|
|
#3121 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice część 51 :)
Cytat:
Romantyczka ze mnie żadna. Kwiatów nie lubię, mogę się jak najbardziej dołożyć do mojego pierścionka zaręczynowego a obrączka jako symbol małżeństwa do mnie w ogóle nie trafia. Krzywe mam myślenie ale tżta kocham całą moją krzywością Co do bukietów to chciałabym coś z czarnym ewentualnie ciemne bordo lub ciemny fiolet Mogą być takie:
|
|
|
|
|
#3122 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
pierścionek mam z białego i ja osobiście uważam że białe się "gryzie" z zółtym i nie wygląda fajnie, z drugiej strony jednak obrączki z żółtego jakoś wydają mi się klasyczne i bardziej "ślubne". Niemniej jednak pewnie będziemy mieli z białego TŻtowi też się białe bardziej podobają, ale ja mam takie obawy że jednak białe t nie to samo jak żółte i obrączki powinny być "klasyczne", a białe w sumie wygląda jak srebro i taka obrączka wygląda trochę hmmm "tanio" if you know what I mean Ale sama nie wiem. Chciałabym żółte, ale pewnie będą białe bo za bardzo by mi to przeszkadzało Zamotałam trochę, uff![]() Cytat:
|
|
#3123 |
|
Zakorzenienie
|
O jaaaaaaaaaa....patrzcie:
http://www.youtube.com/watch?v=efUVL...ature=youtu.be
|
#3124 |
|
MBZ♥
|
Stygmatku tak to prawda
![]() ja mam sentyment do swojej i nie chcę innej ![]() też patetycznie polecę:wybrałam jednego męża do końca to i obrączki te same do końca
|
|
|
|
#3125 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć kochane
![]() ![]() A Twój w moim Bo jak widać podobni trochę![]() Naprawdę ? Ja tego nie widzę![]() Stygmatku ja miałam wściekle różowe pasemka Ale nie polecam, kolor szybko blaknie po czym schodzi całkiem... A robiłam farbą![]() Capri przykro mi, że tż się jeszcze nie odezwał Zawsze któryś się "złamie" już po godzinie "focha" Także nie wiem co Ci poradzić... Jeśli jesteś pewna, że lepiej będzie jak to on pierwszy zadzwoni to poczekaj... Zastanów się tylko czy warto jest ryzykować, i czy sprawa przez to czekanie jeszcze bardziej się nie pogorszy i jeszcze trudniej będzie Wam się pogodzić Czasami lepiej odpuścić i mimo wszystko wyciągnąć rękę
|
|
|
|
#3126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też mi się marzy tak czarny akcent lub ciemny fiolet |
|
|
|
|
#3127 |
|
Wtajemniczenie
|
K. do mnie zadzwonil i zapytal sie czy do niego wpadne
a wczoraj w rozmowie jak sie zapytalam o ktorej sie jutro widzimy (dam sobie glowe uciac, ze bylismy umowieni ) to sie strasznie zdziwil ... ja odpowiedzialam, ze przeciez wczoraj sie zdziwil i nie chcial sie ze mna widziec a on takim smutnym glosem: 'aha, to o ktorej jutro sie zobaczymy?' ja: 'nie wiem', on: 'zgadamy sie jeszcze, to ja zadzwonie pozniej' ![]() jestem z siebie na prawde dumna |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3128 | |
|
Zakorzenienie
|
Podobni
Możemy się wymieniać Cytat:
) a kolorowe nie w moim stylu
|
|
|
|
|
#3129 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3130 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też muszę wyrwać ósemkę. Dobrze, że w Polsce nie dają głupiego Jasia, bo Tż powiedział, że by mnie nagrał i wrzucił na yt http://www.youtube.com/watch?v=_G8iECWpDAw
|
|
|
|
#3131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja dostałam przed operacją to mówiłam mojemu tacie przez telefon że się pokój kręci |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3133 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dlonie i stopy ![]() a bukiet bym chciala taki lizakowy jak kawka wstawiala albo taki http://posrodmysli.pinger.pl/m/4413588 numer 3 albo taki http://fotoo.pl/show.php/122605_bukiet-4.jpg.html |
|
|
|
|
#3134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Stopę mam nr 37 więc średnio.
|
|
|
|
|
#3135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3136 |
|
Zakorzenienie
|
Nadrobiłam
![]() Poświęciłam pół niedzieli Nie mogę bez Was żyć ![]() Nie piszcie taaaak ![]() W ogóle to też chcę tyle próbek, co dostała Carmi ![]() Jestem z TŻ-em u rodziców. przyjechaliśmy w pt, wczoraj pożyczyliśmy auto dostawcze od Taty i zawieźliśmy kanapę do TŻ-a mieszkania, pojechaliśmy na drobne zakupy do montowania, posprzątaliśmy i wróciliśmy przed 24-tą z powrotem do rodziców... ![]() A dziś lenię się cały dzień i żrę jak świnia Moje nie jedzenie słodyczy legło wraz z goframi z dżeme i nutellą
|
#3137 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale z tego nie ubolewam akurat ![]() ja mam stope 36-37 wiec licze to jako S bo sa babki co maja 40 ![]() i w ogole jaram sie moim slubikiem
|
|
|
|
|
#3138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3139 |
|
Zakorzenienie
|
A takie cuda widziałyście? Bukiety ślubne z broszek
Może broszki będę zbierać na bukiet?
Edytowane przez gothka152 Czas edycji: 2012-03-04 o 18:24 |
|
|
|
#3140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić
|
|
|
|
|
#3141 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3142 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3143 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poczekam jeszcze chwilę. Jak pęknę wieczorem albo jutro to może wyślę smsa co się dzieje...
|
|
#3145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3146 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przepraszam za kiepska jakos zdjecia, ale wycinalam ze zdjecia z FBEDIT i tak, sa bardzo ciezkie! Bukietem nie rzucala of course, ale ja dostalam kwiatek przypinke
Edytowane przez SimplyDivine Czas edycji: 2012-03-04 o 18:33 |
|
|
|
|
#3148 |
|
Zadomowienie
|
A ja mam stopę 36, z tym że 36 często jest na mnie za duże, a rzadko widzę fajne buty w rozmiarze 35 dlatego czasami mam problem, ale ogólnie nie narzekam
|
|
|
|
#3149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mi nie wystarczy, więc mnie wkurza
|
|
|
|
|
#3150 |
|
Wtajemniczenie
|
![]() a taka sukienke bym chciala http://imageshack.us/photo/my-images/838/rafija.jpg/ albo taka http://www.fotoszok.pl/upload/84c91fce.jpg chcialabym buty kolorowe pasujace do bukietu, chociaz nie wiem czy do tych sukien pasuja kolorowe makijazos robiony przez kawke, zdjecia przez jej nazuta i Lole i chcialabym jechac starym mustangiem
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:07.

wcale nie masz grubych palców
a masz wybrane jakieś bukiety?? bo bardzo jestem ich ciekawa
Mogą być takie:

pierścionek mam z białego i ja osobiście uważam że białe się "gryzie" z zółtym i nie wygląda fajnie, z drugiej strony jednak obrączki z żółtego jakoś wydają mi się klasyczne i bardziej "ślubne". Niemniej jednak pewnie będziemy mieli z białego
TŻtowi też się białe bardziej podobają, ale ja mam takie obawy że jednak białe t nie to samo jak żółte i obrączki powinny być "klasyczne", a białe w sumie wygląda jak srebro i taka obrączka wygląda trochę hmmm "tanio"
Ale sama nie wiem. Chciałabym żółte, ale pewnie będą białe bo za bardzo by mi to przeszkadzało

) to sie strasznie zdziwil 

Poczekam jeszcze chwilę. Jak pęknę wieczorem albo jutro to może wyślę smsa co się dzieje...