|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3121 | |||
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie Majowo- Czerwcowe 2010 !!! (:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny, a ja jeszcze chciałam się pochwalić!!! Wczoraj odebrałam wyniki Testu PAPP-A i są bardzo dobre ![]() Kropka i Daf kurujcie się!!! ![]() Edytowane przez basiak Czas edycji: 2009-10-28 o 12:52 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3122 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ale zaraz zmykam u nas niby łada pogoda, słonko świeci, pięknie jest za oknem, ale jakoś tak sennie i nic się nie chce ![]() ---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- Cytat:
![]() ![]() mnie to chyba odpoczynek by się przydał przede wszystkim ![]()
![]() |
#3123 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Basiak super
![]()
![]() |
#3124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurcze ja amm zamrozone truskawki ale moj tato robi swietne lody truskawkowe ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3125 |
Konto usunięte
|
a ja mam doła strasznego... mój tż ma bardzo rozstrzelony grafik, raz pracuje na rano, raz na popołudnie (choć ostatnio w ogóle tylko na popołudnie...
![]() ![]() i jeszcze dzień w dzień wszystkich straszą, że zabiorą prowizję (wypracowaną) bez spełnienia jakichś z ![]() wyżaliłam się... tak mnie to dzisiaj dopadło... bo tż'towi nerwy puściły, a oczywiście kierowniczce nie powie co myśli, tylko ja tego słucham... i się zamartwiam, a co sobie wyolbrzymiam to też moje... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3126 |
Rozeznanie
|
[1=41606c31298bccbf4cae52b 7859efbfee487d7f9;1496273 7]a ja mam doła strasznego... mój tż ma bardzo rozstrzelony grafik, raz pracuje na rano, raz na popołudnie (choć ostatnio w ogóle tylko na popołudnie...
![]() ![]() i jeszcze dzień w dzień wszystkich straszą, że zabiorą prowizję (wypracowaną) bez spełnienia jakichś z ![]() wyżaliłam się... tak mnie to dzisiaj dopadło... bo tż'towi nerwy puściły, a oczywiście kierowniczce nie powie co myśli, tylko ja tego słucham... i się zamartwiam, a co sobie wyolbrzymiam to też moje... ![]() rozumie Cie..mamy podobne problemy z pracą mojego tż..dacie rade razem choć wiem że nieraz nerwy puszczają..człowiek chce sie cieszyć sobą a życie nieraz to utrudnia..
#3127 |
Konto usunięte
|
no damy rade, musimy dać... ale powolutku mnie to wykańcza. pamiętam jak ja się zwalniałam z ostatniej pracy (kopanie dołków, podkopywanie cudzych osiągnięc, byle samemu lepiej wypaść, oczernianie innych - bo tak, na złość). w to jest jakaś masakra i mam wrażenie że my żyjemy w jakimś chorym świecie. albo źle trafiamy... albo ja się zwyczajnie do ludzi nie nadaję...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3128 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oby mi nie przeszło to owocowe szaleństwo ![]() ![]() Emerald ![]()
![]() |
#3129 |
Konto usunięte
|
niiic... tak sobie jęczę...
![]() hm... a ja dziś zaczynam 9ty tydzień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3130 |
Zadomowienie
|
Emerald sea, będzie dobrze, a kiedy macie ślub?
Eniggma, wracaj do nas szybciutko ![]() Kropka, no właśnie to cukier był ![]() Poproszę kciuki na jutro 17.15. Zaczynam mieć stracha.
#3131 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
[1=41606c31298bccbf4cae52b 7859efbfee487d7f9;1496373 7]niiic... tak sobie jęczę...
![]() hm... a ja dziś zaczynam 9ty tydzień ![]() W każdym bądź razie życze wytrwałości ![]() Niedługo pewnei będzie otwierany nowy wątek lipcowo-sierpniowych mamuś ![]() Puma ![]()
Edytowane przez zgadnij_MS Czas edycji: 2009-10-28 o 14:38 |
||||||||||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3132 |
Zakorzenienie
|
kropko, dafreen, zdrówka życzę
![]() emerald, a TZ nie może z tą kobieta porozmawiać? basiak, cieszę się, że wszystko ok ![]() ![]() ...a ja dzisiaj spędziłam miły dzień w towarzystwie koleżanki i jej półrocznej córeczki ( pojechałam na małe ploty ![]() ![]() Zaraz idę do młodego do szkoły na zebranie i pogadać z polonistką, bo mnie wkurzyła ![]() puma, ![]() Do "zobaczenia" później.
![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-44203.png ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-44331.png Jaka jest różnica między kobietą z PMS a terrorystą? Z terrorystą można negocjować. ![]() Edytowane przez bydgoszczanka Czas edycji: 2009-10-28 o 15:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#3133 |
Zadomowienie
|
kropka, dafreen ja chyba do Was dołączę... znów mnie dzisiaj gardło zaczęło boleć no i kicham od czasu do czasu, więc rozwój przeziębienia to już tylko kwestia czasu
![]() basiak super, że jest super ![]() ![]() emerald sea przykro mi, ze się tak denerwujesz z powodu pracy swojego TŻ ![]() ![]() Mam nadzieję, że TŻ szybko znajdzie pracę, w której będzie szanowany zarówno on jak i jego czas.... ![]() Miałam dzisiaj kopytka robić...ale mamusia zadzwoniła, że ma biały barszcz i naleśniki, no i nie mogłam się oprzeć ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3134 |
Raczkowanie
|
eniggma wracaj do nas jak najszybciej
kropko, dafreen może to tylko taka pogoda, w każdym razie lepszego samopoczucia życzę emerald właśnie, może trzeba z nią pogadać ![]() Co do jedzenia, to ja mam to samo. Nie jem więcej niż przed ciążą a może nawet mniej ![]() A, za przeproszeniem, cycki - już na szczęście tak nie bolą ale teraz za to swędzą - oszaleć można ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3135 | ||||
Konto usunięte
|
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;14946981] A brzuchol rośnie, roooooośnie...[/QUOTE] no, pięknie rooooośnie.... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=41606c31298bccbf4cae52b 7859efbfee487d7f9;1496273 7]a ja mam doła strasznego... mój tż ma bardzo rozstrzelony grafik, raz pracuje na rano, raz na popołudnie (choć ostatnio w ogóle tylko na popołudnie... ![]() ![]() i jeszcze dzień w dzień wszystkich straszą, że zabiorą prowizję (wypracowaną) bez spełnienia jakichś z ![]() wyżaliłam się... tak mnie to dzisiaj dopadło... bo tż'towi nerwy puściły, a oczywiście kierowniczce nie powie co myśli, tylko ja tego słucham... i się zamartwiam, a co sobie wyolbrzymiam to też moje... ![]() ![]() ![]() kciuki zaciśnięte. ![]() ja dziś w pracy, choć zwykle środy mam wolne, ale znów kilka ważnych projektów "na wczoraj" się zwaliło. ![]() i kibluje tu do 19:00. ![]() Ale na pocieszenie przed pracą na zakupy pojechałam i kupiłam sobie czarne, dość grube, bardzo kryjące rajstopy czarne (mam zamiar zacząć w krótkich spódnicach chodzić, co mi się dotychczas w życiu nie zdarzyło ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3136 | |
Konto usunięte
|
9 stycznia...
Cytat:
dzięki wszystkim za miłe słowa, ale to sytuacja beznadziejna... dopóki tż nie zmieni pracy. już parę razy śmialiśmy się, bo kilku pracowników odchodząc (właśnie przez podobne konflikty) suma summarum lepiej na tym wyszło, bo mają teraz lepsze roboty... ale ten moment jak dla nas jest mało fortunny... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3137 |
BAN stały
|
jeszce co najmniej dwa tygodnie w szpitalu poleżę
![]() ale narazie jest dobrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3138 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super. Zawsze to jakiś spokój, mimo że statystyka. ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ---------- [1=41606c31298bccbf4cae52b 7859efbfee487d7f9;1496273 7]a ja mam doła strasznego... mój tż ma bardzo rozstrzelony grafik, raz pracuje na rano, raz na popołudnie (choć ostatnio w ogóle tylko na popołudnie... ![]() Może poszukać innej pracy? Będziecie mieli dziecko, Ty będziesz padnięta, będziesz na niego liczyć, a on dostanie sms, że ma przyjść do pracy... To nie jest dobre rozwiązanie. [1=41606c31298bccbf4cae52b 7859efbfee487d7f9;1496273 7] wyżaliłam się... tak mnie to dzisiaj dopadło... bo tż'towi nerwy puściły, a oczywiście kierowniczce nie powie co myśli, tylko ja tego słucham... i się zamartwiam, a co sobie wyolbrzymiam to też moje... ![]() A może właśnie powinien pannę uświadomić, że on też ma prywatne życie? ---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ---------- [1=41606c31298bccbf4cae52b 7859efbfee487d7f9;1496373 7]chyba chwilowo wpadłam w taką panikę, bo on w pracy bez perspektyw, a my z dzieckiem w drodze. kwestia czasu, będzie szukał czegoś lepszego, ale dopóki nie znajdzie takiego "pewniaka" to tej nie rzuci, żeby nie zostać na lodzie. [/QUOTE] Powodzenia. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ---------- Będzie dobrze. ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3139 |
Zakorzenienie
|
Ech... faktycznie śpiący ten dzień...
Nie mam siły odpowiadać na każdy post... Dziś po pracy poszłam spać, uczę dalej Tz-a na nowo obowiązków domowych. On nic nie zrobił zanim poszedł do pracy (12) to ja nic nie robię, rozmowy nie działają ![]() ![]() Jutro wreszcie mam wizytę u gina ![]() Co do pracy TZ-a którejś z dziewczyn, u mnie jakiś czas temu było to samo, kierownik mimo ustalonego grafiku potrafił w pt zadzwonić i powiedzieć, że Tz ma przyjść do pracy a powinien mieć wolne. A my np mieliśmy gdzieś jechać bo Tz ma wolny cały weekend raz na 2 m-ce. W końcu przestał odbierać tel od ludzi z pracy ![]() Aha, kompocików u mnie dostatek jakby ktoś miał ochotę skosztować - truskawki, wiśnie, czereśnie, jabłka, gruszki, śliwki ![]()
#3140 |
Raczkowanie
|
witajcie mamuski
![]() ja tez jakas dziwnie rozkojarzona jestem dzisiaj po zjedzeniu obiadu zamiast pozostalosci wyrzucic do kosza tak ja wyrzucilam talerze do kosza a resztki do zmywarki hehhe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() daffren i kropcia trzymajcie sie i zdrowka zycze dla was i fasolinek dariannai jak wizyta dzisiejsza? trzymam kciuki za wizyty ![]() moja za tydz w srode tez trzymajcie kciukasy to bedzie juz moje 3 usg ![]() ![]()
#3141 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam z zakupkow
![]() Kupiłam płaszcz na zimę ![]() ![]() ![]() ![]() Ahh.. w H&Mie jakie śliczne ubranka widziałam.. Ale ze nie ma takich neutralnych to narazie sobie darowałam. Ale jak bedzie dziewczynka to kupie body w panterkę, rajki i czapeczke ![]() ![]() kurcze, tak sie wczoraj przestraszyłam. Jak szłam sie kompać to poleciała mi taka kropla krwi! I już panika. Poszłam dzis do gina.. Ale wszystko jest porządeczku.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3142 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() [1=41606c31298bccbf4cae52b 7859efbfee487d7f9;1496273 7]wyżaliłam się... tak mnie to dzisiaj dopadło... bo tż'towi nerwy puściły, a oczywiście kierowniczce nie powie co myśli, tylko ja tego słucham... i się zamartwiam, a co sobie wyolbrzymiam to też moje... ![]() emerald sea ![]() Trzymam mocno ![]() Cytat:
![]() Mam nadzieję, że Ci szybko przejdzie. A mierzyłaś temp. wcześniej, np. wczoraj? Bo u mnie cały czas utrzymuje się 37. Kiedyś nawet o tym tu pisałam. Zapytałam ginki jak byłam na wizycie i powiedziała mi, że to normalne w ciąży. Teraz zmierzyłam z ciekawości - 37,16. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3143 | |
Raczkowanie
|
No właśnie nie (przynajmniej narazie)
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- ![]() Właśnie Eniggma wracaj szybko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3144 |
Zakorzenienie
|
Jejku, jakie śliczne te wasze dzidki
![]() kurujcie się dziewczyny. eniggma - wysyłam pozytywną energię ![]() u mnie dwa dni nie było netu. jutro mam pierwsząwizytę, a że objawów jak na lekarstwo, to zaczęły mnie nachodzić wątpliwości, czy ja w ogóle jestem w ciąży... też tak miałyście? ktoś mi powiedział, że jak się chodzi prywatnie do gina i on nas wysyła na wszystkie badania, to trzeba za nie płacić, bo skierowanie jest od prywatnego a nie nfz. prawda to? Kropko - czy w tej Rudzie to z dużym wyprzedzeniem trzeba się umawiać? |
![]() ![]() |
![]() |
#3145 |
Zadomowienie
|
Właśnie dziewczyny, chcę sobie kupic plaszczyk... Tylko nie wiem jaki, aby pasował na brzychol. Teraz jeszcze nie widać w ogóle, zapewne za 2 miesiące będzie spory.... Jakie macie okrycia wierzchnie na zimę?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3146 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, to normalne, nawet można mieć 37,5 ale mnie już w 6-7tyg. spadła temp. i do tej pory było dobrze. Ale nie jest źle, utrzymuje się 37 czyli po prostu przeziębienie. Nadal kaszlę, więc w sumie nie dziwne. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ---------- A na mnie dziś czekała w pracy kolejna przesyłka ze sklepu netowego z małymi szmatkami... ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3147 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciesze sie ze jest dobrze ![]() ![]() ![]() ![]() A tak wogole to Dzień Dobry ![]() ---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ---------- [QUOTE=margo80;14974553]Jejku, jakie śliczne te wasze dzidki ![]() kurujcie się dziewczyny. eniggma - wysyłam pozytywną energię ![]() u mnie dwa dni nie było netu. jutro mam pierwsząwizytę, a że objawów jak na lekarstwo, to zaczęły mnie nachodzić wątpliwości, czy ja w ogóle jestem w ciąży... też tak miałyście? ktoś mi powiedział, że jak się chodzi prywatnie do gina i on nas wysyła na wszystkie badania, to trzeba za nie płacić, bo skierowanie jest od prywatnego a nie nfz. prawda to? ja chodze do prywatnego ale on tylko pracuje w szpitalu i prowadzi prywatna praktyke to ja musze za wszystkie badania płacić ale wydaje mi sie ze jesli ten lekarz pracuje w poradni gdzie ma podpisana umowe z nfz to kiedy pojdziesz prywatnie może ci zlecic badania na nfz ale nie ejstem tego pewna
![]() |
#3148 | |||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale jeśli lekarz tylko prywatnie pracuje to na darmowe badania nie ma szans. Cytat:
![]() Fajny płaszcz oglądałam też w h&m, był odcięty pod piersiami i taka bombka do półuda była- też idealny na brzuszek ciążowy, ale jakoś głupio się w nim czułam- takie wielkie dupsko się wydawało. ![]() Cytat:
![]() Ja wczoraj dostałam od szwagierki ubranka w najmniejszym rozmiarze- tzn,. zwrot, bo pożyczyłam jej synkowi, teraz już 4 m-cznemu, część ubranek jest moich po moim synku, a część nowych, które ona dla swojego synka dokupiła. ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3149 |
Zakorzenienie
|
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;14975964]
to potem nam się pochwal zdobyczami, albo podaj linki do sklepu, chetnię pooglądam. ![]() Ja wczoraj dostałam od szwagierki ubranka w najmniejszym rozmiarze- tzn,. zwrot, bo pożyczyłam jej synkowi, teraz już 4 m-cznemu, część ubranek jest moich po moim synku, a część nowych, które ona dla swojego synka dokupiła. ![]() Pochwalę się, jak fotnę w domu, bo jednak real foto to real foto. ![]() A zakupy stąd: http://cypisek.home.pl/ Zapodaj, zapodaj. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3150 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
kolejne moje głupie pytanie... skąd Wy wiecie jakie rozmiary tych ciuszków dziecięcych kupować? tak z ciekawości pytam, bo one są takie śliczne, ale przecież maleństwo może ważyć 2,5 kilo, a może też 4,5, to jest różnica. czy kupujecie troszkę większe, coby w którymś momencie na pewno pasowały? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:08.