Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana, cz. 5 - Strona 105 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-23, 20:59   #3121
Marta 33
Rozeznanie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana, cz. 5

Cytat:
Napisane przez Emila3000 Pokaż wiadomość
brzuszkow jakos nie moge i tak mam obciaziny kregoslow od noszenia na rekach dzien w dzien mojego potwora - 14,5 kg skubana wazy, a chuda jak nie wiem.... hula hop najlepszy jak dla mnie.... no i przyjemny... bo mozna sobie tv pogladac czy ksiazke poczytac...
przy hula hop książke czytać?? spoko, powodzenia w kręceniu poza tym jak brzuszki robisz prawidłowo to nie obciążasz kręgosłupa

Marta 33 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 21:00   #3122
niuniasss
Raczkowanie

Cytat:
brzuszkow jakos nie moge i tak mam obciaziny kregoslow od noszenia na rekach dzien w dzien mojego potwora - 14,5 kg skubana wazy, a chuda jak nie wiem.... hula hop najlepszy jak dla mnie.... no i przyjemny... bo mozna sobie tv pogladac czy ksiazke poczytac...
ja mnie mam poczucia rytmu musze cwiczyc zeby zaczelo mi sie na biodrach utrzymywac..nalesniki robila ale mi sie rozwalaly a za pierwszym razem takie piekne mi wyszly ale dobre byly przynajmniej
17.06-70,7
bedzie 65kg
a nawet 63kg
niuniasss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 21:02   #3123
Emila3000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Marta 33 Pokaż wiadomość
przy hula hop książke czytać?? spoko, powodzenia w kręceniu poza tym jak brzuszki robisz prawidłowo to nie obciążasz kręgosłupa
a jaki widzisz problem w rownoczesnym czytaniu ksiazki... biodrami normalnie robie kolka a "od pasa w gore" nic sie nie rusza.... wiesz ciezko jest robic brzuszki prawidlowo.... zwlaszcza ze ja z "wf" zawsze bylam noga... i nie mam zadnej kordynacji ani wladzy nad wlasnym cialem... nie wiem czy robie zle czy dobrze....
Emila3000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 21:02   #3124
Wisienka_81
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ciemka367 Pokaż wiadomość

wisienko - proponuję deser widniejący na twoim awatarku

w sumie czemu nie? mus czekoladowy z odrobiną serka homo do dekoracji ale niestety bez wisienki

Wisienka_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 21:03   #3125
Marta 33
Rozeznanie

Cytat:
a jaki widzisz problem w rownoczesnym czytaniu ksiazki... biodrami normalnie robie kolka a "od pasa w gore" nic sie nie rusza.... wiesz ciezko jest robic brzuszki prawidlowo.... zwlaszcza ze ja z "wf" zawsze bylam noga... i nie mam zadnej kordynacji ani wladzy nad wlasnym cialem... nie wiem czy robie zle czy dobrze....
no trudno

Marta 33 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 21:04   #3126
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:

Książkę poczytać?? To Ty jesteś NAPRAWDĘ nieźle wprawiona..
Stary 2010-02-23, 21:05   #3127
Emila3000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niuniasss Pokaż wiadomość
ja mnie mam poczucia rytmu musze cwiczyc zeby zaczelo mi sie na biodrach utrzymywac..nalesniki robila ale mi sie rozwalaly a za pierwszym razem takie piekne mi wyszly ale dobre byly przynajmniej
ja kompletnie nia mam poczucia rytmu, ale jakos nauczylam sie krecic.... kolko chyba najlepiej jak sie w tali utrzymuje... nie bedziesz taka poobijana.... a tak samo miesnie pracuja... musisz po prostu sporo potrenowac... ja teraz sie uczylam krecic w druga strone... i tez ciezko li idzie... i chyba sie nigdy nie naucze bo nie mam mozliwosci na cwiczenia....

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-23, 21:10   #3128
niuniasss
Raczkowanie

Cytat:
ja kompletnie nia mam poczucia rytmu, ale jakos nauczylam sie krecic.... kolko chyba najlepiej jak sie w tali utrzymuje... nie bedziesz taka poobijana.... a tak samo miesnie pracuja... musisz po prostu sporo potrenowac... ja teraz sie uczylam krecic w druga strone... i tez ciezko li idzie... i chyba sie nigdy nie naucze bo nie mam mozliwosci na cwiczenia....
no juz o kilka odrotow wiecej jestem w stanie goutrzymac:P tłuke sie tym maly mi sie zrywa.. hehe a jak smial ze mnie jak zobaczyla jak krece,zachodzil sie ze smiechu tylko bylo mama krec hehe tak sie smial ze z fotela spadl potwor maly..
17.06-70,7
bedzie 65kg
a nawet 63kg
Stary 2010-02-23, 21:13   #3129
Emila3000
Zakorzenienie

Cytat:
no juz o kilka odrotow wiecej jestem w stanie goutrzymac:P tłuke sie tym maly mi sie zrywa.. hehe a jak smial ze mnie jak zobaczyla jak krece,zachodzil sie ze smiechu tylko bylo mama krec hehe tak sie smial ze z fotela spadl potwor maly..

moja dzisiaj zabrala mi to troche wieksze kolko, trzymala sobie w gorze i krecila dupką... smiesznie to wygladalo... tez jej chyba kupie takie malutkie, bedziemy razem krecic... ;p
Stary 2010-02-23, 21:17   #3130
Thercia
Raczkowanie

Kurde, mi hula-hop kompletnie nie wychodzi A jak byłam mała to mogłam kręcić godzinami. Starośc nie radość Ale, chwalę się znowu: stepper ponad godzinkę, 700 kalorii spalone, jestem mokra jak mysz. Jak się tak namęczę to w zyciu niczym nie zgrzeszę, bo bym sobie tych męk nie darowała zmarnowanych. Lecę do wanny i spać. Dobranocki Dukaneczki
23.02.2010 - 68,1 kg
28.03.2010 - 66,0 kg

My new way :
21.02.2011 - 74,1 kg
Thercia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 21:17   #3131
Panna B
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez elianka Pokaż wiadomość
dziewczynki ja siedzę na allegro i oglądam kiecki na mój ciąg weselny w tym roku (4 albo 5).. rozmarzylam się o kieckach w rozmiarze 38...
Elianko_ bądź dobrej myśli... Będzie 38... Musi być Ech, ja żeby się wbić w 38 musiałabym sobie te kiecke na udo założyć

Dobrej nocy wszystkim życzę, muszę się wyspać... Jutro operacja na udźcu indyczym... Tym razem z igłą i nicią w ręku, nie drewnianą szpatułką Ciekawe, ciekawe
- Co chciało?
- Podukać
- A dokąd?
- Do 76 (przez 94)
Panna B jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 21:18   #3132
elianka
Zakorzenienie

ja zauważyłam, ze odkąd przytyłam nie daje rady kręcić. Mam za szerokie biodra do swojego kółka. Latem kupie większe wywiozę na wieś i będę kręcić

---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ----------

Cytat:
Napisane przez Panna B Pokaż wiadomość
Elianko_ bądź dobrej myśli... Będzie 38... Musi być Ech, ja żeby się wbić w 38 musiałabym sobie te kiecke na udo założyć

Obliczyłam, ze do wiosny dam radę
Stary 2010-02-23, 21:18   #3133
niuniasss
Raczkowanie

Cytat:
moja dzisiaj zabrala mi to troche wieksze kolko, trzymala sobie w gorze i krecila dupką... smiesznie to wygladalo... tez jej chyba kupie takie malutkie, bedziemy razem krecic... ;p
za zadne skarby nie naucze sie tym cholerstwem krecic.. zaraz je przez okno wywale tak mnie wkor.. albo jakies zle mam albo nie wiem co.. wciecie w tali mam takie ze o szerokosci 20 cm by sie kolo zmiescilo..
17.06-70,7
bedzie 65kg
a nawet 63kg
Stary 2010-02-23, 21:20   #3134
masiaczka
Przyczajenie

[QUOTE=mona2007;17396061]padło pytanko czy jest możliwe kupno zmielonych otrębów, otóż ja takowe zakupiłam w sklepie LEWIATAN , niewiem czy jest taki sklep u was, ale w mojej mieścinie jest i kupiłam, tez ich szukałam w całym mieście, bo niemiałam w czym zmielić otręby, i udało sie, za to niestety nie mam szans na kupno skrobi kukurydzianej

bardzo dziękuję za odpowiedź, choć niestety u mnie nie ma takiego sklepu
natomiast jeśli chodzi o skrobię kukurydzianą ja dostałam taka w sklepie ze zdrową żywnością więc
masiaczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 21:21   #3135
Emila3000
Zakorzenienie

Cytat:
za zadne skarby nie naucze sie tym cholerstwem krecic.. zaraz je przez okno wywale tak mnie wkor.. albo jakies zle mam albo nie wiem co.. wciecie w tali mam takie ze o szerokosci 20 cm by sie kolo zmiescilo..
musisz probowac... moze juz za bardzo sie zmeczylas dzisiaj.... musisz bardzo szybko - moze najpierw na prawo-lawo krecic tylkiem... nic wiecej... a pozniej dopiero jak zalapiesz to w dookola tylkiem... chyba w taki sposob kogos uczylam kiedys...

ale za szybko tez nie moze byc.... bo kolko nie nadazy i spadnie....

taka nauka bardziej meczy niz jak sie juz umie... bo cala latasz a nie tylko tylek... ;p

Edytowane przez Emila3000
Czas edycji: 2010-02-23 o 21:24
Stary 2010-02-23, 21:25   #3136
niuniasss
Raczkowanie

Cytat:
musisz probowac... moze juz za bardzo sie zmeczylas dzisiaj.... musisz bardzo szybko - moze najpierw na prawo-lawo krecic tylkiem... nic wiecej... a pozniej dopiero jak zalapiesz to w dookola tylkiem... chyba w taki sposob kogos uczylam kiedys...

ale za szybko tez nie moze byc.... bo kolko nie nadazy i spadnie....
dziekijeszcze poprobuje troche, jak bym miala kogos kto by mi w realu pokazal jak to sie robi to by bylo.. na you tube znalazlam film ale baba po ang wszystko gada i nie wiele rozumiem..
17.06-70,7
bedzie 65kg
a nawet 63kg
Stary 2010-02-23, 21:33   #3137
Mo_Nika
szamanka

Wszystkie tak ładnie ćwiczycie... muszę i ja zacząć, tak na porządnie
Ale teraz idę spać dobranoc
Stary 2010-02-23, 21:36   #3138
niuniasss
Raczkowanie

dobrze ze kupilam sobie takie za 5 zl bo jakbym dala 50 zl na allegro i nie umialabym krecic to by mnie maz razem z nim z domu wyrzucilale czytalam ze tymi sportowymi jest duzo latwiej krecic..sa ciezsze i wogole..

---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ----------

[

taka nauka bardziej meczy niz jak sie juz umie... bo cala latasz a nie tylko tylek... ;p[/QUOTE]

dokladnie,mokra juz jestem ale dam sobie spokoj bo na dole mi lampa od sufitu odpadnie hehe a mama zawału dostanie..
17.06-70,7
bedzie 65kg
a nawet 63kg
Stary 2010-02-23, 21:39   #3139
Berlinianka
Zadomowienie

Hula hop? Jak się uczyłam nim kręcić, to od razu ciężkim, aż siniaki na miednicy miałam, dopiero potem się wprawiłam i na talii latało

Trzeba stanąć sobie w lekkim rozkroku, jedna noga bardziej do przodu, dla lepszej równowagi. No i rozkręcasz kółko. Biodrami właściwie nie zataczasz kół tylko np. w prawo wyrzucasz i wracasz a koło samo się kręci
Ciężko to opisać

Ja spadam do łóżka poczytać 'Nację', wreszcie chwila oddechu. Ale od przyszłego tygodnia zaczynam orkę z magisterką.

Karol miał wczoraj drugą chemię. Ponoć bardzo prawdopodobne, że będzie miał przerzuty

Dobranoc.

Ile to jeszcze dni

Nowa książka Dukana: http://chomikuj. pl/ squo-86
Berlinianka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-23, 21:39   #3140
Emila3000
Zakorzenienie

Cytat:
dobrze ze kupilam sobie takie za 5 zl bo jakbym dala 50 zl na allegro i nie umialabym krecic to by mnie maz razem z nim z domu wyrzucilale czytalam ze tymi sportowymi jest duzo latwiej krecic..sa ciezsze i wogole..

---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ----------

taka nauka bardziej meczy niz jak sie juz umie... bo cala latasz a nie tylko tylek... ;p

dokladnie,mokra juz jestem ale dam sobie spokoj bo na dole mi lampa od sufitu odpadnie hehe a mama zawału dostanie..

noo to znaczy ze sporo spalilas kalori... moze brzucha sobie jeszcze nie rzezbisz, ale ogolny trening mialas... za kilka dni nauczysz sie...

Czas edycji: 2010-02-23 o 21:46
Stary 2010-02-23, 21:39   #3141
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Napisane przez Mo_Nika Pokaż wiadomość
Wszystkie tak ładnie ćwiczycie... muszę i ja zacząć, tak na porządnie
Ale teraz idę spać dobranoc
Ja też się odmeldowuję. Dobranoc!
Stary 2010-02-23, 21:55   #3142
niuniasss
Raczkowanie

no jutro sprobje jeszczedzis juz nie mam sily, kurde jutr0 dodentysty musze isc..no kiedy mi sie ten okres skonczy bo juz bym cos na wadze chcialawidziec..amierzyla m sie dzis i tak..
udo bylo 62-jest 59
talia77 -72
brzuch96-91
biodra 105-101
czyli mozna powiedziec ze cos mi tam spadlo od 1lutego..
17.06-70,7
bedzie 65kg
a nawet 63kg
Stary 2010-02-23, 22:02   #3143
Ahya
Raczkowanie

Cytat:
jutro bedzie 35 min.... i nie wiem co dalej... musze sie gdzies dowiedziec jak zwiekszac intensywnosc treningu.... kiedy wydluzac czas a kiedy zmieniac biegi
Emila, zamiast zwiększać dlugość treningów, rób treningi interwalowe - jedź najpierw wolno jakiś czas, a potem taki sam czas jedź o wiele szybciej (np. minuta wolno i minuta szybko). Spalisz więcej kalorii i nie będziesz musiała wydłużać jazdy. poczatkowo 20 minut to max. I potem skracasz sobie czas wolnej jazdy, a na szybkiej pracujesz coraz intensywniej. Gdy już opanujesz to, poczytaj o HIIT, to najbardziej zaawansowana forma interwałów.
Cytat:
ale moj mężus sie dzisiaj udal -

ja mu mowie ze musze sie nauczyc krecic w drugą strone hola-hop... on sie pyta dlaczego, to mu tlumacze, zeby mi sie talia rownomiernie ksztaltowala... a on nato - to juz wiem dlaczego taka przekszywiona w jedna strone jestes.... dostal kopa w dupsko za takie zarty....
Cytat:
ja umiem perfekt w jedna strone... mam 2 kolka po 70 cm niczym nie obciazone.... teraz chcialam nauczyc sie wdrugą strone zeby miesnie rownomiernie cwiczyc.... i nie moge... depresja coraz bardziej mi sie powieksza.... bo waga stoi w miejscu, a nawet cwiczyc nie mam jak.... a chce jak najszybciej pozbyc tego brzucha po ciazy, ktory jeszcze mi zostal...
To mit z tym kształtowaniem. Wiem po sobie HH ma to do siebie, że krecąc się masuje wszystkie mięśnie wkoło talii i nie trzeba wcale kręcić w obie strony. Jak czytam niektóre takie mity, to nie wiem kto je wymyśla i po co, ale czasem szlag mnie trafia bo dziewczyny sie męczą niepotrzebnie lub robią kardynalne błędy. Umiesz w jedną, kręć w jedną i będzie super git talia
Stary 2010-02-23, 22:05   #3144
Emilia 25
404 Not Found

Ej, chyba zgłupiałam. Zajrzałam do swojego testu Dukana na stronie i wydaje mi się, że mi się daty pozmieniały.. Możliwe to?
Test robiłam jakiś ponad miesiąc temu a on mi pokazuje początek diety na jutro, WTF??

Edytowane przez Emilia 25
Czas edycji: 2010-02-23 o 22:09
Emilia 25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 22:15   #3145
Emila3000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ahya Pokaż wiadomość
Emila, zamiast zwiększać dlugość treningów, rób treningi interwalowe - jedź najpierw wolno jakiś czas, a potem taki sam czas jedź o wiele szybciej (np. minuta wolno i minuta szybko). Spalisz więcej kalorii i nie będziesz musiała wydłużać jazdy. poczatkowo 20 minut to max. I potem skracasz sobie czas wolnej jazdy, a na szybkiej pracujesz coraz intensywniej. Gdy już opanujesz to, poczytaj o HIIT, to najbardziej zaawansowana forma interwałów.

To mit z tym kształtowaniem. Wiem po sobie HH ma to do siebie, że krecąc się masuje wszystkie mięśnie wkoło talii i nie trzeba wcale kręcić w obie strony. Jak czytam niektóre takie mity, to nie wiem kto je wymyśla i po co, ale czasem szlag mnie trafia bo dziewczyny sie męczą niepotrzebnie lub robią kardynalne błędy. Umiesz w jedną, kręć w jedną i będzie super git talia

to dobrze... bo juz sie katowalam ta drugą stroną i teraz ruszac sie nie moge... ;p ale przeczytalam gdzies ze jadna dziewczyna mowila ze jest wlasnie "krzywa"... no i kiedys bardzo intensywnie cwiczylam hh i mialam tylko z jednej strony poobijane miesnie... ale moze tylko poobijane i nic wiecej... a miesnie i tak pracuja tak jak mowisz.... najwyzej bede pozniej wyrownywac.... ;p

a te interwaly probowalam dzisiaj... musze troche poczytac jak to sie dokladanie trenuje... dzisiaj tak na oko bylo... drugi dzien dopiero po baaardzo dlugiej przerwie - kilku letniej.... na rowerze w zeszlym roku jezdzilam ale tylko kilka razy i rekreacyjnie... po nocy jak Julka juz spala... pozniej kupilam rowerek, ale nie mialam sily po calym dniu cwiczyc...
dzieki

---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ----------

Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość
Ej, chyba zgłupiałam. Zajrzałam do swojego testu Dukana na stronie i wydaje mi się, że mi się daty pozmieniały.. Możliwe to?
Test robiłam jakiś ponad miesiąc temu a on mi pokazuje początek diety na jutro, WTF??

moze od nowa Ci sie test wczytal... ja zrobilam sobie zrzut ekranu... albo doktorek czyta Ci w myslach i stwierdzil ze przyda Ci sie troche dluzej dietki...

---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ----------

Cytat:
no jutro sprobje jeszczedzis juz nie mam sily, kurde jutr0 dodentysty musze isc..no kiedy mi sie ten okres skonczy bo juz bym cos na wadze chcialawidziec..amierzyla m sie dzis i tak..
udo bylo 62-jest 59
talia77 -72
brzuch96-91
biodra 105-101
czyli mozna powiedziec ze cos mi tam spadlo od 1lutego..
a brzucha nie masz od okresu wydetego teraz... zmierz sie za kilka dni.... ale i tak ladne spadki...

Czas edycji: 2010-02-23 o 22:23
Stary 2010-02-23, 22:16   #3146
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:

moze od nowa Ci sie test wczytal... ja zrobilam sobie zrzut ekranu... albo doktorek czyta Ci w myslach i stwierdzil ze przyda Ci sie troche dluzej dietki...
Cholera, nie pomyślałam żeby screena zrobić, ale nie sądziłam, że coś takiego może się stać! Jestem niepocieszona. Czy komuś jeszcze też się tak zrobiło?? Czy tylko ja taki jeleń jestem?
Stary 2010-02-23, 22:20   #3147
Emila3000
Zakorzenienie

ja tej strony nie znosze... i nawet na nia nie zamierzam zagladac... ani pol slowa nie rozumien.... po omacku trzeba wszystko robic... a te francuzy, straszne lenie są i narcyzy... uczyc im sie nie chce innych jezykow i mysla ze kazdy perfekt frncuzki zna... mogli by zrobic rozne wersje jezykowe.... bo przez google ta strona nie chce przechodzic... muli sie jak nie wiem...

a rzut zrobilam bo sie wnerwilam ze pierwszy wykres mi sie skasowal i musialam od nowa meczyc sie z tym testem...

Czas edycji: 2010-02-23 o 22:25
Stary 2010-02-23, 22:23   #3148
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
ja tej strony nie znosze... i nawet na nia nie zamierzam zagladac... ani pol slowa nie rozumien.... po omacku trzeba wszystko robic... a te francuzy, straszne lenie są i narcyzy... uczyc im sie nie chce innych jezykow i mysla ze kazdy perfekt frncuzki zna... mogli by zrobic rozne wersje jezykowe.... bo przez google ta strona nie chce przechodzic... muli sie jak nie wiem...
A tak w ogóle jak jestem na swoich danych (tam gdzie się wpisuje wagę, ciąże itd.) to mi przeskakuje cały czas na dół i nie mogę przejść na następną stronę. Do kitu ta strona. Na szczęście pamiętam mniej więcej ten wykres, bo na początku diety gapiłam się w niego jak w malowany obrazek..
Miałam już iść i siedzę przed tym kompem. Ale się zdenerwowałam..
Stary 2010-02-23, 22:57   #3149
niuniasss
Raczkowanie

a brzucha nie masz od okresu wydetego teraz... zmierz sie za kilka dni.... ale i tak ladne spadki...[/QUOTE]

mam troche ale wtedy 1lutego nie mierzylam sie rano tylko wieczorem mnie dopiero naszlo wiec wyniki brzuch maga byc nie do konca.. tak jak mowisz za kilka dni powtórze pomiary..hehe moj maż przejety bo mi pupa zmnika tylko nie wiem czemu te cholerne uda nie znikaja.. takie grube mam ze patzrec nie moge na nie..

---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ----------

Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość
A tak w ogóle jak jestem na swoich danych (tam gdzie się wpisuje wagę, ciąże itd.) to mi przeskakuje cały czas na dół i nie mogę przejść na następną stronę. Do kitu ta strona. Na szczęście pamiętam mniej więcej ten wykres, bo na początku diety gapiłam się w niego jak w malowany obrazek..
Miałam już iść i siedzę przed tym kompem. Ale się zdenerwowałam..
ja do testumialam tylepodejsc ze hoho..jak zaczełam diete to po paru tyg dopiero jakos go zrobilam..nie mowiac o tym ze jak bylam juz przy koncu tomi sie za 2 razy zamknela strona niechcacy..i tak nie wiele z tego wykresu wiedzialam..daty tylko sobie przepisalam i tyle..
17.06-70,7
bedzie 65kg
a nawet 63kg
Stary 2010-02-23, 22:58   #3150
tolas
Rozeznanie

Ja na szczęście zapisałam sobie ten wykres (dziewczyny uprzedzały, że data będzie się zmieniać)

udało się i przed chwilą nadrobiłam całą 5 część i mam pytanko, które nie pojawiło się (no chyba, że w poprzednich częściach.. z czasem je też postaram się nadrobić) : czy można jeść kiełki w fazie PW? jeśli tak to czy tylko kiełki tych warzyw, które można jeść (np.: kiełki rzodkiewki tak a fasoli nie) czy nie ma to znaczenia? z góry dziękuję za odpowiedź
tolas jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości