Plotkowy dla dietetyczek :) IV - Strona 104 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-05-01, 14:08   #3091
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Agolku - sto lat dla TŻ-a życzę mu aby zawsze był dla Ciebie dobry

dziekuje przekaze

wczoraj trochę zwiedziłyśmy nowych knajpek ^^ trzeba się rozwijać wróciłam koło północy i padłam do łóżka a dziś się źle czuję, jest mi strasznie słabo i w ogóle zemdlałam nawet raz nie wiem czy to od wczorajszego piwa czy od tego że dostałam dziś pierwszy naturalny (po odstawieniu hormonów) okres, ale ogólnie jest źle a muszę się zebrać i jechać autobusem do rodziców mam nadzieję ze tam nie fiknę w tym busie

gratuluje okresu! ja tez mialam pierwszy po lekach ostatnio i tez sie tak fatalnie czulam.. To pewnie okres i piwko tak podzialaly.
Nie fikaj w autobusie bo cie wyprosza

No ale dzień zapowiada sie nieźle całonocne ploty z kuzynkami zaplanowane więc humor i tak dopisuje

wow! super wieczorek sie zapowiada

miłego weekedndowego dzionka Skarby
a ja w pracy...

Cytat:
Napisane przez anniaa Pokaż wiadomość
Witam
Dzisiaj wstałam o 8.00 rano ah - nie umiem długo spac.
Rano mnie natchneło i zrobiłam z chemi 25 zadan wyniku czego z chemia juz mam spokój

szczerze gratuluje

blee zadali nam tyle nauki jak by nie mogli dac sobie siana i dac nam odpocząć. bo to zli ludzie sa....
ale bede codziennie sie uczyc zaczynajac od jutra aby wszyskiego nie zostawic na wtorek wieczór bardzo rozsadnie
agolku Wszystkiego najlepszego dla Tz
dziekuje, przekaze

hello laleczki,

jem wlasnie lunch,roboty sporo wiec sie nie nudze, no i przygotowuje na jutro... Alem spekana

zycze wam superudanego dlugiego weekndu
Stary 2008-05-01, 17:27   #3092
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Witam
Dzisiaj wstałam o 8.00 rano ah - nie umiem długo spac.
Rano mnie natchneło i zrobiłam z chemi 25 zadan wyniku czego z chemia juz mam spokój
blee zadali nam tyle nauki jak by nie mogli dac sobie siana i dac nam odpocząć.
ale bede codziennie sie uczyc zaczynajac od jutra aby wszyskiego nie zostawic na wtorek wieczór
zazdroszczę samozaparcia ja już od 2 dni się zbieram do nauki i jakoś się nie zanosi
Cytat:
Ewus uwazaj na siebie abys spokojnie dojechała do rodziców
dziękuję Kochana dojechałam spokojnie, zjadłam sobie batona na podniesienie cukru i mi się polepszyło

Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość
gratuluje okresu! ja tez mialam pierwszy po lekach ostatnio i tez sie tak fatalnie czulam.. To pewnie okres i piwko tak podzialaly.
Nie fikaj w autobusie bo cie wyprosza

a dziękuję ucieszyłam się, bo ostatnim razem jak odstawiałam to czekałam strasznie długo

Cytat:
jem wlasnie lunch,roboty sporo wiec sie nie nudze, no i przygotowuje na jutro... Alem spekana
wiesz ze masz kciuki na jutro obiecane

upiekłam z mamą placek i idę spróbować posiedzę z rodzinką a później już tylko z kuzynkami

miłego wieczorku

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-01, 20:44   #3093
asiek14
Zakorzenienie

wróciłam laseczki
film był świetny a jak wracałam z kina to miała atak astmy na szczęście krótki i nie zbyt poważny ale nieźle sie wystraszyłam bo już troche czasu minęło od ostatniego

ewusiu - gratuluję okresu

12.10.2012 moje włosy
14.09.2012 CP
asiek14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-01, 22:50   #3094
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

o rany!! a gdzie wy wszystkie??:con fused:

ale powialo pustka tu

Ja was kochane prosze najmocniej jak umiem, trzymajcie za mnie kciuki jutro

przyjezdzaja ok 9 rano, potrwa to pare godzin. Jestem przerazona..

TZ ma dzis 30tke(ja mam urodziny 11 czerwca-ale nie 30te) i wiecie co, zroibl mi niespodzianke urodzinowa dzis i kupil mi bilet do Polski!! na piatek 23 maja- powrot 27! to za 3 tygodnie!!

alem szczesliwa teraz gdyby nie to jutro...

zdam relacje co i jak, licze na wasze wsparcie.

Dzieki za kciuki Ewus

dobrej nocy
Stary 2008-05-02, 09:13   #3095
ewelciaa144
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiek14 Pokaż wiadomość
wróciłam laseczki
film był świetny a jak wracałam z kina to miała atak astmy na szczęście krótki i nie zbyt poważny ale nieźle sie wystraszyłam bo już troche czasu minęło od ostatniego

też właśnie chciałam wybrać się na ten film, ale u nas w mieście go jeszcze nie grają
;/ masz ataki astmy? ojej to dobrze, że to żaden poważny atak

Cytat:
ja będę trzymała

u was dzisiaj też taka piękna pogoda ? Bo widzę, że żadna jeszcze na plotkowym się nie odezwała ? pewnie odsypiacie wczorajsze Ja zaraz śmigam z kumpelą na działeczkę poopalać się [bynajmniej poleżeć troszkę] w końcu wolne jest i należy się nam, zapracowanym wizażanką trochę odpoczynku

miłego, słonecznego dnia babeczki

29.09
0/3,3
ewelciaa144 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-02, 09:32   #3096
asiek14
Zakorzenienie

jaka cisza :O
jadę dzisiaj z kumpelą do galerii pomóc jej w zakupach
a potem do nauki niestety
miłego dnia gwiazdeczki

12.10.2012 moje włosy
14.09.2012 CP
Stary 2008-05-02, 10:05   #3097
tamonita
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
o rany!! a gdzie wy wszystkie??:con fused:

ale powialo pustka tu

przyjezdzaja ok 9 rano, potrwa to pare godzin. Jestem przerazona..

TZ ma dzis 30tke(ja mam urodziny 11 czerwca-ale nie 30te) i wiecie co, zroibl mi niespodzianke urodzinowa dzis i kupil mi bilet do Polski!! na piatek 23 maja- powrot 27! to za 3 tygodnie!!

Dzieki za kciuki Ewus

dobrej nocy
Ojej, ale Twoj TŻ musi być świetnym facetem !!! zazdroszcze
A jutro napewno będzie dobrze ! Aaaa ja też jestem z czerwca i też bliźniaczka

A ja już zdąrzyłam już wrócić z zakupów spozywczych, ile ludzi na mieście masakra ! niczym przed Bożym Narodzeniem

A teraz pije sobie kawe i sie relaksuje

Miłego dnia
Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png

Niech się stanie... !
KCP

tamonita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-02, 10:55   #3098
agness51
Zakorzenienie

Witam kochane

Ale wczoraj miałam zalatany dzień,praktycznie cały poza domem byłam w mieście,w którym wychował się mój TŻ,ale tam ładnie muszę tam jeszcze nie raz pojechać a jeszcze po powrocie krótki spacerek zaliczyłam późnym wieczorkiem,aż zaczął padać deszcz

A dzisiaj leje,no ale niestety nic nie poradzimy
Ogarnę się,a potem TŻ do mnie przyjeżdża

Agolku - Super masz faceta
Wszystkiego najlepszego dla niego,spóźnione

Miłego dnia

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-02, 11:12   #3099
enex
Zakorzenienie

U mnie nadal kucie, sypiam po 4h na dobę i słońce znam tylko z opowiadań, jakikolwiek czas wolny od kucia przeznaczam na sen. Jeszcze tak 3 i pół tygodnia a potem jak się uda jakim cudem to już TYLKO miesiąc

Ehh, miłego dzionka wszystkim .
enex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-02, 11:14   #3100
agness51
Zakorzenienie

Enex - współczuję ... jednak mam nadzieję,że wyniki nauki będą warte Twojego poświęcenia

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
Stary 2008-05-02, 12:44   #3101
schism_
Zadomowienie

Bry ;]

Drugi dzień długiegooo weekendu,a pogoda jak na ironię paskudna,na dodatek straciłam jakąkolwiek ochotę na przemdaturalne powtórki
Wczoraj co nieco się działo.
SPotkałam się z owym kolegą, kupiliśmy co nieco do picia i przenieśliśmy się na plażę. gdzieś godzinę gadaliśmy o wszystkim i o niczym Głównie,szkoła,studia, opowieści z imprezowych wyczynów Chwilami hmm się nie kleiło,wiecie takie milczenie ==' Stety niestety wcięłam się połową puszki Reddsa i zaczęło się te me (kontrolowane) podśmiechujki ,et.c rzuciłam resztę na ulicę,ze strachu przed policją
Potem umówił się gdzieś po coś ze znajomymi, na pożegnanie coś tam palnął :to do następnego... Wtem przerwałam z sugestywnym bądź nie uśmieszkiem i tekstem :Hmmm do matury , a widać,że miał jakąś propozycję na rzeczy.
Fajnie

Dziś mhm zobaczę co będzie dalej Zjem śniadanie,przewrtuję (po raz ostatni _^_ )polski i.
(jak zwykle plan to brak planu )
schism_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-02, 13:02   #3102
anniaa

Witam
Wczoraj użądliła mnie w palec u nogi pszczoła bardzo mi spuchł i bolał. ale dzisiaj jest juz lepiej trzeba miec pecha sciągnełam na chwileczke buta no i z tz wczesniej wrócilismy od znajomych .
Dzisiaj wstałam o 6:30 brata jeszcze w domku nie było rodzice w pracy i sobie z papuga sniadanko jadłam. napisałam juz wypracowanie z angola dzisiaj czeka na mnie biologia ale to jak wróce bo zaniedługo wychodze

Enex współczucia , wiem jak to jest długo siedziec nad nauka , mało spac. a moze jednak troche czasu sie znajdzie na spacer ?
Agness oo to widze ze udany wczoraj mialas dzien. u mnie słonce grzeje

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

anniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-02, 13:49   #3103
enex
Zakorzenienie

Cytat:

Enex współczucia , wiem jak to jest długo siedziec nad nauka , mało spac. a moze jednak troche czasu sie znajdzie na spacer ?
Czas to ja znowu przeznaczyłam na sen, nawet nie wiem kiedy to ja zasnęłam nad patologią płuc, teraz się tu cucę kolejną kawą.

Btw. - co dziś ciekawego w planie z biologii? Gdzie te czasy kiedy do głowy nie wchodziły cykle rozrodcze grzybów a ekologia usypiała każdym zdaniem.

Agness - pomimo tego, że mam prawie same celujące, tym razem będę szczęśliwa jak po prostu zdam, byle chociaż to.

Schism - na te nudne powtórki przedmaturalne to chyba lepsza taka niekusząca pogoda, nie?
enex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-02, 13:53   #3104
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
wróciłam laseczki

ewusiu - gratuluję okresu
dziękuję

współczuję tego ataku

Cytat:

super prezent cieszę się razem z Tobą
Cytat:

Dzieki za kciuki Ewus

dobrej nocy
czekam na relację

Cytat:
Napisane przez ewelciaa144 Pokaż wiadomość

u was dzisiaj też taka piękna pogoda ? Bo widzę, że żadna jeszcze na plotkowym się nie odezwała ? pewnie odsypiacie wczorajsze Ja zaraz śmigam z kumpelą na działeczkę poopalać się [bynajmniej poleżeć troszkę] w końcu wolne jest i należy się nam, zapracowanym wizażanką trochę odpoczynku
u mnie tez pogoda piękna udanego wypoczywania

Cytat:
Napisane przez tamonita Pokaż wiadomość

A ja już zdąrzyłam już wrócić z zakupów spozywczych, ile ludzi na mieście masakra ! niczym przed Bożym Narodzeniem
no bo przecież aż jeden dzień sklepy nie były czynne i jutro znowu nie będę to ludzie muszą zrobić zapasy

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość

Ale wczoraj miałam zalatany dzień,praktycznie cały poza domem byłam w mieście,w którym wychował się mój TŻ,ale tam ładnie muszę tam jeszcze nie raz pojechać a jeszcze po powrocie krótki spacerek zaliczyłam późnym wieczorkiem,aż zaczął padać deszcz
zazdroszczę wycieczki z TŻ-em tam u Ciebie to pewnie wszędzie jest ładnie

Cytat:
Napisane przez enex Pokaż wiadomość
U mnie nadal kucie, sypiam po 4h na dobę i słońce znam tylko z opowiadań, jakikolwiek czas wolny od kucia przeznaczam na sen. Jeszcze tak 3 i pół tygodnia a potem jak się uda jakim cudem to już TYLKO miesiąc

.
trzymam kciuki aby szybko poszło

Cytat:
Napisane przez schism_ Pokaż wiadomość

SPotkałam się z owym kolegą, kupiliśmy co nieco do picia i przenieśliśmy się na plażę. gdzieś godzinę gadaliśmy o wszystkim i o niczym Głównie,szkoła,studia, opowieści z imprezowych wyczynów Chwilami hmm się nie kleiło,wiecie takie milczenie ==' Stety niestety wcięłam się połową puszki Reddsa i zaczęło się te me (kontrolowane) podśmiechujki ,et.c rzuciłam resztę na ulicę,ze strachu przed policją
Potem umówił się gdzieś po coś ze znajomymi, na pożegnanie coś tam palnął :to do następnego... Wtem przerwałam z sugestywnym bądź nie uśmieszkiem i tekstem :Hmmm do matury , a widać,że miał jakąś propozycję na rzeczy.
Fajnie

oj Ty niedostępna kobieto

Cytat:
Witam
Wczoraj użądliła mnie w palec u nogi pszczoła bardzo mi spuchł i bolał. ale dzisiaj jest juz lepiej trzeba miec pecha sciągnełam na chwileczke buta no i z tz wczesniej wrócilismy od znajomych .
a to pech
Cytat:
Dzisiaj wstałam o 6:30 brata jeszcze w domku nie było rodzice w pracy i sobie z papuga sniadanko jadłam. napisałam juz wypracowanie z angola dzisiaj czeka na mnie biologia ale to jak wróce bo zaniedługo wychodze
podziwiam jak zwykle zgadnijmy czy ja się za jakąś naukę zabrałam

Wczorajszy wieczór bardzo udany, gadałyśmy z kuzynkami do 3.30 wstałyśmy przed 10, bo musiały wracać do domu, a ja się zabrałam za sprzątanie (bo rodzinka pojechała na zakupy), wykąpałam mojego psa, wysprzątałam cały dom z Siss i mam spokój wypadałoby coś przetłumaczyć w prawdzie, ale jakoś weny nie mam a wieczorem może się gdzieś wybiorę zobaczymy

miłego dnia

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-05-02, 15:02   #3105
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

hello!!!

wlasnie wrocilam!! 4 godziny trwalo zakonczone sukcesem, klient zadowolony, moi szefowie tez, a szefowie szefow jeszcze bardziej bo to baaardzo wazny klient No i podziekowali mi i wogoe, zrobili mi nawet fotki zeby w USA pokazac w biurze kto im robi payrolla

teraz zmykam do pracy, 2.5 h i moge jechac do domku na impreze 30tkowa TZ ta

dziekuje za wasze wspracie i cieple mysli.Pomogly!!

milego weekendu!!
Stary 2008-05-02, 15:07   #3106
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
hello!!!

wlasnie wrocilam!! 4 godziny trwalo zakonczone sukcesem, klient zadowolony, moi szefowie tez, a szefowie szefow jeszcze bardziej bo to baaardzo wazny klient No i podziekowali mi i wogoe, zrobili mi nawet fotki zeby w USA pokazac w biurze kto im robi payrolla

teraz zmykam do pracy, 2.5 h i moge jechac do domku na impreze 30tkowa TZ ta

dziekuje za wasze wspracie i cieple mysli.Pomogly!!

milego weekendu!!
cieszę się Agolku i jestem z Ciebie strasznie dumna

udanej imprezki należy Ci się zdecydowanie

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-05-02, 15:36   #3107
asiek14
Zakorzenienie

agolku - gratuluję

12.10.2012 moje włosy
14.09.2012 CP
Stary 2008-05-02, 19:52   #3108
schism_
Zadomowienie

Agolek-gratuluję sukcesu

Ewusia- Taa,niedostępna żem tylko pozornie Choć sukcesywnie. Dziś wspominany 'pan X' ani be ,ani me przez cudo techniki zwane gg, potem gdzieś tam wybył . W sumie irytuje mnie fakt,że zawsze gdy do czegoś może dojść pieprzę to w najmniej oczekiwanym momencie. Inne znajome zdają się nie mieć takowych problemów, raz dwa owiną sobie wokół palca jakiego chcą,a Ja jak zwykle
Chyba zafunduję sobie Bacardi Breezer o smaku arbuza dla poprawy nastroju ;]
Stary 2008-05-02, 20:40   #3109
LoLcIa123
Zakorzenienie

Witam,witam
Dzisiaj jeden dzień wolnego! wykorzystałam go na zakupy kupiłam sobie w orsay-u białą śliczną bluzkę i torebkę,a potem jeszcze jedną bluzkę w croppie,mój Tż-et oczywiście wyglądał jak warzywo po zakupach,więc puściłam go prosto do domu.
A jutro znowu do pracy i w niedziele znowu do pracy .

Agolku,wszystkiego najlepszego dla Tż-eta sprawił Ci piękny prezent na urodziny,lepszego sobie chyba nie mogłaś wymarzyć no i cieszę się,że w pracy Ci wszystko wyszło

Ewciu jak ja Ci zazdroszczę tego siedzenia z kuzynkami i siostry ja mam tylko jedną kuzynkę z prawdziwego zdarzenia,ale teraz bardzo rzadko się widujemy,z resztą nie otrzymuje kontaktu jako tako a siostra to już zupełnie inna historia,brakuje mi jej strasznie no ale cóż,za to mam starszego brata,rodziny się nie wybiera

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-02, 23:51   #3110
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Kochane cały czas podczytuję
Właśnie wrociliśmy z TŻ-em ze wspólnego grillowania,dziś już ostatniw noc i jutro już jedzie Zobaczymy się dopiero pod koniec maja Ehh...
Od czwartku prawdopodobnie juz do pracy idę - od razu po maturach, ha ca!

Agolku - gratuluję! ;*

Dobranoc kochane ...;*

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-03, 10:00   #3111
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
cieszę się Agolku i jestem z Ciebie strasznie dumna
udanej imprezki należy Ci się zdecydowanie
Cytat:
agolku - gratuluję
Cytat:
Agolek-gratuluję sukcesu
dobry ten Bacardi

Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość
Witam,witam
Agolku,wszystkiego najlepszego dla Tż-eta sprawił Ci piękny prezent na urodziny,lepszego sobie chyba nie mogłaś wymarzyć no i cieszę się,że w pracy Ci wszystko wyszło

Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość
Dobranoc kochane ...;*
dzieki dziewczyny:dzie kuje-kwiatek:

wlasnie wstalam, imprezka sie wczoraj baardzo udala, do 2 siedzielismy, kaca brak bo wolniutko sobie saczylam i nie mialam tzw bombki

zjadlam wlasnie do sniadania miseczke spora moich pycha kawowych lodow no bo czemu i nie zaczal mi sie dluugie weekend bo poniedzialek wolny mam
nie wiem co bede robic jeszcze, TZ na Playstation wiec mam go z glowy a z drugiej strony ciezko go bedzie ruszyc z domu. Hmmm. Poki co powizazuje sobie jeszcze z pozycji horyzontalnej.Potem pocwicze napewno.

milego dzionka wam zycze!
Stary 2008-05-03, 10:37   #3112
agness51
Zakorzenienie

Hej Słoneczka

Wczoraj żem w sumie nic pożytecznego nie zrobiła,tylko leniuchowanie z TŻ-tem
Dzisiaj również zapowiada się fajny dzień mimo,że pogoda znowu nie dopisała,bo co chwila kropi i trochę wiatr wieje

Ale miłego dnia
Korzystajmy z wolnego

Stary 2008-05-03, 11:24   #3113
tamonita
Zakorzenienie

Cześć Kochaniutkie

Ale tu cisza ostatnio.. Rozumiem, wszyscy korzystają z weekendu i poprawnie
Ja również się lenie, a co ! Teraz własnie popijam kawke i nastawiam się psychiczznie na wieczornego grilla ^^ %%%%

Agolku odrazu wiedziałam, że dasz sobie rade !
Nefruś zobaczysz, że to bardzo szybko zleci

Miłego dnia i weekendu Ciche Plotkary
Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png

Niech się stanie... !
KCP

tamonita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-03, 15:34   #3114
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Ojoj, ale Was wywiało weekendowanie na całego widzę, słusznie
Cytat:

Ewusia- Taa,niedostępna żem tylko pozornie Choć sukcesywnie. Dziś wspominany 'pan X' ani be ,ani me przez cudo techniki zwane gg, potem gdzieś tam wybył . W sumie irytuje mnie fakt,że zawsze gdy do czegoś może dojść pieprzę to w najmniej oczekiwanym momencie. Inne znajome zdają się nie mieć takowych problemów, raz dwa owiną sobie wokół palca jakiego chcą,a Ja jak zwykle
no właśnie, bardzo Ci to wychodzi to udawanie niedostępnej, aż ludzie w to wierzą

Cytat:
Witam,witam
Dzisiaj jeden dzień wolnego! wykorzystałam go na zakupy kupiłam sobie w orsay-u białą śliczną bluzkę i torebkę,a potem jeszcze jedną bluzkę w croppie,mój Tż-et oczywiście wyglądał jak warzywo po zakupach,więc puściłam go prosto do domu.
A jutro znowu do pracy i w niedziele znowu do pracy .
oho, chętnie bym obejrzała zakupy

współczuję kobieto pracująca pracującego weekendu :przytul;

Cytat:
Ewciu jak ja Ci zazdroszczę tego siedzenia z kuzynkami i siostry ja mam tylko jedną kuzynkę z prawdziwego zdarzenia,ale teraz bardzo rzadko się widujemy,z resztą nie otrzymuje kontaktu jako tako a siostra to już zupełnie inna historia,brakuje mi jej strasznie no ale cóż,za to mam starszego brata,rodziny się nie wybiera
szkoda ze nie masz fajnych babek w rodzinie ... zdecydowanie fajnie mieć rodzeństwo własne i cioteczne w podobnym wieku

Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość
Kochane cały czas podczytuję
Właśnie wrociliśmy z TŻ-em ze wspólnego grillowania,dziś już ostatniw noc i jutro już jedzie Zobaczymy się dopiero pod koniec maja Ehh...
Od czwartku prawdopodobnie juz do pracy idę - od razu po maturach, ha ca!
pod koniec maja to szybciutko zleci, zobaczysz tym bardziej ze nudzić się nie będziesz z powodu matur

Cytat:
d
wlasnie wstalam, imprezka sie wczoraj baardzo udala, do 2 siedzielismy, kaca brak bo wolniutko sobie saczylam i nie mialam tzw bombki
super ze udana imprezka

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość

Wczoraj żem w sumie nic pożytecznego nie zrobiła,tylko leniuchowanie z TŻ-tem
Dzisiaj również zapowiada się fajny dzień mimo,że pogoda znowu nie dopisała,bo co chwila kropi i trochę wiatr wieje
mam nadzieję że dzionek udany i pogoda lepsza

Cytat:
Napisane przez tamonita Pokaż wiadomość
Ja również się lenie, a co ! Teraz własnie popijam kawke i nastawiam się psychiczznie na wieczornego grilla ^^ %%%%
baw się świetnie

Ja wczoraj, jak to ja poszłam sprawdzić co się dzieje w starym dobrym rodzinnym mieście oprócz Siss i koleżanki zgadałam się jeszcze z kolegą i spotkałam masę ludzi z daaawnych czasów podstawówkowych ogólnie imprezka przednia, nie żałuję że się wybrałam

a dziś wychodzę znowu tym razem ze wspomnianym kolegą ^^
jestem złeeeeeeeeeem

udanego wieczorku

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-05-03, 18:03   #3115
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV

Witam

Powracam do Was z paskudnymi zakwasami Weekend majowy do udanych należy Teraz przez niedziele będę odpoczywała od odpoczynku Nachodziłam się po tych górach tak, że teraz zakwasy nawet na rękach mam (nie martwcie się na rękach nie chodziłam to od noszenia aparatu) nie mówiąc już o nogach i tyłku Ale było cudnie

BTW: Tamo a o co chodzi z tą 18 Góry to nie alkohol, że dopiero od 18 można legalnie pijać W te wyższe partie to wiadomo należy wybrać się z kimś dorosłym i doświadczonym i to z odpowiednim ekwipunkiem i strojem Ale do zaliczania niższych - i bezpiecznych górek dowód nie potrzebny Wystarczy dobra kondycja, siły, zapał i miłe towarzystwo

No i na pewno jak się rozejrzysz znajdziesz jakieś osoby z którymi mogłabyś się na jakąś wycieczkę górską wybrać Nie ma potrzeby czekania na tego jedynego z wyjazdem
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-03, 19:42   #3116
enda____
Rozeznanie

Milka ladne foteczki na NS

... hmm
enda____ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-03, 21:23   #3117
madame_apple
Zadomowienie

hello Plotkaryy
Się stęskniłam za Wami Widzę, że miło spędzacie wolny czas i bardzo się cieszę Może nie rozpisałyście się tak bardzo jak zwykle, ale i tak sporo natworzyłyście postów i ciężko mi będzie nadrobić...

Póki co to tak:
agolku, gratuluję TZ, super prezent Ci sprawił Spóźnione sto lat dla niego No i równie bardzo gratuluję sukcesów w pracy ciesze sie strasznie, że wszystko dobrze poszło
btw. widze, ze podobnie mamy urodzinki - ja jestem z 13 czerwca
milkuś - pokaż foty z wyjazdu
tamo - jakbys chciała w góry to możesz się zabrać ze mną jak tylko będę planowała tam jechać
ewuś, imprezowczko - miłego spotkania dziś
lolciu pokaż zakupy
nefre - do końca maja czas na pewno bardzo szybko zleci i znow bedziecie z tezetem razem A pomysl jak fajnie bedzie od października gdy razem zamieszkacie - a do października czas tez baaaardzo szybko zleci

Echhhhhh, majówka baaaardzo udana Może nie wypoczęłam w sensie fizycznym bo nocami było zimno, nie było ciepłej wody i było więcej ludu niż łóżek wiec sie gnieździlismy po kilka osob w jednym^^ Ale takie sa uroki wyjazdow - psychicznie odpoczelam bardzo - okolica piekna, ludzie sprawdzeni, jedzonko pyszne, muzyczka, taniec i spiew i ogolnie duuużo śmiechu Ciesze sie, ze pojechalam; po sesji planujemy powtorzyc wyjazd
wrocilam wczoraj wieczorem i od razu padłam^^ A dzis na caly dzien pojechalam z rodzicami do Ustki nad morze - to taka tradycja, zawsze w maju tam jeździmy; kiedys mielismy tam rodzinke (niestety juz poumierali ładnych pare lat temu) No i tak sie dotleniłam, że ho ho
W ogole jadłam co chciałam totalnie, wręcz czułam sie przejedzona, a schudłam ciuchy na mnie bardziej wiszą i weszłam w spodnie, w ktore nie wchodziłam od niepamiętnych czasow i juz byłam pogodzona z tym, ze sie w nie nie zmieszcze

Jednym słowem: czadddd

Buziaki dla Was i miłego wieczorku Ja dzis siedze w domku, musze sie wyspac w koncu^^

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-03, 22:31   #3118
schism_
Zadomowienie

Madame-miło,że wyjazd udany, cóż takie są tego uroki,że człek potem pada ze zmęczenia iiii zadowolenia

Kolejny dzień majówki spędziłam na swoistym luzie. Generalnie fakt rozpoczęcia poniedziałkowej matury średnio do mnie dociera,choć jutro może być różnie
Jedyne co to 2 razy pod rząd śniło mi się,że zaspałam i gdy szykowałam się okazało się,że jest 8.30 (a o tej mamy być w szkole) Budzę się przerażona, patrzę na zegar,a tam 5 rano
Pojechałam dziś z matką do Wejcherowa ,na spacer, z racji wrednego PMS,troszkę ponarzekałam na świat i pewnych ludzi Jedna butelka Bacardi Breezera (znowu...)mi to zrekompensowała ,aż za bardzo zawrotami głowy Dla kurażu zamuliłam się też likierem pomarańczowym. Wszakże trza sobie czymś żywot umilić
Z wiadomym panem chwilowo daję se spokój,znaczy się na przedmaturalny czas odpuszczam inicjowanie ponownego kontaktu. 2 razy coś tam neutralnie napisałam (znaczy się pewne linki zapodałam) i odzewu zero. W sumie nie gdybam dlaczego.
Może w poniedziałek coś się mhmm zmieni,a może nie

Dobra kończę swe wywody , dobrano
c
Stary 2008-05-04, 00:38   #3119
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
Witam

Powracam do Was z paskudnymi zakwasami Weekend majowy do udanych należy Teraz przez niedziele będę odpoczywała od odpoczynku Nachodziłam się po tych górach tak, że teraz zakwasy nawet na rękach mam (nie martwcie się na rękach nie chodziłam to od noszenia aparatu) nie mówiąc już o nogach i tyłku Ale było cudnie

super że wyjazd udany widziałam fotki na NK, ale to za mało, domagam się większej ilości, stanowczo Trzy korony też swego czasu zaliczyłam, bardzo fajna górka
Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość
ewuś, imprezowczko - miłego spotkania dziś

było miłe
Cytat:
Echhhhhh, majówka baaaardzo udana Może nie wypoczęłam w sensie fizycznym bo nocami było zimno, nie było ciepłej wody i było więcej ludu niż łóżek wiec sie gnieździlismy po kilka osob w jednym^^ Ale takie sa uroki wyjazdow - psychicznie odpoczelam bardzo - okolica piekna, ludzie sprawdzeni, jedzonko pyszne, muzyczka, taniec i spiew i ogolnie duuużo śmiechu Ciesze sie, ze pojechalam; po sesji planujemy powtorzyc wyjazd
wrocilam wczoraj wieczorem i od razu padłam^^ A dzis na caly dzien pojechalam z rodzicami do Ustki nad morze - to taka tradycja, zawsze w maju tam jeździmy; kiedys mielismy tam rodzinke (niestety juz poumierali ładnych pare lat temu) No i tak sie dotleniłam, że ho ho
strasznie się cieszę ze wyjazd udany ale byś żałowała jakbyś się nie zdecydowała

Cytat:

Z wiadomym panem chwilowo daję se spokój,znaczy się na przedmaturalny czas odpuszczam inicjowanie ponownego kontaktu. 2 razy coś tam neutralnie napisałam (znaczy się pewne linki zapodałam) i odzewu zero. W sumie nie gdybam dlaczego.
Może w poniedziałek coś się mhmm zmieni,a może nie

nie gdybaj, masz rację, z gdybania nic dobrego nie wychodzi ... pewnie odzew nastąpi z najmniej spodziewanym momencie

Jak wspomniałam już spędziłam bardzo miły wieczór, w ogóle to
człowiek się nie spodziewa, jak ktoś kogo znał przez 8 lat może się pozytywnie zmienić

Wczoraj w ogóle prawie nie spałam ale dziś też mi się nie chce spać, dziwne

no w każdym razie idę, cóż robić

słodkich snów

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-05-04, 07:33   #3120
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV

Cytat:
Napisane przez enda____ Pokaż wiadomość
Milka ladne foteczki na NS

Cytat:
milkuś - pokaż foty z wyjazdu
W ogole jadłam co chciałam totalnie, wręcz czułam sie przejedzona, a schudłam ciuchy na mnie bardziej wiszą i weszłam w spodnie, w ktore nie wchodziłam od niepamiętnych czasow i juz byłam pogodzona z tym, ze sie w nie nie zmieszcze
Fotki wrzuciłam na nk Ciesze się, że podobnie jak u mnie Twój wypad również udany Teraz czekam z niecierpliwością do 8, bo w brzuchu burczy, zero jedzenia w domu, a sklepy pozamykane No istna tragedia

Cytat:

Kolejny dzień majówki spędziłam na swoistym luzie. Generalnie fakt rozpoczęcia poniedziałkowej matury średnio do mnie dociera,choć jutro może być różnie [/COLOR]
To matury już w ten poniedziałek Jej jak ten czas leci Powodzenia Najlepiej pisanie wychodzi jak się na luzie do tego podejdzie A im mniej umiejsz tym mniejsze prawdopodobieństwo, że się będziesz stresować tym, że coś zapomnisz Żartuje Na pewno pójdzie Ci świetnie

Cytat:
super że wyjazd udany widziałam fotki na NK, ale to za mało, domagam się większej ilości, stanowczo Trzy korony też swego czasu zaliczyłam, bardzo fajna górka

Jak wspomniałam już spędziłam bardzo miły wieczór, w ogóle to
człowiek się nie spodziewa, jak ktoś kogo znał przez 8 lat może się pozytywnie zmienić
No niestety podczas wspinania się byłam taka padnięta, że nie miałam siły fotek cykać A podczas schodzenia taka skupiona, żeby położyć noge tam gdzie trzeba, że tych fotek jest dosyć mało Dawno nie byłam w górach i mi kondycja spadła

Mam nadzieje, że z kolegą się ułoży tak po Twojej myśli
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości