|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3121 |
after hours
|
Dot.: Wielkie oszczędzanie! Kto ze mną? :)
moja ciotka z wujkiem kupują tytoń i tutki i sami robią fajki, wychodzi ich jakieś 4 zł za paczkę.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3122 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja dziś nic raczej nie wydam bo już nie będę już wychodzić ![]() I zadecydowałam że zmieniam fryzurę ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3123 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() w przyszłym tygodniu tez planuje zmiane fryzury ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3124 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Przypadkiem natknęłam się na ten wątek, przeglądnęłam kilka stron wstecz i widzę, że będzie mi baaaardzo pomocny, bo wczoraj zdecydowałam przejść na tryb oszczędnościowy.
![]() ![]() ![]() Jestem studentką, ale mieszkam z rodzicami, więc zdecydowanie mniej wychodzi mi na własne utrzymanie. Studiuję dziennie i praktycznie 4x w tygodniu jestem w domu po 19.00, więc na pracę niestety nie mam czasu. ![]() Najwięcej wydaję na kosmetyki, jestem od nich uzależniona i mogę wydać każdą sumę na jakieś kosmetyczne zachcianki. Wstyd mi, bo potem to tylko gromadzę i gromadzę, a już kilka dni po zakupie dopadają mnie wyrzuty sumienia. Potem ciuchy i dodatki - tutaj byłam zmuszona wymienić większość swojej szafy, bo schudłam o 2 rozmiary i chcąc nie chcąc, musiałam sprawić sobie nowe ciuchy. W piątek pojechałam po jedną ramoneskę z H&M, bo jest obniżka -40zł na wszystkie kurtki i żakiety, a wyszłam z tą ramoneską, do tego krótką katanką jeansową z kolekcji The Blues (no ale nadprogramowa..) i po drodze wstąpiłam jeszcze do Orsaya i kupiłam tunikę, za 69.90zł. A miałam kupić tylko ramoneskę! ![]() Do tego wiadomo, wydaję na ksero, książki, rozrywkę, jedzenie na mieście/uczelni i inne głupoty. ![]() Muszę się porządnie ograniczyć, bo co miesiąc przepuszczam większość pieniędzy, a chciałabym wyjechać gdzieś na wakacje, zastanawiam się nad Turcją, Hiszpanią albo jeszcze innym miejscem, w którym będzie cieplutko. ![]() Żeby jakoś odbić się od dna, wystawiłam na all kilka rzeczy, mam nadzieję, że coś uda się sprzedać. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3125 |
Zadomowienie
|
fuksjaa Witam
![]() Trzymam kciuki i wytrwałości w oszczędzaniu życzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3126 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj 82zł - kuchenne zakupy - durszlak, miska, kubki
#3127 |
Wtajemniczenie
|
Fajny wątek
![]() ![]()
#3128 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj, dzisiaj nic
![]() Za tydzień jadę do Maximusa (Nadarzyn) - Tam chyba mi się nie uda utrzymać kasy ![]()
![]() |
#3129 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3130 |
Konto usunięte
|
witam nowe laski
![]() ![]() ja po szkole w sobote wpadłam do sklepu takiego taniego ![]() kurtka wygląda jak skórzana-piękna typu na motor, jak kożuchowska ma ![]() legginsy-19.oo buty szpile-zielonebutelkowe zamszowe na koturnie-23.90 ![]() aaaa i powystawiałam na all swoje ciuchy co mi sie nie podobają i już trochę poszło ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3131 |
Zakorzenienie
|
ja dziś:
5 zł karta do tel 7 zł zakupy w Biedronce nie jest źle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3132 |
Wtajemniczenie
|
Podsumowując tydzień - 820 zł
![]() Z czego 600 - pokój 60 - buty 25 - kosmetyki(a ściślej farba do włosów ![]() 30 zł bilety Reszta jedzenie, pićko i jakieś inne pierdułki Do końca marca pozostało ponad 800 zł. Z czego 400 zaoszczędzić chcę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3133 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dzis : jedzenie - ok 14 zl kawa z auto - 3 zl znaczki - 16
![]() |
#3134 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja mam w domu pełnoo, dostałam kiedyś w prezencie kilka kalserów od wujaszka(z czasów kiedy on zbierał ![]() Jak to jest z tym Maximusem. Opłaca się tam jechać, fajne ciuchy(coś w stylu Zary, H&M ? ) I można kupować pojedyncze sztuki(bo to hurtowe centrum tak? ) Nigdy tam nie byłam, dlatego pytam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3135 |
Wtajemniczenie
|
u mnie będzie dziś jedynie znaczek do listu i jabłka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3136 |
Zakorzenienie
|
Fiforek piękna kartka!!!
Foltynka mi się udało rzucić palenie, więc może namów jakoś męża np jeśli policzycie ile rocznie wydaje na fajki mogą być z tego niezłe wakacje. Mnie Tż namówił i chwała mu za to ![]() wczorajsze zakupy: ogórki kiszone 2,21e 2 pomidory 0,62e kiełbaski wieprzowe 1,40e |
![]() ![]() |
![]() |
#3137 |
Komplikatorka
|
Wczoraj:
leggi 25zł leggi 15 zł skarpetki PUMA 2x5 zł Mikser ( mój się popsuł ![]() Byłam na giełdzie stąd takie ceny.
#3138 | ||
Zakorzenienie
|
- 1,40 drożdżówka
jutro planuje solarium i markety Wystawilam kilka rzeczy na allegro, może sie sprzedadza i wpadnie jakiś grosz ![]() ![]()
kocham kawę ![]() ![]() hybrydy moja nowa pasja ![]() Być może ten, którego kocham Jest moich marzeń wiernym cieniem I jeśli o mnie śni po nocach, jest moim życiem i spełnieniem ![]() ( 26.07.2008 forever )
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3139 |
Konto usunięte
|
foltynka nie mow ze ty juz wazysz 52kg
![]() ja dzis rano sie wazylam i 57,2 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3140 |
Wtajemniczenie
|
Na razie 5 zł
![]() (jedzonko do pracy i soczek) Wzieła 3 kanapki, jabłko i sok , no ale dla mnie to za mało ![]() I 5 dołożyłam bo nie miałam w kasetce na wydanie klientowi za umowę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3141 | ||
Zakorzenienie
|
tak aneszna
![]() ![]() ![]() ![]() a Ty dietkujesz?? ![]() + 13 zł wpłata za sprzedaż z allegro ![]() ![]() ![]()
kocham kawę ![]() ![]() hybrydy moja nowa pasja ![]() Być może ten, którego kocham Jest moich marzeń wiernym cieniem I jeśli o mnie śni po nocach, jest moim życiem i spełnieniem ![]() ( 26.07.2008 forever )
Edytowane przez foltynka Czas edycji: 2010-03-15 o 13:25 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3142 |
Konto usunięte
|
co ty, wlasnie zdjadlam hamubrgera
![]() mam troche boczki ale ogolnie sie w rozmiar 38 a czasem i 36 mieszcze, od 10lat waze tyle samo, za bardzo kocham jesc aby sie odchudzac. ale dzis bylam na zabiegu wyszczuplającym elektroliza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3143 | ||
Zakorzenienie
|
aneszna
![]() ![]() ![]()
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3144 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3145 |
|
Heh, dziękuję, też mam nadzieję że wytrwam jak najdłużej.
![]() Ja też dietkuję. ![]() ![]() U mnie dziś: + czekam na wpłaty z all, razem 48.49zł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3146 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ahaaa czyli taki stadion warszawski ![]() A jak jest z hurtem? Dużo tego trzeba mieć? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3147 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
|
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3148 |
Wtajemniczenie
|
Wracam po przerwie
![]() ![]() Ja wydałam nawet nie wiem ile i jestem szczerze załamana, bo kupiłam tyle butów, że zostało mi 80zł do końca miesiąca, a brat ma do mnie przyjechać na następny weekend i jak ja go ugoszczę, bez grosza przy tyłku? ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3149 | |
|
Cytat:
![]() Świetny podpis masz. ![]() Będę o nim pamiętała za każdym razem, jak tylko będę miała ochotę na ciastko. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3150 |
Konto usunięte
|
sprzedałam 2 ciuchy za 50zł
![]() to co wystawiłam na all, powiązałam z naszą klasą i koleżanki dzwonią bo chcą kupic ![]() świetny wynalazek. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:37.