|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3121 |
|
AGA :)
|
Dot.: Zielona Góra i oklice-łączmy się
kma a ta wystawa będzie jeszcze w tygodniu? chętnie bym zobaczyła
gdzie jest BWA?
|
|
#3122 |
|
Wtajemniczenie
|
Ag4 na ul. Niepodległości koło szkoły muzycznej, taki cofnięty budynek między kamienicami na Deptaku...
Trochę mało tych fot na tej wystawie...jedna sala...wstęp 5 zł... Idę się szykowac, bo zaraz lecimy na imprezę do znajomych, których spotkaliśmy na Winobraniu a potem chyba do Kawo nu...Jezu jak ja dawno nie byłam na jakiś tańcach (oprócz wesela )
|
#3123 |
|
Wtajemniczenie
|
Jezu, ja tak chciałam na myslovitz,
|
|
|
|
#3124 |
|
Raczkowanie
|
ja wczoraj wybrałam się ze znajomymi na koncert seprember... Nie podobało mi się ;p pogoda swoją drogą też nie zachęca do zapuszczania się w miasto.
Ja zaraz wychodze do warki na transmisje meczu Falubazu a później na koncert myslovitz. Chyba z trzy tony ciuchów założe na siebie ;p
|
|
|
|
#3125 |
|
|
pogoda zdecydowanie nie zachęca.
ja już leżę w łóżku i jednak nie w głowie mi myslovitz
|
|
#3126 |
|
Wtajemniczenie
|
oj fajnie było, myslovitz dało radę
a ile ludzi...szok
|
#3127 |
|
Zadomowienie
|
A może któraś się wybiera jutro na Rap grę?
|
|
|
|
#3128 |
|
|
ja się nie wybrałam
co tu tak cicho
|
|
#3129 |
|
Wtajemniczenie
|
ja też się nie wybrałam
...za to byłam na Czerwonych Gitarach grali ok. 2,5 godz. A gdzie reszta dziewczyn??? Kiedy się wreszcie spotkamy, co? Ja w czwartek wyjeżdżam, wracam za tydzień jakby co
|
#3130 |
|
Zadomowienie
|
Ja się już 21 września wyprowadzam do Poznania, 'trochę' się boję jak to będzie. Mieszkanie z 3 innymi dziewczynami które raz widziałam..
|
|
|
|
#3131 |
|
|
Powodzenia !!
ja od października tez zaczynam studia w Poz tyle że mgr zaocznie. Chcoiaż jeszcze na 100% się nie zdecydowałam, może jednak Wrocław?
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3132 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny, słyszałyście?? od rana trąbią o tym na tvn 24... http://www.lansik.pl/15168/peja-kaza...-swojego-fana/
|
#3133 |
|
Wtajemniczenie
|
widać, co popularnosci i kasa robi z ludzmi. "Tak kończą frajerzy - powiedział do mikrofonu. " On skonczy gorzej, mam nadzieje, ze zostanie konkretnie ukarany, patologia jakas w ogole... ;/
Powinien sie cieszyc, ze koles przyszedl na jego wystep, a nie od razu z mordą na niego. |
|
|
|
#3134 |
|
Zadomowienie
|
Bez winy nikt nie jest. Koleś też przegiął pokazując faka przez cały występ gdy dookoła było pełno fanów Peji, mądre to nie było.
|
|
|
|
#3135 |
|
Wtajemniczenie
|
no ale wiesz, pokazac komuś środkowy palec a zlinczowac kogoś, to jest różnica... To był 15-letni chłopak, a Peja dorosły facet, który podpuścił tłum swoich fanów...to jest niemądre...
Poza tym jakby ktoś mi pokazał "faka", to bym go wyśmiała a nie kazała pobic...co najwyżej nazwałabym go "frajerem"...
|
#3136 |
|
Rozeznanie
|
Rzeczywiście. Nawet o tej sytuacji z Peją nie wiedziałam. Ja niestety w tym roku z winobrania nie skorzystałam. Miałam poprawkę na jednym z kierunków
![]() Kma Wybierasz się w podróż poślubną z mężem? |
|
|
|
#3137 |
|
Wtajemniczenie
|
Rider no oczywiście że z mężem...chociaż
mogę do jutra się jeszcze rozmyślic i wezmę kochanka
|
#3138 |
|
Rozeznanie
|
Najlepszy jest start... Mam nadzieje, że będziesz miała miejsce przy oknie. Koniecznie patrz jak się oddalasz... Zazdroszcze
|
|
|
|
#3139 |
|
|
Słyszałam o tym 'koncercie' - porażka.
Kma zazdroszczę podróży poślubnej ! Bawcie się dobrze Nie bój się, samolot nie taki straszny
|
|
#3140 |
|
Zadomowienie
|
Cześć
![]() Ostatnio byłam taka zabiegana, że szok ale widzę, że niedużo się tu działo. Co do koncertu http://www.plotek.pl/plotek/1,78649,..._pobicia_.html Ciekawe czy tym razem też mu się upiecze... Kma a kiedy dokładnie wylatujecie? Ja zawsze porównuję startowanie samolotu do tego uczucia w brzuchu kiedy bardzo mocno rozbujasz się na huśtawce. Bardzo fajne Może zabierzecie mnie ze sobą, chociaż na sam lot![]() ![]() Madziulek, Ag4 a gdzie w Poznaniu będziecie mieszkać? Bo ja też się tam przeprowadzam na studia może się spotkamy?
Edytowane przez marga_zg Czas edycji: 2009-09-17 o 14:11 |
|
|
|
#3141 |
|
Zadomowienie
|
Ja na Księcia Mieszka I, to jest koło Plazy
Możemy się spotkać
|
|
|
|
#3142 |
|
Rozeznanie
|
ja wprawdzie nie mieszkam w Zielonej Górze a,le tez przesadnie daleko do niej nie mam
![]() pare miesiecy musiałam spedzic tam 3 tyg. podobało mi sie szczególnie w galerii "Focus" rewelka u nas takiego czegos nie ma i pewnie nigdy nie bedzie
|
|
#3143 |
|
Zadomowienie
|
Witaj Daisyxx
a gdzie dokładnie mieszkasz? Niektóre dziewczyny z tego wątku też nie są z Zielonej. Może napiszesz coś więcej o sobie? BTW byłaś na winobraniu? Madziulek a kiedy się przeprowadzasz? Ja na przyszły weekend Może jeszcze przed początkiem roku akademickiego dałoby się coś zorganizować. W ogóle mogłabyś przypomnieć kierunek? Znasz już kogoś z roku? Gdzie masz wydział? Więcej pytań na razie nie mam Ja już się chyba zaczynam powoli tym wszystkim stresować... Boję się jak sobie poradzę. Jeszcze teraz kończę prawko i na pewno nie uda mi się go zrobić do końca września, a w Poznaniu zdawać na pewno nie będę.
|
|
#3144 |
|
Zadomowienie
|
marga_zg
Ja w ten poniedziałek i trochę się denerwuję, ale chyba rodzina to bardziej przeżywa niż ja Studiować będę Międzynarodowe stosunki gospodarcze na UE, wszystkie wykłady mamy w centrum niedaleko siebie, Aleja Niepodległości. Na moim roku będzie kolega z którym miałam angielski w LO, ale trafił do innej grupy. Moja współlokatorka z pokoju jest rok wyżej na moim kierunku więc mam nadzieję, że mi przekaże wiedzę (czyt. notatki) ![]() Ja prawka jeszcze nie robię, zdecydowałam, że za te pieniądze wolę teraz laptopa kupić. Swojego samochodu i tak bym nie miała a bez laptopa ani rusz. A Ty gdzieś w pobliżu masz wydział?
|
|
|
|
#3145 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a,co chcesz wiedziec?
|
|
|
#3146 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
poznałam osoby z wyższego roku psychologii. Ja prawko miałam już dawno skończyć ale za długo mnie nie było. Ach te wakacje... Laptopa na szczęście mam. Pozostaje mi teraz zarabiać na czynsz. Powiedź mi zamierzasz iść do pracy czy raczej będziesz na utrzymaniu rodziców? Mój wydział jest na Jeżycach, ul. Szamarzewskiego, koło Ogrodu także niedaleko od centrum. O wiem czym się jeszcze mogę pochwalić mniej więcej ogarniam już Poznań i umiem się poruszać tramwajami![]() Daisy nie no jak tak z czystej ciekawości pytam, bo skoro nie ZG to pewnie gdzieś blisko mieszkasz. Możesz nam się przedstawić, napisać co lubisz robić... cokolwiek co chciałabyś żebyśmy o Tobie wiedziały. Nie będziesz wtedy dla nas kolejnym nickiem tylko będziemy Cię z czymś identyfikować i zawsze łatwiej wtedy pisać.
|
|
|
#3147 |
|
Zadomowienie
|
Współlokatorka mi poradziła, że najlepiej iść na siłkę i chyba tak zrobię, zastanawiałam się nad koszem i aerobikiem ale podobno jest na koszu ciężko/na aerobiku beznadziejnie (na zaliczenie trzeba wymyślić układ i nauczyć grupę
) A na siłce każdy robi co chce Ja mam taką sytuację, że moi rodzice są po rozwodzie, większość pieniędzy tata będzie dawał bo cały czas mieszkałam z nim i ma większe zarobki, mama się będzie dokładać. Sama też chcę iść do pracy przynajmniej na parę godzin w tygodniu bo jestem już chyba zakupoholiczką i nie dam rady sobie nic kupować pewnie, zresztą nie chcę bardzo obciążać rodziców, nie lubię być od kogoś zależna.. Oby tylko udało się coś znaleźć Najlepiej gdzieś w gastronomii to bym tyle na jedzenie już nie musiała wydawać i gotować Fajnie, że znasz Poznań, ja jeszcze ani razu tam nie jechałam tramwajem/autobusem, byłam moooże 15 razy w życiu i się w ogóle nie orientuję.. |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3148 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#3149 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
za dużo rzeczy mnie korci. No i bardzo chciałabym iść na naukę gry w tenisa dodatkowo...A co przeważnie kupujesz? Ciuchy? Ja właśnie nie wiem skąd wezmę pieniądze na te wszystkie moje zachcianki. Na początku rodzice na pewno będą wysyłać pieniądzę "na przeżycie" ale głupio będzie wydać je na bluzki, a później głodować . Fajnie byłoby też być kelnerką- te napiwki![]() Jak można być w Poznaniu i nie jechać busem czy tramwajem? To co Ty pieszo chodziłaś? Wiesz ja wcześniej nie jeździłam tam też jakoś często ale jak na razie daję radę dojść gdzie chcę, a poza tym zawsze można zapytać o drogę. Zauważyłam, że Poznaniacy są bardzo mili i pomocni, nawet sami pytają czy nie pomóc. Jak byś chciała to na stronie mpk jest mapka wszystkich lini tramwajowych. A tak w ogóle to pochwal się jak po przeprowadzce. Dogadujesz się ze współlokatorami?
|
|
|
#3150 |
|
|
Ja póki co poszukuję stancji na noc z soboty na niedzielę, ale cięzko coś znaleźć, a niby Poznań taki wielki...
Także dziewczyny poznanianki - zielonogórzanki jakbyście słyszały, że ktoś wynajmuje (może jakiś znajomy jedzie do domu na weekend? albo poprostu chcą sobie mieć dodatkową kasę) to proszę dajcie znać ![]() a strtesuję się tym wszytkim tak samo jak Wy !
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:56.

a potem chyba do Kawo nu...Jezu jak ja dawno nie byłam na jakiś tańcach (oprócz wesela
)

)

...za to byłam na Czerwonych Gitarach
grali ok. 2,5 godz.

za dużo rzeczy mnie korci. No i bardzo chciałabym iść na naukę gry w tenisa dodatkowo...