|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3091 | |||
Wtajemniczenie
|
Dot.: You Can Dance-TRZECIA edycja
Standardowo piosenki z odcinka:
Cytat:
![]() |
![]() |
#3092 |
Raczkowanie
|
Byliczka obyś zawsze miała taką czutkę jak dziś
![]() Ogólnie odcinek chyba bardziej miał zaskakiwać niż pokazywać umiejetności taneczne. Opening. śmiszny i śnieg był ale ni cholery tam tańca nie widziałam Wiola-Marcin. Kozak! to mi sie najbardziej podobało w dzisiejszy odc. ada-Gabrys. kurde dla mnie ta chorełka była do dupy. moze sie nie znam ale dla mnie za dużo było kopów a za mało hh Dziewczyny- widac było 'przyjacielska' gre. jakoś tak za ostro chyba rywalizowały Chłopaki- tańca mało. za***iste podnoszenia, ale prawie w miejscu wszystko. Wiedziałam że ten Thierry to wykręt maxymalny ![]() solo Wiolka- pokazala prawdziwą twarz ale wkurzyło mnie ze tvnowi znow sie coś z obrazem zaczęło walić SOlo Mrozka- jak zwykle nowość, oryginalność. fajna aczkolwiek w poprzednim odc była mega-bardziej mi sie podobała solo Ady- coś nowego jak dla niej. podobało mi sie. i ten czerwony dywan ![]() solo Gabrysia. Nie wiem czemu ale jak dla mnie nic ciekawego. sorry a no i taniec 3ki z 1 edycji. Fajny ale też bardziej pokaz to był show. ale podobało mi sie
![]() |
#3093 |
Zakorzenienie
|
a mnie się solówka Ady nawet podobała ^^ taki ogólny jej wyraz, bo ja się na stronę techniczną nie przypatrywałam za bardzo, bo się nie znam za bardzo
![]() ale się dzisiaj machnęłam i wspomogłam Gabrysia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() co do dzisiaj: opening taki średni, bywały lepsze W+M - świetne ![]() A+G nooo nawet nawet, ale ja mam ostatnio dość HH(ale to ciało ![]() G+M szpilki? <hahaha> choreo takie troche chore jak Pirog powiedział, ale generalnie wielki + A+W jakoś tak no średnio mi się widziało ![]() solówki : Marcin ![]() finał: Marcin, Wiola, Gabryś - tak, tak, TAK!!! i Gabryś taki słodki był jak pocieszał Adę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3094 |
Rozeznanie
|
Gabrysia solowka troche mi pod roofiego podlatywala.. nie wiem czemu
![]() |
#3095 |
Raczkowanie
|
przynajmniej wiem kto odpadł
![]()
![]() |
#3096 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3097 |
Zakorzenienie
|
a mi Ada przez caly wczorajszy odcinek wydawala sie taka smutna, mniej pewna siebie. tak jakby wiedziala, ze odpadnie.
duet Marcina i Gabrysia - przepraszam, ze to powiem, ale ten choreograf to jakis porabany. chlopaki wygladali jak transwestyci. dla mnie to bylo niesmaczne. tych podnoszen bylo zdecydowanie za duzo i tak pedalsko to wygladalo. solowka Gabrysia - tez mi zalatywala Rooofim ![]() solowka Ady, solowka Marcina - podobaly mi sie. solowka Wiolki - nie podobala mi sie wcale ![]() co do Wiolki to denerwuje mnie jej zarozumialosc i wynioslosc. jak Agustin przy oglaszaniu wynikow prawil jej komplementy to widac bylo, ze z jej oczu bije zacietosc, zawzietosc oraz braz skromnosci. pomimo, ze dobrze tanczy to nie chce, zeby wygrala. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3099 |
Zakorzenienie
|
Aniu co do Wioli ja właśnie zupełnie odwrotnie czułam, jest szczera w swoich zachowaniu i nie zauważyłam u niej żadnej zawziętości. A to że słucha uważnie uwag jury to chyba po to tam jest prawda?
![]() |
#3100 |
Zakorzenienie
|
i piknie odpadła Adrianna i zostały te osoby które chcialam zeby były w finale
![]() Teraz trudno bedzie wybrac najlepszego ![]() ![]()
![]() |
#3101 |
Zadomowienie
|
Zgadzam się ,pierwszy uczestnik you can dance ,który w pełni zasługuję na miano zwycięzcy ,nie widziałam nigdy by kiedyś się w którymś tańcu nie sprawdziła ,w każdym odcinku widać jak się przykłada co oczywiście owocuję .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3102 |
Zakorzenienie
|
tak czy inaczej cos mi sie wydaje, ze Marcin bedzie zwyciezca III edycji YCD.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3103 |
Zakorzenienie
|
Pomijając to, że zasnełam przed wynikami
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3104 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak dla mnie: Opening - jakiś taki nudny. Podobał mi się Marcin w tej czapeczce, uroczo wyglądał, ale reszta jakaś taka sobie. Śnieg, fajny gadżet, ale co z tego. Mało tańca tam widziałam. Wiola-Marcin - rewelacja! Dla takich występów oglądam ten program. Dwójka najlepszych tancerzy i najlepszy taniec wieczoru. Widać przepaść pomiędzy tą dwójką a pozostałych z Białegostoku. Wiola i Marcin prezentują zdecydowanie wyższy poziom. ada-Gabrys - nuuuuda. To było tak nijakie, że w ogóle już teog tańca nie pamiętam. Dziewczyny- fajne, zwłaszcza początek! moim zdaniem również było widać prawdziwą rywalizację. Ale przed kamerami takich rzeczy się nie przyznaje, bo to niemedialne ![]() Chłopaki- maxymalnie dziwne i jak dla mnie przesadzone. Za bardzo takie gej-party. Jak dla mnie dobrze podsumował Augustin - odrażające czy jakoś tak. Solo Wiola- fajne, drapieżne. Chociaż przyznam że jej poprzednie solówki bardziej mi się podobały. Solo Mrozka- zacytuje modanke: "jak zwykle nowość, oryginalność". Fajnie, że przełamuje pewne rzeczy i pokazuje całkiem coś nowego, innego. Brawa za odwagę. solo Ady- ciekawe, jedno z lepszych i efektowniejszych solo tej dziewczyny, ale widać było duże niedociągnięcia, słabe technicznie (a patrzę przecież okiem amatora) solo Gabrysia - nuuuuuda. nuuudaaaa. Nie wiem co ludzie w nim widzą. Bo mnie nie rusza sama uroda. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3105 |
Zadomowienie
|
A mi się nic nie podocało.
Cały odcinek się nudziłam. Zaciekawiły mnie jedynie szpilki, które wypadły kiepsko jak dla mnie. Dla mnie to nawet taniec nie był;/ Aż mi się finału nie chce oglądać. Wygra Marcin, bo wszystkie dziewczyny będą na niego głosować. Tańczy za***iście ale jako osoba to zachowuje się jakoś dziecinnie, taki przeslodzony jest. Ale to tylko moje odczucia związane z jego osobą a nie tańcem ![]() ![]()
![]() |
#3106 |
Rozeznanie
|
Eee te solo Marcina to miala byc ta nowosc i cos na co polska publicznosc nie jest gotowa? Jesli tak to slabo. Myslalam ze wyskoczy w spodniczce z pomponami i bedzie udawac "czilliderki " itp.
"No bo Gabry¶ to kopia Roofiego, albo Roofi Gabrysia... kto ich tam wie. Tańcz± to samo, ta sama grupa taneczna, jedno od drugiego kopiuje." Wszyscy ludzie tanczacy New Style sa swoja kopia i siebie kopiuja ... to samo mozna powiedziec o innych technikach . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3107 |
Raczkowanie
|
Teraz Feeling Good muszę się nie zgodzić z Tobą. Porównaj sobie New Style Mrożka, Roofiego czy Niecika. Wiadomo że styl to styl tak samo jak w jazzie figury są podobne to jednak każdy ma swoje wypracowane ruchy jak dla mnie każdy tańczy specyficznie. Też mi solo Gabrysia zalatywało Roofim ale nie 'karce' tego (innego słowa nie mogłam znaleźć ;p) bo wiadomo że Gabryś NS tańczy od niedawna a skoro uczy się m.in. od Roofiego to wnioski same się nasuwają.
![]() |
#3108 |
Rozeznanie
|
Nie no jasne ze Marcin ma inny styl. Ale nie tylko ludzie z FPC tak tancza (tym stylem "Roffiego"). Wlasnie dla mnie Gabrys w najmniejszym stopniu wsiaknal w ten styl "Roffiego". Samo chodzilam do FPC i widzialam jak ludzie nagle stawali sie jak oni. Ja np. "nie moglam" patrzec na solowki Gały.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3109 |
Przyczajenie
|
Po raz pierwszy się u was wypowiem, choć czytam Was już od jakiegoś czasu
![]() Obejrzałam sobie jeszcze raz wszystkie tańce i oto moje wrażenia: 1. opening - za pierwszym razem widziałam tylko śnieg i Marcina w śmiesznej czapce ![]() 2. modern Wioli i Marcina - najlepszy duet odcinka, ale zapowiadanego pożądania i namietności nie dopatrzyłam się. Tak się zastanawiam czy uczestnicy mają jkaiś wpływ na to, co pokażą w przygotowaniach do ich tańca, bo nie sądzę, że Wiola była zachwycona tym filmikiem o ich rzekomej "chemii, przyciąganiu, itp.", jesli nadal ma faceta. 3. hh Gabrysia i Ady - nieźle, bo inaczej, ale bez och i ach 4. street jazz dziewczyn - spodziewałam się znając Wiolkę, że przyćmi Adę, a tak się nie stało, za co plus dla Ady, ale całość pewnie szybko wyleci z pamięci. Tak na marginesie to chyba Natalia M. jest lepszą tancerką niż choreografem 5. modern underground chłopaków - miałam naprawdę niezły ubaw oglądając przygotowania do tego tańca, miny chłopaków bezcenne. Układ średnio mi się podobał, sam pomysł ze zwierzętami był ok, skojarzyło mi się to z filmem Wyspa doktora moreau, były tam takie stwory pół zwierzęta pół ludzie, które poruszały się podobnie jak faceci na tych szpilkach. Ogólnie brawa dla tancerzy, ze się odważyli. 6. solówki: pozytywnie zaskoczyła mnie Ada, Wiola za to nie zaskoczyła niczym, Gabryś jakoś tak jakby się nie starał, no i Marcin - najlepsze solo wieczoru czy myślicie, że tancerze mają wpływ na oprawę wizualną swoich solówek? bo zarówno przy tej, jak przy poprzedniej solówce Marcina światła i prowadzenie kamery były doskonale dopasowane. Jeśli miał na to wpływ, tym większy szacunek dla niego Wymarzony finał (Iza Tomek Marcin) niestety już dawno przestał być realny. Został tylko Marcin i chciałabym, żeby wygrał, choć jak wygra Gabryś to płakać nie będę. Natomiast Wiola, przy całym moim uznaniu dla jej umiejętności tanecznych, zraziła mnie wczoraj wypowiedzią do Ady, która wydawała mi się tak wymuszona i nieszczera. Staram się nie oceniać charakteru tancerzy, bo widzimy tylko to, co tvn zechce nam pokazać, ale czy ktokolwiek z tancerzy poza Marcinem i Kamilem lubił ją? a jeszcze coś wogóle nie związane z tańcem: rozbawił mnie Marcin, który chciałby być spidermanem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3110 |
Zakorzenienie
|
Kinga to tak jakby to niego startowała
![]() Gabryś ją gasi, i całe te jej teksty są żałosne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3111 |
Zadomowienie
|
Miała wrażenie, że Gabriel był jakiś zmęczony i widać, że się tak nie starał. Powiem szczerze, że go nie pamiętałam z pierwszych odcinków, dopiero tak od tańca z Pauliną go zapamiętałam. No i widać, że zrobił postęp od czasu castingu.
Tak właściwie to ile on tańczy?
![]() |
#3112 |
Zakorzenienie
|
generalnie to chyba od 8 roku życia, ale wtedy tańczył standardowe, a ns to chyba od roku czy 2....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3113 |
Rozeznanie
|
http://www.pudelek.pl/artykul/13954/ruda_w_finale/
Ponoć Marcin nie ma charyzmy, a uczestników poddaje sie apoteozie. Phi.
![]() |
#3114 |
Konto usunięte
|
Ada poleciała ok ;] mam nadzieje ze wygra MARCIN
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3115 |
Wtajemniczenie
|
Dokładnie, Kinga startuje do Gabrysia
![]() Zresztą nie tylko do niego ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3116 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
i ja tez za gabrysiem jestem ! Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3117 |
Zakorzenienie
|
No, cieszę się że Ada odpadła.
Mam nadzieję że finał będzie ciekawszy bo wczoraj to jakoś nudnawo było.
![]() |
![]() |
#3118 |
Zakorzenienie
|
taniec Ady i Gabrysia strasznie mi się podobał
![]()
![]() |
![]() |
#3119 |
Rozeznanie
|
tanieć chłopaków- szok. Wyglądali jak walczące pająki, te nogi dokładnie takie papajowate w tych obcasach dla mnie były, a kiedy kucali to już zupełnie
![]() chyba faktycznie nie byłam gotowa na solówkę Marcina bo mi sie nie podobało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3120 |
Raczkowanie
|
Vivre ja miałam podobnie. wczoraj sobie pomyślałam. fajnie oryginalnie ale całokształt jakoś dziwny, ale dziś odkryłam ją na nowo i tak się wkręciłam że już chyba ze 20 razy obejżałam i ciągle mi mało
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:58.