![]() |
#3121 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: MY STYLE DIARY po polsku II
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3122 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3123 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3124 |
Rozeznanie
|
Oki dziękuje bardzo za opinie. Przy następnych kombinacjach wezmę pod uwagę. Dzięki
|
![]() ![]() |
![]() |
#3125 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jasny jeans nie bardzo do czarnego..nie?
![]() ![]() ![]() ![]() Z tego co wygrzebalam, wybralam to co na fotach. Ktora torebka bedzie pasowac ? Mam jeszcze bolerko, a raczej to chyba narzuta, bo dlugie z tylu do pasa, dosc luzne.... brązowa koszulka-tunika, pasek wiązany na biodrach. Bizuterii brak, jedynie ten naszyjnik... No i sztruksowy zakiet do tego, czarny. Czy ja moge tak wyjsc miedzy ludzi? Buty.. no coz.. ![]() Po swietach na zakupy ![]() P.S. Rurki odpadają.. wiadomo z jakiego powodu Edytowane przez psycha Czas edycji: 2007-04-08 o 07:35 Powód: problem ze zdjęciem |
![]() ![]() |
![]() |
#3126 |
Zakorzenienie
|
psycha super bolero
|
![]() ![]() |
![]() |
#3127 |
Zadomowienie
|
xalpen ładny ten Twój I zestawik
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3128 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=4090526 Normalnie zaniemówiłam ![]() ![]() ![]() Proszę o namiary ![]() ![]()
![]() |
#3129 |
Rozeznanie
|
Paulinaa, zestaw z kurteczka super, w pierwszym zrezygmnowalabym z bolerka (wyglada jakby się rozjezdzalo)
Super_karo, każdy zestaw mi się podoba (dołożyłabym jedynie pasek do sukienki), kurtka z zary jest super Camilla, zestaw na wielkanoc jest bardzo ladny – klasyczny i kobiecy (jak zawsze). wersja z ciemna bluzka jest lepsza. aha, mam takie same buty –tzn. te rozowe i jeszcze w wersji czarnej (tez z carrefoura i za 10zl ![]() Xalpen, bardzo fajne zestawy, w szczególności pierwszy wklejam 3 swoje i przy okazji proszę o mala rade: upolowałam w lumpie czarna kurtke river island. mam już grzyba w pepitke z rinascimento i postanowiłam jednej rzeczy pozbyc się – co radzicie zostawic – muchomora czy kurtke (zdjecia ponizej)? przy okazji skladam zyczenia wesołych swiat wielkanocnych – obyśmy wszystkie nabraly nowych sil (bo checi pewnie nie brakuje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3130 |
Raczkowanie
|
Trudny wybór... Ja zostawiłabym chyba pepitkę - mniej jej na ulicach i wydaje się być oryginalniejsza.
#3131 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3132 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
sympatyczna sukieneczka- jestem ciekawa gdzie kupiłaś ![]() http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=4091831 mam taką samą tunikę, kilka postów wcześniej nawet wklejałam w niej foty ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=2642 (wybacz za trochę prywaty :p) Ta tunika z Cubusa to jedna z moich ulubionych- milutki materiał i bardzo dobrze się w niej czuję.Jaki masz jej rozmiar? Nie wiem czego wydaję mi się, że troszeczkę za luźne są rękawy, albo po prostu tak stanęłaś. hmm Co do zostawiania kurtałki- ja bym pozbyła się pepitkowego(jakoś nie przepadam za tym wzorem) Poza tym czarny jest bardziej praktyczny i uniwersalny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3133 |
Rozeznanie
|
xalpen - gud, fajne zestawiki, widać w nich Ciebie... poza tym śliczne włoski <oddaj>
![]()
#3134 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3135 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A, zestawy jak zwykle pierwsza klasa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3136 |
Raczkowanie
|
kociolek , bardzo fajne zestawy, najbardziej podoba mi sie ten z tunika i czarna kurtka z river island. ja bym Ci radzila pozbyc sie pepitkowego grzyba ale to moze dlatego ze troche mi sie ten wzor "przejadl"
![]() w ogole super jest ten wisior z sercem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3137 |
Raczkowanie
|
kociolek swietne zestawiki
![]() ![]() A ja dodaje mój stroj na wyjscie na rodzinna impreze zaraz. Swieta, rocznica slubu ciotki i wojka oraz ich urodziny w jednym ![]() Wesolych świat zycze wam moje drogie wizazanki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3138 |
Zadomowienie
|
Kociołku
We wszystkim Ci ładnie, najbardziej podoba mi się wersja z tuniką i kurteczką , ona naprawdę jest z lumpeksu? Którego? A_K Wyglądasz świetnie, więcej takich oryginalnych zestawów na MSDPP!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#3139 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
piekne zestawy ![]() ![]() ![]() ![]() szczegolnie podoba mi sie 1 ![]() ![]() ![]() musze przyznac,ze swietnie wygladasz w tej fryzurce i zieleni
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3140 |
Konto usunięte
|
A_K super
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3141 |
Zadomowienie
|
kociołku, zostawilabym kurtke RI. jest sliczna, super w niej wygladasz. praktyczniejsza, no a grzybow i tak masz juz troche..
p.s. czy tylko mi sie tak wydaje, czy ty jestes podobna do aktorki Michelle Williams? |
![]() ![]() |
![]() |
#3142 |
Rozeznanie
|
psycha....oba zestawy sa fajne i obie torebki super....szczegolnie ta duza....tez chcialam taka kupic...ona nie ma zamka nie???nie boisz sie ze w autobusie wlasnie ktos ci z niej cos wyciagnie??....bolerko rewelka
A-K.........zestawik super ...kamizelka jest w deche tez chce taka. ![]() kociolek .....bardzo fajne zestwy ![]() ![]() ![]()
#3143 |
Zakorzenienie
|
kociolku no właśnie jak byłam 2 tyg. temu w carrefurze, przypomniałam sobie że wklejałaś na forum fajne buciki, które tam kupiłaś
![]() A ja wklejam mój dzisiejszy zestaw na wielkanocne śniadanie z rodzinką. Troche odbiega od tego co wczoraj wklejałam ![]() Zdjęcia troche rozmazane bo ręka mi nieco drgała, wybaczcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3144 |
Rozeznanie
|
camilla bardzo fajnie wygladasz...podoba mi sie ta czarna bluzeczka i swietna torba....tez ja kiedys chcialam kupic-duzo osob ja ma z tego co widze na forum
![]()
#3145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kociołku ja bym zostawiła obie rzeczy i grzyba i kurteczke, obie bardzo mi się podobają. A_K świetny zestaw ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3146 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sama mam czerwoną ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3147 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3148 |
Raczkowanie
|
Ja mam tylko takie małe pytanie
![]() ![]() ![]() Z góry dziękuję za opinie ![]() Aaaa i strasznie pokracznie na tych zdjęciach stoję, ale to dlatego, ze na szybkiego były robione ![]()
![]() |
#3149 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zawsze bawią mnie te mściwe spojrzenia innych, po czym za trzy miesiące noszą to samo, a ja już śmigam w czymś innym ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3150 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzięki ![]() Własnie jestem z małej mieściny gdzie jeszcze NIKOGO ( ![]() ![]() ![]() W każdym razie dziękuję jeszcze raz za odp ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:46.