![]() |
#3091 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe 2,5-latki :o)
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3092 |
Zakorzenienie
|
ja byłam kiedys w samym Trogirze
![]() ![]() potem bylismy w okolicach Dubrownika i jeszcze dalej.Południe duzo ładniejsze....no ale trzeba sporo przejechac ![]()
#3093 |
Zakorzenienie
|
Cestusia - uuu to szkoda, że w takim terminie...już myślałam, że się jakoś spotkamy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3094 |
Zakorzenienie
|
W takim razie północ odpada
![]() Maluśna, termin podałam przykładowy, bo tak wczoraj dumaliśmy. Ale właśnie zastanawiałam się czy w pełni sezonu to opłacalne. TŻ nie ma jeszcze urlopu zaklepanego bo będzie się wpisywać dopiero jak zdecydujemy kiedy jedziemy. Może więc wycelujemy bardziej tak jak piszesz ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3095 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
pozatym mozesz sobie podzielic trase na dwie. jechac przez wegry i przespac sie nad balatonem, albo jadac przez slowacje i zrobic postoj w jeziorach plitvickich |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3096 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3097 |
Zakorzenienie
|
hej, Aniu gratuluję zdrowego bobasa płci żeńskiej!
Powiedz mi proszę - kupowałaś kiedyś golarkę do ubrań. Jak się sprawuje? ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- większość to koszt kilkunastu zł, ale znalazłam też taką po 80... ?? w czym rzecz? |
![]() ![]() |
![]() |
#3098 |
Zakorzenienie
|
Dzięki za info Veronka
![]() Piszcie jak najwięcej to będę sypać TŻtowi informacjami i obstawiać przy swoim ![]() Maluśna, jeszcze się okaże, że się razem będziemy wakacjować, jak w Karwii z Anisią ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3101 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zwiedzać i poimprezować lubimy a jakże ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- Cytat:
![]() w szoku jestem ![]() moja lubi rysować ale co najwyżej kółeczko jej wyjdzie ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3102 |
Zakorzenienie
|
Cestia jestem w ciężkim szoku
![]() ![]() Mój talent odziedziczył po mnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3103 |
Zakorzenienie
|
Mati pierwsze buźki zaczęła rysować już w wakacje, teraz doszło więcej szczegółów anatomicznych
![]() Takuśna, mam prezent for ju... wiesz gdzie. Fanfary się należą ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3104 |
Zakorzenienie
|
Cestusia
![]() ![]() ![]() kcem z Wami jechać na wakacje ![]() Mija - miałam Ci wcześniej napisać...jesteś niesamowicie podobna do mojej koleżanki ze szkoły podstawowej ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ona zawsze mowi do mnie 'Malgosiu' ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3106 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję Maluśna, też bym chciała żeby spotkanie na wakacjach jakimś cudem wypaliło, heh ale bym Ci Majkę obfociła
![]() Mija mi się ciutę kojarzy z Kaśką Glinką, zwłaszcza na foto w sanglasach, ale może to przez taki właśnie gwiazdorski look ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3107 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Baby zaraz padne ![]() Moja starsza sis notorycznie jest brana za Glinke ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3108 |
Zakorzenienie
|
Mario wlasnie pomalowal sobie buzie nie zmywajacym sie markerem - czarnym. Ja<k to zmyc???
|
![]() ![]() |
![]() |
#3109 | |
Zakorzenienie
|
heh, ta moja koleżanka była Joanna
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3110 |
Zakorzenienie
|
hej
wczoraj już nie miałam sił pisać, byłam tak padnięta że dawno nie byłam w takim stanie a dziś wyglądam jak 90-letnia staruszka tak mi coś do biodra weszło że chodzę kulawa //nie idę nawet po syna do przedszkola / A dziś na pewno ktoś wpadnie na kawkę urodzinową do Krystianka bo wczoraj miał urodziny ale my byliśmy u rodziców/ My w tym roku jedziemy nad nasze morze i planujemy dłuższy pobyt żeby dzieciaki jak najwięcej jodu powdychali/ i raczej pojedziemy jeszcze w czerwcu a co do plażowania bez pampka to my już w zeszłym roku chodziliśmy w samych majteczkach i powiem wam że nawet gdyby mi jeszcze robił do pieluchy to bym nawet nie miała sumienia prażyć mu tej dupki w tych pampkach malunki boskie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3111 |
Zakorzenienie
|
Veronko mam pytanko-jak miałaś to awizo z zusu-to to przyszła do Ciebie kontrola?? SPrawdzić czy jesteś w domu? Czy po prostu wysłali Ci list polecony że zapraszają Cię na komisję??
Zastanawia mnie co może zrobić zus-jak przyjdzie sprawdzic ciężarną a jej nie ma w domu....??? Poszukam czegoś na necie |
![]() ![]() |
![]() |
#3112 |
Zakorzenienie
|
Cestusiu dopiero teraz zobaczylam rysunki Mati i jestem w szoku!!!
no przepieknie, zdolna corka i chyba rosnie z niej piekna artystka ![]() U mnie Picasso tez o sobie daje znac, choc jego rysunki sa bez skladu i ladu, to musi sie uzewnetrznic jak zwykle na scianach, choc teraz jego ulubionym obiektem jest lozko i juz to zostawilam w spokoju i nie zmywam, moze czuje sie razniej z tymi rysunkami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak masz1 to mowisz, ze np bylas w aptece, lekarza itd.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3114 |
Zakorzenienie
|
resztę co do zusowych spraw w wiadomym miejscu
|
![]() ![]() |
![]() |
#3115 |
Zakorzenienie
|
ooo rysuneczki
![]() ![]() Cestusia dziekuje za prezencik ![]() ![]()
#3116 |
Zakorzenienie
|
oo juz
![]() ![]() ![]() chciałam jeszcze cos z teraz ale wszystko pokryklane ![]()
Edytowane przez taka sobie Czas edycji: 2011-02-14 o 17:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#3117 |
Zakorzenienie
|
hello
dzis meblowy w grafiku był musiałam podrzucić tż ,bo tam teraz mają jakieś zadanie w jakiejś knajpce ![]() ale spoko, jazda samochodem coraz bardziej mnie zaczyna wciagać ![]() dziś nawet wyprzedzałam jakieś ślimaki i zawalidrogi zwiedzające okolicę ![]() ![]() ![]() ![]() tż mówi, może wrócisz do domu busikiem, a ja mu chyba żeś z byka spadł, żeby tułała sie busikami jak mam auto pod nosem ![]() ![]() Sosno mam golarkę na baterię, clatronic, gdzieś z 15 zł kosztowała, działa, one sprawdzają sie najlepiej na sweterkach, spodniach, spódnicach, ale mnie nerw bierze że to tak wolno idzie, ale efekt da sie zobaczyć ![]() ps, jak miałam jakieś kulki na poszewkach od pościeli to robiłam jak radziła Veronka, golarką jednorazówką Veronka, chyba na głowę jeszcze nie upadłam, żeby brzuch w 4d robić , toż to cena za dwa normalne ![]() ale pamiętam jak tż kumpel, obwoził żonę po kilku lekarzach, bo miał mega parcie na męskiego potomka ![]() ot jak cos upatrzę fajnego na ciuchach to i tak kupię , bo potem nic nie będzie jak mi będzie potrzeba , a czasem są bardzo fajne kąski, prawie nówki do 10 zł, to grzech zaniedbania bym poczyniła jakby ich nie kupiła ![]() a z różem nie przesadzam, bo wiecie że wózek , fotelik uniwersalne, a pierwsze ciuszki to i tak po Mikim, więc spoko , bez szału na dziewuszkę jakby co ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3118 |
Zakorzenienie
|
Takusna przeciez to cala postac!
![]() Moj kiedys narysowal wielki balon i mowil, ze to tata ![]() ![]() Anka no nasza rajdowka sie rozkreca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3119 |
Zakorzenienie
|
No szok jakie mamy zdolne dziewczyny
![]() ![]() ![]() W ogóle mój syn znów dzisiaj nie spał-wstał o 10 więc musiałabym go kłaść koło 16 ![]() ![]() Ale jutro już drzemka obowiązkowa bo jeszcze mi się młody oduczy drzmek w dzień ![]() Edytowane przez Judi21_84 Czas edycji: 2011-02-14 o 18:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#3120 |
Zakorzenienie
|
Miki przedrzemał sie z pół godziny w samochodzie jak wracałam, był mega marudny, leżakował z godzinę,wąchając pieluszkę,
no i teraz już wigor w niego wstąpił na nowo a miałam nadzieję, że mi szybko padnie własnie sie dorwał do takich biedronkowych actimeli ![]() wzięłam do spróbowania, żeby odbudować swoją dowcipną mikroflorę, a ten już drinkuje i mówi mama jeścze jodurt ![]() a z mojego M picassa nie będzie , słabo mu idzie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:21.