|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3121 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVIII
mignęły mi tam jakieś pochwały, za co serdecznie niuńkom moim dziękuję! <33
![]() _________________ Deszcz wolno uderzał o parapet
nie wiedziałam nawet że pada choć od dobrych trzydziestu minut wpatrywałam się w okno była chyba noc bo ciężko było mi dostrzec cokolwiek prócz białych kropek na czarnym tle wszedł do pokoju bezszelestnie i objął mnie od tyłu - nie wiedziałam ze pada b e z n a m i ę t n i e czując na sobie krople deszczu spływające z jego włosów - patrzysz na deszcz - odpowiedział - nie pytaj na co patrze - zwróciłam twarz ku niemu - zapytaj co widzę - pocałował mnie w usta wiedział co widziałam * znaczyć dla kogoś więcej niż nic, to już coś. i myślę, że myślimy podobnie nawet jak mamy inne życie liczę na Ciebie tak jak Ty na mnie. Czy kiedykolwiek kochałeś kobietę|tak całkowicie, że dźwięk twojego głosu w jej uszach mógłby spowodować dreszcze jej ciała? Czy spotkałeś kiedyś kobietę, która wzbudziła w tobie taka miłość, że to uczucie zawładnęło wszystkimi twoimi zmysłami? Oddychasz nią. Smakujesz. W jej oczach widzisz swoje nienarodzone dzieci. Wiesz, że twoje serce znalazło wreszcie dom. Twoje życie rozpoczyna się z nią, a bez niej na pewno się skończy. Spotkałeś? Nie? W takim razie nie możesz wiedzieć co czuję będąc z nim.
są tacy ludzie, takie zdarzenia i takie słowa, o których nigdy nie zapomnisz. Marika (*) Gloria (*) On. Dla mnie nie ma innej definicji szczęścia. Łukasz ![]() Edytowane przez Siatkarka18 Czas edycji: 2010-04-30 o 11:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#3122 |
Zakorzenienie
|
![]() gdybym leżała poobijana na środku drogi a pędziłby na mnie rozpędzony tir. Co byś zrobił ? Pewnego dnia zniknę. Dopiero będziesz miał rozkminę gdzie jestem. Taką jak ja mam teraz, gdzie się podziewasz?! Wychodzę. Wychodzę z twojego życia. I kurde wyjść nie mogę. Obmyśliłam plan. Plan na życie. Nasze życie. jeśli mogę... 'mój' były chłopak, którego kocham ma dziś urodziny. wszystkiego najlepszego Michał... wiem że tego nie przeczyta. Spełnienia marzeń, moje się nie spełniły to niech chociaż twoje się spełnią. ; (
![]() |
#3123 |
Rozeznanie
|
You make me merry. Make me very very happy. | Sprawiłeś, że jestem wesoła. Sprawiłeś, że jestem bardzo bardzo szczęśliwa.
I can be alone. I can watch a sunset on my own. | Mogę być sama. Mogę sama oglądać zachód słońca. Thought we were so grown up, but I know now that we were not the people, that we turned out to be. | Myślałam, że dorośliśmy, ale wiem teraz, że nie byliśmy ludźmi, którymi się okazaliśmy. She wearing a skirt and he thought she looked nice and she didn't really care about anything else, cos she only wanted him to think that she looked nice and he did. | Ona miała na sobie spódnicę, a on uważał, że wygląda ładnie i w sumie nic więcej jej nie obchodziło, bo chciała mu się podobać i tak się stało. All the stars in the sky and the leaves in the trees. All broken bits that make you trip up and grassy bits inbetween all the matter in the world, is how much I like you. | Jak wszystkie gwiazdy na niebie i liście na drzewie. Jak wszystkie te popsute rzeczy, o które się potykasz i trawniki między nimi, tak bardzo Cię lubię. Right birds can fly so high or they can shit on your head. They can almost fly into your eye and make you feel so scared, but when you look at them and you see that there beautiful. Thats how I feel about you. | Ptaki potrafią latać wysoko albo nasrać Ci na głowę. Mogą prawie zahaczyć Ci o oko i nieźle wystraszyć, ale kiedy im się przyglądniesz to widzisz jakie są piękne. Takie są właśnie moje uczucia do Ciebie. Kamishewska.
![]() ![]() limitowanaa , dreams_x33 & czeko1395 dziękuję. Moje Dupy. <3 ![]()
"(...)Czasami brak mi powietrza i wtedy wiem, że na chwilę o mnie zapomniałaś." — Jacek Podsiadło ▼◄ ► ▼ ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ► ▼ Edytowane przez ciiri Czas edycji: 2010-04-30 o 11:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#3124 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkich, nowa jestem
![]() Cokolwiek powiesz to nic nie zmieni... Nie traktuj tego osobiście ale wyrosłam już z wieku rzucania się na każdego faceta którego spotkam Zapomniała już jak to jest wierzyć w przyjazń,zbyt wiele mostów zostało spalonych nadszedł czas by zdjąć maske z twarzy i pokazać jak to księżniczka zamienia się w s*ke Wiedziałam że każdy kiedyś mnie zostawi, nie wiedziałam tylko że i ty znajdziesz się w tej grupie Czekała aż złapiesz ją za ręke i powiesz że wszystko się jakoś ułoży,zapomniala jednak że nie jesteś najbłyskotliwszym człowiekiem Głupcze przespałeś ostatnią szanse żeby ją odzyskać! I nigdy więcej nie mów że jesteś brzydka ,bo serce masz piękne |
![]() ![]() |
![]() |
#3125 |
Marudziara
|
Namiętność czerwieni misternie szeptem utkana.
Przecież jesteś Adamem. to ciebie układam z kawałków nocy, rysunku światła... Chmury wracają do rzeki, a Ja zapadam w sen.
#3127 |
Raczkowanie
|
Można zamknąć serce przed miłością I uczynić najsilniejszą z twierdz W taką noc ktoś jakby więzy rozciął Miłość wchodzi w taką noc do serc I w tym jest rzeczy sedno, że jest mi wszystko jedno |
![]() ![]() |
![]() |
#3128 |
Wtajemniczenie
|
dreams_x33, boundlessly, minimum4znaki- jest do kogo wracać
![]() Co za dziwny zbieg okoliczności. Odzywasz się po dłuższym czasie, starasz się naprawić własne błędy, robisz wszystko by być jak najbliżej mnie akurat wtedy, kiedy ja jestem kur.w.a szczęśliwa !
Większego głupka z siebie nie zrobisz. Kochany, nie ma miejscu są twoje słodkie słówka, one i tak niczego nie zdziałają. Kim Ty jesteś, że tak mówisz do mnie ?!
#3129 |
Wtajemniczenie
|
Siatkarka18
unpredictablegirl dreams_x33 <3 Dziękuję, że jeszcze ktoś pamięta ![]() A ja nie wyrzekłam się miłości, tylko kłamstwa idącego z nią w parze. Miłości trudne są piękne, choć wspomnień o nich nie przedstawisz swoim dzieciom.
![]() |
#3130 |
Zadomowienie
|
" Miłość, jaką poznałam, może się narodzić jedynie ze wzajemnego porozumienia i ze zgodności dusz. Nie kocha się, jeśli się nie jest kochanym, a przynajmniej nie kocha się długo..." Jean-Jacques Rousseau
nastał czas podsumowania pewien etap w moim życiu dobiegł końca
#3131 |
Zadomowienie
|
Trochę mnie tu nie było. Brak dostępu do internetu.
Jeżeli chodzi o testy to u mnie oczywiście również porażka. Matma była przeza.***is.ciepoje.bana . tyle na ten temat ![]() dziękuje za pochwały ;** _________________________ __ Moje oczy za Tobą przepadają. Nie wiem co tam w duszy chowasz. ominąć mnie bez słowa,potrafisz? sny nocami przychodzą by straszyć zmartwione serce. Stworzył nas wszechświat,tylko dlaczego osobno? parę dni. parę minut. sekund. o,i nie ma. 'podarujmy sobie swój czas'. Głowa mnie boli. jednak nie bardziej niż Ty. och,jakże wyraźnie widać Cię z bliska! |
![]() ![]() |
![]() |
#3132 |
Raczkowanie
|
ojeej, to od początku.
dreams_x33 - nie wierzę. ![]() ![]() ![]() siatkarka18 - raju. dziękuję za wyróżnienie w takim gronie. ![]() otojest , xxgroszek07xx , ciiri - jak zwykle zniewalające ![]() abunee , TwojaKokaina , impresion , czii , Toogether93 , caroline060 , _mandarynka , papergirl - okradłam. ![]() Wolałbyś stracić pamięć czy uczucia ? - Uważaj! Rozwiązało ci się sznurowadło! Och, nie ? Sorry, nic lepszego nie przyszło mi do głowy. Chciałam tylko, żebyś na mnie spojrzał.. pamiętaj, we dwoje raźniej. i co, kochanie ? boli cię teraz mocno ? szczerze ? masz to coś. stop! poczekaj. przemyśl to jeszcze raz. nie zrób znów błędu. nie wybaczę drugi raz. 'Największy smutek rodzą chwile przeżyte z kimś, kto nas opuścił.' 'Lustro i echo.. one na pewno odwzajemnią Twoje uczucia.' gdzieś tu chyba zakpił los.. to historia bez końca. spojrzałeś. rozkochałeś. uraziłeś. skompromitowałeś. wysłuchałeś. nie wierzyłeś. odwzajemniłeś. rzuciłeś. teraz na nowo poszukujesz. wyjaśnij.
#3133 |
Zakorzenienie
|
Wiatr zabrał złe wspomnienia, słońce wskrzesza do życia
Byłeś, ale nie jesteś, a już tym bardziej nie będziesz a nasze chwile jak pijane ćmy płoną w gorących żarówkach
![]() |
#3134 |
Zadomowienie
|
Piękno związku trwa tyle ile życie motyla - jeden dzień.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3135 |
Zakorzenienie
|
proszę bardzo
![]() ________ jestem na niego skazana, ot tak. to cholerne uczucie gdy mówi, że przed nami kolejne miłe spotkanie. a jego ton - ironiczny, jakby z ukrytym podtekstem. pójdziemy w swoją stronę, pozostaje szansa, że nikogo nie spotkamy...
#3136 |
Zadomowienie
|
i trudno jest żyć w takiej rozterce....
![]() |
#3137 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziunie moje <3 Toogether93, otojest, caroline060, happyend, Sharmila, CaMa, follee ( dziś zachwyciłyście ![]() To tak jak zakochać się w samochodzie pędzącym
wprost na Ciebie i tak wiesz, że Cię potrąci. Mój dom zaczął świecić pustkami, nie chodzi o to, że się wyprowadziłeś, tak po prostu wyzbyłam się marzeń. Jakoś tu dużo miejsca się zrobiło. Przywiążę czerwoną wstążeczkę do nóżki małego wróbelka i puszczę Go by poleciał do Ciebie, ciekawe czy gdy go zobaczysz pomyślisz, że to ja o Tobie myślałam, czy to że ktoś jest chorą idiotką, że robi takie rzeczy, ale ja po prostu chcę byś wiedział! Wiesz czego nie lubię w ludziach ? Tego, że krytykują Cię tylko dlatego, bo oni po prostu by nie mieli odwagi. Powiem to cichutko by doznać dreszczy zdenerwowania czy jednak usłyszałeś. Zuchwała, mała dama z flaszką w ręce. Zacznę palić, zacznę brać, popijać też czasami będę. Nie pozbędę się w ten sposób problemów, ale marzeń zapewne. _______________________ Róże i słał jej róże dniami i wieczorami przed snem <3 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekuję serduszko moje <3 ![]() a te wyżej sobie zabieram ![]() ---- dotykaj mnie tak jak tylko Ty potrafisz. przy Tobie wciąż. ja i ty. nic naprawdę, świat na niby, Nibylandia. niby nic a jednak coś . . . niby nikt a jednak ktoś . . . lubisz to su...ko ! czas maszynisty |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3140 |
Zakorzenienie
|
zniszczyłeś każdą część mnie.
każdą... kazałeś ze swojego życia wyjść. dobrze. wychodzę. tylko nie proś nigdy bym wróciła. ' to są dni kiedy nie mam sił, świat pęka w pół... ! ' ;((( . - peja było źle, jest gorzej. czuję, że będzie jeszcze gorzej. chciałabym się poczuć lepiej. chciałabym poczuć Ciebie bliżej siebie. przepraszam w ogóle weny nie mam. źle się ze mną dzieje ostatnio, oj źle. ;(
![]() |
#3141 |
Zadomowienie
|
istny_paradoks - niewszystkie wymieniłam.
wymieniłam tylko te które nałogowo okradam. <3. ![]() ________ kupię sobie klapki na oczy, aby nigdy więcej nie widzieć Was przytulonych do siebie. Chciałam, żebyś walczył o mnie. Miałeś poprostu być. Jeśli chodzi o moją duszę to możesz ją sobie zabrać. Nie jest mi potrzebna bez ciebie ( Księżyc w nowiu. ) milcz jak do mnie mówisz. ![]()
![]() |
#3142 |
Raczkowanie
|
dziękuję.!
![]() czuję, jak Twoje usta pieszczą swobodnie moje. złapali sie za ręcę i od tąd razem przyglądają się jak białe bzy mokną deszczem w ogrodzie. ♥ chcę być powodem Twojego 'ah' <3 ona wie, że jego usta jest w stanie zdusić wszelkie jej wątpliwości.
Paranoją jest fakt, że po Ziemi stąpa sześć miliardów ludzi, a ja wciąż czuję się samotna. wizaz Edytowane przez One for all Czas edycji: 2010-04-30 o 14:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#3143 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() 'już mnie mięśnie bolą od tego sztucznego uśmiechu. 'słysząc Twoje imię, dziecinnie spuszczam wzrok. 'tym razem Ty zatańczysz, ja popatrzę. 'powietrze zatrute wspomnieniami. 'nim zrozumiesz. uwierz. 'Pozwól mi usnąć. 'w pogrążeniu bez Ciebie.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3144 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję za pochwały, coś mi mignęło
![]() Sekwencja wypadków.
Ta sama stara historia, tylko aktorzy się zmienili. Wszystko zmierza ku tragicznemu zakończeniu. Facet zostawia dziewczynę bez wyrzutów sumienia, dziewczyna załamuje się i kurtyna opada. Alkohol sprawia, że mówimy rzeczy, których nie chcielibyśmy powiedzieć. Jutro o wszystkim zapomnimy, ale wiesz dobrze, że za tydzień wszystko się powtórzy. Zmieni się tylko impreza. Umysł: Ostrzegałem Cię, czyż nie? Serce: Wykonywałem tylko swoją pracę… Palnie zabija. Miłość też.
#3145 |
Przyczajenie
|
"Kiedy miała piętnaście lat, umiała juz całować z otwartymi ustami i wiedziała, że miłość jest głównie źródłem cierpienia."
Ja nie myślę. Ja czuję. To Ty wyłącznie myślisz, biedaku. bo miłość nie zna żadnych tam i granic.. Zawsze nadzieja. Zawsze ta ****a w zielonej sukience. Zrobię Ci pranie mózgu.. ![]() Jak śmiesz mówić, że idę myślami w zły sposób.? Jestem tylko człowiekiem i chcę być kochana,tak jak każdy inny. ej,tam jest klub, jeśli chciałbyś przyjść,mógłbyś spotkać kogoś, kto naprawdę Cię kocha..Więc idąc, stajesz się niezależny,i odchodzisz bo chcesz i wracasz do domu i płaczesz, i chcesz umrzeć. ![]() - Widzisz.. bo ja zbyt długo czekałam..i wiarę straciłam. Maszyna miłości. Daj mi odczuć, że jesteś właśnie ze mną. Masz problem,koleś? Kup se książke ' Jak zadowolić kobiete ' ! ![]() Mieszanka wybuchowa uczuć. Koniec wszystkiego. Początek czegoś nowego. Wystawiam buźkę do słońca. Nie zastąpisz prawdziwej kobiety, byle dziwką. Bo w sumie.. o wiele lepiej jest! " Pamiętaj, że gdy potrzebujesz pomocnej dłoni, jest ona na końcu Twojego ramienia. Pamiętaj, że masz drugą dłoń: pierwsza po to,aby pomagać sobie, druga, zeby pomagać innym. " Jesteś moim kolorem, w czasie szarej rzeczywistości ; * ! - Znajdź mnie, na ising. Bo życie nie ma nigdy tyle odcinków, co moda na sukces.
#3146 |
Raczkowanie
|
dziewczyny wy nawet nie wiecie jak was uwielbiam
![]() jeśli któras ma czas niech zajrzy na wątek z prośbami ![]() aaj! kocham was <3 i najbardziej się cieszę kiedy tu wchodzę a tu następne 2-3-4 strony ![]() ![]() ![]() ode mnie dziś tylko jeden : Kiedy do Ciebie piszę nie odpisujesz. Kiedy Ty piszesz wiem, że czegoś chcesz. |
![]() ![]() |
![]() |
#3147 |
Przyczajenie
|
![]() ![]() Jednak muszę powiedzieć , że nie wszystkie są mojego autorstwa... Po prostu przeglądając bloogi nasuwają mi się ciekawe opisy i cytaty . Nie jestem w stanie podpisywać tego co dodaję... Przepraszam ;( ` chciałabym uciec stąd gdzieś,
gdzie świat nie pozostawia za sobą nic. nie uczy już idealności. ` ` i wtedy powiem Ci jak bardzo Cię chcę, i wszystkie moje tajemnice - o tym mieście co to widać je w tle. jak bardzo go nienawidzę.` |
![]() ![]() |
![]() |
#3148 |
Zadomowienie
|
jeej kamiiszoo moja kochana <33333.
Wszystkiego najlepszego słońce !! spełnienia marzeń,uśmiechu radości du dużo sex'u ![]() ![]() ![]() ________________ Idę tam gdzie słońce, gdzie nie pada deszcz. Otworzyłam wreszcie oczy. Zaczęły łzawić. Oto zmyślony świat, który się zrodził by w ciszy trwać. Czas pełen chropowatej ciszy, urwanych wpół zdań, ścian odrapanych. Unikaj przyjemności, które potem przynoszą smutek. |
![]() ![]() |
![]() |
#3149 |
Zadomowienie
|
Elizabet0909 - eee tam, przesadzasz
![]() A co do opisu to bierz co chcesz i ile chcesz , słonko ![]() _____ wiele wymagam, wiem. ale mógłbyś spełnić to chociaż w kilku procentach, prawda? przez Ciebie to chyba niedługo feministką zostanę. zbyt wiele oczekuję.
![]() |
#3150 |
Rozeznanie
|
Dziękuję za wszystkie pochwały, bardzo mi miło dziewoje mówiąc językiem "Bożydara" ;P
_____ 1. Nie mów, że spotkamy się jutro. Jutro może nigdy nie nadejść. Jutro może mnie nie być, może złe potwory w końcu się ujawnią i wyjdą spod łóżka kończąc mój nędzny żywot? Zdecydowanie wolę określenie "kiedyś". Kiedyś na pewno... 2. Smak. Czymże jest smak? Smakować mogą truskawki lub czerwone wino. Smakować może wszystko co podpinamy pod mianem artykułu spożywczego. Gdy powiem więc, że lubię smakować jego ciało, nazwiecie mnie kanibalem? 3. Kolce czerwonej róży wystukują rytm w kryształowym wazoniku. To marsz żałobny czy uszy robią mi psikus? Czyżby moje serce niósł kondukt żałobny? 4. Nie muszę ubierać przepięknych sukienek i gustownych bucików. Nie potrzebuję 37 kosmetyków na twarzy. Nie chcę zalotnych spojrzeń nieznajomych mężczyzn. Chcę jego spojrzenie, a ono jest pełne miłości nawet, gdy noszę sprane jeansy i rozciągnięty sweter. 5. Słyszysz? To nie deszcz stuka o parapet. To moje serce cieszy się na Twój dotyk. 6. To nie mogło tak trwać. Wbijać w serce szpilki raz po raz. To nie mogło tak trwać... 7. Zawsze bałam się ciemności. Teraz, odkąd ze ściany patrzą na mnie Twe kochające oczy, nawet 4 nad ranem nie jest mi straszna. 8. Pod stertą ubrań, na samym dnie szafy, ukryło się serce. Nadal mu zimno. 9. -Dlaczego on? Dlaczego nie ja? -Bo kiedy mówię, że mam ochotę na loda, nie rozpina chamsko swojego rozporka. On jedzie na drugi koniec miasta żeby kupić mój ulubiony sorbet truskawkowy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:50.