|
|||||||
| Notka |
|
| Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3121 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wątek o sklepie ASOS.COM część 4
Bo rozmiarówka Vero Mody jest dziwnie podawana na Asosie- asosowe S to nasze 38
[/QUOTE]chcialam wlasnie zamowic kurtke z Vero Mody, przy jednej podana jest rozmiarówka 36, 38 itd, i mam pytanie czy 36 to faktycznie 36 :P (zazwyczaj kupuje ubrania w tym rozmiarze), przy drugiej kurtce pisze ze modelka ma rozmiar UK 8? czy to jest standardowe 36? troszke zagmatwane... :P prosze o pomoc
|
|
|
|
#3122 |
|
Zakorzenienie
|
mam pytanie:
czy rzeczy z Mango Asos wysyła do Polski ? |
|
|
|
#3123 |
|
Raczkowanie
|
informacja na ten temat widnieje przy każdej rzeczy Mango.
|
#3124 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3126 |
|
Raczkowanie
|
caat a skąd masz te buty
![]()
|
#3127 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3128 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#3129 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3130 |
|
Przyczajenie
|
Znalazłam jeszcze takie
2C2890F24CA4 E216B41C623C E2172B909F56 E217B5F832A9 E21A9A4D33C2 ale nie są takie świeże bo z wczoraj czekam tez na odpowiedź na swoje pytania... |
|
|
|
#3131 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3132 |
|
Wtajemniczenie
|
Chciałabym na dniach zamówić tą sukienkę. Na stronie napisane jest, że to 100% skóra, ale ja nie jestem pewna i nie chciałabym, żeby potem okazało się, że to ekoskórka. Czy może któraś z was pozna po zdjęciu.
http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=1467014
|
#3133 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
P.S Podoba Ci się jak się układa na modelce gdy Ona idzie ? (dekolt) P.S 2 - opis : Colour-block dress, featuring a scoop neckline, sleeveless styling and a suede (zamsz) crop top panel with an open cut-out back, colour-block panelling and a layered skirt in a short mini style and fitted finish. Edytowane przez kycia1 Czas edycji: 2011-03-29 o 17:27 |
|
|
|
|
#3134 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzia, to wyglada na zamsz przy dekolcie
ja choruję na ta sukienkę: http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=1376160 ale jeszcze za droga.. no i na ta poluję: http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=1088181
|
#3135 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ogólnie nie lubię dekoltu na okrągło, a raczej mieć tak dużo materiału pod szyją Ale sukienka mi się wyjątkowo podoba, poza tym ja uwielbiam skórzane rzeczy. Tylko butów nie kupuję skórzanych, bo za szybko je niszczęAnecka mnie też nie stać na tą sukienkę, ale moją kartę kredytową już tak.
http://www.myspace.com/szczerbatazuzia ![]() MOJA WIELKA MIŁOŚĆ, MOJE SPEŁNIONE MARZENIE Będzie druga dzidzia - czerwiec 2017 Edytowane przez SzczerbataZuzia Czas edycji: 2011-03-29 o 17:40 |
|
|
|
|
#3136 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3137 |
|
Wtajemniczenie
|
I w tym oto momencie zrezygnowałam z sukienki. Myślałam, że dół to skóra. Skoro nie, to w tej sytuacji nie dam tyle za sukienkę.
Dziękuję wam, bo miałabym psikusa jakby przyszła.
|
#3138 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze, ze ja kredytowej nie mam
![]() Szkoda, ze dla dzieci sa tu drogie ubrania, z reszta nie bardzo tez mi sie podobaja.. no i meskie tez srednio przecenione.. Dziewczyny, czy ta sukienka jest jeszcze na Asosie? http://moda.allegro.pl/elegancka-suk...527227881.html
|
#3139 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tam jest napisane tak :Main: 100% Polyester (główny materiał) Trim: 100% Leather
|
|
|
|
|
#3140 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ma któraś z was zdjęcie katalogowe tej sukienki?
|
|
#3141 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi się chyba najbardziej podoba druga (chociaż akurat nie lubie kwiatków na ciemnym tle ,druga jest bardzo delikatna też ładna , 5 ciekawa i elegancka, akurat na modelce nie za dobrze wygląda no i średnio weselna Cytat:
3,Polskich znaków nie dawaj bo ich nie odczyta- mi daje ? zamiast ł na przykład 1, karty ,dokładny opis jak płacić jest tu https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=896 |
||
|
|
|
#3142 |
|
Zakorzenienie
|
Jeeej ale mi sie jedne spodnie podobaja, ale kurde rozmiar 10 ale L czy R :/ Choc w sumie jest podane ze modelka ma 176, a sa u niej dobre spodnie to na mnie moglyby byc krotkie, choc ona w obcasach.. no nie wiem
|
#3143 |
|
Rozeznanie
|
nie mam paczek z 14 i 17
a zawsze dostawalam w 5-7 dni. za to z 19 i dwie z 21 doszły...
|
#3144 |
|
Przyczajenie
|
Macie może jakiś kody do Asosa na zakupy - albo wiecie skąd mozna wziąść jakies aktualne ? Przeglądałam poprzednie watki ale na zadnej z podanych stron do kodów nie znalazłam ważnego
Pozdrawiam |
|
|
|
#3145 |
|
Raczkowanie
|
Megaan, otrzymałam paczkę z sandałami. Bardzo Ci dziękuję za organizację
|
|
|
|
#3146 |
|
Zakorzenienie
|
Ja co prawda dostałam swoje asosowe paczki z 16 marca, ale nie otrzymałam dwóch innych przesyłek z Anglii zamawianych w podobnym czasie na ebayu, więc widać, że coś w tym okresie było nie tak
(Pamiętam jak był strajk listonoszy w Anglii, to 3 paczki mi zaginęły ). Obawiam się, że już ich nie dostanę, i ze zwrotem pieniędzy będzie ciężko
|
|
|
|
#3147 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny
już raz tutaj pisałam, pytałam się Was czy można anulować zamówienie na rzecz innej sukienki, jeśli płaciłam gift voucher'em. Jedna z Wizażanek poleciła mi dowiedzieć się u źródła, tak też zrobiłam i okazało się, że nie da rady, gdyż paczka została już wysłana i będę mogła zwrócić towar jak do mnie dojdzie. No i doszła do mnie ta sukienka, okazało się, że jest za duża, na metce widnieje literka S, ja zazwyczaj noszę M a tutaj niespodzianka, bo kiecka ze mnie spada chcę ją odesłać, tylko mam kolejny problem. Na paczce, która do mnie przyszła są umieszczone dwie naklejki, taka większa z moim adresem i jeszcze jedna, taka podłużna, z kodem kreskowym i jakimś numerem. Ja tej podłużnej nie mam, na kartce dotyczącej zwrotów, która była włożona do paczki z sukienką, jest tylko jedna naklejka z adresem asosa i obok powinna być jeszcze jedna (ta podłużna), niestety jej nie ma, jest odklejona. Pogmatwanie trochę to opisałam, ale mam nadzieję, że jak już coś odsyłałyście tam to wiecie o co mi chodzi. Czy musi być ta podłużna naklejka, żebym mogła odesłać sukienkę? Przepraszam, jeśli to pytanie jest banalne lub głupie, ale nic jeszcze nie zamawiałam z asosa i naprawdę nie wiem o co chodzi z tą naklejką
|
|
|
|
#3148 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczynki !
czy przesyłka do PL jest nadal za free ?
|
|
|
|
#3149 |
|
Zakorzenienie
|
z informacji na stronie wynika, że tak
|
#3150 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Nowe wątki na forum Moda - Wspólne Zakupy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:14.

[/QUOTE]

(Pamiętam jak był strajk listonoszy w Anglii, to 3 paczki mi zaginęły
). Obawiam się, że już ich nie dostanę, i ze zwrotem pieniędzy będzie ciężko
chcę ją odesłać, tylko mam kolejny problem. Na paczce, która do mnie przyszła są umieszczone dwie naklejki, taka większa z moim adresem i jeszcze jedna, taka podłużna, z kodem kreskowym i jakimś numerem. Ja tej podłużnej nie mam, na kartce dotyczącej zwrotów, która była włożona do paczki z sukienką, jest tylko jedna naklejka z adresem asosa i obok powinna być jeszcze jedna (ta podłużna), niestety jej nie ma, jest odklejona. Pogmatwanie trochę to opisałam, ale mam nadzieję, że jak już coś odsyłałyście tam to wiecie o co mi chodzi. Czy musi być ta podłużna naklejka, żebym mogła odesłać sukienkę? Przepraszam, jeśli to pytanie jest banalne lub głupie, ale nic jeszcze nie zamawiałam z asosa i naprawdę nie wiem o co chodzi z tą naklejką