|
|
#3121 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: jak schudnąć?
Kochane macie nawą szatę wizażu
![]() Szok,nagle sie pozmienialo ![]() mam nadzieję że sie przyzwyczaję
|
#3122 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3123 |
|
Zakorzenienie
|
Sabbath ja także nie wyobrażam sobie życia bez muzyki, muzyka to niewyobrażalne emocje i wrażliwość .
Mojego synka uczę słuchać polskiej muzy, uwielbia stary Lady Pank- a szczególnie muzę z filmu "o Dwóch takich co ukradli księżyc", którą synek jest zachwycony |
|
|
|
#3124 |
|
Zadomowienie
|
Bylam na technicznym i wiekszości sie nie podoba ale tak musi być,
sie dowiedziałam
|
#3125 |
|
Zakorzenienie
|
Znowu nikogo niet
Do jutra. |
|
|
|
#3126 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie dziewczyny,,widzę,że tu nikt za mnie kciukow nie trzymał,,jestem juz po pracy,,nadal nic nie wiem,,,przez moje L-4 straszne mam zaległosci,,dzis cała siate przywlokłam do domu,,,Pod koniec dnia dowiedziałam się,,ze niby mam objąć dodatkową pracę oczywiscie za zadną kasę i mam być jescze zadowlona.Narazie Prezes nie chiał ze mną rozmawiac......z byle kim On nie łaskawy.
Co do nowej szaty okropna strasznie razi mnie po oczach;( Pozdrawiam oby Wam się wiodło. |
|
|
|
#3127 |
|
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny
ale się zielono zrobiło ![]() Toogra trzymałyśmy za ciebie kciuki ale dziś pięknie biało byłam na sankach z Izabellą ![]() a co do Twojego prezesa Toogra to dla niego zaszczyt rozmawiać z taką kobietką jak Ty
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3128 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
Wiesz: przemyka pod ścianami i lękliwie wygląda zza rogów, byle na Ciebie nie trafić. A jak już trafi to słów mu brakuje ze stresu, a całą uwagę i siłę woli koncentruje na tym, żeby nie rzucić Ci się do stóp. ![]() Ewitarku: jeździłaś na tych sankach, czy tylko biegałaś z górki za pociechą? Pstrokacizna nowego Wizażu wciska mi oczy w tył głowy...
|
|
#3129 |
|
Zadomowienie
|
Pstrokacizna straszna Sabbathku
.Jak dla mnie to różu za duzo a ja nie lubie różowego ![]() A litery jakie wielkie ![]() Dla mnie dobrze ![]() Toogra a jakże caly dzień myslałyśmy ,jak byśmy mogły zapomnieć Ewitarku,w Polsce jest ten śnieg ![]() Bo u mnie ani grama śniegu
|
#3130 |
|
Raczkowanie
|
śnieg w polsce 7okm od warszawy jest pięknie biało czysto ale mnie na sankach nikt niechce wożić
ja biegałam przed sankami ale Izabella była zachwycona ![]() ale jutro biorę worek i będe zjerzdzać z górki ![]() niko a ja uwielbiam czerwony i różowy
|
|
#3131 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ewitarku,mnie jest brzydko w różowym i dlatego go nie lubie ,w czerwonym podobno mi nie najgorzej ale ja wolę stonowane kolorycałuski dla Izabelli,
|
|
#3132 |
|
Zadomowienie
|
DZIEKUJE DZIEWCZYNY!!!zaraz mi lepiej na sercu.
Sabbathtwój opis mojego Prezesa rozmieszył mnie do łez ,,szkoda,,że nie jestes jasnowidzem,,,,i to nie jest prawda![]() Wszytskiego dobrego ,trzymajcie się... Nika,Ewitar |
|
|
|
#3133 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
|
|
#3134 |
|
Zadomowienie
|
Sabbath w razie duzego stresu w pracy,,,będe sobie tą twoją wizję przywoływac,,,poprawa humoru gwarantowana,,,,,Dzięki
|
|
|
|
#3135 | |
|
Zadomowienie
|
Pierwsza
Witajcie kochane moje Bleee... mi się też nowa szata nie za bardzo podoba Widzę, że jak Switezianki nie ma to cisza i spokój ale dla mnie to dobrze, bo inaczej bym się nie wyrobiła z czytaniem ![]() Dorinko jak tam sprawy mieszkaniowe? Cytat:
Za ostrej nie lubię, ale taką raczej konkretną, do bólu David Bowie i The Sisters of Mercy, no i mnóstwo innych np. Pink Floyd, Depeche Mode, z nowszych XIII Stoleti, Arcade Fire, The Gathering itepe itede... Z takich spokojniejszych zachwyciła mnie ostatnio Loreena McKennit ale na gatunkach to ja się nie znam, słucham co mi się podoba Ale przyznaję się bez bicia, że czasem trafi się współczesna komercha rodem z MTV której posłucham z przyjemnością ![]() Miłego dnia |
|
|
|
|
#3136 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Maro, Cześć dziewczyny
Maro ja także lubię Pink Floyd'ów , co do mieszkania to zdecydowaliśmy się na to mieszkanie, które spełnia nasze oczekiwania a na które trzeba będzie troszkę poczekać. Wpłaciliśmy zaliczkę rezerwacyjną i czekamy...Około końca marca mamy przystąpić do dalszych formalności związanych z zakupem, i przede wszystkim realizacją kredytu Jak sobie oglądam plany to oczyma wyobraźni widzę nas w tym pięknym, przestronnym mieszkanku z ogromnym tarasem, więc jest na co czekać
Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2007-02-27 o 08:44 Powód: literówka |
|
|
|
#3137 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie Kochane
O tak PINK FLOYD
|
#3138 |
|
Zakorzenienie
|
Co się dzieje z tym wątkiem, chyba nam upada
Cieszę się, bo dowiedziałam się, że 8-9 marca spędzę w Pradze
|
|
|
|
#3139 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A wątek upada, bo na początku tyle gadałyśmy, że teraz musimy nadrabiać zaległości w pracy |
|
|
|
|
#3140 |
|
Zakorzenienie
|
Pracoholiczki jedne, cholera jasna
|
|
|
|
#3141 |
|
Zakorzenienie
|
Do jutra wstręciuchy
|
|
|
|
#3142 |
|
Zadomowienie
|
Gratulacje Dora może nas zabierzesz...
|
|
|
|
#3143 |
|
Zadomowienie
|
Moje kochane,bardzo chciałam poplotkować z Wami ale pewne obowiazki nie pozwoliły mi na to
Bardzo ubolewałam nad tym prawie caly dzień ![]() Mam nadzieję,ze jutro uda nam sie spotkać na wiekszych pogaduchach. Maro kochana nie przesadzaj z tą pracą ,bo przyjade Ci siare zrobić ![]() ![]() Dorinko kochana a z kim jedziesz do tej Pragi
|
#3144 |
|
Zadomowienie
|
NIka mi tez brak,,,tych zerkań na wizaz co ranek,,,ale cuz robić w pracy nie moge ryzykować.
Ciekawe co tam u Switezianki??? matko,,,a propos odchudzania,,dzis to Ja przesadziłam: rano 2 buleczki,kawa ,herbata obiad baton Mars kolacja bigos,,teraz doprawiłam się sezamkiem w czekoladzie i nic dziwnego,że mnie mdli |
|
|
|
#3145 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
A bigos to chyba odchudza, bo przecież składa się głównie z kapusty... ![]() Byłam dziś (w sumie wczoraj) na "Ostatnim królu Szkocji" - Forest Whitaker jest genialny w roli Amina.
|
|
#3146 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3147 |
|
Zadomowienie
|
Moje Robaczki Słodziutkie ściskam Was cieplutko
Maro Skarbie,obowiazki byly krótkie, ale potem miałam kontrolną wizytę u lekarza i troche sie denerwowalam.Mam nadzieje ,ze ktoś tu zajrzy dzisiaj ![]() Sabbathku Słodziutki,gdzie Ty widziałas bigos składający sie głównie z kapusty. Wygląda na to,iż będę musiała Cie zaprosic na bigosik ,który mój małżonek robi zawsze na moje urodziny. Błagam Go wręcz,żeby więcej kapusty było niz mięcha.Ale wszyscy sie zajadają i co roku proszą,żeby na następny znowu był.
Edytowane przez nika672 Czas edycji: 2007-02-28 o 09:36 |
|
|
|
#3148 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Kochane laseczki
Toogra co do diety, to nie wydaje mi się abyś tak strasznie przesadziła, zgadzam się z przedmówczynią-Sabbath to w sumie mało jedzonka, a bigos jest jak najbardziej polecany- kapusta w każdej postaci Mało tego Snickers to jeden z nielicznych dopuszczalnych batoników prócz czekolady gorzkiej, która jest wręcz zdrowa w małych ilościach.
|
|
|
|
#3149 |
|
Zakorzenienie
|
Powiem Wam szczerze, że z tą Pragą to jest tak, że mój Tż ma tam sprawy służbowe i zaproponował żebym mu towarzyszyła, ze się szybciutko obrobi a później skorzystamy z uroków Pragi
Dawno nigdzie nie byliśmy, dlatego bardzo mnie cieszy ten wyjazd. Tym bardziej, że mam obiecany prezent w Pradze - jaki sobie upoluję, a ja polowac uwielbiam |
|
|
|
#3150 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kobieta 30+
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:22.