|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3121 | |||
Konto usunięte
|
Dot.: W kółko i w kółko, bez żadnych efektów...
Masz kota na punkcie psa
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3122 |
Wtajemniczenie
|
Ir, obawiam się, że zauważono moją wpadkę spodniową, bo dwie babki się na mnie dziwnie patrzyły
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3123 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3124 |
Rozeznanie
|
Co do mojego wyjazdu, to tradycyjnie Szwecja
![]() Ale pędzicie z tymi postami. Nie nadążam! I to mnie cieszy. Aleksandra, to fakt wybieram się na WUM i dziękuję Ci za gratulacje, ale muszę wnieść pewne sprostowanie (po raz kolejny ![]() ![]() A tu zmyłka - taki mało znany kierunek ze śmieszną nazwą. Zawsze lubiłam się wyróżniać ![]() Co do mojego jadłospisu, to wczoraj i dzisiaj mam jakieś złe dni i w ogóle mi nie idzie przestrzeganie diety. Dzisiaj zjadłam: ś: bułka z serem, sałatą, ogórkiem, rzodkiewkami i pomidorem, o: dwa kawałki pizzy, p: garstka chipsów, k: Danio i nektarynka. Niezbyt fajnie, prawda? Ehh.... ![]()
Badania dowiodły, że szczęścia nie daje miłość, bogactwo czy władza, tylko dążenie do nieosiągalnych celów: a czymże jest dieta, jeśli nie tym? Edytowane przez topcia06 Czas edycji: 2009-08-12 o 21:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3125 | |
Wtajemniczenie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;13708405]
![]() ![]() kij im w oko ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Oj, Ty nasza Szwedko! Baw się tam dobrze i nie zapominaj o nas! ![]() ![]() ![]() Jadłospis mało ciekawy, ale grunt, że zdajesz sobie z tego sprawę i na pewno się poprawisz, prawda? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3126 |
Rozeznanie
|
No pewnie, że się poprawię! Muszę!
![]() Co do biegania to mam nadzieję, że dobry stan mojej nogi mi na to pozwoli. Wiem, że bieganie daje świetne efekty, tylko jest dość mało przyjemne... Cóż, trzeba czasami trochę pocierpieć ![]() Ja też mam taką koleżankę, która bardzo chce ze mną biegać, tylko ja się wykręcałam przez jakiś czas, bo się zwyczajnie wstydzę tego, że moja kondycja mi nie pozwoli biegać tyle, ile ona.
![]() |
#3127 |
Zadomowienie
|
ojc jak ja chcialabym miec sile wenetrzna zeby ruszyc mojwielki mega tylkas
![]() ![]() ![]() i wogole ie moge sie zecydowac co so diety czy czegos,, nie wiem czy bawic sie w wysokobialkowa czy 1400 kcal:d głupieje i ciegle bym chciala cos nowego hehD.. <kill me> ![]() help ![]()
![]() |
#3128 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3129 |
Raczkowanie
|
ja biegać nienawidzę.. jakoś mnie odpycha..
za to zaraz włączam płytkę z jogą (ale się zakurzyła od nieużytku!) i biorę się za siebie! Na śniadanko dzisiaj poszło: 1,5 szkl. mleka 3łyżki płatków kukurydzianych 3łyżki musli 1 chlebek ryżowy Na drugie planuję jogurt owocowy 0%
![]() |
#3130 |
Rozeznanie
|
mój wczorajszy jadłospis pozostanie słodką tajemnicą
![]() ![]() ![]() dzisiaj na śniadanko jajecznica z 2 jajek z pomidorkiem i bazylią + kawa (której ostatnio chyba nadużywam, ale tak mi smakuje ![]() co do biegania, to podobno łapie się bakcyla, trzeba tylko zacząć. ale ja jakoś dotąd nie złapałam, chociaż u mnie problemem jest to, że nie chce mi się przebierać w strój, robić rozgrzewki itp samo bieganie jest ok ![]() Pantalonado płytka z jogą z Shape'a? ![]() ![]()
![]() |
#3131 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki powinnam dziś dostać wielkie baty .....
![]() ![]() ![]() ![]() Ale słuchajcie była okazjaaaaa odebrałam dziś prawko ![]() Choć to nie wymówka.... ![]()
![]() |
#3132 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja dziś: Ś: Bułka grahamka, dwa plasterki wędliny, dwa sera, pomidor O: Grahamka :p z turkiem, warzywami i wędlinką P: dwie śliwki małe K: dwa małe jajka sadzone, papryka, kromka chleba ciemnego a na deserek kilka gryzków arbuza ![]() Godzina aerobiku, zaraz biegi ![]() Dziewczynki, piszcie wszystkie swoje jadłospisy i to, jakie ćwiczenia wykonujecie! To pomocne i może zaczniemy czerpać od siebie jedzeniowe inspiracje? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3133 |
Rozeznanie
|
padam, więc szybciutko się spowiadam, chociaż dziś też nie za fajnie:
śn(10.30): jajecznica z pomidorami i bazylią + kawa + 3 łyżki dżemu wiśniowego przek(13): chyba z pół kg winogron ![]() przek(16): marchewka z serkiem naturalnym do smarowania przek(19): ciemna bułka z ziarnami, nie wiem jaka kolacja(22.30): duużo serka wiejskiego (trochę z cukrem ![]() jak zwykle, z kolacją zawaliłam i nic dzisiaj nie ćwiczę, bo taki miałam męczący dzień... spać!
![]() |
#3134 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja też wypinam moje wielkie pupsko do batów ![]() Niby zaczęło się dobrze, ale później u babci ciasteczka i "ciepłe lody". Eh.. jutro (tzn. dzisiaj) takie rzeczy nie będą miały miejsca! Jeszcze nie do końca orientuje się w tym, co można jeść, oceńcie czy takie posiłki są w porządku, żebym wiedziała co jeść jutro ![]() Śniadanie: mleko/jogurt/kefir + musli + płatki kukurydziane + otręby LUB chlebek ryżowy + pasztet sojowy/pasta a'la paprykarz +pomidor II Śniadanie: jogurt owocowy 0,1% + 10migdałów + owoc Obiad: zupa pomidorowa z warzywami i makaronem pszennym LUB makaron/ryż/kasza + warzywa LUB jajko sadzone/kotlet sojowy + warzywa LUB naleśniki ze szpinakiem Kolacja: serek wiejski/chudy twaróg + otręby + zioła Z góry dziękuję... A teraz, mimo, ze jest późna noc idę robić brzuszki ![]()
![]() |
![]() |
#3135 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3136 |
Raczkowanie
|
A inne posiłki mogą być?
A odnośnie płyt z Shape, to mam: -Program na jędrne ciało -Zgrabna pupa i smukłe uda -Taniec brzucha -Turbo spalanie kalorii -Akcja bikini last minute -Bollydance -Płaski brzuch Oprócz płyt z Shape mam jeszcze "Ja chcę mieć takie ciało", "Dirty dancing workout" i kilka filmików na komputerze. Nawet fajnie to brzmi, że mam tyle tych płyt.. tylko szkoda, że niektórych to nawet ani razu nie włączyłam. ![]() Dzisiaj zrobię jogę, bo ze wstydem przyznaję, ze wczoraj jednak nie doszło do ćwiczeń z nią ![]()
![]() |
#3137 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Corny, masz dość dziwny rozkład posiłków, nie wydaje mi się to bardzo dobre. Śniadanie ok, ale po śniadaniu powinno być drugie - owoc, jogurt itp, winogron za dużo, są bardzo tuczące, natomiast później obiad, a ja u Ciebie widzę marchewkę ![]() Popraw się kochana i zacznij jeść porządnie, bo się zamęczysz! Jesz za malutko! Gdzie tu białka wystarczająca ilość?! Zaraz bacikiem oberwiesz ode mnie ![]() Pantalonada, bardzo fajnie rozpisane masz te posiłki i do tego smakowite! Sama miałabym ochotę na jakieś naleśniczki ze szpinakiem, ale cóż, nie umiałabym pewnie zrobić z moim talentem ![]() A z jogurtów owocowych to polecę jogobellę light. Nawet smaczna jest, więc da się przełknąć ![]() Ir, a jak Twój wczorajszy jadłospis? ![]() Aaaaa i schudłam kilogram! Tzn i tak się tym nie sugeruję, bo wieczorem jak wchodzę na wagę to jest jakieś 2 kg więcej, więc jużw to nie wierzę. Zmierzę się centymetrem w niedzielę i wtedy powiem, czy coś spadło czy nie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3138 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() z kolacją powiedziałam, że zawaliłam, ale wróciłam niesamowicie głodna i zmęczona do domu, a samym serkiem wiejskim się nie najadłam. jakbym nic nie zjadła, "bo za późno", to na pewno bym nie zasnęła. Pantalonado to ja też mam te wszystkie płyty ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3139 | |
♥
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3140 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3141 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3142 |
Wtajemniczenie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;13735643]Ze strachu się nie przyznam
![]() ![]() heh, każda wymówka jest dobra ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3143 |
Wtajemniczenie
|
o ja tak szybko swoje menu wrzucę dzisiejsze:
Ś: nektarynka, banan, trochę borówek, płatki fitness i jogurt naturalny. Owoce pokrojone w drobne kawałki, to posypane dwoma łyżkami płatków i na to jogurt naturalny. Ukochany posiłek ![]() O: pierś z kurczaka (według nowej receptury mojej mamy - leżała kilka godzina namoczona w jakiś ziołach i innych wymysłach ![]() K: dwa jajka, pomidor, kromka chleba z turkiem. Dziś tylko 3 posiłki, bo trochę spraw załatwiałam i ominęłam podwieczorek, bo się nie wyrobiłam na niego ![]() ![]() Aerobik, zaraz bieganie. I to wszystko ![]() EDIT: była druga kolacja w postaci krewetek ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez Navien Czas edycji: 2009-08-14 o 20:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3144 |
Konto usunięte
|
No to pora na moje:
Śn: chleb pełnoziarnisty z pomidorem, ogórkiem i twarogiem O: leczo z dyni z warzywami K: sałatka z pomidora, ogórka i jogurtu naturalnego plus jajka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3145 |
♥
|
dziewczyny nie jestescie głodne - tak mało jadacie. to chyba tylko ja taka zawsze głodna jestem i jem duzo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3146 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Jestem dziś zmęczona jak cholera. Rodzina wyjechała w nocy w góry, a ja musiałam przyjąć do swojego łóżka tego małego psiaka denerwującego ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3147 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3148 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3149 | |
Wtajemniczenie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;13745448]Oj tam, jak człowiek zabiegany to nawet o jedzeniu nie myśli
![]() ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- A wiesz, że ja też nie ![]() no właśnie nie chce się jeść słodkości wcale ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3150 |
♥
|
matryca u mnie wrecz przeciwnie jem duzo i chudne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:58.