|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Bo my się już znalazłyśmy-Wizażowe Przyjaciółki part II
to pierwsze jeszcze nie dokonczone
|
|
|
|
#3122 |
|
Zadomowienie
|
Kachaaa to jak wraca to trzym się go rencami i nogami
i nie opcji "puść"
złe wolą bawić się z nami, pod sukienkami nie noszą majtek zdobią swe ciało tatuażami. Grzeczne dziewczyny słuchają radia kochają słodką muzykę, złe wolą słuchać starych winyli rock&roll zmarnował im życie. |
|
|
|
#3123 |
|
Zakorzenienie
|
:X ale mnie napadlo :X mialam chec komus pokazac to.. bywa!
uwielbiam rysowac poprostu
|
|
|
|
#3124 |
|
Zadomowienie
|
Idę prasować.. będę.. jak skończę;p
złe wolą bawić się z nami, pod sukienkami nie noszą majtek zdobią swe ciało tatuażami. Grzeczne dziewczyny słuchają radia kochają słodką muzykę, złe wolą słuchać starych winyli rock&roll zmarnował im życie. |
|
|
|
#3125 |
|
Zakorzenienie
|
papa 244
|
|
|
|
#3126 |
|
Konto usunięte
|
fajne rysunki fame
![]() ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- ale musze sie z nim spotkac by widziec co i jak nie chce zyc w "wirtualnym" ze tak powiem zwiazku ---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ---------- po lunchu jestem ![]() dostalam czekolade od Hostki
|
|
|
|
#3127 |
|
Zakorzenienie
|
Fame fajne rysunki, interesujesz się mangami czy tylko lubisz rysować??
A ja głodna jestem moja szyneczka w puszcze okazała się zepsuta, wygląda jak chałwa a zawsze jest koloru różowego i jeszcze wziąłam kawałek do ust to smakuje jak trociny jeszcze 4 godziny muszę wytrzymać, mam czekoladę, jogurt i ciastak ale już mnie od tego muli
|
|
#3128 | |||
|
Zakorzenienie
|
Gratuluję!
![]() Cytat:
Nie przez Ciebie Kochana tylko przeze mnie bo to ja napisałam coś "obraźliwego" i dalej to już poszło. ![]() Wybaczcie, że jeszcze przeciągnęłam tą sprawę ale nie chcę ozstawić niedopowiedzianych słów. Ja zawsze piszę to co myślę o każdej z Was, i jak na raziie to CHYBA nikomu nie sprawiłam przykrości, a jeśli szczerośc do dlaczego nie w stosunku do wszystkich? Zdaję sobie sprawę, że mnie też nie wszysy lubią ale trudno. Kachaaa mnie nie lubi aż mnie usunęła ze znajomych. ![]() Koniec tematu. ![]() Wzięłaś jakieś leki? Żebyś się nie pochorowała przez to. A u nas susza. :| Madzia, fajna koleżanka. Uwielbiam takich ludzi. Jak mnie dawno temu rzucił facet i miałam ostrą załamkę to moja "licealna przyajciółka" zamiast mnie pocieszyć czy coś ta ciągle mówiła jaki jej facet jest fajny albo tekst: "Och, jak mnie bolą plecy, musze poprosic Sebę o masaż, mmmm" ![]() I nie martw się tym, że ona ma lepiej bo wiesz... raz na wozie... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Fame, a Ty się nie smutaj, będzie dobrze. Pójdziesz na studia, nowe miasto, nowi ludzie i zobaczysz jak odżyjesz. ![]() ---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ---------- Fame... Normalnie jestem pod wrażeniem!!A oczy jakie mają! Takie wielkie jak Twoje. Tylko Ty masz ładniejsze. ![]() |
|||
|
|
|
#3129 |
|
Zakorzenienie
|
Fame naprawde fajne rysunki :fajne:
masz talent ![]() ja ogolnie nie posiadam artystycznej duszy... śpiewa nie umiem, grac n niczym też i rysowac imalowac tak samo artystyczne dno ze mnie ![]() Alex dziekuje no ale coż bywa i tak....co do studiow-Mam nadzieje,że poznam jakies fajne dziewczyny, ogolnie jakis ludzi Na duchu podtrzymuje mnie to, że tż też tam studiuje i , jesli bede miec farta i nam się zjazdy zgraja, to razem będziemy jezdzic ![]() w sumie tak z innej beczki troszke. przez licencjat , przez te 3 lata (no, przez 2 w sumie) trzymalam sie razem z 4 dziewczynkami fajnie bylo, spotyykalysmy sie tez poszkole, jakies imprezy itp jedna z nich to byla moja dobra kumpelka jeszcze z lo. teraz 3 jada do krakowa na studia na uj zastanawiam sie jak teraz bedzie z naszymi kontaktami....![]() ale mniejsza z tym ![]() ---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- a tak z opoznionym zapłonem : Alex, w jakie gowno sie wpakowalas
|
|
#3130 |
|
Zadomowienie
|
Fame a Ty to rysujesz co Ci do głowy przyjdzie czy ze zdjęć też? Tzn coś ze zdjęcia ale w tym właśnie stylu co Ty rysujesz?
Alem zakręciiiła![]() Nilka to nie masz tam koło siebie jakiegoś baru czy coś w tym stylu? Alex takaś dobra? Było przyjśc jak miałam sterte prasowania a nie teraz, apff...![]() ![]() ![]() Kachaa no ja tez bym w sumie nie chciała i nawet nie wiem czym bym tak umiała. Ja to juz kiedys mojemu Tż powiedziałam, że mnie to trzeba krótko trzymać. A jakby chłop był daleko ode mnie to bym się za bardzoe rozbestwiła sama.. ![]() Ja skończyłam prasowanie. Nic mi się nie chcee...
|
|
|
#3131 | ||
|
Zakorzenienie
|
dziekuje
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a co do pochwal to dziekuje.. zawstydzilam się ![]() poza tym nie wiem co wszyscy widza w moich oczach ja w nich nadzwyczajnego nie widze.. moze dlatego ze widze je od urodzenia hehehedzieki do talentu mi jeszcze braqje :P ale ćwicze, ćwicze ![]() poza tym to moja kumpela bedzie miala blizniaki!!
|
||
|
|
|
#3132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No może tańczyć troszkę umiem bo w zespole byłam to chyba coś tam potrafię. ![]() Szkoła, praca do dupy ale jak będzie po wszystkim to będą szczegóły po nawet nie chce teraz o tym myśleć. ![]() PS: Ale Ci się przypomniało. ![]() |
|
|
|
|
#3133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najczesciej to wymyslam postacie z glowy. ale np ten nie dokonczony rysunek to ja no tylko ze zanimowany ale ogolnie to nie tylko takie cos umiem rysowac. kogos naszkicowac tz bym potrafila chyba
|
|
|
|
|
#3134 |
|
Zakorzenienie
|
Fame no to niexle
![]() Alex a bo ja stara sklerotyczka jestem
|
|
#3135 |
|
Zakorzenienie
|
Fame masz wielkie oczy a takie bardzo rzadko się zdarzają , zazdroszczę
![]() Bliźniaki mówisz.....to moje marzenie fajnie, a oni się cieszą??Alex to rób tak żeby przepuścili ![]() 244 nie mam ale może to i lepiej bo bym majątek przepuściła ![]() Ze mnie też taka artystka, że szok .....pamiętam jak nowa babka od muzyki na pierwszej lekcji kazała śpiewać gamę każdemu bo wybierała do chóru i ja jedyna się nie dostałam cieszyłam się niesamowicie bo póxniej ich tak maltretowała na próbach, że szok
|
|
#3136 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3137 |
|
Zakorzenienie
|
to może ja zadam pytanie po raz kolejny :
czy któraś z Was, moje drogie jest z Lublina.... ??
!! albo studiuje tam??![]()
|
|
#3138 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ale on za 4 mies na stale wroci
|
|
|
|
|
#3139 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a oni to sa narazie przerazeni.. noo ale coz poradzic ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3140 |
|
Zakorzenienie
|
ogladajcie rozmowy w toku !!!! jest o blacharam i lansiarach
|
|
#3141 |
|
Konto usunięte
|
moj dziadek tez byl z bliznaikow i babcia z drugiej strony tez
![]() co do muzyki polecm cos romantycznegoi, to z serialu wiec obejrzec calosc!!!! ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=U9IyJ3w4SWY |
|
|
|
#3142 |
|
Zadomowienie
|
Fame a ja ja bym Ci zdjęcie podesłała to byś mi coś naszkicowała?
Kacha no ale wraca.. I jeśli się określi, że wraca i będziecie coś razem kombinować to może warto poczekać? HAhahhaa oglądałam te rozmowy w toku! ![]() ![]() Taak się śmiałam z nich że aż się zasmarkałam!![]() ![]() :hahaha :
|
|
|
#3143 |
|
Zakorzenienie
|
244
|
|
#3144 |
|
Konto usunięte
|
244 no mysle ze warto poczekac
ali musze sie z nim spotkac choc raz ![]() a ja sie zwazylam :d przytylam 5 kg!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :![]() : Djednak anglia tuczy ![]() szkoda ze na rok tu nie jestem
|
|
|
|
#3145 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie przepadam za prasowaniem bo ja zawsze muszę mieć gładziutko, żadnej zakładeczki, nic a jak na złośc zawsze mi się zakładki robią i to takie chamskie. Wolę Ci podawać leki i herbatkę Cytat:
![]() Cytat:
Dałam czadu O mamo, to tak jak ja. ![]() Cytat:
Ja bym nie chciała bliźniaków. ![]() Ja będe robić ale to czy oni mi dadzą szansę poprawek to się okaże. ![]() Cytat:
No ja niestety wracałam do domu o tej porze i nie oglądałam. ![]() |
|||||
|
|
|
#3146 |
|
Zadomowienie
|
HaLLo dzIEwUsZkI
![]() ![]() ![]() Alex, Madzia - I see U!
złe wolą bawić się z nami, pod sukienkami nie noszą majtek zdobią swe ciało tatuażami. Grzeczne dziewczyny słuchają radia kochają słodką muzykę, złe wolą słuchać starych winyli rock&roll zmarnował im życie. Edytowane przez 244 Czas edycji: 2009-09-15 o 19:09 |
|
|
|
#3147 |
|
Konto usunięte
|
co tak kororowo 244?
![]() ![]()
|
|
|
|
#3148 |
|
Zakorzenienie
|
Kachaaa czyli Anglia nie dla mnie jak tam się tyje
ile ważysz?? Alex powodzenia!! 244 czyżby "życie jest piękne" bo tak kolorowo ?? btw oglądałyście ten film?? jeden z moich ulubionych
|
|
#3149 |
|
Zakorzenienie
|
244 podeslij
tylko nie obiecuje ze zrobie to od razu bo do tego trzeba miec wene no i troche wolnego czasu. ![]() ej serio.. oni w Angli mają coś w jedzeniu ze ciągle jesz i ni ejestes najedzona xD przysiegam ja bylam z kolezanką sie spotkac jutro rano musze wstac o 4 do Krakowa jade obejrzec mieszkanie i pozalatwiac ostatnie psrawy na uczelni
|
|
|
|
#3150 |
|
Konto usunięte
|
zdecydowanie za malo
wiec nie powiem a nie jest mi latwo przytyc ![]() szukam fajnego avka
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:48.

moja szyneczka w puszcze okazała się zepsuta, wygląda jak chałwa a zawsze jest koloru różowego i jeszcze wziąłam kawałek do ust to smakuje jak trociny
jeszcze 4 godziny muszę wytrzymać, mam czekoladę, jogurt i ciastak ale już mnie od tego muli 

Normalnie jestem pod wrażeniem!!
śpiewa nie umiem, grac n niczym też i rysowac imalowac tak samo
no ale coż bywa i tak....