![]() |
#3121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe 2,5-latki :o)
czy któraś z waszych pociech ma rewolucje po normalnym mleku ?
pytam bo Iga swojego czasu miała b.często rzadkie kupy i odstawiłam na paręnaście tygodni. a w czw.-pt. znów dałam jej kakako i wypiła po szklanie dziennie. przedwczoraj w nocy złapało ją i trzyma do dziś. to chyba ewidentnie po mleku,co ? muszę zacząć w proszku kupować bo kakao lubi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3122 |
Zakorzenienie
|
Jowiszowa ja mam takie sensacje po mleku
![]() A powiedz mi co to za rozmowę miałaś dzisiaj??? W sprawie pracy czy jakieś spotkanie z UP?? Edytowane przez Judi21_84 Czas edycji: 2011-02-14 o 18:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#3123 |
Zakorzenienie
|
Miki nie miał rozwolnienia, ale chyba stan skóry mu sie pogarszał, przez mleko
tak dumam, ale też może niekoniecznie, bo ostatnio nie pił a suszki mega mu wystąpiły więc nie daję ![]() pije sztuczne , dodaję kakao, to rozpuszczalne na lekki kolor ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3124 |
Zakorzenienie
|
Anka a nie ma Miki tych liszai po kakao??? Bo Tymek najgorsze właśnie ma po nim...
---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- wolneeeeeeee ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3125 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ponadto jeszcze jeden tel. miałam w ciągu dnia ale tel. w torebce został i nie odebrałam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- Ania robisz Mikiemu to zwykłe mleko w proszku czy to dziecięce modyfikowane ? ---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- aaaa, nasze dwie dziewczynki w wyobraźnią osiągnęły już mój poziom ![]() ![]() Iga niestety z lewą mamusią też nie rysuje. no ale co począć skoro ja jej umiem narysować co najwyżej mocno koślawego misia ![]() z małżem lepiej ale on pracuje więc na codzień się nie mógł wykazywać i rozwijać dziecku wyobraźni. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja juz po wizycie, na szczescie tarczyca w normie, a nawet mala 7, a norma u kobiet 18 czy jakos tak u gina tez ok, wszystko w normie, w pon. mam kolejna wizyte, bo ide po l4 i mam od razu ktg zapisane, teraz wizyty co 2tyg i przed nia zawsze ktg. wqrzyl mnie tylko bo sam nie wie co z ta przepuklina, decydowac beda w szpitalu o ew. cc... tyle u mnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3127 |
Zakorzenienie
|
my dziś z młodą dostałyśmy walentynkowe kwiatki
![]() ![]() ja też jej kupiłam walentynkę-maskotkę i jajo-niespodziankę chociaż nie miałam zamiaru ![]() ![]() ![]() Anka - właśnie miałam pytać o dowcipne sprawy ![]() ![]() ![]() ![]() Takuśna - następna artystka nam rośnie z Wiki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3128 |
Zakorzenienie
|
kurcze dziewczyny zachodzę w głowę co może Mikiego uczulać, bo to kakao to od wielu miesiecy chleptał ( mega ilość raptem 60 ml
![]() czekoladek nie jada ![]() ale objawy suszkow pojawiają sie tak gdzieś w zimie ( moja mama też ma egzemy własnie teraz) kakao staram sie własnie zmniejszać, tj, czyt, podaję w zamkniętym kubku mleko żeby nie widział koloru ![]() a tak to biorę mleko modyfikowane, ciut mniej , plus , to kakao instant, odrobinę na taki kolor brudno/szary ![]() ale wiecie , to koszmarnie słodkie jak dla mnie tyle że jak kupiłam to mleko niesłodzone modyfikowane, to Miki mówił , że nie jest dobre i pić nie chciał ![]() Maluśna , na każdą z nas podziała jakaś inna globulka ja obecnie czułam dyskomfort, więc stwierdziłam że może jakieś grzybobranie mi sie szykuje, na razie cisza,objawów innych brak, ale skorzystam z nieobecności tż i się czopuję GYNTIMA PROBIOTIC a tu masz listę z innych, bo czasem inne są na grzyby a inne na stany zapalne http://www.*******/apteka/k346_0-Inf...nienia_intymne pamiętasz że rok temu lekarka po cyto poleciła mI FEMINELLA VAGI C ogólnie jak czuję dyskomfort dowcipny, to mam na stanie lactacyd płyn ginekologiczny, ten kwaśniejszy od emulsji ![]() ![]() no i zapas , jogurtów, kefirów, ,maślanek ![]() ![]() ![]() o widzę,że mi wygwiazdkowało to Maluśna może tak ścieżka dostępu ![]() apteka dbam o zdrowie # Leki bez recepty # Dla kobiet # Infekcje, podrażnienia intymne Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2011-02-14 o 19:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#3129 |
Zakorzenienie
|
no właśnie wygwiazdkowało cię Anka
![]() zaraz looknę co tam mają na stanie, u mnie raczej żadne grzybobranie w grę nie wchodzi, nie miałam nigdy i nie mam skłonności raczej ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3130 |
Zakorzenienie
|
no ja niestety już przeżyłam w swomi życiu, długotrwałe grzybobranie
parę lat temu , ![]() to był efekt żaru ciał, jak sie z tż poznaliśmy ![]() ![]() ![]() wiecie nie mam jeszcze przecież dużego brzucha, ale dziś nieco sie zdziwiłam, że jednak taki widoczny, bo pani się w aptece pyta czy lekarz mi pozwolił na manti ? ![]() Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2011-02-14 o 19:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#3131 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() już sobie wypisałam kilka pozycji, o ile dobrze pamiętam to w zeszłym roku gin przepisał mi lactovaginal (kapsułki) na stan zaplany ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3132 |
Zakorzenienie
|
anka a czy w naszym wieku nie robią już za darmo szczegółowych badań usg //chyba te 3d //
bo od 34 albo 35 roku należy je robić i są refundowane a jak byłam z Karolkiem w ciąży to je mogłam zrobić ale nie musiałam i były płatne aaa i robi je się chyba ok 22 tyg.c. jak dobrze pamiętam co do płci to ja też nigdy nie chciałam wiedzieć //dopiero za 3 razem ciekawość mnie zżerała a on jak nazłość się obracał tak by go nie było widać //dopiero na ostatnim usg się pokazała // tz aż siadł na krześle i był na 100% przekonany że ja żartuję no ale mówi się trudno byle zdrowe było ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3133 |
Zakorzenienie
|
hello
Kristi w naszym wieku to badania prenatalne są refundowane ![]() a usg 4d, nie jest bardziej szczegółowe od normalnego, to tylko dodają jeden wymiar/czas, więc w zasadzie dla dobrego lekarza , do oceny zwykłe usg wystarcza żeby posprawdzać wszystkie parametry bobasa, 4d to jest głównie dla rodziców, bo widzą dokładnie buźkę i jak sie bobas dokładnie rusza dla mnie to pic ![]() nie kusiło mnie żeby za takie 4d dopłacać ![]() bo faktycznie jedynie zdrowie bobasa jest najważniejsze ![]() rano Miki zrobił mi pobudkę, wołał że sie skasztanił, chyba jogurt z probiotykiem przyśpieszył mu perystaltykę jelit ![]() ![]() ![]() ale zimno, -10 stopni, i piękne słońce świeci ![]() ![]() a Kristi ostatnio Veronce sie dostało że Borkę dzwigała, wczoraj miałam to samo, rozespany Miki jest nie do wzięcia za rączkę , nijak nie moglam go do domu inaczej doholować niż na rękach ![]() zawsze to tż robił , no ale jak jestem zdana sama na siebie, to kto miał mi pomóc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3134 |
Zakorzenienie
|
No Takuśna, od dawna widzę, że nasze dziewczyny podobne zainteresowania mają. Rysowanie, malowanie, drobne zabaweczki (Wika dalej lubi?). No i zaczęły rysować w podobnym czasie
![]() ![]() Z Mati taka "artystyczna dusza" po mamusi. Mam tylko ogromną nadzieję, że po tatusiu odziedziczyła choć ciut zdolności do przedmiotów ścisłych. Może jako tako się te geny rozłożyły ![]() ![]() Ale luz... wiem w jakim kierunku ją "popchnąć" w przyszłości. Ja nie miałam tego szczęścia, może dlatego że miałam młodszą siostrę która zgarnęła całą uwagę mamy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3135 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hello. Ja juz po wizycie w zlobku. Pieknie slonce swieci, ale jak zimno -7!! musialam zatankowac auto i myslalam, ze mi uszy odpadna ![]() Niestety taki nasz los z tym radzeniem sobie samej. Ja juz przestalam nosic, od kiedy boli mnie ta moja przepuklina na brzuchu. Najlepiej, ze wczoraj sprawdzalo ja 2 lekarzy i mowia, ze to nie taka typowa przepuklina, jelita nie wychodza, ale to moze np dlatego, ze macica tak scisle trzyma. Wczoraj sie dowiedzialam tez, ze przenosza u nas jeden szpital taki, ktory w ogole nie byl brany pod uwage, na nowe kliniki i w marcu maja niby juz byc zakontraktowani w nfz i beda pierwsze porody. Wiec postanowilam, ze jak juz sie otworza, to na pewno tam bede rodzic. Dodatkowo ciotka pracuje w tym szpitalu, takze jakby co cos moze doradzic. No i najwazniejsze, podobno wszystkie pacjentki beda mialy mozliwosc ZZO. ![]() ---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ---------- hehe, a jak jest u Was?? Aż 84 proc. polskich internautów deklaruje, że jedną z ich pierwszych czynności wykonywanych zaraz po przebudzeniu jest włączenie komputera - wynika z najnowszego badania ARC Rynek i Opinia przeprowadzonego na Epanel.pl. Potem największa ich liczba odwiedza portal Onet.pl. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3136 |
Zakorzenienie
|
haha
![]() widać nie jestem uzależniona od kompa, bo po przebudzeniu pierwsze co to idę do łazienki ![]() u nas też dziś zimno, -10 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3137 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() hehe u nas Tz zawsze pierwsze odpala kompa, ja różnie ![]() ![]() U nas -8, nigdzie dzisiaj nie wychodzę. Pójdziemy do sąsiadki koło 11:30 na ploteczki ![]() Mam nadzieję że już powoli buzia przestanie boleć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3138 |
Zakorzenienie
|
he he
ja tez się dziś nigdzie nie wybieram ![]() nie chce mi sie makijażu dziś robić, wiec raczej w domu, jak taki ziąb ![]() Kasiulkowa polarniczka pewnie dzis będzie sie bujać, po dworze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3139 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3140 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() mwicie ze tak zimno? w sumie w domu sie to tez czuje, kaloryfery na maxa a jednak lekki chłodek ![]() Judi nadal boli? bidulko, ja sie chyba nigdyu nie zdecyduje ![]() ![]() Veronka kurka ta przepuklina to nie przelewki chyba ![]() ![]() Cestusia , Wiki nadal uwielbia drobniutkie zabaweczki ![]() ![]() ja to raczej mało talentu mam plastycznego ![]() ![]()
#3141 |
Zakorzenienie
|
Ja też antytalent matematyczny, całą szkołę miałam z przedmiotami ścisłymi problem. Generalnie się uczyłam ok tak średnia powyżej 4 a z matmy na świadectwie mam 2
![]() ![]() A co do cc, to ja za drugim razem też chcę mieć cc ![]() ![]() ![]() ![]() Aha Takuśna co do zęba-niestety boli nadal, 4 dzień :/ i buzia spuchnięta nadal mocno, jutro w pracy ewidentnie będzie widać:/ cóż A ja go już musiałam usunąć, bo psuła mi się od ósemki siódemka a pozatym ostatni bol ucha też spowodowany był tą przeklętą ósemką... gdyby mnie nie nie bolało, napewno bym jej nie usuwała ![]() Edytowane przez Judi21_84 Czas edycji: 2011-02-15 o 08:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#3142 |
Zakorzenienie
|
moje poki co zdrowe, a nalezaloby usunąć ze względu ze wyrosla krzywo i dół mi pokrzywila
![]() ![]()
#3143 |
Zakorzenienie
|
gdzie wy jestescie??????
![]() toż ja już po ploteczkach, dziecię usypia a ja mam wolne ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3144 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3145 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3146 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3147 |
Zakorzenienie
|
dzięki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3148 |
Zakorzenienie
|
witam się
anka dobrze że masz świadomość tego że nie możesz Ja to rozumiem że my matki polki jesteśmy zdane same na siebie też byłam w takiej sytuacji to wiem Z Karolkiem to nie mogłam nic robić tylko leżeć ale jak leżeć ja dwójka dzieciaków w domu// i choć sami dużo zrobili to i tak trzeba było im pomóc, albo przynajmniej pokazać palcem / Pamiętam jak raz się wystraszyłam i to na tyle mocno że z łóżka wyszłam tylko do wc /jak przyszłam ze szpitala w czerwcu, jak byłam na podtrzymaniu/ i na drugi dzień zobaczyłam krew , nie powiedziałam o tym nawet tz tylko leżałam w łóżku jak mysz pod miotłą i nawet się nie ruszałam, a jedzonko to mi musieli do łóżka przynieść / Judi szałwią się płucze współczuję ci tego bólu mnie dentysta ostatnio przepisał taki środek do płukania do płukania taki roztwór - ELUDRIL a do smarowania - ELUGEL Mnie to bardzo pomagało //szałwia dla mnie zawsze była mało skuteczna - to prędzej niż szałwią robiłam żelem SALUMIN - to chyba też jest coś w rodzaju szałwii /ale to na takie mniej poważniejsze stany zapalne a po wyrwaniu jak miałam spuchnięte i mnie bolało to właśnie to co napisałam wyżej //mnie bardziej chyba ten żel do smarowania pomagał//choć na początku robiłam tym i tym a później tylko tym żelem |
![]() ![]() |
![]() |
#3149 |
Zakorzenienie
|
Takuśna, oj tak... Mati też uwielbia zapasy, szczególnie z tatą, albo właśnie takim większym od niej psem
![]() ![]() Judi, współczuję ![]() A ja mam dziś PRZEPASKUDNY humor ![]() ![]() ![]() ![]() Grrrrrr.... |
![]() ![]() |
![]() |
#3150 |
Zakorzenienie
|
Cześć baby
A of course, że dziś się konserwowałam razem z dzieckiem, ale hardkor! Pogoda mylna bardzo, przez okno piękne słoneczko, a na zewnątrz słoneczko owszem, ale wiatr jak nie wiem i duuuży mróz, aż mi gębę sparaliżowało jak po dentyście, mało nie padłam jak się zobaczyłam po powrocie, ust nie mogłam rozprostować ![]() Nie polecam spacerów dzisiaj ![]() Cestusia ja też mam beznadziejny humor. Choć @ przylazła, a spóźniła się menda 4 dni ![]() Doszły mi dziś paki z All, w tym koszmetyksy ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:49.