Kopniaczki już pierwsze czujemy, wyprawkę powoli kompletujemy. Marzec - kwiecień 2011 - Strona 105 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-11-17, 12:57   #3121
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222
Dot.: Kopniaczki już pierwsze czujemy, wyprawkę powoli kompletujemy. Marzec - kwiecie

black a gdzie idziesz do szkoły rodzenia?

masz juz wybraną?

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-17, 13:01   #3122
karol111
Przyczajenie

Dot.: Kopniaczki już pierwsze czujemy, wyprawkę powoli kompletujemy. Marzec - kwiecie

Witam Was dziewczyny.
Nie pisałam nigdy ale czytam Was systematycznie.
Na początku chciałam Wam wszystkim pogratulować istotek w brzuszkach.
Lubię Was bardzo czytać, bo aż bije na odległość od Was radość i szczęście Niesamowite to jest. Zazdroszczę Wam tych wszystkich zakupów,planów i działań. Wszystkie które macie bez problemową ciąże korzystajcie z tego ile możecie i cieszcie się tymi chwilami bo niestety czas pędzi szybko i już za moment święta, Nowy Rok a później to już będzie tylko odliczanie...
Ja mam zagrożoną ciąże z racji przebycia 1olat temu zabiegu wycięcia kawałka szyjki. Startowałam w tej ciąży z długością szyjki 2,4cm.W 17tyg skróciła się do 2,2cm.Nie mam założonego szwa więc strach mi siedzi na ramieniu codziennie. Wiedziałam, że będę mieć problemy dlatego nie planowałam tej ciąży. Długo płakałam jak się dowiedziałam.
Mam 32 lata, 12to letniego syna i kurde tak miało zostać
Widocznie jednak tak miało być. W tym momencie się bardzo cieszę bo dopiero teraz jestem psychicznie dojrzała do bycia mamą.
Wszystko się zmieniło zupełnie, całe moje życie.Leżę plackiem w domu i nic się nie liczy oprócz ciąży. Gdyby nie ten strach....
Pozdrawiam Was serdecznie.
karol111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-17, 13:04   #3123
mordka_1985
Zadomowienie

GG do mordka_1985

laseczka - moja w 19 tyg miała BPD 44mm
deneb - w sumie to nawet nie myślałam o żadnych ćwiczeniach, ale jakbym znalazła coś fajnego to nawet z nudów bym poszła. A Ty gdzie idziesz?
Synek tp. 15.03.2015
mordka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-17, 13:19   #3124
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

black mialam ci pisac

nei wiem czy wiesz ze sklep Kaja ma tez swoja strone na allegro
i dla przykładu ten materac ktory w sklepie kosztuje 78,00 na all jest po 56,00 i odbiór osobisty w sklepie

i wiele rzeczy tak sprzedaja

Stary 2010-11-17, 13:20   #3125
mordka_1985
Zadomowienie

GG do mordka_1985

a ja zadzwoniłam do mojej przychodni i powiedziały mi żebym o 8 łyknęła sobie glukozę w domu i na 9 przyszła na pobranie krwi. Tego się nie spodziewałam

Ja bym takich ogrodniczek nie założyła. Teraz najlepiej czuję się w leginsach - choć przed ciążą nigdy nie nosiłam. I mi jest wygodnie i tż zadowolony, bo teraz seksownie wyglądam z tymi wszystkimi wypukłościami
Synek tp. 15.03.2015
mordka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-17, 13:26   #3126
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Napisane przez mordka_1985 Pokaż wiadomość
a ja zadzwoniłam do mojej przychodni i powiedziały mi żebym o 8 łyknęła sobie glukozę w domu i na 9 przyszła na pobranie krwi. Tego się nie spodziewałam

Ja bym takich ogrodniczek nie założyła. Teraz najlepiej czuję się w leginsach - choć przed ciążą nigdy nie nosiłam. I mi jest wygodnie i tż zadowolony, bo teraz seksownie wyglądam z tymi wszystkimi wypukłościami
hmmmm a to pierwsze badanie ??? na podstawie czego bedzie tak krzywa cukrowa....
przeciez badanie robi sie porównując dwa lub trzy poziomy cukru....

Stary 2010-11-17, 14:04   #3127
Olusiaa_
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny zrobiłam dziś ciasto marchewkowe- ale pycha!

możesz podać przepis?

Ja robiłam jakoś na wakacjach i wyszedł taaaaaaaaaki zakalec

co do ciuszków, to wczoraj mi teść powiedział (mieszka w USA), że wysłał paczkę z ubrankami więc poczekam i zobaczę, żebym nie kupiła za dużo... pokupił śpiochy, body, kaftaniki w różnych kolorach, najwyżej później będę sprzedawać
Olusiaa_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-11-17, 14:05   #3128
ego_ego
Wtajemniczenie

subtelle piękne ciuszki

Cytat:
Napisane przez karol111 Pokaż wiadomość
Witam Was dziewczyny.
Lubię Was bardzo czytać, bo aż bije na odległość od Was radość i szczęście Niesamowite to jest. Zazdroszczę Wam tych wszystkich zakupów,planów i działań. Wszystkie które macie bez problemową ciąże korzystajcie z tego ile możecie i cieszcie się tymi chwilami bo niestety czas pędzi szybko i już za moment święta, Nowy Rok a później to już będzie tylko odliczanie...
Ja mam zagrożoną ciąże z racji przebycia 1olat temu zabiegu wycięcia kawałka szyjki. Startowałam w tej ciąży z długością szyjki 2,4cm.W 17tyg skróciła się do 2,2cm.Nie mam założonego szwa więc strach mi siedzi na ramieniu codziennie. Wiedziałam, że będę mieć problemy dlatego nie planowałam tej ciąży. Długo płakałam jak się dowiedziałam.
Widocznie jednak tak miało być. W tym momencie się bardzo cieszę bo dopiero teraz jestem psychicznie dojrzała do bycia mamą.
Wszystko się zmieniło zupełnie, całe moje życie.Leżę plackiem w domu i nic się nie liczy oprócz ciąży. Gdyby nie ten strach....
no to zaglądaj do nas i zarażaj się optymizmem
ego_ego jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-17, 14:22   #3129
prunelle
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez blackrose4u Pokaż wiadomość
a ja myślałam że po wypiciu będę mogła iśc do domu mam 2 min

prunelle jak zgaga? maślanka pomogła? A teraz wygrzewaj się w łóżeczku
Cytat:
ja się będę kłócić nie chce siedzieć dwie godziny w przychodni
a to już chyba moja sprawa "jak bym chciała zafałszować wyniki"

co powiecie na to: http://allegro.pl/czarne-ogrodniczki...300841366.html
pomogła, lepsza niż migdały, dzięki
a ogrodniczki fajne, mój mnie nawet namawiał, żebym kupiła, ja nie chciałam, ale się przekonuję

Cytat:
Witam Was dziewczyny.
witamy u nas i zapraszamy częściej

prunelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-17, 15:27   #3130
diatoma
Zadomowienie

witam popołudniu
słyszałam bijące serduszko mojej dzidzi, hura!!!140 na min
troszkę mi spadły wartości pierwiatsków i dostałam magnez i aspargin, no i luteiny cd, a szyjka troszkę lepiej, ale nie super, na razie bez szwu da radę jak to dr stwierdził!!!
ale wychodząc od lekarza spotkałam koleżankę, jedną z niewielu jaką mam, jako żę mieszkam w obcym dla siebie miejscu, i okazuje się ze jest w ciąży! tak się ucieszylam że będziemy mogły razem sobie poggaduchy urządzać itp.
mam pyt. moja teściowa ma 1 wnuka, który ma 8 lat, i ona wciąż powtarza że tyle po nim ubranek zostało. ale nie mam sumienia ubierac swojego dziecka w 8 letnie ubrania, jakoś niezbyt mi to brzmi, co o tym myślicie?czy po prostu przejrzeć i może coś się trafi? no ale to 8 lat na strychu leży. sama nie wiem...

12. 09. 2015 Tosia
diatoma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-17, 15:29   #3131
agaaga89
Zakorzenienie

Ja mam sukienkę ogrodniczkę, ale kupowałam ją jeszcze przed ciążą, chyba instynktownie już nie dopinam się na 3 guziki po bokach, i trochę mi już podjeżdża na brzuchu robiąc się na miniówę, ale daję radę spodnie podejrzewam, że zdałyby egzamin

agaaga89 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-11-17, 15:34   #3132
Tity
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny, ja juz po teście glukozowym. Moje jelita nie mogą dojść do siebie do tej pory....tak mnie wzdęło, że cały dzień się wyprostować nie mogę z bólu. A sam test. Pierwszy łyk, stwierdziłam, e tam nie takie złe....ale piłam ten jeden kubeczek chyba 10 minut i musiałam troszkę rozcieńczyć. Dwa razy mnie zemdliło. To jest taka woda z dużą ilością cukru...
Natomiast dziewczyna, która ze mną miała badanie, wypiła specyfik jednym haustem i jeszcze stwierdziła po godzinie, że od razu po badaniu leci do cukierni
Także nie dla każdego jest to "bolesne" przeżycie

L
J
Tity jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-17, 15:46   #3133
iweczka
Zakorzenienie

[QUOTE=ego_ego;23292301]zazdrościsz? ja to bym wolała w domu siedzieć, chociaż lubię swoja pracę i koleżanki, ale mi się ciągle spać chce
Naliczam wynagrodzenia pracownikom beze mnie nie ma wypłaty

ego ego to wisze że pracujemy w tym samym fachu
iweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-17, 15:47   #3134
niutka1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
no tak ale one nie maja pewnosci ze ty pojdziej do domu i siadziesz na tylku i kompletnie nic nei bedziesz robic...
ona co jakis czas wychodziła do mnei i sprawdzała czy wszytsko jest ok i czy aby na pewno siedze
Cytat:
black mozesz spróbowac sie wykłócić jak trafisz na tę młoda to chyba nici z wykłócania sie bo ona uparta jak osioł jest ta starsza babka w okularach byc moze.....

szczerze wątpie zeby ci pozwoliły wyjsc no ale, ja sie nei wykłócalam bo nie miałam co ze sobą zrobić ( a nie pomyslalam o tobie ze to tak blisko przecież)

co do ogrodniczek to mi maz stanowczo zakazał chodzenia w ogrodniczkach sie mu nei podobają

ee no bez przesady, jak ktos ma blisko to dlaczego ma nie wyjśc sobie na tą godzine, dwie, dziećmi nie jesteśmy, żeby nas pilnować i nie jest to jakis zabieg, by na wyjście była potrzebna zgoda ja w takich sytuacjach najpierw pytam za ile ponowne pobranie i po prostu nic nie mówie tylko wychodze i wracam a jakby cos pytała, to po prostu powiem, że niedługo wróce i w żadne dyskusje się wdawac nie będe, nie jestem dzieckiem, by sie tłumaczyć gdzie i po co wychodzę

ooo co do ogrodniczek, to własnie mi sie przypomniało, że je mam gdzies w pudłach i musze wyciągnąc, bo moje mothercary zaczynaja mnie uciskać, a juz mam na przedostatni guzik tą gumke, za miesiąć pewnie już w nich nie pochodzę , a nie chciałabym znów czegoś kupowac, bo w sumie to nam zostało do końca tak plus minus 3 msce... w legginsy sie mieszczę spokojnie, w domu łażę w dresie, ale zazwyczaj na zewnątrz wychodze jednak w spodniach
31.12.2014 : 54cm podcinane wiele razy, CEL: 69cm..
zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm.

Edytowane przez niutka1
Czas edycji: 2010-11-17 o 15:48
niutka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-17, 15:54   #3135
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosiawolna Pokaż wiadomość
dziekuje a co do szampana wlasnie jak myslicie czy 1 malutka lampke albo chociaz troszke moge wypic? czy raczej nie
wiesz,moja koleżanka która tez jest w ciązy twierdzi że mozna i pije wino, kieliszek, dwa. Ja osobiście unikam, chociaż nie słyszałam "że przecież 1 kieliszeczek czy dwa nie zaszkodzą". ale jak to wyglada ze strony fachowej to nie wiem.......

wróciłam włąsnie od gina i powiedział że wszystko OK, na bolące plecki moge iśc na jakiś masaż (lepsze to od prochów) na uczucie ciężkości w nogach mam brać dodatkowo magnez, cukrzycy nie mam, ufffffff, morfo w miare dobra, szyjka 4 cm. a te ostatnie wymioty i zle samopoczucie to złapałam jakiegoś wirusa (kuźwa siedze non stop w chałupie i jeszcze coś mnie tu złapało)mam tylko zrobić posiew moczu bo latam co 5 min to toalety i raptem 3 krople wypłyną

---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ----------

Cytat:
sto lat

mi też się dziwią że nawet łyka, nie chce piwa czy cokolwiek. Stwierdziłam że narobie sobie potem jeszcze większego smaka i co? A też mimo że są różne opinie czy szkodzi czy nie to ja wole nie ryzykować. Ale jestem już na mega głodzie alkoholowym głupio to brzmi ale co zrobić. Nawet jak piłam piwko raz w miesiacu to teraz mam smaki na całego

Montii jesteś niemożliwa

u mnie też pogoda fatalna na dodatek nic mi nie wychodzi. Próbowałam zrobić sobie jakąś biżuterie i meczyłam się ponad godzine, poddałam się
blackrose nie jestes sama!! ja czasem wieczorem jak siedzimy np. przed TV to mam taką ochotke na piwko ze olaboga......oczami bym je wypiła

Edytowane przez iweczka
Czas edycji: 2010-11-17 o 16:06

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-11-17, 16:21   #3136
megi2015
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Jok3r Pokaż wiadomość
Mati w 20 tyg mial BPD 46,7mm.
moja kruszynka w 20tyg. i 4 dniu miała BPD 50,9 mm

Cytat:
Napisane przez gosiawolna Pokaż wiadomość
dziekuje wszystkim za zyczonka nad tym szampanem ciagle sie zastanawiam. bo to jest 19 tc teraz wiec juz nie taki poczatek ciazy. moze i sprubuje, ale niewiem mam metlik w glowie co do tego
Gosiu wszystkiego naj, naj, naj.....piękny wiek mamusiu a ja się już czasem czuję taka stara

Cytat:
Witam Was dziewczyny.
Witaj !!! zaglądaj częściej i trzymam kciuki żeby wszystko było ok.

Cytat:
Napisane przez diatoma Pokaż wiadomość
witam popołudniu
słyszałam bijące serduszko mojej dzidzi, hura!!!140 na min
troszkę mi spadły wartości pierwiatsków i dostałam magnez i aspargin, no i luteiny cd, a szyjka troszkę lepiej, ale nie super, na razie bez szwu da radę jak to dr stwierdził!!!
ale wychodząc od lekarza spotkałam koleżankę, jedną z niewielu jaką mam, jako żę mieszkam w obcym dla siebie miejscu, i okazuje się ze jest w ciąży! tak się ucieszylam że będziemy mogły razem sobie poggaduchy urządzać itp.
mam pyt. moja teściowa ma 1 wnuka, który ma 8 lat, i ona wciąż powtarza że tyle po nim ubranek zostało. ale nie mam sumienia ubierac swojego dziecka w 8 letnie ubrania, jakoś niezbyt mi to brzmi, co o tym myślicie?czy po prostu przejrzeć i może coś się trafi? no ale to 8 lat na strychu leży. sama nie wiem...
Super posłuchać serduszka nie?? co do ciuszków to sama nie wiem. w sumie na odczepnego możesz powiedzieć że przejrzysz. a jak coś ci się spodoba i będzie w dobrym stanie to zabierzesz.
Stary 2010-11-17, 16:29   #3137
prunelle
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez iweczka Pokaż wiadomość
wróciłam włąsnie od gina i powiedział że wszystko OK, na bolące plecki moge iśc na jakiś masaż (lepsze to od prochów) na uczucie ciężkości w nogach mam brać dodatkowo magnez, cukrzycy nie mam, ufffffff, morfo w miare dobra, szyjka 4 cm. a te ostatnie wymioty i zle samopoczucie to złapałam jakiegoś wirusa (kuźwa siedze non stop w chałupie i jeszcze coś mnie tu złapało)mam tylko zrobić posiew moczu bo latam co 5 min to toalety i raptem 3 krople wypłyną
wirus w domu - ani chybi TŻ przyniósł

diatoma, przejrzyj te ciuszki, co Ci szkodzi, zależy jeszcze w jakich warunkach na tym strychu, ja to nosiłam ubrania po mojej mamie z lat jej młodości do niedawna i były zachowane bardzo dobrze a jak nic Ci do gustu nie przypadnie, to właśnie podziękujesz i tyle

prunelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-17, 16:53   #3138
87czarna
Zakorzenienie

Witajcie,dziewczyny!

Długo mnie nie było...zbyt długo! ;] A to wszystko przez to,że mój komputer całkowicie odmówił posłuszeństwa :/ Staram się wszystko doczytac,ale tyle tego nabazgrałyście,że graniczy to z cudem :P

U mnie wszystko w porządku,malutka jest zdrowa i codziennie szaleje.Ja niestety przybieram szybko na wadze i na wszystko mam ochotę-takiegho apetytu dostałam! ;] Na wizycie kontrolnej byłam w zeszłym tygodniu i niestety po wynikach krwi okazało się,że mam początek anemii...dostałam dodatkowo żelazo,także mam nadzieję,że szybko się to ureguluje

Chciałam wszystkim mamusiom pogratulowac poznanych płci i wszystkie Was uściskac <przytul> Mam nadzieję,że o mnie nie zapomniałyście! <nono> :P :P

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-17, 16:58   #3139
megi2015
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
Witajcie,dziewczyny!

Długo mnie nie było...zbyt długo! ;] A to wszystko przez to,że mój komputer całkowicie odmówił posłuszeństwa :/ Staram się wszystko doczytac,ale tyle tego nabazgrałyście,że graniczy to z cudem :P

U mnie wszystko w porządku,malutka jest zdrowa i codziennie szaleje.Ja niestety przybieram szybko na wadze i na wszystko mam ochotę-takiegho apetytu dostałam! ;] Na wizycie kontrolnej byłam w zeszłym tygodniu i niestety po wynikach krwi okazało się,że mam początek anemii...dostałam dodatkowo żelazo,także mam nadzieję,że szybko się to ureguluje

Chciałam wszystkim mamusiom pogratulowac poznanych płci i wszystkie Was uściskac <przytul> Mam nadzieję,że o mnie nie zapomniałyście! <nono> :P :P
Pamiętamy, pamiętamy o tobie. Dobrze że z maluszkiem wszystko ok. anemią się nie przejmuj.
I pisz częściej - w miarę możliwości

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-11-17, 17:01   #3140
87czarna
Zakorzenienie

Teraz będę tu dziennie zaglądac..oczywiście na tyke,na ile pozwoli mi mój komputer

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-17, 17:12   #3141
Szara Myszka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gosikk_s Pokaż wiadomość

Szara Myszka, 6 kg w 8 tygodni? A co gin na to? Bo ten przyrost jest zdecydowanie duży...Dobrze że już będziesz sprawdzać cukier
Przepraszam coś mi się źle policzyło 6kg w 11 tyg, a nie w 8 tyg Gin nic nie powiedziała. Ucieszyła się, że w końcu zaczęłam przybierać na wadze, bo wcześniej mogłam służyć na lekcjach anatomii jako pomoc naukowa(szkielet). Ten spory skok wagi to pewnie dlatego,że do 3 miesiąca miałam straszne mdłości i praktycznie nic nie jadłam. Teraz wcinam nie tylko za dwoje, ale czasami za pułk wojska

Zapraszam na mojego bloga:
www.szafadorci.blogspot.com
Szara Myszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-17, 17:50   #3142
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Szara Myszka Pokaż wiadomość
Przepraszam coś mi się źle policzyło 6kg w 11 tyg, a nie w 8 tyg Gin nic nie powiedziała. Ucieszyła się, że w końcu zaczęłam przybierać na wadze, bo wcześniej mogłam służyć na lekcjach anatomii jako pomoc naukowa(szkielet). Ten spory skok wagi to pewnie dlatego,że do 3 miesiąca miałam straszne mdłości i praktycznie nic nie jadłam. Teraz wcinam nie tylko za dwoje, ale czasami za pułk wojska
ja też teraz mam taki apepyt ze głowa mała no i dsis sie okazało ze mam +7 kg a tu jeszcze 16 tyg.....będe jak hipopotam
Stary 2010-11-17, 18:04   #3143
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Napisane przez niutka1 Pokaż wiadomość
ee no bez przesady, jak ktos ma blisko to dlaczego ma nie wyjśc sobie na tą godzine, dwie, dziećmi nie jesteśmy, żeby nas pilnować i nie jest to jakis zabieg, by na wyjście była potrzebna zgoda ja w takich sytuacjach najpierw pytam za ile ponowne pobranie i po prostu nic nie mówie tylko wychodze i wracam a jakby cos pytała, to po prostu powiem, że niedługo wróce i w żadne dyskusje się wdawac nie będe, nie jestem dzieckiem, by sie tłumaczyć gdzie i po co wychodzę

ooo co do ogrodniczek, to własnie mi sie przypomniało, że je mam gdzies w pudłach i musze wyciągnąc, bo moje mothercary zaczynaja mnie uciskać, a juz mam na przedostatni guzik tą gumke, za miesiąć pewnie już w nich nie pochodzę , a nie chciałabym znów czegoś kupowac, bo w sumie to nam zostało do końca tak plus minus 3 msce... w legginsy sie mieszczę spokojnie, w domu łażę w dresie, ale zazwyczaj na zewnątrz wychodze jednak w spodniach
niutka zrobisz jak uważasz
ja tylko mowie jak wczoraj przebiegało moje badanie, pewnie co przychodnia to inny zwyczaj
wcale nei mowie ze ABSOLUTNIE NIGDZIE nie wolno wychodzić
mowie ze u mnei nei wolno było wyjsc, bo wydaje mi sie ze black bedzie szła dokładnie do ej samej przychodni

REKLAMA
Stary 2010-11-17, 18:10   #3144
deneb3
Zadomowienie

Cytat:
laseczka - moja w 19 tyg miała BPD 44mm
deneb - w sumie to nawet nie myślałam o żadnych ćwiczeniach, ale jakbym znalazła coś fajnego to nawet z nudów bym poszła. A Ty gdzie idziesz?
laseczka, mój mały w 20t2d miał 4,85cm

mordka ja będę chodzić z polecenia na zajęcia do fitnesscity gra, to jest na Rubinkowie, niedaleko McDonalda.
Moja przyjaciolka w ciazy chodzila tam i ogolnie dziewczyny bardzo polecaja, zajęcia prowadzi połozna ktora pracuje w szpitalu na Bielanach
są to zajecia fitness (pilki glownie), cwiczenia oddechowe i ogolnie rozne ciekawe rzeczy mozna sie dowiedziec
zajecia 2 razy w tygodniu kosztuja 65zl i sa okolo godziny 12 (wtorek i piatek) , ja ide pierwszy raz w piatek wlasnie

---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ----------

Cytat:
niutka zrobisz jak uważasz
ja tylko mowie jak wczoraj przebiegało moje badanie, pewnie co przychodnia to inny zwyczaj
wcale nei mowie ze ABSOLUTNIE NIGDZIE nie wolno wychodzić
mowie ze u mnei nei wolno było wyjsc, bo wydaje mi sie ze black bedzie szła dokładnie do ej samej przychodni
tak, u mnie tak samo, mowili,ze nie mozna spacerowac nawet aby niepotrzebnie nie spalac, bron boze wyjsc do miasta czy do domu z powrotem
bo to falszuje wyniki
deneb3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-17, 18:18   #3145
Jok3r
Zadomowienie

Dokladnie kazda przychodnia ma swoje prawa i jak pigula powie, ze albo siedzisz na dupie, albo kombinuj w innej przychodni to nid pomoze ani prosba ani grozba. Ostatecznie to wazne badanie, wiec ja w ogole nie kumam po co robic jakies akcje i tupac noga, bo mam widzimisie isc do domu. Odpekac swoje i miec z glowy, ale ta ja. Kazda zrobi po swojemu.
Jok3r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-17, 18:18   #3146
Montii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez deneb3 Pokaż wiadomość

mordka ja będę chodzić z polecenia na zajęcia do fitnesscity gra, to jest na Rubinkowie, niedaleko McDonalda.

to już wiem gdzie bym chodziła po zajęciach

[LEFT]
Montii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-17, 18:26   #3147
deneb3
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
[/COLOR]

to już wiem gdzie bym chodziła po zajęciach
he he, ja mam już obczajoną strefę niskich cen
cappucino + ciastko lub owocogurt + ciastko he he
deneb3 jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2010-11-17, 18:28   #3148
Montii
Zakorzenienie

ja to bym hamburgera zjadła

nogi mnie rwą...

[LEFT]
Stary 2010-11-17, 18:46   #3149
niutka1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez diatoma Pokaż wiadomość

Ja mam całe tony ciuszków po mojej córci, część wraca do mnie od rodziny, której pozyczałam, a część sobie leżąła i czekała ( i po synku też) a ma własnie 8 lat i wiekszośc ciuszków nawet z tych najmniejszych jest wciąż aktualna modowo a jesli chodzi o to, z eleżały, moje leżały po prostu u mnie w domu w graciarni, było sucho i ciuszki są w bardzo dobrym stanie, tylko muszę przed założeniem uprać- chociaz przechowywane były uprane.
tak więc po prostu obejrzyj te ubranka, wybierz to co ci sie spodoba i tyle, bo każdy ma inny gust i ubranka mogą byc nawet w bardzo dobrym stanie ale np. nie w twoim stylu
31.12.2014 : 54cm podcinane wiele razy, CEL: 69cm..
zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm.

Edytowane przez niutka1
Czas edycji: 2010-11-17 o 18:47
niutka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-17, 18:50   #3150
Montii
Zakorzenienie

moda dziecięca aż tak się nie zmienia
a jak dzidzia uleje to obojętne czy ma niebieskie śpiochy czy białe..na śpiąco założyć i już
ja mam jedne śpiochy uwaga 10letnie od cioci ;-) sa super ;-)

[LEFT]
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości