Snujemy sobie coraz śmielsze plany, bo swoje śluby za 2 lata mamy:) - PM2013 cz.4 :) - Strona 105 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-19, 06:58   #3121
_kamea_
Zakorzenienie

Dot.: Snujemy sobie coraz śmielsze plany, bo swoje śluby za 2 lata mamy:) - PM2013 cz

witam

Cytat:
Napisane przez melleczka Pokaż wiadomość
dziewczyny nie wiecie czy jest cos poza hormonami co pomaga na cere? kiedy bralam tabletki anty mialam super cere, zadnych wypryskow. a teraz jest masakra z tym i tak mysle ze moze mogloby sie bez hormnonow obejsc... zreszta nie zamierzam wracac do hormonow tylko ze wzgledu na cere
Ja kilka lat temu brałam antybiotyki (przez około miesiąc) potem miałam jakies pół roku względnego spokoju z trądzikiem, później było lepiej niż na poczatku, ale bez rewelacji
Zależy też jaki masz trądzik, bo jak łojotokowy, to antybiotyki też nie pomogą...
Stary 2011-08-19, 07:26   #3122
dudusiu
Wtajemniczenie

Dot.: Snujemy sobie coraz śmielsze plany, bo swoje śluby za 2 lata mamy:) - PM2013 cz

dzień dobry

you stole my star
lalalalalalala....
dudusiu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 08:25   #3123
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Linaewen Pokaż wiadomość
MAtko Dyrektorowa, czuję się wzruszona
tylko nie płacz
Cytat:
dziewczyny nie wiecie czy jest cos poza hormonami co pomaga na cere? kiedy bralam tabletki anty mialam super cere, zadnych wypryskow. a teraz jest masakra z tym i tak mysle ze moze mogloby sie bez hormnonow obejsc... zreszta nie zamierzam wracac do hormonow tylko ze wzgledu na cere
ja przy hormonach też miała okropną cerę. Teraz troszkę jest lepiej bo używam jakiegoś nowego peelingu i kremy z lirene. Wyprysków jest naprawdę mniej

A tak w ogóle to dzień dobry
Pogoda zapowiada się bardzo ładna a nad ranem była taaka burza, że się bałam
Już piątek więc czekam tylko do 15.30 i hejaaaNajpierw do Tż-ta na obiadek a potem do miasta po prezent dla siostry i znowu do
Tż-ta robić gofry bo obiecałam teściowej

---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ----------

Cytat:
Napisane przez dudusiu Pokaż wiadomość
dzień dobry
dzień dobry

---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ----------

Nie ma nikogo?
dastin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 08:29   #3124
_kamea_
Zakorzenienie

Ja jestem, ale z doskoku
Stary 2011-08-19, 08:30   #3125
dastin
Zakorzenienie

ja też z doskoku bo w pracy
Stary 2011-08-19, 08:35   #3126
mu_minka1988
Wtajemniczenie

Ja też jestem, ale nadrabiałam... i też w pracy

Co do wczorajszego to tylko powiem, że nie jest to zamknięty krąg. Ja jestem w sumie nie długo, a jakoś nie czuję się wyobcowana na tym forum, na tym wątku, a wręcz przeciwnie

Wczoraj z TŻ byłam nad wodą. Popływaliśmy kajakiem, w końcu nie chciało nam się wiosłować i był problem z dopłynięciem. Wykąpałam się trochę. Było naprawdę fajnie i użyłam trochę słoneczka

24.08.2013

- 17 kg

Drogi tłuszczu...
albo znajdziesz drogę do moich cycków, albo...
Wypi***alaj
mu_minka1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 08:40   #3127
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mu_minka1988 Pokaż wiadomość
Ja też jestem, ale nadrabiałam... i też w pracy

Co do wczorajszego to tylko powiem, że nie jest to zamknięty krąg. Ja jestem w sumie nie długo, a jakoś nie czuję się wyobcowana na tym forum, na tym wątku, a wręcz przeciwnie

Wczoraj z TŻ byłam nad wodą. Popływaliśmy kajakiem, w końcu nie chciało nam się wiosłować i był problem z dopłynięciem. Wykąpałam się trochę. Było naprawdę fajnie i użyłam trochę słoneczka
haha aż mi sie przypomniał Nasz spływ gdzie już po 3 godzinie wiosłowania nie miliśmy siły i płynęliśmy ostatni z prądemOh jak bardzo czekaliśmy na to, żeby w końcu pojawiła się ta przystań
Stary 2011-08-19, 08:41   #3128
_kamea_
Zakorzenienie

O jak fajnie wiedzieć, że nie tylko ja siedze w pracy w taka śliczną pogodę

Rozważam, czy jechać z T do jego domu, nie chce mi się strasznie jak zostanę to moge się wyspać, pójść jutro np do galerii i generalnie wypocząć.

---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ----------

My kiedys wybraliśmy się na kajak po Odrze na początku ogarnęła mnie histeria, ale potem płynęlo sie nawet fajnie
Stary 2011-08-19, 08:44   #3129
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _kamea_ Pokaż wiadomość
O jak fajnie wiedzieć, że nie tylko ja siedze w pracy w taka śliczną pogodę

Rozważam, czy jechać z T do jego domu, nie chce mi się strasznie jak zostanę to moge się wyspać, pójść jutro np do galerii i generalnie wypocząć.
no właśnie, grzech siedzieć w pracy

Jeżeli nie masz ochoty to nie jedźdla mnie argument zakupów jest silniejszy niż wyjazd do teściów

---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ----------

Cytat:

My kiedys wybraliśmy się na kajak po Odrze na początku ogarnęła mnie histeria, ale potem płynęlo sie nawet fajnie
mnie też ogarnęła raz histeria jak Tż na coś się zapatrzył i ja nie zdąrzyłam skrecić i wpłyneliśmy w jakieś krzaki gdzie z tyłu zakopaliśmy się w piach a dziub kajaka zahaczył się o konar i ani w tą ani w tą. Tż zaczął ruszać kajakiem to myslałam, że go zabiję
Stary 2011-08-19, 08:44   #3130
_kamea_
Zakorzenienie

Tez własnie skłaniam sie ku tej pokusie trudno, powiem, że pojadę następnym razem
Stary 2011-08-19, 08:46   #3131
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
Tez własnie skłaniam sie ku tej pokusie trudno, powiem, że pojadę następnym razem
no i zrób oczywiście minkę nr 5 jaka to jesteś strasznie rozżalona tym faktem

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-19, 08:50   #3132
_kamea_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dastin Pokaż wiadomość

mnie też ogarnęła raz histeria jak Tż na coś się zapatrzył i ja nie zdąrzyłam skrecić i wpłyneliśmy w jakieś krzaki gdzie z tyłu zakopaliśmy się w piach a dziub kajaka zahaczył się o konar i ani w tą ani w tą. Tż zaczął ruszać kajakiem to myslałam, że go zabiję
O masakra my jak płynęliśmy koło przepływającego statku (takiego promu turystycznego), zrobiły się potężne fale, które rzucały tym naszym kajakiem na lewo i prawo, ja miałam ochote skakać do tej rzeki z przerażenia

---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ----------

Cytat:
Napisane przez dastin Pokaż wiadomość
no i zrób oczywiście minkę nr 5 jaka to jesteś strasznie rozżalona tym faktem

Stary 2011-08-19, 09:02   #3133
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kulka89 Pokaż wiadomość
jaka ty jestes dziewczyno zawistna, szukasz tylko zaczepek do kłotni, matko, ogarnij sie !!!! czytam forum prawie narzeczonych i wasze i nikt na tamtym forum sie nie klocił , jest fajna atmosfera, a tutaj widze , ze bije z was nienawisc. a Tymalinka9191 jestes głowna przywodczynia tego sporu i to wszystko roztrzasasz!
miałam coś napisać na ten temat, ale szkoda mi nerwów na takich ludzi... powiem tylko jedno, jak coś do mnie masz to napisz mi to na PW i tyle, bo temat z mojej strony zakończony..

---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ----------

Cytat:
Napisane przez wiecznie_pod_wiatr Pokaż wiadomość
z marmoladą a ciasto drożdżowe (które się topi w misce z wodą i jak wypłynie to można robić )
nie słyszałam jeszcze o takim przepisie ale muszą być pyyycha

---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ----------

dzień dobry
piękna pogoda u mnie, ale humor nie koniecznie mało spałam tej nocy i tak mnie teraz głowa boli że szok a jak pomyślę o tym panieńskim to chce mi sie
Stary 2011-08-19, 09:06   #3134
mu_minka1988
Wtajemniczenie

Malinka poradzę Ci co ja robię w takich momentach. Wrzucam na luz i robię sobie polewkę z głupoty i płytkości innych ludzi (bo po tym co opisałaś w klubie inaczej tego nazwać nie można), a zarazem cieszę się, że ja do nich nie należę...

24.08.2013

- 17 kg

Drogi tłuszczu...
Wypi***alaj
Stary 2011-08-19, 09:10   #3135
mia8544
Zakorzenienie

Cytat:
rejonizacji nie ma wiec mozna jezdzic i pytac chocby po calej polsce jesli komus bardzo zalezy ale wiecie co... niech oni juz pobieraja nawet za to oplaty i nie chodzi mi o kosztu transportu. niech biora np. tyle co ksiadz na koscielnym ale niech wyrazaja zgode bo niektorym parom naprawde na tym zalezy. np. jesli ktos bierze tylko i wylacznie slub cywilny to tez chce zeby bylo wszystko najpiekniej a tu nagle mu urzednik staje na przeszkodzie i zmusza do wypowiadania slow przysiegi malzenskiej w jakiejs ciasnej, obskurnej, smierdzacej salce z komunistycznymi meblami i poobdzieranymi scianami
slyszalam tez ze wiele par bierze slub tylko w obecnosci swiadkow wlasnie w takiej obskurnej salce a potem zatrudniaja aktora ktory odgrywa role urzednika i wyprawiaja slub tam gdzie im sie od poczatku marzylo to tez rozwiazanie a i goscie sie nie polapia
haha spoko Nie no, jest sposób

Cytat:
No wiec ja mam tłustą cerę i często mi coś wyskakiwało i przynajmniej mi pomagło: olej z wiesiołka - kapsułki, 50szt chyba 7zł?
pokrzywa - piję po kubku dziennie - najpierw jest mały wysyp a potem juz ładnie - bo to oczyszcza od środka (mi wysypało plecy ale teraz juz jest ok) też chyba 3zł oapkowanie 20 torebek kosztuje
na oczyszczanie robie raz w tygodniu parówkę z pokrzywy - do garnka z wrzątkiem wrzucam torebke tej pokrzywy i z ręcznikiem na głowie siedze 20min
potem maska oczyszczająca, maska sciągająca żeby zamknąć pory i krem
pstatnio mi pomaga z Oriflame ee... ten no.. normalizujący
i czasem, ale to rzadko mi coś wyskakuje, ale sie nie błyszcze

Hej piękne
Wczoraj jak poszłam to myślałam że będzie spokój już
Eh czeka mnie sprzątanie dziś
mia8544 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 09:31   #3136
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
Malinka poradzę Ci co ja robię w takich momentach. Wrzucam na luz i robię sobie polewkę z głupoty i płytkości innych ludzi (bo po tym co opisałaś w klubie inaczej tego nazwać nie można), a zarazem cieszę się, że ja do nich nie należę...
u mnie jest z tym gorzej, bo jestem osoba strasznie emocjonalną i przeżywam wszystko bardzo a teraz mam najgorszy okres jak dotychczas w moim życiu i wszystko uderza we mnie ze zdwojoną siła..
Z miłą chęcią olałabym sprawę i została w domu z kubkiem gorącej herbaty, ale wiem, że PMce mogłoby być bardo przykro, dlatego zmuszę się na 1-2godz. W ogóle to nawet za bardzo nie wiem o której to się zaczyna, jak itp. Ale pojadę do PMki wcześniej i jakoś to będzie... O ile pojadę, bo mi strasznie niedobrze przez to wszystko jest

---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ----------

niech mnie ktoś wygoni coś zrobić kopa w tyłek z zastrzykiem jakiejś siły potrzebuję
Stary 2011-08-19, 09:37   #3137
mia8544
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malinka9191 Pokaż wiadomość
u mnie jest z tym gorzej, bo jestem osoba strasznie emocjonalną i przeżywam wszystko bardzo a teraz mam najgorszy okres jak dotychczas w moim życiu i wszystko uderza we mnie ze zdwojoną siła..
Z miłą chęcią olałabym sprawę i została w domu z kubkiem gorącej herbaty, ale wiem, że PMce mogłoby być bardo przykro, dlatego zmuszę się na 1-2godz. W ogóle to nawet za bardzo nie wiem o której to się zaczyna, jak itp. Ale pojadę do PMki wcześniej i jakoś to będzie... O ile pojadę, bo mi strasznie niedobrze przez to wszystko jest

---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ----------

niech mnie ktoś wygoni coś zrobić kopa w tyłek z zastrzykiem jakiejś siły potrzebuję
malinko jeśli Ty pojdziesz coś zrobić to ja sie zabiore za sprzątanie podziałało?

Wiecie co? Bede miec w domu sajgon
Ja mam psa, który ma ADHD - naprawde, to taki oszołom że głowa mała, szczeka wiecznie
jedna siostra wyjezdza i będę miała drugiego psa, z którym mój cały czas albo sie bawi, albo sie gryzie
druga siostra wyjezdza i będę miała jeszcze królika, którym psy są bardzo zainteresowane a który wtedy wariuje
Dobrze że kot poszedł do tesciowej
Zapowiada sie uroczy tydzień

Edytowane przez mia8544
Czas edycji: 2011-08-19 o 09:38
Stary 2011-08-19, 09:37   #3138
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

dzień dobry . U mnie coś dziś pogoda jakaś taka byle jaka, bo bez słonka

Cytat:
Napisane przez sayuri_69 Pokaż wiadomość
Utopiłaś ciasto jak mogłaś być tak brutalna
nie martw się, szybko nauczyło się pływać

Cytat:
nie słyszałam jeszcze o takim przepisie ale muszą być pyyycha
takie dobre, że TŻ do pracy zabrał prawie całą miskę
wiecznie_pod_wiatr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 09:43   #3139
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mia8544 Pokaż wiadomość
malinko jeśli Ty pojdziesz coś zrobić to ja sie zabiore za sprzątanie podziałało?

Wiecie co? Bede miec w domu sajgon
Ja mam psa, który ma ADHD - naprawde, to taki oszołom że głowa mała, szczeka wiecznie
jedna siostra wyjezdza i będę miała drugiego psa, z którym mój cały czas albo sie bawi, albo sie gryzie
druga siostra wyjezdza i będę miała jeszcze królika, którym psy są bardzo zainteresowane a który wtedy wariuje
Dobrze że kot poszedł do tesciowej
Zapowiada sie uroczy tydzień
no to chyba nie pójdziesz sprzątać niestety nie podziałało

ale zoo będzie, a może raczej cyrk

Cytat:
no to faktycznie dobre muszą być

---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ----------

nie no chyba mnie rozwali mój tel ogłupiał chyba ma wszystkie kreski od zasięgu, a zasięgu nie ma właśnie teraz jak jest mi potrzebny
Stary 2011-08-19, 09:45   #3140
mia8544
Zakorzenienie

Cytat:
no to chyba nie pójdziesz sprzątać niestety nie podziałało

ale zoo będzie, a może raczej cyrk

no to faktycznie dobre muszą być

---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ----------

nie no chyba mnie rozwali mój tel ogłupiał chyba ma wszystkie kreski od zasięgu, a zasięgu nie ma właśnie teraz jak jest mi potrzebny
to może rozwal telefon?

Aa byłam wczoraj w sh i kupiłam sobie 2 pary spodni do spania i za obie zapłaciłam całe 5zł a są śliczne
TŻ kupiłam za 1zł jedwabny krawat i sobie jeszcze taka bluzke z koronką

Edytowane przez mia8544
Czas edycji: 2011-08-19 o 09:55
Stary 2011-08-19, 09:47   #3141
mu_minka1988
Wtajemniczenie

Cytat:
dzień dobry . U mnie coś dziś pogoda jakaś taka byle jaka, bo bez słonka

nie martw się, szybko nauczyło się pływać

Mogę prosić o przepis Może jutro zrobię, bo będzie mi się nudziło

24.08.2013

- 17 kg

Drogi tłuszczu...
Wypi***alaj
Stary 2011-08-19, 09:51   #3142
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
to może rozwal telefon?

Aa byłam wczoraj w sh i kupiłam sobie 2 pary spodni do spania i za obie zapłaciłam całe 5zł a są śliczne
TŻ kupiłma za 1zł jedwabny krawat i sobie jeszcze taka bluzke z koronką
mało brakowało a bylby w cześciach

pochwal sie zdobyczami
Stary 2011-08-19, 09:52   #3143
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

Cytat:
to może rozwal telefon?

TŻ kupiłma za 1zł jedwabny krawat i sobie jeszcze taka bluzke z koronką
wrrr czemu ja nie umiem chodzić po sh

Cytat:
jasne, wrzucę
wiecznie_pod_wiatr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 09:53   #3144
Molise
Zakorzenienie

Cytat:
Dołączę się do prośby

Dzień dobry, dziewczyny

Leon
Molise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 09:54   #3145
Linaewen
Zakorzenienie

A ja sobie właśnie wstałam i idę obudzić TŻciątko moje puchate
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 09:55   #3146
malinka_070190
Zakorzenienie

Cześc piękne;*
Byłam dzis na grzybach, uwaga!! 20 min deszcz burza mnie wygoniły z lasu
A teraz pogoda piękna więc dzis ognicho, same baby hehe
Kurde mam nerwy, bo włączam komputer (chciałam sobie płyte nagrać) patrzea tu nic nie ma, tylko skype, kosz i mój komputer.
Nie ma mojej muzyki, zdjęć i niczego innego chyba zaraz się porycze z nerwów...

Ja dziś robie generalne sprzątanie mojego pokoju
Okno trzeba umyć i wogóle

30/30 shred
malinka_070190 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 09:55   #3147
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Molise Pokaż wiadomość
Dołączę się do prośby

Dzień dobry, dziewczyny
witam, witam i o zdrowie pytam
Stary 2011-08-19, 09:55   #3148
malinka_070190
Zakorzenienie

A co najgorsze to nie ma mojego folderu z sukniami ślubnymi

30/30 shred
malinka_070190 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 09:57   #3149
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Linaewen Pokaż wiadomość
A ja sobie właśnie wstałam i idę obudzić TŻciątko moje puchate
ale jesteś okrutna nie budź go

Cytat:
Napisane przez malinka_070190 Pokaż wiadomość
Cześc piękne;*
Byłam dzis na grzybach, uwaga!! 20 min deszcz burza mnie wygoniły z lasu
A teraz pogoda piękna więc dzis ognicho, same baby hehe
Kurde mam nerwy, bo włączam komputer (chciałam sobie płyte nagrać) patrzea tu nic nie ma, tylko skype, kosz i mój komputer.
Nie ma mojej muzyki, zdjęć i niczego innego chyba zaraz się porycze z nerwów...

Ja dziś robie generalne sprzątanie mojego pokoju
Okno trzeba umyć i wogóle
oo kurcze, to nie ciekawie z tym komp

ja okno myję prawie tydz i umyć nie mogę
Stary 2011-08-19, 09:57   #3150
mia8544
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malinka_070190 Pokaż wiadomość
A co najgorsze to nie ma mojego folderu z sukniami ślubnymi
uuu to pewnie dysk masz jakiegos speca który moze Ci to odzyskać?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości