|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: 'Liceum witamy, dzieciństwo żegnamy' czyli rocznik '94 cz.XI
Inf, no właśnie. Wiele razy mu mówiłam ,że nie powinno się tak szantażować, lecz do niego to chyba nie dociera. ;<
---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- Mari, ja sama nie wiem co mam robić. żyjmy chwilą.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3122 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nie będziesz z nim przecież na siłę.
![]() ![]() |
![]() |
#3123 |
Zakorzenienie
|
Inf, nawet teraz próbuję z nim o tym porozmawiać ale się nie da, bo od razu jest "zastanów się czy mnie kochasz i czy Ci na mnie zależy." nie da sobie nic powiedzieć.o.o
|
![]() ![]() |
![]() |
#3124 |
Zakorzenienie
|
Inf haha rozumiem
![]() ![]() ![]() taaak, przejdź się! najgorsze jest to, że go nie ma od dłuższego czasu na gadu i boje sie, ze mi ucieka do innej ;< chociaz watpie, no ale ... ![]() Just tak, oj tak... marzenia i sny to coś cudownego ![]() Mari i wzajemnie, kochana ;* Kara też prawda, nigdy nie mówię, że kobiety są lepsze, bo.. tak nie jest ![]() ja bym temu T dała kompniaka w postaci: rozmwiam z nim o tych spotkaniach z innymi, nie pasi mu? mówię, że albo to zaakceptuje, zacznie Ci ufac i nie trzymać pod kloszem albo Ty odpadasz, bo Ciebie to męczy. jak nadal nie czai - wychodzę. kocha - pogada z Tobą o tym i będzie kompromis jeżeli nie to nie wart jest zachodu
#3125 |
Zakorzenienie
|
Bound, masz rację..
napisałam mu to wszystko ,że mnie to męczy. ciekawe co mi powie? dziękuję waaam, jesteście bardzo pomocne. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3126 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() poczekaj mam ferie to zawitam do niego.. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3127 |
Zakorzenienie
|
Kara dobrze robisz ;* pisz jak cos co tam odpisuje
Inf to przy okazji do mnie wpadnij, bo to 3 min drogi ![]() jak tam z rodzicami, cichosza? myślę, co moge zrobic by jakos sie zblizyć jeszcze... ostatni halpin w piątek jest.. w szkole ni ma jak.. moze sam zaproponuje mi naukę jazdy autem, tylko ja chcę już ;<
![]() |
#3128 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() z rodzicami ? rozmawiamy jak musimy.. kurczę nie wiem.. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3129 |
Zakorzenienie
|
T. pozowolił mi rozmawiać z D. ale zabronił spotykać się...
![]() przemilczmy to..^^ Bound, wgl. to twoja notatka na fotoblogu mnie czaruje.. |
![]() ![]() |
![]() |
#3130 |
Zakorzenienie
|
Inf mam nadzieje, że te ciche dni z Twoimi rodzicami coś dadzą...
Kara wow, to juz cos ;o jeszcze troche i będziesz wolna ![]() która notatka..?
Edytowane przez boundlessly Czas edycji: 2011-02-14 o 19:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#3131 |
Zakorzenienie
|
Bound, czekać aż on mi zrobi na złość i zacznie pisać z innymi.:P
Ostatnia, tzn. najnowsza. |
![]() ![]() |
![]() |
#3132 |
Zadomowienie
|
Kara- To chyba czas z T pogadac...
Mari - Tobie tez tony milosci ! Bound - Tak ! Zaproponuj ! Az sie podeksyctowalam ![]() Rusz tylek i niech wam milosc kwitnie <3. Tak jak caly dzien bylam nawet w nastroju tak teraz mnie cos napadlo i mam ochote jedynie plakac ;< To pewnie przez ten kanal muzyczny na ktorym leca same piosenki milosne...
![]() |
#3133 |
Zakorzenienie
|
Just, przełącz ten kanał!
![]() właśnie rozmawiam z nim.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3134 |
Zakorzenienie
|
Just nasz naród jest z Ciebie dumny. Myślę, że jako pijacki naród Rosja z nami wygrywa. Wyłącz ten telewizor nie ma co się dołować!
Burza dziękujemy za życzenia. jeja tydzień bez matmy. marzenie ![]() Ale mam kosmiczną podjarkę! ![]() ![]() Dziś wychodząc ze strzelnicy facet z PO przyłapał mnie jak jarałam szluga ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3135 |
Zadomowienie
|
Kara - Wlasnie przelaczylam na radio ;d
Ooo to mam nadzieje ze sobie powyjasniacie wszystko ![]() Sorbet - Uhuhu kurcze jaki zaszczyt ;d. Tak Rosja jest chyba najbardziej znana pod ty wzgledem ale nietstey jej dorownujemy... Ale super, myslisz ze cos z was bedzie ![]()
Zapuszczam wlosy Ograniczam slodycze Ucze sie hiszpanskiego Cwicze brzuszki Edytowane przez Just_Smile Czas edycji: 2011-02-14 o 19:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#3136 |
Zakorzenienie
|
Just Nie no bez przesady chyba nie jest z nami aż tak źle
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3137 |
Wtajemniczenie
|
nierealnaaa zdawaj relację
![]() ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- Sorbet tylko pozazdrościć, że zwrócił na Ciebie uwagę ![]()
Pani Kierownik. Cel: Pani Dyrektor! Cel osiągnięty połowicznie: Zastępca Dyrektora! "Everything in your life is a reflaction of a choice you have made. If you want a different result, make a different choice." |
![]() ![]() |
![]() |
#3138 |
Zakorzenienie
|
Sorbet, oby na Ciebie nie nakablował.^^ I skończ palić!
aaaaa, cóż to za mężczyzna?;> Just, też mam taką nadzieję. ![]() i humor już trochę lepszy? Klaudia, ok, ok. Głowa mnie trochę boli... |
![]() ![]() |
![]() |
#3139 |
Zakorzenienie
|
Kara mówisz, ze tak zrobi? to dziecinne...
a... no.. trafiło do mnie, ale to akurat nie mojego autorstwa ![]() Just mi to tak głupio... ![]() no a ostatnio jak własnie jechalismy to puszczał kierownice i kazał mi prowadzic :d i wyszło ze mnie nauczy wiec czekam na jego inicjatywę moja Ty ;* tylko nie płacz.. głupie stacje radiowe.... a no i tak pracujemy nad sobą, prawda? ![]() Sorbet taaa? to genialnie!!! <33 dobra, K. wrócił do domu :d
#3140 |
Zakorzenienie
|
Bound, no może tak zrobić znając jego..
![]() Ale akurat pasuje do mnie ten tekst.o.o ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- Bound, a właściwie to dlaczego Ty z K. nie jesteście razem? |
![]() ![]() |
![]() |
#3141 |
Wtajemniczenie
|
Wiecie co...? Tak sobie myślę że już za niedługo wiosna
![]() ---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- GrubSon: "Dzień Dobry" i "Naprawimy to" polecam! ![]()
Pani Kierownik. Cel: Pani Dyrektor! Cel osiągnięty połowicznie: Zastępca Dyrektora! "Everything in your life is a reflaction of a choice you have made. If you want a different result, make a different choice." |
![]() ![]() |
![]() |
#3142 |
Zakorzenienie
|
Klaudia, cała płyta GrubSona jest normalnie. kosmos.<3
|
![]() ![]() |
![]() |
#3143 |
Zakorzenienie
|
Kara do mnie też.. myślę, że do większosci by trafił, powiem nawet że mądrze to brzmi i bede sie tym kierowała ;d
z K. nie jestem, bo ok. 2 lata temu zerwał ze mna i dlatego ; ) Burza wiosnę to czuję od kilku dni przez to słońce ![]()
#3144 |
Zakorzenienie
|
Bound, ale zerwał z jakiegoś konkretnego powodu, czy tak po prostu?
tekst wspaniały, to fakt. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3145 |
Zakorzenienie
|
nie podał powodu, ja o to też nie prosiłam
ale wiem, że po prostu byłam bachorem, a on licealista, był dojrzalszy, miał na swoim koncie 2 zwiazki po prostu to nie był czas dla nas, nie dojrzałam do tego..
#3146 |
Zakorzenienie
|
Bound, ale już teraz dojrzałaś?;>
|
![]() ![]() |
![]() |
#3147 |
Zadomowienie
|
Sorbet - No na pewno jest z nami zle za granica ;d
Okej, nie zapeszamy ale trzymamy kciuki ;* ! Kara- Tak juz lepiej, kolega poprawil mi humor ![]() Bound - Hm.. ale wiesz czekac to czasem mozna tyle ze sie nie doczekasz po zapomni albo cos. Nie mowie ze tak bedzie w twoim wypadku ale wiesz podczas jakiejs rozmowy 'przez przypadek' wspomnij o nauce jazdy albo cos takiego, wiesz zeby lampka mu sie w glowie zapalila ;d Prawda, pracujemy i juz niedlugo bedziemy mogly sie chwalic ze mamy druga polowke ;* Burza- Wiosna ! tak tak stanowczo tak ! Chce juz zielen i cieplejsze temperatury i nie chce nosic juz plaszcza zimowego -.- Prowadze rozmowe z kolega i mam okazje zapytac sie go o wszelkie wskazowki czy 'wyjasnienia' odnosie czemu faceci zachowuja si tak a nie inaczej.. o co moge zapytac ? ;d
![]() |
#3148 |
Wtajemniczenie
|
Spytaj się czy jak facet często zerka na dziewczynę to czy mu się podoba. Niby znamy odpowiedź, ale może z ich punktu widzenia wygląda to inaczej
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3149 |
Zakorzenienie
|
Burza mam nadzieję, że zwrócił na prawdę, a nie że mam jakieś urojenia xD
nierealna myślę, że nie nakabluje, bo w sumie to nie było na terenie szkoły. to jest taki chłopak z mojej klasy tylko, że on ma taki swój "fanclub" dziewczyn, którym się podoba i one często się koło niego kręcą ![]() Just dlaczego nie potrafią wobec dziewczyn mówić prosto z mostu? Dlaczego tak wstydzą się swoich uczuć? O. jak okazują dziewczynie, że im się podoba xDxD |
![]() ![]() |
![]() |
#3150 |
Zakorzenienie
|
Kara myślę, że jestem pojęta bardziej niż wtedy - to na pewno.
nie wiem jak teraz by wyglądał nasz zwiazek, chyba lepiej tylko nie wiem czy to byłoby wystarczające dla uszczęśliwienia go... ja po prostu czasami brnę własnie w to uczucie do niego, a potem zatrzymuje się i mówię sobie: nie jesteś do tego stworzona. i w zasadzie teraz nie wiem, co sobie myślę próbując coś zdziałać.. jeżeli coś zrozumiesz to sie ciesze o.O Just no to na pewno wspomnę, najlepiej na żywo i jak będziemy sami :d ooo to zdawaj nam relacje! Burza ja słyszałam teorie od kolegi, że facet pierwszy nie wystartuje do dziewczyny, jeżeli nie będzie miał pewność, że ona jest zainteresowana. dla mnie to jest chore o.O
Edytowane przez boundlessly Czas edycji: 2011-02-14 o 20:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:11.