![]() |
#3121 |
Rozeznanie
|
Dot.: Mamy majowe 2017 cz.V
Decorail, jezeli chcecie wziac takie malenstwo tu kup specjalne sluchawki wygluszajace, taki halas jest niebezpieczny dla takiego malenstwa.
Efffpe, Bambi, ja wyskrobalam wczoraj ostatnia mala lyzeczke z mojego sloika po nutelli ![]() Margolcia, bardzo dobre rozwiazanie, ja tez wychodze na babskie spotkania a maz zostaje z corcia. Martusia, nie bralam, zdrowiej! Jeszcze co do wesel, to powiem Wam, ze na oststnim na ktorym bylam bylo bardzo duzo dzieci tskich ponizej roku, tylko jedno mialo sluchawki. Nie moglam patrzec jak te wypite chlopy sie zblizaja do tych dzieci i im dmuchaja tymi oparami, a byly pokoje wiec spokojnie mozna bylo kogos zabrac zeby dzieciaczek siedzial w ciszy i spokoju. Mysle, ze dla takiego malucha to zadna frajda wiec po co meczyc dziecko, co innego takie starsze, ale to wiadomo kazdy robi jak chce i uwaza ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3122 |
Zakorzenienie
|
My mamy dwa wesela, jedno w lipcu a drugie w sierpniu i chyba zostawię Małą z którąś babcią a będę dojeżdżała na karmienia tylko. Jedni znajomi zaproponowali nam że udostepnia nam pokój ale wtedy i tak któraś babcia by musiała tam siedzieć a że do domu chwila to nie będę Młodych naciągać na koszty związane z opłata pokoju
![]() Martusia słuchaj dziewczyn i chwili się nie zastanawiaj nad zakupem antybiotyku. Duomox jest chyba jednym z najbezpieczniejszych więc śmiało bierz żebyś wyzdrowiała do końca bo nie leczona choroba szkodzi dużo bardziej ![]() Wysłane za pomocą mTalk
#3123 |
Zakorzenienie
|
Martusiamiska - bierz i w ogóle się nie martw, bo jest to antybiotyk bezpieczny w ciąży
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3124 |
Zakorzenienie
|
My mamy wesele w październiku i planuję synka zostawić dziadkom pod opieką. Będzie już miał 5 miesięcy to może dają radę. Właśnie o tym hałasie myślałam - chcę mu tego oszczędzić.
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B ![]() 14.05.2017 Bruno
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3125 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3126 |
Zakorzenienie
|
Ale sie najadłam, zrobiłam w końcu szare kluski z kapusta kiszona
![]() Ja nie mam z kim zostawić dziecka, bo wesele mamy w moich rodzinnych stronach a cała rodzina jest zaproszona. Wiec nie zostawię 5 miesięcznego dziecka z teściowa 300km od nas ![]() Będę musiała tylko moja psice gdzies zostawić, bo nie będę jej ciągnąć 300 km na weekend tylko. Znowu mam palcem stop jak parówki :/ muszę chwile poleżeć i przejdę sie z psem. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
#3127 |
Wtajemniczenie
ski
|
Też polecam duomox. Szybko działa ☺
U nas co do wesel to w czerwcu (chyba) będzie od znajomych. Tak się zapowiadali że na pewno nas zaproszą a tu prawie kwiecień i zaproszenia brak, w lipcu od brata i kolejne we wrześniu od znajomych. Szczerze to nie chce iść na to w czerwcu bo jak urodze w terminie to będę jeszcze w połogu a trochę daleko jest sala weselna od naszego domu. Także nie wiem czy czasem nawet jakbyśmy dostali zapro to nie odmowimy Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3128 |
Zadomowienie
|
My tak jak już chyba pisałam, mamy wesele pod koniec kwietnia, będziemy , mam nadzieję jeszcze w dwupaku i dobrej w miarę formie
![]() Teraz czeka mnie za tydzień panieński ;] Dziewczyny macie jeszcze zgagę? Bo ja (odpukać) od tygodnia praktycznie nie mam. I albo poukładało mi się jakoś w brzuchu wszystko albo to przez wyeliminowanie pomidorów z diety ![]() Także polecam spróbować wyeliminować na parę dni pomidorki, może też którejś pomoże ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3129 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nieleczone infekcje objawiają się tym, że maluszek po przyjściu na świat choruje np na zapalenie płuc i to są konsekwencje nieleczonych infekcji w czasie ciąży. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3130 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Baambi och jak ja Ci zazdroszczę... u mnie jak się trafi jedna noc na 3tyg bez zgagi, to płaczę za szczęścia. W dzień jeszcze jest w miarę, ale noce to porażka. Lubię mocno przyprawione jedzenie, wyraziste, ale już zrezygnowałam dawno z takiego, nic mi nie pomaga...
![]() |
#3131 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3132 |
Zakorzenienie
|
Ja nigdy w życiu nie miałam zgagi wiec nie wiem nawet co to za uczucie :P
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
#3133 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() to tak samo, jak ktoś mi mówi, ze nie wie, co to znaczy ból głowy.
![]() |
#3134 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() Pospaliśmy z Tż do 10! 😀 Ja prałam minky: maskotkę, 2 kocyki, rożek i podusię. Trochę się bałam, dałam płynu i nastawiłam na 30 st, chyba 600 obrotów. Jest okej ![]() Ja mam zgagę po coli, jabłkach, czekoladzie, ciastkach i chipsach. Ale jak tu żyć bez takich dobroci? Nam na razie nikt nie robił przytyków na temat zmiany życia po urodzeniu dziecka, ale to pewnie dlatego, że rzadko się z kimś spotykamy. Jesteśmy dzikusy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3135 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3136 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#3137 |
Rozeznanie
|
Rozwalają mnie te teksty o dzieciach
![]() Ja też nie jadam pomidorów. Są paskudne w smaku, takie plastikowe i śmierdzą mi odleżynami blee... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3138 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3139 |
Rozeznanie
|
Ja mam teraz wolne od zgagi o dziwo, niech już tak zostanie
![]() My mamy wesele w lipcu i w październiku, o to w pazdzierniku się nie martwię, bo bliżej i dzieć będzie już starszy. A na to w lipcu bardzo chcę iść, najgorsze że jest tak daleko... Ale moja mama już się zaoferowała sama z siebie, że pojedzie z nami i będzie siedzieć z małym ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po słodyczach, po pomidorach, niektórych tłustych jedzeniach, po serku almette... Mi najbardziej pomagają migdały. Dziś na fitnessie miałam taki zalew, że nie mogłam ćwiczyć w leżeniu na plecach. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3141 | |
Zakorzenienie
|
Mamy majowe 2017 cz.V
Cytat:
Wybacz ![]() Ale każdy mnie straszył jakie to nie będę miała dolegliwości w ciąży, wymioty, mdłości, zgagę itp a ja żadnych z tych dolegliwości nie miałam. Zgagi nigdy w życiu nie miałam, wiec nawet nie wiem do czego to porównać. Zjadłam lody, wkroilam troche banana i polałam syropem klonowym xd juz wiem skąd mi kg sie pokazują, teraz pola poleżeć :P Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
02.05.2012 ![]() 14.04.2017 Maksymilian ![]() ![]() 13.05.2022 Filip ![]() Edytowane przez gornek Czas edycji: 2017-03-22 o 15:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3142 |
Zakorzenienie
|
Hm. Właśnie odebrałam wyniki i wyszła mi glukoza w moczu (100mg/ml). Wcześniejsze badania zawsze były super. Test obciążeniowy też książkowy...
Zastanawiam się, czy powtórzyć badanie... Czy któraś z Was tak miała? |
![]() ![]() |
![]() |
#3143 |
Wtajemniczenie
ski
|
Melka, moi sąsiedzi kupili suczke owczarka niemieckiego i zgadnij jak ją nazwali? 😁😁😁😁
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3144 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mebelki poskladane, ale szafke mąż tak poranił, że mi sie chce wyć. Po prostu jak u Rusów 😭 Czy ten pech się uwziął? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B ![]() 14.05.2017 Bruno
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3145 |
Zakorzenienie
|
Melka - no ja nasz regał przy składaniu też uszkodziłam i jeszcze kot zrzucił element od niego na panele w salonie i zrobił dziurę - więc łączę się w bólu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3146 |
Zadomowienie
|
Gornek fajnie Ci naprawdę... oooo lody, też zjem, to może humor mi się poprawi. Ta pogoda mnie dobija
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#3147 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3148 |
Wtajemniczenie
ski
|
Melka, dokładnie ☺ pieszczotliwie ją wołają "Melka" 😁
![]() ![]() |
![]() |
#3149 |
Zadomowienie
|
No to ja też poszłam jeść lody...
![]() ![]() |
![]() |
#3150 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Witajcie w klubie psujów meblowych ![]() Zgłupiałam doszczętnie, bo oglądam serial "Chłopaki do wzięcia" na Impli. Już jestem w połowie 5 sezonu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:11.