|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3061 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Razem do Sylwestra schudniemy :)
hejka
ale tu dobroci same u was![]() beatka-nie ma to jak stracic milion kalorii i zalać je 2 milionami pustych z piwska haha ty uważaj z tymi górami-wiesz że ludzie giną jak cwaniaczą?![]() sysa-co za zakupy? no i super z tym twoim jedzeniem ja podobne myślenie mam w tym roku jak sie staram to dla siebie-olać gruby zad![]() u teścia fajnie-Basia przyjechała fajna babeczka bardzo ją lubię teraz 2 miechy będzie tu a potem znowu na 2 do pracy...pośmialiśmy sie poopowiadaliśmy-było miło![]() daga-ale rozpieściłaś swojego M fajnie że się wam układa![]() madzia-ciekawe czy tylko 2 kawałki zjesz:P takie mini doniczki są do rozsady...za mało ziemi żeby jakieś roślinki ci sie utrzymały...posiej rzeżuchę w nich ![]() ja ciast nie lubię robić ale lubie jeść domówki chociaż dla mnie lepiej kupić 2 kawałki raz na jakiś czas niż zrobić blaszkę i jeść co dzień...malbora-ooo kiełbasiana ale mi ślinka pociekła na tą kiełbaskę co pisałaś ja też tak często mam że 1 kg mniej na drugi dzień-nie wiem od czego![]() andzia89-ja też nie lubię gór-lubię na nie patrzec z jakiejś kawiarenki ![]() ja dzisiaj piekę udka na kapuście kiszonej z młodymi ziemniaczkami już pachnie
|
#3062 |
|
Raczkowanie
|
Kochane ale nie nie chwilka!! To nie tak że jem 1 miseczkę płatków dziennie :P
Ja zjadłam przez 2 dni garnek 1,5 litra tylko małymi porcjami
|
|
#3063 |
|
Zakorzenienie
|
Ania89 monopoly super jest, ale też rzadko kiedy mam okazje grac
Madzia chyba wszyscy faceci lubia takie obiadki no to jak sprobujesz to dasz znac jak wyszlo Beatka niezle!!! Szacuneczek, ciezko tam mieliscie w tych gorach, ale dalisvie rade. Ale to piwsko... Aga ale tez mialas swietny obiadek wszystkie sie jedzeniowo rozpieszczamy Ja dzis jeszcze jadlam zawijaska z kasza i buraczkami pycha pojde jeszcze dzis wieczorkiem na basen, poplywac troche
|
|
|
|
#3064 |
|
Zakorzenienie
|
Razem do Sylwestra schudniemy :)
Dziękuje.
Russ'n-Maß na szczycie to obowiązek. To w końcu Bayern.. ---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- Aza- życzę miłego pluskania. ;* Tak dawno nie pływałam ;( Młode ziemniaczki Za mna spacer - prawie 7km - jeziorka, las, wzgórza. Ja dzisiaj jem chińszczyznę na bardzo ostro! Lece pod prysznic juz i wskakuje w pizame. Edytowane przez bejata440 Czas edycji: 2016-03-20 o 19:58 |
|
|
|
#3065 |
|
Zakorzenienie
|
Aguś, Daguś Zjadłam 2 kawałki, a teraz wcinam 3
Więcej nie ma, ciasto zniknęło w mig, niebo w gębie Pierwszy raz jestem aż tak zadowolona ze swojego ciasta W dodatku nie robiłam według konkretnego przepisu tylko sobie sama zmodyfikowałam ![]() Goście poszli, trzeba wszystko ogarnąć i lulu. Dobranoc
|
|
|
|
#3066 |
|
Zakorzenienie
|
Beatka to zasuwaj na basen
daawnoo nie jadłam chinszczyzny ![]() Madzia super! goście zadowoleni, TŻ też? podaj w takim razie koniecznie przepis na to cudo dobrej nocy , odpoczywaj ![]() Wróciłam z baseniku - przepłynęłam 50 basenów, czyli 1250m. Zajęło mi to niecałą godzinę, potem popluskałam się jeszcze w jaccuzi i do domu. Teraz leżę już w piżamce i popijając zieloną herbatkę gapię się w kompa
|
|
|
|
#3067 |
|
Zakorzenienie
|
Hejo
![]() Dzisiaj caly dzien spedzilam z tz, bylismy na zakupach w galerii, wieczorem obejrzelismy film Popelnilam dzisiaj grzechy: niecaly kubelek frytek i kilka udek z KFC, zaluje Potracilam dzisiaj kure, nie wiem, to jaka kura samobojczyni Biedna kurka ![]() Aga, kupowalismy spodnie, buty Fajnie, ze dogadujesz sie z tesciem i w ogole, ze wasze relacje sie poprawily I dobrze, ze pani Basia sie pojawila w waszej rodzinie, pamietam jak sie obawialas pierwszego spotkania a tu spoko babka i dobrze ![]() Beatka, zdjecia z Gor bajeczne, naprawde piekne Brawo mala ![]() Daga, ooo tak, wszyscy takie lubia Zrobilam dzisiaj mojemu M. na sniadanie omlet owsiany z jablkami i maslem orzechowym wedlug przepisu Ani, nie smakowalo mu. Dla mnie ok chociaz wole w miodem. Noo ale, mamy zupelnie inne smaki, jak to pogodzimy, nie wiem Twoj tz jest bardzo szczuply?Madzia, widze, ze nie tylko ja pogrzeszylam, co to za ciacho?? Ciesze sie, ze wuzetka smakowala, chyba nie nalezy do latwych ciast, gratki ![]() Ania89, u mnie tez lek wysokosci, przybijam piatke Brawa za bieznie ![]() Branoc !
|
#3068 |
|
Zakorzenienie
|
Witam w poniedzialkowy poranek
Ja juz po sniadanku, zaraz uciekam na uczelnię Sysa to udany dzien mieliscie wszystko udalo sie kupic czy nie do konca? Za kfc kura samobójczyniAaa bo mężczyźni to chyba srednio sa za tymi omletami, chyba ze tez skupieni na silowni i diecie, wtedy inaczej troszke. Moj ma potezna budowe, jest bardzo szeroki w barach i ogolnie mocno zbudowany biega regularnie, wiec figurkę ma ok, ale jakby przestal to idzie mu w brzuszek mnie to odpowiada, bo jestem przy nim o wiele mniejsza a moj byly byl szczuplutki i zawsze balam sie, ze wygladam przy nim jak gruba baba a Twoj jakiej jest budowy? Chyba dosc szczuply?![]() Uciekam dziewczyneczki, buziaczki dla wszystkich, milego dnia
|
|
|
|
#3069 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry, ale miłe pozytywne wiadomosci póki co w poniedziałek
! Oby tak zostało - ja dokładam jeszcze swoje pozytywy - biorę urlop na dwa tygodnie Sysa, ty morderco Ja dostawałam tez zimnych potów jak patrzyłam w przepaść z grani ;D Aza miłego dnia Wy nie umiecie po prostu omleta robic wrzucę Wam "fitness" przepisy w k . Czekam na wiecej pozytywnych poniedziałkowych postów . |
|
|
|
#3070 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() aza3994 jesteś mężatką, czy dopiero się przymierzasz? :p sysa09 KFC.... nic się nie stało, ale za karę 100 przysiadów! ![]() Mmmmm już wymyśliłam danie zastępujące Twoje KFC Grillowana pierś z kurczaka i frytki z cukinii Właśnie zjadłam śniadanie Chia z mlekiem, siemie lniane, miksowane z jabłkiem, kiwi i żurawiną.... mniam mniam!Na obiad mam w planach pierś z kurczaka w sosie z rozsmażonymi pomidorami, bazylią, jogurtem naturalnym i razowym makaronem ![]() Goście nie przyjechali ale to i dobrze Jeszcze tylko 8 kilo...
Edytowane przez _Malbora_ Czas edycji: 2016-03-21 o 08:00 |
|
|
|
#3071 |
|
Zakorzenienie
|
Daguś 50 basenów ale masz na myśli w jedną stronę?
Brawo za wysiłek Byłaś na sportowym basenie czy w aqua parku? Mój też szeroki w barkach, także przy nim nie wyglądam źle Syska Ja pogrzeszyłam lepiej Ja cię rozgrzeszam : Idź i nie grzesz już więcej ![]() Jak się chce to wszystko da się pogodzić My z moim też mamy różne smaki w niektórych rzeczach, ale są rzeczy których np w domu nigdy nie lubił, jak żurek a mój uwielbia, bo ja nie robię kwaśnego i na zakwasie chlebowym![]() ---------- Dopisano o 08:02 ---------- Poprzedni post napisano o 07:58 ---------- Beatka haha to ja mam dobrą wiadomość, że aż tak waga się na mnie nie obraziła za wczorajsze ![]() Ja uwielbiam wdrapywać się na skałki czy góry i patrzeć w dół Uwielbiam wchodzić na górę ale schodzić już nie lubię ![]() Malbora Gratuluje spadków. A co to za goście mieli do ciebie zawitać, z jakiejś okazji? Naszykowałaś się? |
|
|
|
#3072 |
|
Raczkowanie
|
Malbora Gratuluje spadków. A co to za goście mieli do ciebie zawitać, z jakiejś okazji? Naszykowałaś się?[/QUOTE]
Przyjaciel z żoną... miałam zrobić makaron razowy z kurczakiem pomidorami, bazylią i serkiem topionym, do tego wino... kupiłam wszystkie produkty jednak jakoś tak czułam, że chyba nic z tego... ![]() Gotowanie zostawiłam na ostatnią chwilę - i dobrze Serek topiony dam tacie, a resztę będę miała dla siebie na fit obiady ![]() Powoli zaczyna spadać mi motywacja do odchudzania..., nic mi się nie chce, nie mam humoru Depresja??
|
|
#3073 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)
|
|
#3074 |
|
Raczkowanie
|
Zuza_kg uff.... to dobrze
Mam nadzieje, że jak tylko wyjdzie słońce to zrobi mi się lepiej
|
|
#3075 |
|
Zakorzenienie
|
Malbora Tylko się nie katuj tak tym odchudzaniem, bo potem jakoś tak nie ma się motywacji
Dobrze, że nie naszykowałaś niczego. Też mi się tak zdarzyło, że naszykowałam pełno wszystkiego a ktoś nie przyszedł ![]() A przeprosili cię chociaż, że nie mogli przyjść, podali powód? A ja po wczorajszym bieganiu mam jakoś lenia, chyba sobie popedałuję trochę na rowerku . |
|
|
|
#3076 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry dziewczyny
![]() malbora, szybko Ci waga spada, fajnie ![]() Daga, nieee, moj taki grubcio Wlasnie odchudzamy sie wspolnie do slubu ale srednio nam idzie. Ja nic nie chudne no i to wczorajsze KFC Madzia, dziekuje za rozgrzeszenie Rozgrzeszam Cie tez ![]() Ide robic sniadanie ![]() ---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- Dagus, tak, wszystko kupilismy ale bylismy tacy zmeczeni, masakra . Dodatkowo kupilam sobie jeszcze okulary przeciwsloneczne, jestem zadowolona bo nigdy nie moglam znalezc ksztaltu dla siebie a te sa mega. Maja takie lekko granatowe cieniowane szkla. Swietne ![]() Ide dzisiaj na urodzinki do przyjaciolki, zabieram winko ![]() U mnie na wadze 62,5kg, KFC mi sluzy
|
#3077 |
|
Zakorzenienie
|
hejka
brawa za spadki![]() ja się nie ważę-mam na razie dobry humor i szkoda go psuć ![]() malbora-a dali chociaż znać? nie lubię jak sie naszykuje a nikt nie przyjdzie...frytki z cukinii??? eee za mokra chyba?? madzia-ty ciasteczkowy potworku zjadłabym ciacho z kremem przez ciebie:P a i chodzi za mną makowiec może zrobię niedługo bo mam zapas mas makowych![]() daga-zazdroszcze...mój szczypior zawsze chudszy ode mnie chociaż pasę go chipsami i piwskiem a on nic jeszcze potwór ćwiczyć zaczął regularnie sysa-biedna kura-trzabyło ją do auta i na rosół-co ma się mięcho zmarnować ![]() fajnie ze sie zakupy udały musisz nam pokazać pysiaka w okularach![]() mój nie jada ryb i podrobów-ale na początku nic prawie nie jadł zupki i chlebek z serkiem![]() zuza-ty to wiesz na temat humorów w końcu dookoła sami wariaci-w pracy, na forum... jak tam przeprowadzka i remonty?? ![]() beatka-jedziesz gdzieś na urlop? ![]() u mnie pogoda dupna-ale ujdzie dobrze że nie pada cały czas czaję sie na bratki żeby w skrzynki wsadzić ale boję się że zmarzną...dziś u mnie na obiad chińszczyzna-pierść z warzywami w paseczki (por,marchewa,cukinia) plus fasolka czerwona z puszki i do tego makaron z 2 zupek chińskich -wszystko w woku pyszota
|
#3078 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny. U mnie na wadze bez zmian... Wczoraj byliśmy u brata na imieninach i wpadł jeden kolorowy drink....Ale jedzeniowo ładnie i oczywiście zero słodkiego.
Dziś jedziemy odebrać okulary bo mój sobie wymieniał, ja też muszę powoli pomyśleć o nowych... Plan na dzisiaj- pomyc okna na święta...
|
#3079 |
|
Zakorzenienie
|
Syska Hehe będziemy się tak teraz rozgrzeszać?
Tylko nie wychyl za dużo tego winka ![]() Aguś Makowca bym nie zjadła, nie lubię maku ![]() Ania86 Brawo za niejedzenie słodkości, tylko ze mnie taki łasuch ![]() Ale dzisiaj pojeździłam na rowerku stacjonarnym, uklepałam 100,3km w 3h35min
|
|
|
|
#3080 |
|
Zadomowienie
|
O matko Madzia! Kiedy Ty masz na to czas?
|
#3081 |
|
Zakorzenienie
|
Beatka ja sobie wypraszam, moj omlecik wytrawny ze szczypiorkiem, szynka i pomidorkami smakuje kazdemu
ale wiele facetów nie lubi takich wersji owsianych na slodko z owockami milego dnia, duzo pozytywnego humoru Malbora nieeee do mężatki to mi jeszcze troche brakuje chyba a Ty jaki masz stan? fajne śniadanko mialas chociaz goscie ostrzegli, ze nie przybeda? Ładnie waga Ci leci to nie depresja, to normalny stan po kilku dniacg diety Madzia basen licze w jedna strone, w sensie od brzegu A do brzegu B mam teraz karnecik na basen, to jest caly kompleks, sa rozrywki, sa masazery, jakies sauny i fajny sportowy basenik najwazniejsze, ze facet szeroki w barach, to lepiej wyglada sie Zuza co tam u Ciebie slychac kochana, malo sie odzywasz jak sie zyje razem z tz? Sysa do ślubu to niby macie jakas motywacje , ale wiadomo jak to wyglada potem wazne, ze obydwoje to chociaz wspierać sie mozecie moj M tez niby chce schudnac, ale mu sie chyba nie chce pokaz sie koniecznie w oksach a za wage KFC to jednak wspomaga odchudzanie Agus wlasnie Twoj to taki szczypioreczek jest szczuplutki ale tak zapatrzony zawsze w Ciebie to regularnie chodzi tam do taty na silownie? Ty ostatnio tez na kijaszkach bywasz wiec jest ladnie super obiadek mialas ja jeszczeczekam troszke z bratkami, boje sie ze zmarzna, noce sa takie zimne...Ania86 jeden drink to nie koniec swiata, super, ze udalo Ci sie powstrzymac od slodkiego naprawdę dajesz rade! Madzia czas z rowerem!!! Ze Ci sie chciało tyle czasu zmarnowac
|
|
|
|
#3082 |
|
Zakorzenienie
|
Ania86, Daguś A dzisiaj mam luz to sobie filmy oglądałam i do nich pedałowałam
![]() Daguś Uwielbiam saune, dobrze robi na cellulit i zatoki
Edytowane przez Butterfly_27 Czas edycji: 2016-03-21 o 16:28 |
|
|
|
#3083 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zakwasy dzisiaj są?![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() dzień dobry ![]() ja rano pojechałam do pracy, ostatecznie się rozliczyć z kierownikiem. Ale dziad jeden zabrał mi też kartę do Lux Medu i Fit Profita ![]() wracając zahaczyłam jeszcze o Lidla i Biedrę. Pogoda u mnie średnia, ale w pewnym momencie się rozpogodziło, wyszło słońce i podjęłam spontaniczną decyzję-idę biegać! i poszłam! ![]() także duma mnie rozpiera, że sama poszłam, bo dawniej nigdy sama się nie potrafiłam zmobilizować ![]() i nawet nie było tak źle jak się spodziewałam pobiegałam 28min-3,75km. Wiem, że w porównaniu do tego co biegają Beata i Magda to pikuś, no ale dla mnie to sporo a jeszcze jak wracałam to się zachmurzyło i taki wiatr się zrobił, że masakra, ciężko się biegło ale dałam radę i pierwsze koty za płoty![]() wróciłam do domu to jeszcze trochę poćwiczyłam-przysiady, brzuszki, trochę ręce z hantelkami, twister itd także łącznie 40min ćwiczeń dziś zaliczyłam |
|||
|
|
|
#3084 |
|
Zakorzenienie
|
Ania89 I masz już spokój z dziadem
Ejj a co ty myślisz, że ja od razu maratony biegałam?? Kochana jak ja zaczynałam biegać to po 1,5 minucie dostawałam zadyszki. Także przebiegnięcie 2km to było mega wyzwanie Brawo za ćwiczenia, jestem z ciebie dumna
|
|
|
|
#3085 |
|
Zakorzenienie
|
Siemanko,
zaczelam urlop. huraaaa! ![]() Tak Fisia, jade do rodziców na dwa tyg. ![]() Okay, spróbuje zrobić listę i zacznę się pakować ??
|
|
|
|
#3086 |
|
Zakorzenienie
|
Ania89, mala brawo !
Zamierzasz regularnie biegac? ![]() Beatka, milego urlopowania ![]() Wrocilam, wypilam lampke wina, zjadlam kawalek makowca i dwie kostki czekolady. Glupio bylo odmowic, staly tekst "zjedz bo sie obraze". i wiecie co, czekolada w ogole mi nie zasmakowala, dawno nie jadlam, ciesze sie
|
#3087 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki![]() Cytat:
![]() Tak W tamtym roku tez w miare regularnie biegalam,tyle ze z tztem ![]() A teraz juz w miare cieplo to mozna dzialac
|
||
|
|
|
#3088 |
|
Raczkowanie
|
agafisia Frytki z cukini.... może nie są super wypieczone i chrupiące ale z dodatkiem ziół prowansalskich super!
aza3994 mój stan cywilny - panna, a na dodatek singielka! już od prawie 2 lat :pCo do gości kochane.... wyobraźcie sobie, że napisali mi o 18, że niestety późno wrócili do domu i dziś nie dadzą rady wpaść - byli umówieni ze mną na 18:30... Ja osobiście bym nigdy tak nie zrobiła... bardzo brzydko się zachowali, ale niestety... a może stety - jestem osobą bardzo wyrozumiałą i jakoś specjalnie się tym nawet nie przejęłam, co dopiero mówić abym miała się obrazić ![]() Nie chce mi się dziś ćwiczyć Ale przez 3 minuty pokręciłam hula-hopem mięśnie brzucha bolą mnie masakrycznie! ![]() Ps. Jutro spodziewam się przybytku wagi... napchałam się dziś owoców i makaronu, nie mówiąc o chałwie
Edytowane przez _Malbora_ Czas edycji: 2016-03-21 o 20:02 |
|
|
|
#3089 |
|
Zakorzenienie
|
malbora, nigdy nie jadlam chalwy, smaczna? Podobno to najbardziej tlusty baton ze wszystkich dostepnych na rynku. Mam nadzieje, ze Ci ja obrzydzilam i juz wiecej nie zjesz
![]() Ania89, fajnie, ze Twoj tz z Toba biegal, moze teraz tez bedzie? na pewno super para jestescie Jadlam dzisiaj na sniadanie omlet owsiany z maslem orzechowym (tz dla mnie kupil z firmy Primavika) i bananem, zarazilas mnie Pycha Daga, taak, dieta KFC'owska najlepsza ever ![]() Aga, buziaczki glupolku ![]() Laski zdjecie w brylach bedzie oczywiscie ![]() Mykam spac, jutro na 6, wolne tak szybko sie konczy... Bajo !
|
#3090 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czasem może ze mną pójdzie, ale generalnie raczej sama będę musiała biegać![]() no też mam nadzieję, że coś się znajdzie, ale taka zniechęcona ogólnie tym wszystkim jestem, że nawet szukać mi się nie chce ![]() a widzisz, mówiłam,że pycha |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:31.

ale tu dobroci same u was
haha

Pierwszy raz jestem aż tak zadowolona ze swojego ciasta
Biedna kurka 
Ciesze sie, ze wuzetka smakowala, chyba nie nalezy do latwych ciast, gratki 

kura samobójczyni
ale to i dobrze