|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3121 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Na Wspólnej cz. II
|
|
|
|
#3122 |
|
Zadomowienie
|
a mnie denerwuje Maja
ma coś w sobie co mnie drażni , ogólnie taka dziwna z niej dziewczyna ;|
|
|
#3123 |
|
Zakorzenienie
|
mnie też, taka smętna jest;/ mam wrażenie że jak się uśmiecha to wymusza to na sobie.
|
|
#3124 |
|
Zakorzenienie
|
strasznie mi sie podoba jak gra ta studentka od Jerzego - aldona cyz cos?
boska jest
|
|
|
|
#3125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no a co do Mai to rzeczywiście dziwna jest...
|
|
|
#3127 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Faaajna! |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3128 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, co dzialo sie ciekawego w sr i czw?
nie ogladalam niestety i na powtorki tez sie nie zalapalam...
|
|
#3129 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja nie powiem , że jej nie lubiee bo nie jest wcale aż taka zła ;p Ogólnie to w tym serialu jest i było pełno czarnych charakterów a Maja to raczej spokojna dziewczyna ;P a tak nawiasem to możecie mi powiedziec co się stało , że Alicja już normalnie rozmawia z Adamem i Weroniką ? Bo nie oglądałam niestety właśnie tych odcinków i się zdziwiłam wczoraj , że przyszła się do nich pożegnac i w ogóle i jej podziękował Wyjaśniło się , że to ktoś inny czy coś ?
|
|
|
#3130 |
|
Wtajemniczenie
|
z onetu Na Wspólnej": czarne chmury nad małżeństwem Marty i Filipa
W "Na Wspólnej" czekają nas wkrótce kolejne emocje. Miłość aż trzech par małżeńskich zostanie wystawiona na ciężką próbę. W małżeństwie Marii (Bożena Dykiel) i Włodka (Mieczysław Hryniewicz) nastąpi mała rewolucja. W poprzednich odcinkach byliśmy świadkami nieporozumienia z udziałem Marii i Stefana (Marek Litewka) - znajomego Włodka. Mężczyzna, przekonany o tym, że Ziębowa jest szwagierką Włodka, zaczyna starać się o jej względy. Dzwoni do niej, wysyła kwiaty i prezenty. Maria, choć już wystarczająco zakłopotana zachowaniem mężczyzny, nie przypuszcza, co jeszcze ma on w zanadrzu… Kiedy Zięba wybiera się na ryby, Stefan zaprasza Marię na grzyby. Ich wyprawa nie obejdzie się bez niespodzianek, które bardzo zdenerwują Włodka. Podobnie zresztą jak kolejne pomysły i sytuacje w wykonaniu Stefana. Niedawno w serialu pojawiła się nowa postać: Adela (Izabela Noszczyk), studentka Jerzego (Wojciech Wysocki), która zakochała się w nim po uszy. Sytuacja początkowo wydawała się niegroźna. Dziewczyna zostawała po wykładach, by porozmawiać o literaturze. Przynosiła Dudkowi do recenzji próbkę swojego pisania. Jej zainteresowanie osobą Jerzego zaczyna jednak przybierać coraz bardziej niebezpieczne rozmiary. Adela postanawia wykorzystać sytuację, że Dudkowie szukają gosposi i pod nieobecność Jerzego odzywa się do Izabeli (Anna Korcz). Ta z kolei, poirytowana dłuższą nieobecnością męża w domu, zdecyduje się szybko kogoś zatrudnić. A tym "kimś" będzie właśnie przebiegła Adela, co nie wróży nic dobrego dla małżeństwa Dudków. W ostatnich odcinkach byliśmy świadkami powrotu Igora (Jakub Wesołowski). Chłopak jest przekonany, że zakończył swoją przygodę z pracą na platformie wiertniczej i może zacząć w kraju wszystko od nowa. Nic bardziej mylnego. Już w najbliższych odcinkach okaże się, że jego były pracodawca, trudni się działalnością kryminalną. Co więcej, postanowi w ramach spłaty długu za zerwanie umowy o pracę na platformie, wciągnąć w te interesy Igora. Nowak dopiero po jakimś czasie dowie się o co w tym wszystkim tak naprawdę chodzi. Czy oby nie za późno? Już niebawem zobaczycie wiele ciekawych zwrotów akcji w historii Igora. A jedynym pozytywnym akcentem będzie w niej to, że chłopak w końcu dojdzie do porozumienia z Mają (Agnieszka Żulewska). I nie zdoła temu przeszkodzić nawet Nowicki (Jacek Poniedziałek)… Już kilka tygodni temu dało się zauważyć, że nad małżeństwem Marty (Joanna Jabłczyńska) i Filipa ( Marcin Chochlew) zbierają się czarne chmury. Nieprzewidywalnej Reni (Sylwia Juszczyk-Pągowska), szefowej Konarskiego, uda się osiągnąć zamierzony cel. Wykorzysta okazję, kiedy Filip posprzecza się z Martą i przeniesie na jedną noc do ich nowego mieszkania. Niespodziewanie zjawi się u niego i zostanie na noc… A o całym zajściu nie omieszka poinformować Martę. Młoda Konarska, przekonana o zdradzie męża, nie da mu nawet szansy na wytłumaczenie. Czy słusznie? Co wydarzy się tej nocy między Reni a Filipem? Jak potoczą się dalsze losy młodego małżeństwa Konarskich? O tym w najbliższych odcinkach.
15.09.2013 24.09.2014 18.04.2015 Ślub ![]() 06.06.2015 06.02.2016 Jakub Andrzej syn Justyny i Michała 14.12.2016 16.08.2017 Barbara Maria córka Justyny i Michała Edytowane przez justynka333 Czas edycji: 2009-02-04 o 00:06 |
|
|
|
#3131 |
|
Zadomowienie
|
Wizażanki Kochane : ) A móglby mi ktoś skrócić poniedziałkowy i wtorkowy odcinek? Tak po krótce jakieś ważniejsze 'Wspólne' wydarzenia? Z góry dziękuję
|
#3132 |
|
Zakorzenienie
|
no to się będzie działo
|
|
#3133 |
|
Raczkowanie
|
Nieźle
Najlepsze będzie to z Mrta i z Filipem
|
|
|
|
#3139 |
|
Zadomowienie
|
Mnie rozśmieszył odcinek któregoś dnia, jak Marek cicho powiedział na temat wypadu Olki i Daniela do kina, to czy byli: "w kinie czy na filmie?"
heheJa lubię Maję i chcę, by jej się ułożyło z Igorem(choć czytałam streszczenie i wiem, jak będzie ). Trochę mało przejęła się tą kradzieżą mi się wydaje, ja to bym się załamała jakby mi ukradziono laptopa i jeszcze telefon.
|
|
|
|
#3141 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak poza tematem, kiedys jak TZ mnie odprowadzał pod szkole to wozna mnie ze szkoły wyrzuciła |
|
|
|
|
#3143 |
|
Zakorzenienie
|
w technikum
|
|
|
|
#3145 |
|
Zakorzenienie
|
no wiec dlatego nie dziwie sie reakcji tej nauczycielki.
Wzrok mojej woznej byl bezcenny Pierw zapytała czy nie trafie sama do szkoły
|
|
|
|
#3147 |
|
Zakorzenienie
|
Ja czekam na dzisiejszy odcinek NW
![]() Hah mogłam powiedzieć, że mam zaniki pamięci
|
|
|
|
#3148 |
|
Zakorzenienie
|
Widzicie dziewczyny? I potwierdza sie nasza teza, ze w tym serialu rzeczy dzieja sie lawinowo: albo wszyscy umieraja, albo malzenstwa w kryzysie
![]() Zapomnieli jeszcze napisac o Kindze i Michale ![]() A mnie ostatnio strasznie wkurza Adam. Lubilam jego postac, jak sie staral wrocic do weroniki, a teraz taki ciapcius z niego straszny: tylko ciagle 'ciu ciu ciu' do weroniki i do antosi, no po prostu facet bez ikry
|
|
#3150 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie ostatnio Weronika denerwuje. Taka niemrawa jest i w ogole szara myszka z tej aktorki sie zrobila.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:54.

po polsku powinnam pisac, chodzilo mi o to ze wieczie cos jej jest eiecznie jest smutna, wiecznie placze, wiecznie jej cos dolega.... wrrr , skrzywiona...

ma coś w sobie co mnie drażni , ogólnie taka dziwna z niej dziewczyna ;|
boska jest

Ślub