![]() |
#3121 |
Zadomowienie
|
Dot.: jak schudnąć?
Kochane macie nawą szatę wizażu
![]() Szok,nagle sie pozmienialo ![]() mam nadzieję że sie przyzwyczaję ![]()
#3122 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3123 |
Zakorzenienie
|
Sabbath ja także nie wyobrażam sobie życia bez muzyki, muzyka to niewyobrażalne emocje i wrażliwość .
Mojego synka uczę słuchać polskiej muzy, uwielbia stary Lady Pank- a szczególnie muzę z filmu "o Dwóch takich co ukradli księżyc", którą synek jest zachwycony ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3124 |
Zadomowienie
|
Bylam na technicznym i wiekszości sie nie podoba ale tak musi być,
sie dowiedziałam ![]()
#3125 |
Zakorzenienie
|
Znowu nikogo niet
![]() ![]() Do jutra. |
![]() ![]() |
![]() |
#3126 |
Zadomowienie
|
Witajcie dziewczyny,,widzę,że tu nikt za mnie kciukow nie trzymał,,jestem juz po pracy,,nadal nic nie wiem,,,przez moje L-4 straszne mam zaległosci,,dzis cała siate przywlokłam do domu,,,Pod koniec dnia dowiedziałam się,,ze niby mam objąć dodatkową pracę oczywiscie za zadną kasę i mam być jescze zadowlona.Narazie Prezes nie chiał ze mną rozmawiac......z byle kim On nie łaskawy.
Co do nowej szaty okropna strasznie razi mnie po oczach;( Pozdrawiam oby Wam się wiodło. |
![]() ![]() |
![]() |
#3127 |
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny
![]() ale się zielono zrobiło ![]() Toogra trzymałyśmy za ciebie kciuki ![]() ![]() ale dziś pięknie biało byłam na sankach z Izabellą ![]() a co do Twojego prezesa Toogra to dla niego zaszczyt rozmawiać z taką kobietką jak Ty ![]() ![]() ![]() ![]()
#3128 | |
Wiedźma
|
Cytat:
Wiesz: przemyka pod ścianami i lękliwie wygląda zza rogów, byle na Ciebie nie trafić. A jak już trafi to słów mu brakuje ze stresu, a całą uwagę i siłę woli koncentruje na tym, żeby nie rzucić Ci się do stóp. ![]() Ewitarku: jeździłaś na tych sankach, czy tylko biegałaś z górki za pociechą? Pstrokacizna nowego Wizażu wciska mi oczy w tył głowy... ![]()
![]() |
#3129 |
Zadomowienie
|
Pstrokacizna straszna Sabbathku
![]() Jak dla mnie to różu za duzo a ja nie lubie różowego ![]() A litery jakie wielkie ![]() Dla mnie dobrze ![]() Toogra a jakże caly dzień myslałyśmy ,jak byśmy mogły zapomnieć ![]() Ewitarku,w Polsce jest ten śnieg ![]() Bo u mnie ani grama śniegu ![]()
#3130 |
Raczkowanie
|
śnieg w polsce 7okm od warszawy jest pięknie biało czysto ale mnie na sankach nikt niechce wożić
![]() ja biegałam przed sankami ale Izabella była zachwycona ![]() ale jutro biorę worek i będe zjerzdzać z górki ![]() niko a ja uwielbiam czerwony i różowy ![]() ![]() ![]()
#3131 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ewitarku,mnie jest brzydko w różowym i dlatego go nie lubie ![]() ![]() ![]() ![]() całuski dla Izabelli, ![]() ![]()
![]() |
#3132 |
Zadomowienie
|
DZIEKUJE DZIEWCZYNY!!!zaraz mi lepiej na sercu.
Sabbathtwój opis mojego Prezesa rozmieszył mnie do łez ![]() ![]() Wszytskiego dobrego ,trzymajcie się... Nika,Ewitar ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3133 | |
Wiedźma
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3134 |
Zadomowienie
|
Sabbath w razie duzego stresu w pracy,,,będe sobie tą twoją wizję przywoływac,,,poprawa humoru gwarantowana,,,,,Dzięki
|
![]() ![]() |
![]() |
#3135 | |
Zadomowienie
|
Pierwsza
![]() Witajcie kochane moje ![]() Bleee... mi się też nowa szata nie za bardzo podoba ![]() Widzę, że jak Switezianki nie ma to cisza i spokój ![]() ![]() ![]() Dorinko jak tam sprawy mieszkaniowe? Cytat:
![]() Za ostrej nie lubię, ale taką raczej konkretną, do bólu David Bowie i The Sisters of Mercy, no i mnóstwo innych np. Pink Floyd, Depeche Mode, z nowszych XIII Stoleti, Arcade Fire, The Gathering itepe itede... Z takich spokojniejszych zachwyciła mnie ostatnio Loreena McKennit ![]() ![]() ![]() Ale przyznaję się bez bicia, że czasem trafi się współczesna komercha rodem z MTV której posłucham z przyjemnością ![]() Miłego dnia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3136 |
Zakorzenienie
|
Hej Maro, Cześć dziewczyny
![]() Maro ja także lubię Pink Floyd'ów ![]() Około końca marca mamy przystąpić do dalszych formalności związanych z zakupem, i przede wszystkim realizacją kredytu ![]() Jak sobie oglądam plany to oczyma wyobraźni widzę nas w tym pięknym, przestronnym mieszkanku z ogromnym tarasem, więc jest na co czekać ![]() Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2007-02-27 o 07:44 Powód: literówka |
![]() ![]() |
![]() |
#3137 |
Zadomowienie
|
Witajcie Kochane
![]() O tak PINK FLOYD ![]() ![]() ![]()
#3138 |
Zakorzenienie
|
Co się dzieje z tym wątkiem, chyba nam upada
![]() Cieszę się, bo dowiedziałam się, że 8-9 marca spędzę w Pradze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3139 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A wątek upada, bo na początku tyle gadałyśmy, że teraz musimy nadrabiać zaległości w pracy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3140 |
Zakorzenienie
|
Pracoholiczki jedne, cholera jasna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3141 |
Zakorzenienie
|
Do jutra wstręciuchy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3142 |
Zadomowienie
|
Gratulacje Dora może nas zabierzesz...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3143 |
Zadomowienie
|
Moje kochane,bardzo chciałam poplotkować z Wami ale pewne obowiazki nie pozwoliły mi na to
![]() Bardzo ubolewałam nad tym prawie caly dzień ![]() Mam nadzieję,ze jutro uda nam sie spotkać na wiekszych pogaduchach. ![]() Maro kochana nie przesadzaj z tą pracą ,bo przyjade Ci siare zrobić ![]() ![]() Dorinko kochana a z kim jedziesz do tej Pragi ![]()
#3144 |
Zadomowienie
|
NIka mi tez brak,,,tych zerkań na wizaz co ranek,,,ale cuz robić w pracy nie moge ryzykować.
Ciekawe co tam u Switezianki??? matko,,,a propos odchudzania,,dzis to Ja przesadziłam: rano 2 buleczki,kawa ,herbata obiad baton Mars kolacja bigos,,teraz doprawiłam się sezamkiem w czekoladzie i nic dziwnego,że mnie mdli ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3145 | |
Wiedźma
|
Cytat:
A bigos to chyba odchudza, bo przecież składa się głównie z kapusty... ![]() Byłam dziś (w sumie wczoraj) na "Ostatnim królu Szkocji" - Forest Whitaker jest genialny w roli Amina. ![]()
![]() |
#3146 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3147 |
Zadomowienie
|
Moje Robaczki Słodziutkie ściskam Was cieplutko
![]() Maro Skarbie,obowiazki byly krótkie, ![]() Mam nadzieje ,ze ktoś tu zajrzy dzisiaj ![]() Sabbathku Słodziutki,gdzie Ty widziałas bigos składający sie głównie z kapusty. Wygląda na to,iż będę musiała Cie zaprosic na bigosik ,który mój małżonek robi zawsze na moje urodziny. Błagam Go wręcz,żeby więcej kapusty było niz mięcha.Ale wszyscy sie zajadają i co roku proszą,żeby na następny znowu był.
Edytowane przez nika672 Czas edycji: 2007-02-28 o 08:36 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3148 |
Zakorzenienie
|
Cześć Kochane laseczki
![]() Toogra co do diety, to nie wydaje mi się abyś tak strasznie przesadziła, zgadzam się z przedmówczynią-Sabbath to w sumie mało jedzonka, a bigos jest jak najbardziej polecany- kapusta w każdej postaci ![]() ![]() ![]() Mało tego Snickers to jeden z nielicznych dopuszczalnych batoników prócz czekolady gorzkiej, która jest wręcz zdrowa w małych ilościach. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3149 |
Zakorzenienie
|
Powiem Wam szczerze, że z tą Pragą to jest tak, że mój Tż ma tam sprawy służbowe i zaproponował żebym mu towarzyszyła, ze się szybciutko obrobi a później skorzystamy z uroków Pragi
![]() Dawno nigdzie nie byliśmy, dlatego bardzo mnie cieszy ten wyjazd. Tym bardziej, że mam obiecany prezent w Pradze - jaki sobie upoluję, a ja polowac uwielbiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3150 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:55.