Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz.XXIII - Strona 105 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-03, 20:58   #3121
marylka80
Zadomowienie

Dot.: Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz

Cytat:
Napisane przez D0tk4 Pokaż wiadomość
Kolczyki znalazłam na etsy. Widze, ze wszystkim sie podobaja. Chyba jednak sie juz zdecyduje na nie

Co do Twojego brata, to ja bym na Twoim miejscu nie zastanawiała sie, tylko porposila go zeby Cie poprowadzil. Nie wydaje mi sie, zeby to bylo dziwne, tym bardziej, ze masz taka sytuacje rodzinna a nie inna. Mysle, ze to bylby piekny gest w strone Twojego brata i ja osobiscie bym sie wzruszyla, gdybym zobaczyla taki obrazek
Dawaj linkacza
marylka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-03, 21:00   #3122
201705121336
Konto usunięte

Dot.: Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz

Marylko ja w 100%zgadzam sie z Dotk 4:0
201705121336 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-03, 21:02   #3123
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość
No wlasnie to tez zawsze bylo moje marzenie, odkad pamietam. Problem mam tylko jeden i to dosc duzy, nie mam taty, tzn zmarl kilka lat temu, ale marzenie o tym zeby zobaczyc TZ dopiero przy oltarzu zostalo, no i tak sobie pomyslalm ze moze poprowadzil by mnie moj brat (ktory bedzie tez swiadkiem). Myslicie ze to bedzie dziwnie wygladac? Bylam na slubie gdzie wlasnie tato PM zmarl dzien przed i do oltarza prowadzil ja brat.
U nas nie bedzie zadnych wykupin. Nie podoba mi sie to.
Myślę że to bardzo fajny pomysł
Stary 2012-05-03, 21:02   #3124
D0tk4
Zadomowienie

Cytat:
Dawaj linkacza
http://www.etsy.com/listing/91619617...ystal+earrings
D0tk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-03, 21:06   #3125
(kicia)
Zakorzenienie

marylko bardzo fajny pomysł z bratem
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-03, 21:09   #3126
201705121336
Konto usunięte

mi te kolczyki sie podobaja ";dobra spadam bo tz plumka ze ja nie w wyrku pa
201705121336 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-03, 21:30   #3127
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
2 dni!
omg, ale zleciało, nasza madzia już niedługo mężata

Cytat:
Napisane przez soagnes Pokaż wiadomość
Jamee, dziękuję że odpisałaś
Co mamy :
Sala -> Hotel Akropol
Fotograf - R. Rossa <zakochana>
Kamerzysta - miejscowy ale rewaelacja!!!
Ciasta - Staropolska
Zaproszenia - dikor
Zespoł - Remedium lublin
obrączki

Szukamy pilnie:
kwiaciarni - nie wiem na którą się zdecydować :P polecacie jakaś?

Bo nie wiem co jeszcze załatwić. Może podpowiecie?

Achh i moja suknia, ale bez pasa :
http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?style=A3440
witamy Cię w naszych progach, suknia piękna!!!

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
poprawin jako takich nie mam, w niedzielę mamy uroczyste śniadanie dla najbliższej rodziny i gości, którzy będą nocować w hotelu (ok. 50 0sób) i założę taką oto sukienkę:
Nenuś, sukienka poprawinowa superancka! A buty jakie do niej zakładasz? Te co do ślubnej?
Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
z cyklu najstraszniejsze fryzury ślubne ale kokony
raju, one chyba tam mają jakiś wkład w środku.

Marylko, pomysł z bratem jak najbardziej ok

moim zdaniem z tym prowadzeniem do kościoła to powinno być tak, jak kto chce. Mi to nie przeszkadza, choć sama nie będę tego miala, bo też nie mam już taty no i zwyczajnie nie ma mnie kto prowadzić. Ale myślę, że to miłe i jak komuś się marzy, to jak najbardziej ok. A jak nie, to też ok.
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-03, 21:34   #3128
(kicia)
Zakorzenienie

O Lubcia jest i widzę fotki na fb

Stary 2012-05-03, 21:39   #3129
soagnes
Przyczajenie

dziewczyny, a jaki alkohol kupujecie?
My nie możemy się zdecydować ;/
soagnes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-03, 21:43   #3130
marylka80
Zadomowienie

A czy ktos sie natknal gdzies na takie zestawy wasikow, okularow? Bo kiedys widzialam na allegro i teraz za cholere nie moge znalesc...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg il_570xN.194755166.jpg (50,7 KB, 12 załadowań)

Edytowane przez marylka80
Czas edycji: 2012-05-03 o 21:47
Stary 2012-05-03, 21:47   #3131
89Madzia89
Raczkowanie

Cytat:

my kupilismy zubrowke biala za 0.5l 14,66 zl od przedstawiciela
89Madzia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-03, 21:51   #3132
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
My mamy jęczmienną gorzką żołądkowa

Stary 2012-05-03, 21:54   #3133
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość
A wysłałaś mi PW?? bo mnie teraz często nie ma :/ i jak wchodzę i widzę, że ktoś dodał lub mi pisze na Pw to dodaje a tak to przepraszam, ale nie daje rady nadrabiać wątku jeżeli możesz podeślij mi linka z góry dziękuje
zaraz Ci wyśle linka na PW

Cytat:
Dziewczyny jak zalatwiacie sprawe z wejsciem do koscola, wchodzicie z Tz czy wprowadza was tato?
z TZ ale juz duzo razy widzialam, jak PMke prowadzil tata i nie mam nic do tego

Cytat:
Napisane przez CarrieBradshaw86 Pokaż wiadomość
A teraz UWAGA!! Dziewczyny, które mieszkają w Norwegii Trinny & Susanne przyjeżdżają do nas

http://www.smp.no/nyheter/article457546.ece

Będą w moim mieście Mam tylko nadzieję, że zdążę wrócić z Pl zanim one do przylecą do Alesund
Strasznie lubię oglądać ich program!! Czasem potrafią zdziałać cudaa

wow! też zawsze to ogladalam a tutaj w NO to bardzo dobry pomysl, bo malo jest tutaj kobitek ktore dbają o siebie

Cytat:
Hej dziewczyny
Jestem tu "nowa"
ślub 28-07-2012 ) już coraz bliżej )
Stres niesamowity!!
A jak u Was??
Mam do was prośbę odnośnie biżuterii znalazłam chyba swoją wymarzoną, ale nie wiem gdzie mogę ją kupić
może któraś z Was będzie wiedzieć - jak tak to proszę o informację

witaj takiej biżu nigdzie nie spotkalam

Cytat:
Napisane przez maly_czlowieczek Pokaż wiadomość
DZIEWCZYNY, wpadam jak zwykle na chwilę......widzę relacje, próbne fryzury, makijaże, nowe suknie i zestawienia.....gratuluję Wam załatwionych spraw! a ja jestem załamana, nie mam czasu na nic, ledwo wygrzebałam się z choroby.... coraz mniej czasu, a liczba spraw do załatwienia nie maleje mieszkanie w rozsypce, pieniędzy nie przybywa..... studia się sypią....jeszcze tylko mama narzeka na mnie ciągle, że drogi makijaż mam, a tu jakaś ulotka że ślubny 50 zł :/ tylko mnie wysyła na solarium, opalanie natryskowe, jakieś zabiegi za setki złotych żeby nie było widać mojej brzydoty.....a ja taka jestem i tyle, taką mnie TŻet kocha, ale mimo tego, to bardzo boli......

ech ech ech..... przepraszam za te smuty....
chciałabym bardziej z Wami się integrować, Wy na pewno byście mi doradziły jak to ogarnąć, ale nie mam czasu i głupio mi pisać tu ten raz na rok..... a o dostęp do poczty nawet nie mam odwagi prosić..... ech.....dużo szczęścia! Ściskam!
wielki przytul dla Ciebie nie martw się Mala wszystkie PMki są piękne, a te z 14.07 juz wogole hihi

Cytat:
Witamy u nas na takie kolczyki nigdzie sie nie natknelam, ale jestem w trakcie intensywnych poszukiwan, wiec dam znac, jak gdzies wypatrze

a poki co to moj typ na chwile obecna. co sadzicie?
super te kolczyki zreszta jak wszystko z etsy

Cytat:
Napisane przez maly_czlowieczek Pokaż wiadomość
Dzięki szkoda tylko że nie mogę być na bieżąco z Waszymi przygotowaniami....

ech, jak już tu przycupnęłam....co myślicie o umieszczeniu w kieliszkach z szampanem owoców borówki amerykańskiej? taka fioletowa wersja truskawki myślałam kiedyś o fioletowym barwniku ale wyglądałby jak denaturat :P
też zamierzam mieć truskawki
Cytat:
Napisane przez wensday21 Pokaż wiadomość
mnie tata odprowadza wskakuje do łózka do Tż jutro work cmoki

jak to przeczytalam, to myslalam , ze tata Ci do łózka wskakuje
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-03, 21:54   #3134
soagnes
Przyczajenie

My sie zastanawiamy nad krupnikiem... co myslicie?
Stary 2012-05-03, 21:57   #3135
89Madzia89
Raczkowanie

Cytat:
My sie zastanawiamy nad krupnikiem... co myslicie?

powiem ci ze handluje alkoholem i tytoniem i z tego co wiem Krupnik zepsul sie i nie ma teraz dobrej renomy sprzedaz spadla bardzo nie jest uznawana za dobra wodke ( tzn odbierany jest u mnie w otoczeniu jako jedna z nizszej polki)

Ale w sumie kazdy ma na to co go stac
ja tez nie mam rewelacji bo zubrowke
Stary 2012-05-03, 22:00   #3136
chocolate muffin
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Brydzia_ Pokaż wiadomość
PM ze śląska gdzie kupiłyście alkohol i napoje ?
W jakiejś hurtowni w Piekarach Śl. Ale nie wiem w której dokąłdnie bo to tż-a znajomy nam załatwiaj wódkę taniej. Napojów jeszcze nie mamy.

Jakaś taka niepozbierana jestem ostatnio... w najbliższym czasie będzie masa rzeczy do załatwienia, a ja tak siedzę i nie umiem się za nic zabrać, mimo, że od tyg. jestem w domu bo mam wolne.
Muszę iść też zapowiedzi załatwić i umówić sie na spisanie protokołu jak tż wróci.
Ach idę chyba spać, bo nawet napisać dziś nic nie potrafię.
Stary 2012-05-03, 22:01   #3137
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
A czy ktos sie natknal gdzies na takie zestawy wasikow, okularow? Bo kiedys widzialam na allegro i teraz za cholere nie moge znalesc...
http://www.etsy.com/listing/63375035...ref=v1_other_1

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-03, 22:04   #3138
soagnes
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez 89Madzia89 Pokaż wiadomość
powiem ci ze handluje alkoholem i tytoniem i z tego co wiem Krupnik zepsul sie i nie ma teraz dobrej renomy sprzedaz spadla bardzo nie jest uznawana za dobra wodke ( tzn odbierany jest u mnie w otoczeniu jako jedna z nizszej polki)

Ech, tak to jest jak się nie jest smakoszem ;p czyli krupnik odpada
a słyszałyście coś o wódce LB(chyba tak się nazywa)? Bo podobno jest jakościowo jak finlandia ;p
Stary 2012-05-03, 22:06   #3139
marylka80
Zadomowienie

Tak, te widzialam, ale 10euro za 2 sztuki... a chcialabym wiecej, i roznych rodzaji...no nic, powycinam sama

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-03, 22:10   #3140
tusia_m
Zakorzenienie

Witam

Kooopę lat mnie nie było (no może dni ). Ale jakoś ostatnio nie mam weny, żeby tak dla relaksu posiedzieć na kompie

Tak w ogóle to wszystkiego NAJ dla kolejnych mężatek!

No i trzymam kciuki za wszystkie majóweczki! W końcu zaczął się WASZ miesiąc

Nie muszę chyba pisać, że nie uda nadrobić mi się 100 stron w jeden wieczór

Can you feel the love tonight?
It is where we are...
tusia_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-03, 22:12   #3141
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, te widzialam, ale 10euro za 2 sztuki... a chcialabym wiecej, i roznych rodzaji...no nic, powycinam sama
Ja Was podziwiam, że macie umiejętności i cierpliwość. Ja to wszystko co zrobię jest nieestetyczne

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2012-05-03, 22:36   #3142
89Madzia89
Raczkowanie

Znalazlam chwile czasu zrobilam zdjecie zaproszeniom i smiesznym nalepka na wodke
dodatkowo wrzucam zdjecie tradycyjnych naklejek jakie bedziemy mieli na stolach
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00418.jpg (138,5 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00420.jpg (100,4 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00421.jpg (106,3 KB, 43 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 52.jpg (44,2 KB, 31 załadowań)
Stary 2012-05-03, 23:02   #3143
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Witam

Ewusiu: wszystkiego najlepszego, szczęścia i miłości

Madzialenna: Dziękuję za zaproszenie Ja się wybieram na jeszcze jeden makijaż ale z konkretnym wydrukowanym na kartce, bo skoro i cena i trwałość są ok to dam kobiecie szansę się wykazać z kolorystyką Jeśli się nie wykaże to zmieniam wizażystkę...

Kindzia: fajnie, że kupcy na kieckę są

Audrey: kobiety w USC były w porządku

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
pmiałam dziś mix ślubnych snów i to w nowym mieszkanku.
Po pierwsze śniło mi się, że w dniu ślubu zrobiła mi się ogromna i boląca gula na dolnej wardze (wyglądałam jakby ktoś dał mi w zęby) i żeby to usunąć jechałam do chirurga, który rozcinał mi to paskudztwo skalpelem. Najpierw mnie jednak znieczulił i to tak skutecznie, że później wszystkie napoje mi się na weselu z ust wylewały (efekt znieczulenia u dentysty). Oszczędzę wam opisu tego co wyleciało po rozcięciu tego syfu Skąd ten obrzydliwy sen??/
A potem śniła mi się Wiktusiaczek - miała fryzurkę ze swoim kokonem ale za to najpiekniejszą suknię ślubną na świecie i bardzo jej tej sukni zazdrościłam. Miała czarny gorset do pasa, a od pasa pudrowo-różowy dół, który układał się w takie fale - falbany i do tego czarną kokardę która oddzielała gorset od dołu. Może po opisie wydaje się to beznadziejnie, ale serio przyśniła mi się piękna suknia, której nigdzie wcześniej nie widziałam
WOW!!! Ale sen i to o mnie w najpiękniejszej kiecy... W samym opisie się zakochałam, no i jakoś miło mi na serduszku, że to akurat ja miałam tą przepiękną suknię

Dziewczyny, mam tak intensywną majówkę, że teraz ledwo tu piszę, bo przysypiam... Wrzucę Wam jutro albo w sobotę kilka fotek z Naszych wypadów i cieszę się, bo lista rzeczy do załatwienia troszkę się skurczyła:
Ślubne : mamy papiery z USC, jutro odbieramy spodnie TŻa z Vistuli (wrzucę fotki ), mamy wizję ciuchów na drugi dzień, wszyscy których zapraszamy potwierdzają... Do tego wybraliśmy wina na wesele, ale kupujemy w lipcu
No i nowina dnia: siostra TŻa wyprowadzi się z góry końcem maja lub w połowie czerwca - już ostatecznie potwierdzone i sprawdzone A my zaczęliśmy się już urządzać: kupiłam doniczki i ziemię, zostało kupić kwiatki i kołki na doniczki oraz wykładzinę imitującą trawę i będzie balkon marzeń - tak, zaczynamy po kolei każde pomieszczenie

A z mniej fajnych zdrowotnych rzeczy: od kilku dni boli mnie całe podbrzusze, mam odruch wymiotny gdy zażywam tabletkę anty i, co najgorsze, mam plamienia i czuję się spuchnięta jak przed okresem, który wypada 12 maja...
Wiktusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-03, 23:19   #3144
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość

Dziewczyny, mam tak intensywną majówkę, że teraz ledwo tu piszę, bo przysypiam... Wrzucę Wam jutro albo w sobotę kilka fotek z Naszych wypadów i cieszę się, bo lista rzeczy do załatwienia troszkę się skurczyła:
Ślubne : mamy papiery z USC, jutro odbieramy spodnie TŻa z Vistuli (wrzucę fotki ), mamy wizję ciuchów na drugi dzień, wszyscy których zapraszamy potwierdzają... Do tego wybraliśmy wina na wesele, ale kupujemy w lipcu
No i nowina dnia: siostra TŻa wyprowadzi się z góry końcem maja lub w połowie czerwca - już ostatecznie potwierdzone i sprawdzone A my zaczęliśmy się już urządzać: kupiłam doniczki i ziemię, zostało kupić kwiatki i kołki na doniczki oraz wykładzinę imitującą trawę i będzie balkon marzeń - tak, zaczynamy po kolei każde pomieszczenie

A z mniej fajnych zdrowotnych rzeczy: od kilku dni boli mnie całe podbrzusze, mam odruch wymiotny gdy zażywam tabletkę anty i, co najgorsze, mam plamienia i czuję się spuchnięta jak przed okresem, który wypada 12 maja...
za zalatwione rzeczy

a moze to orzeszek? idz do lekarza..

zakupilam kolczykihttp://www.etsy.com/transaction/80527374
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-03, 23:36   #3145
Brydzia_
Zakorzenienie

Cytat:
my kupilismy zubrowke biala za 0.5l 14,66 zl od przedstawiciela
a monżna namiary na tego przedstawiciela prosić na PW ?

Cytat:

no to mnie zmartwiłaś bo tż właśnie chce krupnik
ja obstawiam stocka, ale tż twierdzi że się zepsuł
a Ty co byś poleciła ?

Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-04, 01:34   #3146
kasia_kuku
Zakorzenienie

no co Wy, śpicie?

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2012-05-04, 01:35   #3147
Brydzia_
Zakorzenienie

nie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-05-04, 01:37   #3148
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Brydzia_ Pokaż wiadomość
nie

No dobra, a tak na serio to skończyłam pracę i mogę iść spać

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Edytowane przez kasia_kuku
Czas edycji: 2012-05-04 o 01:45
Stary 2012-05-04, 02:07   #3149
Brydzia_
Zakorzenienie

ja też
dobranoc

Stary 2012-05-04, 05:12   #3150
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Hej dziewczyny
Jestem tu "nowa"
ślub 28-07-2012 ) już coraz bliżej )
Stres niesamowity!!
A jak u Was??
Mam do was prośbę odnośnie biżuterii znalazłam chyba swoją wymarzoną, ale nie wiem gdzie mogę ją kupić
może któraś z Was będzie wiedzieć - jak tak to proszę o informację
Witaj

Cytat:
Witamy u nas na takie kolczyki nigdzie sie nie natknelam, ale jestem w trakcie intensywnych poszukiwan, wiec dam znac, jak gdzies wypatrze

a poki co to moj typ na chwile obecna. co sadzicie?
Śliczne

Cytat:
No wlasnie to tez zawsze bylo moje marzenie, odkad pamietam. Problem mam tylko jeden i to dosc duzy, nie mam taty, tzn zmarl kilka lat temu, ale marzenie o tym zeby zobaczyc TZ dopiero przy oltarzu zostalo, no i tak sobie pomyslalm ze moze poprowadzil by mnie moj brat (ktory bedzie tez swiadkiem). Myslicie ze to bedzie dziwnie wygladac? Bylam na slubie gdzie wlasnie tato PM zmarl dzien przed i do oltarza prowadzil ja brat.
U nas nie bedzie zadnych wykupin. Nie podoba mi sie to.
Mi się ten pomysł podoba

Bardzo proszę Was o kciuki
Mam dziś poprawkę po południu, ale już za godzinę muszę być na uczelni, by zająć sobie kolejkę, bo będzie ustna. Tak, że proszę o kciuki na całe popołudnie aż do wieczora, gdyż nie wiem o której mnie przepyta.

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości