takiego,który nie potraktuje problemu z góry. Możecie kogoś polecić?? najlepiej z Gdańska, ale może też być z Gdyni lub z Sopotu.
|
|
|
|
#3087 |
|
Raczkowanie
|
Łódź
Dr Teresa Wartalska Według mnie bardzo dobra Pani ginekolog. Kompetentna, miła i przyjemnie nastawiona, dzięki czemu wizyta nie jest bardzo stresująca. Idealnie dopasowała mi antykoncepcję. Polecam
|
|
|
|
#3088 |
|
Raczkowanie
|
Poznań
Czy któraś z Was była może u pani Zdzisławy Szłapki- Głogowskiej? Jakieś komentarze, sugestie? Bardzo proszę o odpowiedź, jeśli macie coś do powiedzenia. Pozdrawiam
|
|
|
|
#3089 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: ginekolog endokrynolog Poznan
No to ja mogę już teraz polecić dr Katarzynę Ochmańską. Przyjmuje przy św. Marcina. Fajna kompetentna kobieta. Poświęca dużo uwagi pacjentce. Robi dokładny wywiad. Mnie skierowała na badania po czym rozpoczęła leczenie. Naprawdę jestem zadowolona, a już kilku lekarzy 'przerobiłam'.
Szczerze polecam.
|
#3090 |
|
Przyczajenie
|
hej
poszukuję ginekologa prywatnego w warszawie(bądź w okolicy) który ma nie drogie wizyty(tańsze niż 85zł) i przepisuje tabletki na minimum 6 opakowań tak na prawdę tylko na tym mi zależy jestem zdrowa wiec nie potrzebuje dobrego specjalisty tylko lekarza który da mi receptę na 6 opakowań i mało weźmie za wizytę koleżanki liczę na waszą pomoc
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ginekologia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:44.

bardzo sympatyczny i miły lekarz. Wszystko wyjaśni i wytłumaczy potrafi rozładować nerwy w czasie badania a do tego konkretny. Ma swój gab prywatny na Beniowskiego ale przyjmuje też na fundusz w poradni w UCK w Gdańsku. Kolejki są w miarę krótkie także polecam