|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3091 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:)
ale przeciez justys pisala ze nie ejst na zadnej diecie, po prostu rozsadniej sie odzywia. Wyeliminowała podjadanie. Wiec nie rozumiem sensownosci dyskusji o jej diecie skoro ona takowej nie stosuje.(przynajmniej ja tak zrozumialam).
caroline, współczuje. Ja miałam jakis katar ale mi pzreszło. Wiecie co? Moje oko wrocilo do normalnosci,moze i co mam na tej powiece od wewnatrz ale nie boli i zero opuchlizny. A co najlepsze wkoncu nie stosowałam tego co lekarz mi zapisal tylko inna masc antybiotykowa o dzialaniu takim jak tamto ![]() ---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3092 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:)
czesc Marta
![]() ![]() caroline co Ci jest? przepraszam zapomniałam Twojego imienia ![]() ja tam o dietach wiele czytałam, ale jakoś mnie nie kusza. Uważam, że trzeba jeść często a mniej i starać się unikać pewnych produktów lub ich nie zadużywać, ale tez mi się wydaje że żeby był długotrwały efekt i to bez jojo to najlpiej nie wrzucać sobie jakiś drakońskich ograniczeń. Z piewczywa można zrezygnować ale uważam że nie całkowicie. Ja np jak juz jem kanapki to z chleba razowego/sloneczkika itd-generalnie ciemny albo jem suche pieczywo typu wasa. A po bułke sięgne raz na 2-3tygodnie jak mnie najdzie. fajny temat sie zaczyna,chetnie bym podyskutowala ale wybila magiczna godz. 16 i spadam ![]() ide na poszukiwania płaszczyka z H&M. nie wiem czy Wam mówiłam ale znaalzłam taki cudny jesienny beżowy! no boski!!! i muszę go mieć, a jak narazie w całym Krk nie ma rozmiarówki ![]() ![]() ![]() p.s. Justyś starałam się karkiem nie ciągnąć tylko właśnie mięśniami brzucha. kiedys sporo robilam brzuszków i chociaz mialam zastój to aż tak sie chyba nie rozleniwiły ![]() wiem ze anstepnym razem bedzie lepiej, ale ten trenik daje w tyłek ostro. milego popoludnia kobitki ![]()
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
![]() ![]() |
![]() |
#3093 |
Zakorzenienie
|
No i moje spotkanie z eksem sie nie uda. Ten czlowiek sie nie zmieni, myslalam ze rok juz nie jestesmy razem i od tego czasu widzielismy sie 4 razy wiec moze choc minimalnie jest innym czlowiekiem. Mylilam sie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3094 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i ty mnie zrozumiałaś ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kas super, że ci przeszlo. a wiesz co sie stalo mojemu bratu?? wbil mu ie żelazny opiłek do oka około 0,5 cm i wczoraj mu wyciągali. nic nie widzi na oko bo mtakjakby go tam nie bylo takie zapuchniete;/ dostal jakiegoś zapalenia-wiadomo obce cialo. O to ja tez chce czekoladke;D w ramach diety ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3095 |
Zakorzenienie
|
Strasznie boli mnie gardło mam kaszel, gorączkę i katar... jak do konca tyg. nie przejdzie to zastrzyki ;(
#3096 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
![]() ![]() ![]()
#3097 |
Zakorzenienie
|
lenka ty dawaj sukienke lepiej
![]() Justys wspolczuje bratu, ja swego czasu jak byl zuzel u babci a ja bylam mala srednio raz na miesiac ladowalam na izbie do wyjecia tego dziadostwa, raz z oka tez. Masakra. Caroline a jakie leki bierzesz? |
![]() ![]() |
![]() |
#3098 |
Zakorzenienie
|
Zdjęcie sukienki później bo mi się aparat rozładował:P
#3099 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
czemu się nie uda?? co się stało.?? Lenka ja chce na wesle z toba:P Caroline biedna. leż pod kołuderke i sie wylez chociaż wiem, że w lato to nie łatwe... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3100 |
Zakorzenienie
|
antybiotyki jakieś...
#3101 |
Zakorzenienie
|
lenka to ja czekam i wtedy mozna dopiero powiedziec jakie paznokcie
![]() Justys umowilismy sie konkretnie na sobote a on to odwolal bo u babci jest odpust i mama mu kaze jechac a zreszta odpust to swieto. No ludzie trzymajcie mnie, jego tato wtedy bedzie sobie w domu siedział. Pomijajac ze: 1) odpusty sa w niedziele 2)znow mamusia powiedziala slowo a on majac 23 lata nie umial powiedziec nie tylko jest na kazde zawolanie. ---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ---------- eee jak antybiotyki to wylizesz się. |
![]() ![]() |
![]() |
#3102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3103 |
Zakorzenienie
|
Justyna no to chodź
![]() Ok postaram się wrzucić jak tylko mi się baterię naładują ![]()
#3104 |
Zakorzenienie
|
justi jest w niedziele bo tez mam ciocie w tej parafii i wiem bo mamy do nich jechac na ciacho
![]() Czy jest religijny? Powiedzmy ze jest bo co niedziele do kosciola itp ale swoim zachowaniem... Hmm nie powiedziałabym. Ale nie warto o tym pisac publicznie. Rozumiem wiarę i wogóle ale zawsze wkurzała mnie jego maminsynkowatosc bo bedac razem potrafil odwolac spotkanie godz-pol godz przed bo mama chce zeby ja gdzies zawiozl. |
![]() ![]() |
![]() |
#3105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3106 |
Zakorzenienie
|
Lenka ja, j na wesele
![]() Mam ta przewage nad justyna że mam bliżej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3107 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
o kuźwa.. no to faktycznie ąz tak to nie.... raz mamie Tż nie pasowało, że jedziemy do mnie z obiadku ale i tak zrobił jak ja chciałam:P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3108 |
Zakorzenienie
|
Kaś tylko że ja jadę do Krakowa na to wesele, czyli chyba Justyna ma bliżej
![]()
#3109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() i co Kas i co?? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3110 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Zabierz, zabierz! To od razu Gos obiadek ugotuje ![]() ---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- ok moje panny ja ide poznecac sie nad kurczakiem, nie psiac mi tu duzo. Bede jak zrobie tn za jakas godzinke,moe troche wiecej z racji ekstremalnych warunkow przygotowania. ps. do mojej listy pecha dzis dopisuje ze sie w ciemnych dzinsach dotknelam swiezo malowanego grzejnika. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3111 |
Zakorzenienie
|
Kaś nie ma sprawy
![]() ![]()
#3112 |
Zakorzenienie
|
Nie ma sprawy. Miała byc wawa będzie kraków
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3113 |
Zakorzenienie
|
to po pierwsze mnie też mozna zabrać do Krakowa
![]() po drugie, was nadgonić, to mi sie nie oplaca, bo i tak nie popamietam, wiec poprosze o jakies skroty ![]() a po trzecie to dobry wieczor moim kochanym, zdrowym, chorym, kochajacym, teskniacym, smutnym i wesolym babuszkom ![]() ---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- a ty mamuś jak nie masz do czego odliczać do możesz do powrotu Mikusia ![]()
#3114 | ||||
Rozeznanie
|
Hej wszystkim
![]() oszalałam i na noc sobie kawę zrobiłam ![]() Cytat:
![]() ![]() A chciałam Cię kochana Kaś zapytać, jak robisz te rurki z kremem, to na co nawijasz to ciasto by powstały rurki? ![]() Cytat:
![]() To życzę szybkiego powrotu do zdrowia, trzymaj się ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3115 |
Zakorzenienie
|
mycha!
![]() jak mozna pic kawe?:P
#3116 |
Rozeznanie
|
Cześć Maryś
![]() No właśnie, jak można? I to jeszcze o takiej porze, nie? ![]() A widzę, że u Ciebie liczniczek w podpisie coraz korzystniej wygląda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3117 |
Zakorzenienie
|
Maryś ciebie też zapraszam:P W takim razie spotykamy się wszystkie w sobotę w Krakowie
![]() Myszka tak moje naturalne ![]() A zdjęcia sukienki niestety dzisiaj nie będzie ![]()
#3118 |
Rozeznanie
|
To ja wyciągnę ze składziku moją miotłę i też przylecę do tego Krakowa
![]() ![]() Pazurki w takim razie imponujące, najbardziej podoba mi się ten wzorek, który masz na palcu serdecznym. ![]() A na sukienkę to poczekamy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3119 |
Zakorzenienie
|
A wiec odnosnie rurek to sa do tego specjalne metalowe foremeczki. Inaczej ich nie zrobi, nie ma mowy
![]() co do golabkow to ja nie jadam bo tam i kapusta i miesko(a pojedynczych ziarenek ryzu wybierac przeciez nie bede,nie? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3120 |
Zakorzenienie
|
Hej laski
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:59.