|
|||||||
| Notka |
|
| Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3091 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Cytat:
Cytat:
hello laleczki, jem wlasnie lunch,roboty sporo wiec sie nie nudze, no i przygotowuje na jutro... Alem spekana zycze wam superudanego dlugiego weekndu
|
|
#3092 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziękuję Kochana ![]() Cytat:
a dziękuję Cytat:
upiekłam z mamą placek i idę spróbować posiedzę z rodzinką a później już tylko z kuzynkami miłego wieczorku |
|||
|
|
|
#3093 |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam laseczki
![]() film był świetny a jak wracałam z kina to miała atak astmy na szczęście krótki i nie zbyt poważny ale nieźle sie wystraszyłam bo już troche czasu minęło od ostatniego ![]() ewusiu - gratuluję okresu ![]() |
|
|
|
#3094 |
|
Wtajemniczenie
|
o rany!! a gdzie wy wszystkie??
![]() :con fused:ale powialo pustka tu ![]() Ja was kochane prosze najmocniej jak umiem, trzymajcie za mnie kciuki jutro przyjezdzaja ok 9 rano, potrwa to pare godzin. Jestem przerazona.. TZ ma dzis 30tke(ja mam urodziny 11 czerwca-ale nie 30te ) i wiecie co, zroibl mi niespodzianke urodzinowa dzis i kupil mi bilet do Polski!! na piatek 23 maja- powrot 27!alem szczesliwa teraz gdyby nie to jutro...zdam relacje co i jak, licze na wasze wsparcie. Dzieki za kciuki Ewus dobrej nocy
|
#3095 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
;/ masz ataki astmy? ojej to dobrze, że to żaden poważny atak ![]() Cytat:
u was dzisiaj też taka piękna pogoda ? Bo widzę, że żadna jeszcze na plotkowym się nie odezwała ? pewnie odsypiacie wczorajsze Ja zaraz śmigam z kumpelą na działeczkę poopalać się [bynajmniej poleżeć troszkę![]() ] w końcu wolne jest i należy się nam, zapracowanym wizażanką trochę odpoczynku ![]() ![]() ![]() ![]() miłego, słonecznego dnia babeczki
|
|
|
#3096 |
|
Zakorzenienie
|
jaka cisza :O
jadę dzisiaj z kumpelą do galerii pomóc jej w zakupach ![]() a potem do nauki niestety ![]() miłego dnia gwiazdeczki |
|
|
|
#3097 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() A jutro napewno będzie dobrze ! i też bliźniaczka ![]() A ja już zdąrzyłam już wrócić z zakupów spozywczych, ile ludzi na mieście masakra ! niczym przed Bożym Narodzeniem![]() A teraz pije sobie kawe i sie relaksuje ![]() Miłego dnia
|
|
|
#3098 |
|
Zakorzenienie
|
Witam kochane
Ale wczoraj miałam zalatany dzień,praktycznie cały poza domem byłam w mieście,w którym wychował się mój TŻ,ale tam ładnie muszę tam jeszcze nie raz pojechać a jeszcze po powrocie krótki spacerek zaliczyłam późnym wieczorkiem,aż zaczął padać deszcz ![]() A dzisiaj leje,no ale niestety nic nie poradzimy ![]() Ogarnę się,a potem TŻ do mnie przyjeżdża ![]() Agolku - Super masz faceta ![]() Wszystkiego najlepszego dla niego,spóźnione Miłego dnia
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#3099 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie nadal kucie
, sypiam po 4h na dobę i słońce znam tylko z opowiadań, jakikolwiek czas wolny od kucia przeznaczam na sen. Jeszcze tak 3 i pół tygodnia a potem jak się uda jakim cudem to już TYLKO miesiącEhh, miłego dzionka wszystkim |
|
|
|
#3100 |
|
Zakorzenienie
|
Enex - współczuję ...
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#3101 |
|
Zadomowienie
|
Bry ;]
Drugi dzień długiegooo weekendu,a pogoda jak na ironię paskudna,na dodatek straciłam jakąkolwiek ochotę na przemdaturalne powtórki ![]() Wczoraj co nieco się działo. SPotkałam się z owym kolegą, kupiliśmy co nieco do picia i przenieśliśmy się na plażę. gdzieś godzinę gadaliśmy o wszystkim i o niczym Chwilami hmm się nie kleiło,wiecie takie milczenie ==' Stety niestety wcięłam się połową puszki Reddsa Potem umówił się gdzieś po coś ze znajomymi, na pożegnanie coś tam palnął :to do następnego... Wtem przerwałam z sugestywnym bądź nie uśmieszkiem i tekstem :Hmmm do matury , a widać,że miał jakąś propozycję na rzeczy. Fajnie Dziś mhm zobaczę co będzie dalej Zjem śniadanie,przewrtuję (po raz ostatni _^_ )polski i. ![]() (jak zwykle plan to brak planu ) |
|
|
|
#3102 |
|
♥
|
Witam
![]() Wczoraj użądliła mnie w palec u nogi pszczoła bardzo mi spuchł i bolał. ale dzisiaj jest juz lepiej Dzisiaj wstałam o 6:30 brata jeszcze w domku nie było rodzice w pracy i sobie z papuga sniadanko jadłam. napisałam juz wypracowanie z angola Enex współczucia , wiem jak to jest długo siedziec nad nauka , mało spac. a moze jednak troche czasu sie znajdzie na spacer ? Agness oo to widze ze udany wczoraj mialas dzien. u mnie słonce grzeje
|
|
|
|
#3103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, teraz się tu cucę kolejną kawąBtw. - co dziś ciekawego w planie z biologii ? Gdzie te czasy kiedy do głowy nie wchodziły cykle rozrodcze grzybów a ekologia usypiała każdym zdaniem . Agness - pomimo tego, że mam prawie same celujące, tym razem będę szczęśliwa jak po prostu zdam, byle chociaż to .Schism - na te nudne powtórki przedmaturalne to chyba lepsza taka niekusząca pogoda, nie ?
|
|
|
|
|
#3104 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() współczuję tego ataku Cytat:
cieszę się razem z Tobą Cytat:
Cytat:
udanego wypoczywania Cytat:
Cytat:
tam u Ciebie to pewnie wszędzie jest ładnie Cytat:
trzymam kciuki aby szybko poszło ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
zgadnijmy czy ja się za jakąś naukę zabrałam Wczorajszy wieczór bardzo udany, gadałyśmy z kuzynkami do 3.30 wstałyśmy przed 10, bo musiały wracać do domu, a ja się zabrałam za sprzątanie (bo rodzinka pojechała na zakupy), wykąpałam mojego psa, wysprzątałam cały dom z Siss i mam spokój wypadałoby coś przetłumaczyć w prawdzie, ale jakoś weny nie mam a wieczorem może się gdzieś wybiorę zobaczymy ![]() miłego dnia
|
||||||||||
|
|
|
#3105 |
|
Wtajemniczenie
|
hello!!!
wlasnie wrocilam!! zakonczone sukcesem, klient zadowolony, moi szefowie tez, a szefowie szefow jeszcze bardziej bo to baaardzo wazny klient No i podziekowali mi i wogoe, zrobili mi nawet fotki zeby w USA pokazac w biurze kto im robi payrolla ![]() teraz zmykam do pracy, 2.5 h i moge jechac do domku na impreze 30tkowa TZ ta dziekuje za wasze wspracie i cieple mysli.Pomogly!! milego weekendu!!
|
#3106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
udanej imprezki
|
|
|
|
|
#3107 |
|
Zakorzenienie
|
agolku - gratuluję
![]() |
|
|
|
#3108 |
|
Zadomowienie
|
Agolek-gratuluję sukcesu
Ewusia- Taa,niedostępna żem tylko pozornie Chyba zafunduję sobie Bacardi Breezer o smaku arbuza dla poprawy nastroju |
|
|
|
#3109 |
|
Zakorzenienie
|
Witam,witam
![]() Dzisiaj jeden dzień wolnego! wykorzystałam go na zakupy kupiłam sobie w orsay-u białą śliczną bluzkę i torebkę,a potem jeszcze jedną bluzkę w croppie,mój Tż-et oczywiście wyglądał jak warzywo po zakupach,więc puściłam go prosto do domu .A jutro znowu do pracy i w niedziele znowu do pracy .Agolku,wszystkiego najlepszego dla Tż-eta ![]() Ewciu jak ja Ci zazdroszczę tego siedzenia z kuzynkami i siostry ja mam tylko jedną kuzynkę z prawdziwego zdarzenia,ale teraz bardzo rzadko się widujemy,z resztą nie otrzymuje kontaktu jako tako a siostra to już zupełnie inna historia,brakuje mi jej strasznie no ale cóż,za to mam starszego brata,rodziny się nie wybiera
|
#3110 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane cały czas podczytuję
Właśnie wrociliśmy z TŻ-em ze wspólnego grillowania,dziś już ostatniw noc i jutro już jedzie Ehh...Od czwartku prawdopodobnie juz do pracy idę - od razu po maturach, ha ca! Agolku - gratuluję! ;* Dobranoc kochane ...;*
|
#3111 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
:dzie kuje-kwiatek:wlasnie wstalam, imprezka sie wczoraj baardzo udala, do 2 siedzielismy, kaca brak bo wolniutko sobie saczylam i nie mialam tzw bombki ![]() zjadlam wlasnie do sniadania miseczke spora moich pycha kawowych lodow no bo czemu i nie zaczal mi sie dluugie weekend bo poniedzialek wolny mamnie wiem co bede robic jeszcze, TZ na Playstation wiec mam go z glowy a z drugiej strony ciezko go bedzie ruszyc z domu. Hmmm. Poki co powizazuje sobie jeszcze z pozycji horyzontalnej.Potem pocwicze napewno. milego dzionka wam zycze!
|
|
#3112 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Słoneczka
![]() Wczoraj żem w sumie nic pożytecznego nie zrobiła,tylko leniuchowanie z TŻ-tem ![]() Dzisiaj również zapowiada się fajny dzień mimo,że pogoda znowu nie dopisała,bo co chwila kropi i trochę wiatr wieje![]() Ale miłego dnia Korzystajmy z wolnego
|
|
|
#3113 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Kochaniutkie
Ale tu cisza ostatnio.. Rozumiem, wszyscy korzystają z weekendu i poprawnie Ja również się lenie, a co ! Teraz własnie popijam kawke i nastawiam się psychiczznie na wieczornego grilla ^^ %%%% ![]() Agolku odrazu wiedziałam, że dasz sobie rade ! Nefruś Miłego dnia i weekendu Ciche Plotkary
|
|
#3114 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Ojoj, ale Was wywiało
weekendowanie na całego widzę, słusznie Cytat:
Cytat:
![]() współczuję kobieto pracująca pracującego weekendu :przytul; Cytat:
Cytat:
tym bardziej ze nudzić się nie będziesz z powodu matur ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja wczoraj, jak to ja poszłam sprawdzić co się dzieje w starym dobrym rodzinnym mieście oprócz Siss i koleżanki zgadałam się jeszcze z kolegą i spotkałam masę ludzi z daaawnych czasów podstawówkowych ogólnie imprezka przednia, nie żałuję że się wybrałam a dziś wychodzę znowu tym razem ze wspomnianym kolegą ^^ jestem złeeeeeeeeeem ![]() udanego wieczorku
|
|||||||
|
|
|
#3115 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Powracam do Was z paskudnymi zakwasami Weekend majowy do udanych należy (nie martwcie się na rękach nie chodziłam to od noszenia aparatu ) nie mówiąc już o nogach i tyłku Ale było cudnieBTW: Tamo a o co chodzi z tą 18 Góry to nie alkohol, że dopiero od 18 można legalnie pijać W te wyższe partie to wiadomo należy wybrać się z kimś dorosłym i doświadczonym i to z odpowiednim ekwipunkiem i strojem Wystarczy dobra kondycja, siły, zapał i miłe towarzystwo![]() No i na pewno jak się rozejrzysz znajdziesz jakieś osoby z którymi mogłabyś się na jakąś wycieczkę górską wybrać Nie ma potrzeby czekania na tego jedynego z wyjazdem
|
|
|
|
#3116 |
|
Rozeznanie
|
Milka ladne foteczki na NS
|
|
#3117 |
|
Zadomowienie
|
hello Plotkaryy
Się stęskniłam za Wami Widzę, że miło spędzacie wolny czas i bardzo się cieszę Może nie rozpisałyście się tak bardzo jak zwykle, ale i tak sporo natworzyłyście postów i ciężko mi będzie nadrobić...![]() Póki co to tak: agolku, gratuluję TZ, super prezent Ci sprawił Spóźnione sto lat dla niego No i równie bardzo gratuluję sukcesów w pracy ciesze sie strasznie, że wszystko dobrze poszłobtw. widze, ze podobnie mamy urodzinki - ja jestem z 13 czerwca ![]() milkuś - pokaż foty z wyjazdu ![]() tamo - jakbys chciała w góry to możesz się zabrać ze mną jak tylko będę planowała tam jechać ![]() ewuś, imprezowczko - miłego spotkania dziś ![]() lolciu pokaż zakupy ![]() nefre - do końca maja czas na pewno bardzo szybko zleci i znow bedziecie z tezetem razem A pomysl jak fajnie bedzie od października gdy razem zamieszkacie - a do października czas tez baaaardzo szybko zleci ![]() Echhhhhh, majówka baaaardzo udana Może nie wypoczęłam w sensie fizycznym bo nocami było zimno, nie było ciepłej wody i było więcej ludu niż łóżek wiec sie gnieździlismy po kilka osob w jednym^^ Ale takie sa uroki wyjazdow - psychicznie odpoczelam bardzo - okolica piekna, ludzie sprawdzeni, jedzonko pyszne, muzyczka, taniec i spiew i ogolnie duuużo śmiechu Ciesze sie, ze pojechalam; po sesji planujemy powtorzyc wyjazd![]() wrocilam wczoraj wieczorem i od razu padłam^^ A dzis na caly dzien pojechalam z rodzicami do Ustki nad morze - to taka tradycja, zawsze w maju tam jeździmy; kiedys mielismy tam rodzinke (niestety juz poumierali ładnych pare lat temu ) No i tak sie dotleniłam, że ho ho ![]() W ogole jadłam co chciałam totalnie, wręcz czułam sie przejedzona, a schudłam ciuchy na mnie bardziej wiszą i weszłam w spodnie, w ktore nie wchodziłam od niepamiętnych czasow i juz byłam pogodzona z tym, ze sie w nie nie zmieszcze ![]() Jednym słowem: czadddd ![]() Buziaki dla Was i miłego wieczorku Ja dzis siedze w domku, musze sie wyspac w koncu^^
|
#3118 |
|
Zadomowienie
|
Madame-miło,że wyjazd udany, cóż takie są tego uroki,że człek potem pada ze zmęczenia iiii zadowolenia
![]() Kolejny dzień majówki spędziłam na swoistym luzie. Generalnie fakt rozpoczęcia poniedziałkowej matury średnio do mnie dociera,choć jutro może być różnie Jedyne co to 2 razy pod rząd śniło mi się,że zaspałam i gdy szykowałam się okazało się,że jest 8.30 (a o tej mamy być w szkole) ![]() Pojechałam dziś z matką do Wejcherowa ,na spacer, z racji wrednego PMS,troszkę ponarzekałam na świat i pewnych ludzi Jedna butelka Bacardi Breezera (znowu...)mi to zrekompensowała ,aż za bardzo zawrotami głowy Z wiadomym panem chwilowo daję se spokój,znaczy się na przedmaturalny czas odpuszczam inicjowanie ponownego kontaktu. 2 razy coś tam neutralnie napisałam (znaczy się pewne linki zapodałam) i odzewu zero. W sumie nie gdybam dlaczego. Może w poniedziałek coś się mhmm zmieni,a może nie Dobra kończę swe wywody , dobranoc |
|
|
|
#3119 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widziałam fotki na NK, ale to za mało, domagam się większej ilości, stanowczo Trzy korony też swego czasu zaliczyłam, bardzo fajna górka było miłe ![]() Cytat:
ale byś żałowała jakbyś się nie zdecydowała ![]() Cytat:
![]() Jak wspomniałam już spędziłam bardzo miły wieczór, w ogóle to ![]() człowiek się nie spodziewa, jak ktoś kogo znał przez 8 lat może się pozytywnie zmienić ![]() Wczoraj w ogóle prawie nie spałam ale dziś też mi się nie chce spać, dziwne ![]() no w każdym razie idę, cóż robić słodkich snów |
|||
|
|
|
#3120 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Ciesze się, że podobnie jak u mnie Twój wypad również udany No istna tragedia![]() Cytat:
Jej jak ten czas leci Powodzenia A im mniej umiejsz tym mniejsze prawdopodobieństwo, że się będziesz stresować tym, że coś zapomnisz![]() Cytat:
A podczas schodzenia taka skupiona, żeby położyć noge tam gdzie trzeba, że tych fotek jest dosyć mało Dawno nie byłam w górach i mi kondycja spadła![]() Mam nadzieje, że z kolegą się ułoży tak po Twojej myśli
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:19.

życzę mu aby zawsze był dla Ciebie dobry 
przekaze
wróciłam koło północy i padłam do łóżka
a dziś się źle czuję, jest mi strasznie słabo i w ogóle zemdlałam nawet raz
mam nadzieję ze tam nie fiknę w tym busie 

Bo widzę, że żadna jeszcze na plotkowym się nie odezwała ?

trzymam kciuki aby szybko poszło
:dzie kuje-kwiatek:
no bo czemu i nie