|
|
#3121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tytuł prrrawie narzeczonych - część 10!
koleżanka z pracy za 5 mm, zwykłe, proste złote u jubilera dała 800 zł
za dwie-jak się chce to i się da
|
#3122 |
|
Zakorzenienie
|
Ok Gajuś
![]() dobra dziewuszki ja uciekam się kapac wpadne jutro po szpitalu ![]() milego dnia
|
|
#3123 |
|
Zakorzenienie
|
5mm to sporo!
|
|
|
|
#3124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam zamiar zrobic tak samo
|
|
|
#3125 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mogę znaleźć nawet lekko podobnego To jak kiedyś natchnie mnie wena to narysuję i wtedy Gajuś zrozumiesz mój zachwyt ![]() Matko jakie kastety! O_O Cytat:
On w moim śnie nie miał więcej jak 8mm jeden bok tego trójkąta ![]() Cytat:
Naszyjnik i kolczyki No ładne, ale ja przed 60 to w nich chodzić na 100% nie będę I zastanawiam się czy nie pójść właśnie w ślady takiej jednej mądrej dziołszki i nie przetopić też ![]() Dobrze, ze chcecie klasyczne, bo tu nie ma wydziwiania i każdy jubiler będzie w stanie wam to bez problemu zrobić
|
|
#3126 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3127 |
|
Zakorzenienie
|
Przetapiaj! po co ma leżeć i się marnować, a babcia by była zadowolona, że komplet się przydał
![]() To jak narysujesz to ocenię jeszcze raz pomysł ![]() aaaj, 13 sierpnia idziemy an wesele mojej siostry ciotecznej. Własnie mama zadzwoniła, że zaproszenie przyszło ile kasy oni na to wywalili...nad jeziorem w Serocku...matko droga Otworzyłam plik z mgr! Jestem na dobrej drodze
Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2011-05-22 o 17:47 |
|
|
|
#3128 | |
|
Zakorzenienie
|
No to myśl, myśl!
![]() ![]() ![]() Cytat:
Proszę spojrzeć na to z tej strony, że mnie dobrze wychodzą tylko rysunki komórek widzianych pod mikroskopem na histologii, cytologii i embriologii A tutaj to jak no Gorzej jak dziecko ![]() A Babcia mam nadzieję, że się ucieszy jeśli tak zrobię Bo faktycznie... Po co ma się marnować, skoro można to przetopić na obrączki? I jeszcze do tego nie być 2 tysiaki w plecy na zakup obrączek? ![]() Co do wesela... No cóż... Wieś party Nie no... Niektórzy widać tak lubią. No ja wolę mieć mniejsze wesele ale być potem małżeństwem, a nie "małżeństwem" siedzącym na głowie rodzicom plus biorącym od nich kasę
|
|
#3129 |
|
Zakorzenienie
|
Nienie, oni są dziani. Oboje już po studiach (ona rok starsza ode mnie), on chyba jeszcze starszy. Ojciec nie żyje, umarł na stwardnienie rozsiane, matka znalazła sobie nową męską dupę (facet ma chyba ze 100 lat. opowiada anegdotki z obu wojen
poka poka!
|
|
|
|
#3130 |
|
Zakorzenienie
|
No to wygląda jakby to narysowało to awokado od J. no ale... Mój talent jest z deka...ograniczony
![]() To jasnoniebieskie to jakieś diamenciki malutkie czy cyrkonie. One są na jednym poziomie, nic nie wystaje Coś w stylu tego drugiego zdjęcia, tych diamencików dookoła Ten w moim śnie miał właśnie takie maleńkie kamyczki ale tak "byle jak" rozłożone Nie w żadnych liniach czy szachownicy ![]() Ten granatowy to szafir Był w takim kolorze jak tamten, który na dole wkleiłam ![]() Pomiędzy tymi kamyczkami była taka siateczka ze złota, praktycznie niewidoczna Cienka jak nić No i bardzo malutka obrączka ![]() Nie wiem czy widać, ale ten szafirek to w takim ładnym kształcie jest Takim "okowym" Jak oko Taka rybka Nie wiem jaki to kształt
Od 24.08.2005 z Nim... ![]() Edytowane przez BeautifulShe Czas edycji: 2011-05-22 o 18:02 |
|
|
|
#3131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pokazałam ale proszę się nie śmiać z moich za✂✂✂iaszczych zdolności!
|
|
#3132 |
|
Zakorzenienie
|
Czaję bazę i nadal mi się nie podoba, ale to dlatego, że nie lubię wielkich świecących pierścionków
natomiast rysunek i opis wciśnij P. i każ maszerować do złotnika ![]() Winogronko wyszło, nie awokado ![]() Oj nieźle ustawieni. Zazdroszczę im jak diabli |
|
|
|
#3133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Był taki bardziej w kolorze słomkowym ) jaki był delikatny ![]() I P. nie wcisnę Bo musiałabym iść z nim do jubilera I jakbym zaczęła tłumaczyć to by mnie jubiler z lutownicą pogonił A co do tych kasiastych... No cóż... Nie docenią tego nigdy i nie dadzą rady jak im się noga podwinie
|
|
#3134 |
|
Zakorzenienie
|
Miałby chociaż ciekawe i oryginalne zamówienie
Poza tym wysportowana jesteś to uciekniesz ![]() Ile zycie by było prostsze gdyby mieć parę tysi więcej Nota bene- produkujemy posty jak dawno już nie produkowałyśmy. podoba mi się
|
|
|
|
#3135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciocho sza Jak wam nie wytłumaczyłam jak wygląda to facet - jubiler w życiu tego nie zrozumie ![]() Co do uciekania... Ile można uciekać? Wiesz ilu jubilerów jest we Wrocku i u Tż w mieście razem wziętych? Albo do tego jeszcze u mnie? Zakwasy będę miała! ![]() No parę tysi zawsze by się przydało... Jak nie teraz to zachomikować na koncie i wykorzystać kiedyś ![]() Co do produkowania... Dziołchy nas zatłuką Tym bardziej Ala jak wróci Ale co jak co - to i tak nie są nasze prawdziwe możliwości ponad 10 stron jednego wieczora Tak czasem było, że właziłam tu o 14:00 a później następnego dnia wieczorem I miałam 17 stron do nadrobienia No kosmos ![]() ---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- A w ogóle zakochałam się w piosence ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=gy-usdHsd4o Strachów ![]() ![]() Siedzę od paru dni i wyję do księżyca Auuuuu ![]() ---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- O Mutny nadrabia czy tylko siedzi cichaczem bo gra w swojego Wiedźmina?
|
|
#3136 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyna o chłopięcych sutkach
I dobrze! Bo mi się znudziła ta część i chcę nowej części! A Ala niech się pomęczy trochę z nadrabianiem, kuraki ![]() Może biedna ręce załamuje nad nami, dlatego nic nie pisze ![]() Ano... własnie. My tysiaka do przodu jesteśmy, bo J. w końcu nie idzie na ten surwiwalowy kurs. Zmądrzał i stwierdził, że za dużo sobie napakował więc najpierw FCE, potem w przyszłości niedalekiej kurs.
Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2011-05-22 o 18:23 |
|
|
|
#3137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ogólnie jak się wsłuchuję w ich teksty to się zastanawiam skąd oni takie połączenia biorą I to tak genialnie brzmi ![]() Np refren tej piosenki: "Nasze ramiona polne ślimaki Pławią się w stawie przytulania Nasze dłonie niedzielne chojraki Dojrzewają w centrum dotykania Nasze usta z tortu tortury Wiśnieją ranem od zacałowania Niewyraźne oczu trójkąty Donkiszocieją od niezamykania" A co do Tż... No proszę Może mądrzeje albo widzi, że już super młody nie jest, musi się utrzymywać sam i do tego dorasta? Może to sprawa dziewczynek? Może powinnaś je częściej przyprowadzać, cooo? ![]() Matko.... U mnie w pokoju jest 27 stopni... Aż ewakuowałam kwiatki z parapetu i zasłoniłam rolety antywłamaniowe :/ Bo nie da się wytrzymać :/ U was też tak jest? :/
|
|
#3138 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem ile jest w pokoju, ale wiem, że duszno. Nie mam termometru. Na szczęście na oknie stoi tylko kaktus, który dzielnie znosi pogodę
![]() Za dużo Leśmiana się naczytali i tworzą teraz własne neologizmy ![]() Mi się ten refren nijak nie podoba. jestem zwolenniczką poezji śpiewanej, lżejszej ![]() ooo, same zostałyśmy! ktoś nas opuścił ![]() Z dedykacją dla Mutny ![]() http://kwejk.pl/obrazek/101402/thewitcher.html Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2011-05-22 o 18:32 |
|
|
|
#3139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do Strachów - nie będę nikogo namawiać Ja lubię, inni nie muszą ![]() A link dobry
|
|
#3140 |
|
Zakorzenienie
|
Nie masz? dziwne, bo ja się widzę
![]() O gustach się nie dyskutuje ![]() Rety, strone napłodziłam i na moje temat wyczerpany. razem 2,5 strony wstępu.promotor zakładał 5. Jakim cudem?! |
|
|
|
#3141 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czyli musisz 5 stron napisać? :/ Nie możesz zostawić tyle ile masz? :/
|
|
#3142 |
|
Zakorzenienie
|
Zostawię, wydrukuję, zaniosę i jak promotor będzie miał światłe uwagi to sie do nich dostosuję. U mnie wszystko jest krótsze niż powinno
![]() Ech, nie ma co robić w tej chałupie. Książki przeczytałam, Tzta nie ma, wszystkie koleżanki zajęte, więc nie ma się z kim spotkać, a na jakiś film już za późno, bo na 21:00 mam być w centrum. pf
|
|
|
|
#3143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W tyle to możesz Housea obejrzeć
|
|
#3144 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Zabiję
jak znikam z wizażu, to zawsze gadka się rozkręca byliśmy z T i współlokatorem w Kórniku i tamtejszym arboretum Kamejka, zakręcona na punkcie kwiatów, urwała 4 gałazki i już są w wazonie z nadzieją na ukorzenienie ![]() Cytat:
Cytat:
co prawda nie jakieś ogromne, bo aż tak mi nie zależy, no ale...Cytat:
Cytat:
![]() Suknie rewelka myślę, że ta z gumek zrobiła by furorę, szczególnie przed księdzem zresztą te inne też
|
|
#3145 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiedźmin niah niah niah ![]() Cytat:
D. juz mi zapodał ![]() Ja zauktualizowałam sprzęt z 9 miesięcy temu (poniekąd też z myślą o wiedźminie 2 ) ![]() Burza!!! A miałam sobie na rowerek siąść ![]() A teraz będę jeszcze raz czytać mój licencjat i poprawiać wszystkie błędy
|
|
|
#3146 |
|
Zakorzenienie
|
gdzie ta burza?
|
#3147 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do gałązek... Ja chciałam bez ale już sobie poszedł ;( Jeśli chodzi o Twojego T... Myślę, że kombinuje coś I jeśli chodzi o storczyki... No zrobiły się strasznie modne Dlatego ja się cieszę, że mam coś, co kompletnie nie wygląda na storczyka a nawet jest orchideą ![]() ---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- Cytat:
![]() Żeby z takim wyprzedzeniem szaleć dla jednej gry Nie zrozumiem tego nigdy chyba Ale nie potępiam ani nie krytykuje ![]() No w Warszawie i na południu U nas to tropiki są
|
|
#3148 |
|
Zakorzenienie
|
hahaha no tak Wrocław to już tak bardziej pod tropikalną strefę się zalicza
|
#3149 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma burzy! posimsowałam sobie. Z housem jestem na bieżąco, więc nie miałam go oglądać, a zaraz się zbieram do centrum. Kuraki, może kurtkę wziąć, skoro w niektórych kawałkach wawy pada?
|
|
|
|
#3150 | ||
|
Zakorzenienie
|
konkretnie to 50km od Warszawy
![]() Cytat:
![]() Ojtam, ojtam Po prostu poprzedni lapek już mi się tak sypał, że musiałam sobie nowego kupić, no A poza tym nie tylko dla tej jednej gry, grałam jeszcze w parę innych ![]() Cytat:
Cały dzien wisiała w powietrzu Weź parasolkę, bo zimno się nie zrobiło
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:01.

za dwie-jak się chce to i się da

Nie mogę znaleźć nawet lekko podobnego
) beda nowe kupowac... aj Gaja w takim malym sklepiku z zegarkami i obraczkami u nas
Naszyjnik i kolczyki 

Tak czasem było, że właziłam tu o 14:00 a później następnego dnia wieczorem
więc najpierw FCE, potem w przyszłości niedalekiej kurs.

A z pierścionkiem, to może on chce żeby to dalej była taka trochę niespodzianka i żeby lepszy klimat był?