Maturzyści 2009 cz. III :) - Strona 104 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-12-27, 22:07   #3091
xxboo
Zakorzenienie

Dot.: Maturzyści 2009 cz. III :)

Cytat:
Napisane przez gaia Pokaż wiadomość
hmm... ryłko?
ale jak zypomni mi sie cos tanszego to dam znać
super, dzięki

PEDAGOG

xxboo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-27, 22:11   #3092
grudniowa-szatynka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxboo Pokaż wiadomość
A nie lepiej opóźnić @ tabletkami anty? No chyba że ktoś wyjątkowo nie chce brać tabletek.

nie wiem jak te dziewczyny w tych sukienkach będą się bawić, siedzieć i w ogóle, będe miała z nich nie mały polew

uhh, sylwester w Krakowie!!!
Tabletki anty to zbyt radykalny krok, tym bardziej jak się nie ma faceta

A gdzie będziesz w krk? impreza w knajpie, czy rynek?

Chyba jutro popatrzę co przecenili w tym mieście obym się nie przeliczyła
Stary 2008-12-27, 22:20   #3093
xxboo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez grudniowa-szatynka Pokaż wiadomość
Tabletki anty to zbyt radykalny krok, tym bardziej jak się nie ma faceta

A gdzie będziesz w krk? impreza w knajpie, czy rynek?

Chyba jutro popatrzę co przecenili w tym mieście obym się nie przeliczyła
No chyba że tak
Jadę ze znajomymi, będzie nas ok. 10 osób, do kolegi, jest studentem i pomieszkuje sobie w Krakowie, tak więc będe na domówce, ale na rynek pewnie też skoczę

PEDAGOG

Stary 2008-12-28, 01:01   #3094
1264cfbd25b40f51a2184bab410ce1a999cc0a39_625ded7235d3c
Konto usunięte

a ja dostaje okers zazwyczaj w neidziele rano (tabletki). i wiecie kiedy dostane? podczas studniowki. bo pewnie jak bede tanczyc cala noc to wiadomo;/ masakra. ale nie chce przedłużac go i przesuwać.

ej apropo tabletek mam problem. nie mowiac juz o cellulicie. to one zmnijszaja libido... rpzeciez teaz mnie sie nic nie chce. a gadalam dzis z kumpela, odstawila, i jest podobno noc a dzień
wszystko fajnie ale jakos nie widzisz mi sie ejchać tylko na gumkach, ktore moga peknac;/ masakra
1264cfbd25b40f51a2184bab410ce1a999cc0a39_625ded7235d3c jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-28, 09:40   #3095
suspense
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez marynka42 Pokaż wiadomość
Ja wybieram sie w poniedziałek do Galerii Baltyckiej mam nadzieje, ze mi wszystkiego nie wykupią

Szukalam dzis sukienki na studniowkę .. no i stwierdzam, że wszędzie to samo, wszystko na jedno kopyto... i nawet jeśli są ladne ołowkowe sukienki, to obcisłe, a nie chce poloneza z podniesiona kiecą tańczyć
Nada sie ta, gdyby tak pozbyć sie wstążki? Bo w dziale "Moda" powiedziały mi dziewczyny, że taka za 'weselna' ?

Ps. też czeka mnie okres podczas studniówki ;/
moim zdaniem spokojnie nadaje się na studniówke
tylko faktycznie, zrób coś z tą wstążeczką

[1=1264cfbd25b40f51a2184ba b410ce1a999cc0a39_625ded7 235d3c;10234719]a ja dostaje okers zazwyczaj w neidziele rano (tabletki). i wiecie kiedy dostane? podczas studniowki. bo pewnie jak bede tanczyc cala noc to wiadomo;/ masakra. ale nie chce przedłużac go i przesuwać.

ej apropo tabletek mam problem. nie mowiac juz o cellulicie. to one zmnijszaja libido... rpzeciez teaz mnie sie nic nie chce. a gadalam dzis z kumpela, odstawila, i jest podobno noc a dzień
wszystko fajnie ale jakos nie widzisz mi sie ejchać tylko na gumkach, ktore moga peknac;/ masakra[/quote]

ale to ponoć tylko tak na początu, później wraca wszystko do normy
chociaż nie wiem, nie używam, więc z autopsji niczego doradzić nie moge
suspense jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-28, 09:41   #3096
plotkara0804
BAN stały

[1=1264cfbd25b40f51a2184ba b410ce1a999cc0a39_625ded7 235d3c;10234719]
wszystko fajnie ale jakos nie widzisz mi sie ejchać tylko na gumkach, ktore moga peknac;/ masakra[/quote]
ja jade na gumkach i wiem że bez byłoby o niebo lepiej ale nie chce sie jakos hormonami faszerowac. widze po kolezankach ktore zaczely brac jak sie zmienily np w zachowaniu : te nastrojeee
plotkara0804 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-28, 10:05   #3097
gaia
Zadomowienie

kurcze wstałam wreszcie. zanim się zbiorę pewnie 13 będze...

Wczoraj zrobiłam: "Ferdydurke"- podejście 3. No i faktycznie jednak nie jest takie złe

Będę odchudzoną inżynierką
68,5 68 67 66 65 64 63 62 61 60
gaia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-12-28, 10:32   #3098
ksh
Zakorzenienie

dziewczyny !
mój obiekt westchnień spotyka się z jakąś blondyną!

do czorta z nim

damy radę z @ na studniówce ale ja chyba faktycznie zacznę pić ten sok z cytryny
e veux seulement oublier
Et puis je fume

ksh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-28, 10:34   #3099
xxboo
Zakorzenienie

Ja kiedys brałam tabletki i było wszystko w porządku teraz biore 3 miesiac i przez 1,5 miesiąca było wszystko ok a teraz? NIC mi sie nie chcę, wstawać z łóżka a co dopiero...

boże jestem taka zła, mój telefon to najgorszy szajs pod słońcem.... nie dość że ciągle zasięg trafci, ciągle włacza się poczta, nie mozna sie do mnie dodzwonić to w trakcie rozmowy albo nie słyszę drugiej osoby albo sie rozłącza!
i jeszcze zmieniłam abonament i nic nie moge wyczytać z tej głupiej strony orange

PEDAGOG

Stary 2008-12-28, 11:34   #3100
grudniowa-szatynka
Zakorzenienie

wszystko fajnie ale jakos nie widzisz mi sie ejchać tylko na gumkach, ktore moga peknac;/ masakra[/QUOTE]

Brałam jakiś czas i miałam piękna, cudowcą depresję 3 miesięczną. Dawka hormonów była najmniejsza z możliwych (yasminelle). Wstawanie z łóżka to była ostatnia rzecz na którą miałam ochotę
Na Twoim miejscu jakby jeszcze ta niechęć do wszystkiego trwała dłużej jednak odstawiła tabletki albo zmieniła. No bo przecież po co brać tabletki, gdy obniżają Ci libido? To się praktycznie mija z celem

Cytat:
Napisane przez gaia Pokaż wiadomość
kurcze wstałam wreszcie. zanim się zbiorę pewnie 13 będze...

Wczoraj zrobiłam: "Ferdydurke"- podejście 3. No i faktycznie jednak nie jest takie złe
Mi ferdydurke od rozdziału "Filidor dzieckiem podszyty" zaczela się podobać i da się to czytać. Została mi jakaś 1/3 do końca..

Leci Pocahontas na ale kino. Znowu płakałam przy piosence, czemu wilk tak wyje w księżycowąąąąąą nooooc..
Stary 2008-12-28, 11:41   #3101
xxboo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ksh Pokaż wiadomość
dziewczyny !
mój obiekt westchnień spotyka się z jakąś blondyną!

do czorta z nim

damy radę z @ na studniówce ale ja chyba faktycznie zacznę pić ten sok z cytryny
Ejjjjj! nie łam się, mój TŻ też się spotykał z blondiną, ale ją usunęłam z gry

ledwo mieszcze się w moją sukienkę na studniówke, hahaha. Zrobiłam zdjęcia

PEDAGOG

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-12-28, 12:02   #3102
paula007
Zakorzenienie

Dziewczyny, które zdają geo R:
Jak Wam idą przygotowania?: > Bo kurczę, ja wysiadam, tak się rozleniwiłam od listopada. I w ogóle wczoraj sobie uświadomiłam, że większość rzeczy których się nauczyłam na początku roku szkolnego, uleciały. Pewnie za mało powtarzałam. Nie wiem, co będzie z tą maturą.

paula007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-28, 12:04   #3103
marynka42
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez grudniowa-szatynka Pokaż wiadomość
Brałam jakiś czas i miałam piękna, cudowcą depresję 3 miesięczną. Dawka hormonów była najmniejsza z możliwych (yasminelle). Wstawanie z łóżka to była ostatnia rzecz na którą miałam ochotę
Na Twoim miejscu jakby jeszcze ta niechęć do wszystkiego trwała dłużej jednak odstawiła tabletki albo zmieniła. No bo przecież po co brać tabletki, gdy obniżają Ci libido? To się praktycznie mija z celem

Mi ferdydurke od rozdziału "Filidor dzieckiem podszyty" zaczela się podobać i da się to czytać. Została mi jakaś 1/3 do końca..

Leci Pocahontas na ale kino. Znowu płakałam przy piosence, czemu wilk tak wyje w księżycowąąąąąą nooooc..

też zawsze płacze, kiedy ja słyszę... co jak co ale Edycie Górniak ta piosenka wyszła pięknie
marynka42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-28, 12:08   #3104
sydunia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paula007 Pokaż wiadomość
Jak Wam idą przygotowania?: > Bo kurczę, ja wysiadam, tak się rozleniwiłam od listopada. I w ogóle wczoraj sobie uświadomiłam, że większość rzeczy których się nauczyłam na początku roku szkolnego, uleciały. Pewnie za mało powtarzałam. Nie wiem, co będzie z tą maturą.
źle. bardzo źle. właśnie przed chwilą wyliczałam sobie ile muszę wyciągnąć z tej geo i ang żeby przy świetnie zdanej matmie (co akurat jest realne) dostać się na PW.

no, ale właśnie idę się uczyć geo. może jakoś to będzie
sydunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-28, 12:15   #3105
Renia90
Zakorzenienie

marynka42 super sukienka, mnie się podoba

wróciłam właśnie z 18-nastki kumpeli haha było super, trochę flaszeczek poszło ale o dziwo dobrze się czuję-i dobrze

idę zrobić sobie kawę a potem się uporządkuję i pójdę do kościoła na 15:00.

"Robienie czegoś najlepiej jak się potrafi jest ważniejsze niż bycie najlepszym" /Shannon Miller/

KLIKnij raz dziennie i pomóż
i jeszcze tutaj!
Renia90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-28, 12:15   #3106
grudniowa-szatynka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marynka42 Pokaż wiadomość
też zawsze płacze, kiedy ja słyszę... co jak co ale Edycie Górniak ta piosenka wyszła pięknie
O tak. Jak ta pani dość intensywnie działa mi na nerwy tak ta piosenka połączona z obrazem jest perfekcyjna
Stary 2008-12-28, 12:16   #3107
paula007
Zakorzenienie

Jeszcze jedno pytanie do tego samego grona. Uczycie się nazw wszystkich stolic świata? Bo ja znam wszystkie europejskie, ze świata to te najważniejsze, a jak widzę niektóe afrykańskie nazwy to aż mnie. I tak sie zastanawiam, czy to potrzebne na tę maturę.

Stary 2008-12-28, 12:32   #3108
LifeIsSoSad
Zadomowienie

Cytat:
cóż, ja nawet do książek nie zajrzałam
Stary 2008-12-28, 12:37   #3109
sydunia
Zakorzenienie

Cytat:
Jeszcze jedno pytanie do tego samego grona. Uczycie się nazw wszystkich stolic świata? Bo ja znam wszystkie europejskie, ze świata to te najważniejsze, a jak widzę niektóe afrykańskie nazwy to aż mnie. I tak sie zastanawiam, czy to potrzebne na tę maturę.
ja tak, ale to dopiero kwiecień/maj. no chyba że wcześniej znajdę czas (jasne). Afryka akurat jest fajna jak brat był w liceum, to go musiałam odpytywać ze stolic świata, a że odpytywałam go przez pewien czas dość intensywnie, to trochę mi w głowie zostało. i właśnie Afryka mi się najbardziej podobała. najmniej Azja
Stary 2008-12-28, 12:37   #3110
LifeIsSoSad
Zadomowienie

Cytat:
no jasne, ucze się wszystkich stolic, równiez wszystkich najgłębszych i największych powierzchniowo jezior, najwyższych szczytów, powierzchni terytorium i nazw i długosci głownych rzek, najczęsciej wystepujacych gleb w danym państwie, a z zagadnien geografii społecznej to zaludnienia, gęstosci zaludnienia, struktury społecznej, stopy bezrobocia, przyrostu naturalnego, procentu umieralnosci noworodków, HDI, PKB, PKB na łeb, ufff... na pamięęęęc. mam nadzieje ze do maja zdąze. dobrze że jest tylko 239 państw
(wg wikipedii)

moja droga, sądze ze to jest absolutnie zbędne na maturze. przeglądałas kiedys wgl arkusze ?
Stary 2008-12-28, 12:38   #3111
Flames
Zakorzenienie

Cytat:
Ja w zeszłym roku miałam kartkówki ze stolic. Uczyłam się, dostawałam 5 No ale faktycznie te afrykańskie całkiem uleciały mi z głowy... Ale wydaje mi się, że nie trzeba znać wszystkich stolic na maturze... ew. te najważniejsze..

Co do matury to także zdaję rozszerzoną geografię... Planuję zacząć się uczyć we ferie W tym czasie zajmę się również tematem z polskiego. Ciekawe jak to wszystko pogodzę
Flames jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-28, 12:45   #3112
paula007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LifeIsSoSad Pokaż wiadomość
moja droga, sądze ze to jest absolutnie zbędne na maturze. przeglądałas kiedys wgl arkusze ?
Pewnie, że przeglądałam, ale skąd mam wiedzieć, co nam wymyślą w maju.

W szkole geografię miałam jaką miałam i generalnie nigdy nie wiedziałam, co tak naprawdę jest przydatne. Aczkolwiek wydaje mi się, że znajomość stolic zawsze może się przydać - nie tylko do rozwiązywania krzyżówek.

Stary 2008-12-28, 13:25   #3113
trynosz
Zakorzenienie

Cytat:
Co do przygotowan to raz w tygodniu chodze na fakultety i to by bylo na tyle ;p. Ale geografie zdaje dodatkowo, takze nie musze sie zbytnio przykladac
trynosz jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-12-28, 13:30   #3114
kasiencja
Pani Buka

uo, ja nie zdaję geografii, jakoś nigdy nie przepadałam za tym przedmiotem, ale to chyba 'dzięki' nauczycielkom no ale moja historia jest jeszcze gorsza

na razie ani gumki ani tabletki nie są mi potrzebne, ale kiedy będą (a sądzę że jest to kwestia paru miesięcy ), to nie wiem, co zrobię... bo nie chcę ani utyć, a i tak nawet bez dodatkowej ingerencji w moje hormony jestem bardzo podatna na zmiany nastrojów i stany depresyjne

kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-28, 13:36   #3115
xxboo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość
uo, ja nie zdaję geografii, jakoś nigdy nie przepadałam za tym przedmiotem, ale to chyba 'dzięki' nauczycielkom no ale moja historia jest jeszcze gorsza

na razie ani gumki ani tabletki nie są mi potrzebne, ale kiedy będą (a sądzę że jest to kwestia paru miesięcy ), to nie wiem, co zrobię... bo nie chcę ani utyć, a i tak nawet bez dodatkowej ingerencji w moje hormony jestem bardzo podatna na zmiany nastrojów i stany depresyjne
Ja nie utyłam ani kilograma, biorę novynette, tam jest b mało hormonów

PEDAGOG

Stary 2008-12-28, 14:40   #3116
invissible
Zakorzenienie

GG do invissible

Co do matury - napisałam dziś 1,5 wypracowania z WOSu! Jak na mojego lenia, który mnie ogarnął, to i tak jestem przeszczęśliwa, że cokolwiek zrobiłam.

Co do tabletek (biorę, ale z innego powodu), to właśnie odstawiam. I generalnie, jeżeli miałabym je rozpatrywać jako antykoncepcję, to wydaje mi się, że nawet najmniejsza dawka hormonu to po pierwsze - i tak chemia, po drugie - i tak ingerencja w nasz organizm. Co prawda, bałabym się cokolwiek robić bez 150% pewności, że jestem odpowiednio zabezpieczona... Ale chyba jednak na razie nie wróciłabym do tego sposobu.
I brałam yasminelle, nie widzę ŻADNYCH skutków ubocznych.

Lecę do koscioła, a potem wieczór przy filmach z TŻtem.
invissible jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-28, 15:10   #3117
nicRu
maszyna, nie człowiek

Ja nie potrzebuję żadnych hormonów, wystarczają mi włąsne... istna sinusoida: śmieję się, a potem nagle popadam w czarną rozpacz, która potrafi trwac miesiącami. Help! Najgorzej, ze właśnie w taki dół wpadłam i nie mogę z niego się wywlec :C

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-12-28, 15:19   #3118
gaia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez invissible Pokaż wiadomość

Co do tabletek (biorę, ale z innego powodu), to właśnie odstawiam. I generalnie, jeżeli miałabym je rozpatrywać jako antykoncepcję, to wydaje mi się, że nawet najmniejsza dawka hormonu to po pierwsze - i tak chemia, po drugie - i tak ingerencja w nasz organizm. Co prawda, bałabym się cokolwiek robić bez 150% pewności, że jestem odpowiednio zabezpieczona... Ale chyba jednak na razie nie wróciłabym do tego sposobu.
I brałam yasminelle, nie widzę ŻADNYCH skutków ubocznych.
Ja też brałam z innego powodu. U mnie miały funkcję lekarstwa. Ja brałam Gravistat- takie małe niebieskie.
Na to na co miały pomóc to pomogły jednak na innych frontach całkowicie mnie zawiodły. Brałam przez 7 dni. Albo dopadała mnie bezsenność i szłam spać o 5 rano albo spałam 20h/ dobę masakra. w dodatku ten bół brzucha!

Mam okropny humor. Wszystko jest nie tak. Jestem dla wszystkich niemiła i wszyscy są dla mnie niemili Pokłóciłam się tatą, siostra mnie zbyła na gadu w dodatku nie mam od paru dni kontaktu ze światem, bo nie mam ładowarki do telefonu. I dziś do mnie przyjaciółka napisała z pretensjami czemu nie odpisuje na smsy, nie dzownie przez tydzień i nawet nie złozyłam jej życzeń na święta a komuś tam złożyłam... maskara (oczywiście złożyłam)

W dodatku plany z sylwestrem się posypały. Cudowny pomysł na SzmateX party odszedł daleko wraz z moim dobrym humorem. Nie wiem co mam myśleć o tych ludziach- nudziarze? Ale chyba przebierane imprezy sa poniżej ich godności.
Boże ale jestem wkur....
Sorry dziewczyny musiałam, bo mam ochote wszystkich udusić!

Będę odchudzoną inżynierką
68,5 68 67 66 65 64 63 62 61 60

Edytowane przez gaia
Czas edycji: 2008-12-28 o 15:25
gaia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-28, 15:22   #3119
Renia90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
Ja nie potrzebuję żadnych hormonów, wystarczają mi włąsne... istna sinusoida: śmieję się, a potem nagle popadam w czarną rozpacz, która potrafi trwac miesiącami. Help! Najgorzej, ze właśnie w taki dół wpadłam i nie mogę z niego się wywlec :C
nie Ty jedna, ale wmawiam sobie, że to przez tę porę roku.. i mam nadzieję, że kiedyś nadejdzie ten czas kiedy mi się ułoży i będzie lepiej! musi

a teraz czas na kawę a później chyba się pouczę bo i tak nie mam co robić a nie będę się głupio gapić w ścianę jeszcze sobie humor popsuję, już lepiej się czymś zajmę!

"Robienie czegoś najlepiej jak się potrafi jest ważniejsze niż bycie najlepszym" /Shannon Miller/

KLIKnij raz dziennie i pomóż
i jeszcze tutaj!
Renia90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-28, 15:24   #3120
sydunia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
trzeba wynająć koparkę i doła zasypać
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości