![]() |
#3121 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Buciki ślubne
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3122 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3123 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3124 |
Raczkowanie
|
Jak byłam w Menbur to podpowiedziano mi, że całą kolekcję wraz z cenami można śledzić na stronie http://www.lukamo.pl/
|
![]() ![]() |
![]() |
#3125 |
Zakorzenienie
|
Latinka mają już nowe modele
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3126 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3127 |
Wtajemniczenie
|
http://www.butyslubne.com.pl/ - WIDZIAŁAM ICH BUCIKI NA TARGACH ŚLUBNYCH I BYŁY SUPER - ZA TYDZIEŃ JADE DO KRAKOWA KUPIĆ JE
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3128 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3129 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jadę w sobotę ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3130 |
Przyczajenie
|
Ale platformy niczego sobie
![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#3131 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny, a wiecie gdzie w Warszawie lub w necie można kupić złote sandałki? Takie mi się wymarzyły na ślub, ale nigdzie nie mogę znaleźć.
#3132 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3133 |
Przyczajenie
|
bea_dalia oczywiście że można znaleźć jeszcze ładniejsze buty- Menbur chociażby, ale te nie odbiegają wyglądem od klasycznych Menbur
![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#3134 |
Zadomowienie
|
A mi mają do sklepu w K-cach sprowadzic te butki, boję się tylko, że mogą być ciut brudne, bo to z zeszłego roku kolekcja i znając życie były na sklepei cały rok...
Mieli w sklepie inny rozmiar i najczystsze nei były, zapomniaąłm zapyatć o rabat.. raczej eni dam 350zł za przybrudzone buty ;/ Ale podobają mi się bardzo... Acha i chciałam też dodac, ze śliczne proste butki na niskiej platformie peep toe są w La Strada. Kolor lekkie ecru, obcas 9cm. naprawde ładne, tylko że ciut do mojej sukienki (naturalna, śmietankowa biel) za ciemne. Ze skóry, ok 230 zł. Naprawde śliczne i wygodne. na stronie ich nei ma, w ogole strona starsznie uboga, ale sklepy la strady chyab tylko na śląsku są.
11.06.2011 - Żonka ![]() 23.07.2012 - zostałam mamą małej Milenki ![]() nakarm Psiaka: http://www.pmiska.pl Edytowane przez amandi84 Czas edycji: 2011-03-11 o 17:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#3135 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3136 |
BAN stały
|
W deichmanie są bardzo ładne buciki ecru za 79 zł. Mimo wysokiego obcasu skusiłam się na nie, fajnie się praezentują. Są 3 miesiące na zwrot więc jak znajdę coś fajniejszego to zwrócę... Umówmy się buty z Deichaman do najwygodniejszych nie należą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3138 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
_Tragus_ - wymieniamy się tu subiektywnymi opiniami, więc taka jest moja ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3139 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3140 |
BAN stały
|
Na stronie ich niestety nie ma .Postaram się później wkleić fotkę, tak czy siak zamierzam jupić jeszcze jedne buty na niskim obcasie do tańców na weselu
![]() Na żywo naprawdę prezentują się jeszcze lepiej Edytowane przez Niuniaczek Czas edycji: 2011-03-12 o 10:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#3141 |
Rozeznanie
|
buty z deichmana bardzo ładne, nawet sama je mierzyłam ale obawiam się że (przynajmniej dla mnie) za wysokie jak na całonocną zabawę.
na zdjęciu 1 i 2 są moje, atmosphere, szpilka 10cm. niestety obawiam się, że długo w nich nie wytrzymam więc szukam jakiegoś wygodniejszego zamiennika. na 3 zdjęciu buty z deichmana, 79zł, szpilka ok 8cm i mała platforma, do tego wygodne i stabilne przez grubszy obcas. co o nich sadzicie? ja nadal szukam czegoś innego ale pewnie będę miała na uwadze jak nic innego mnie nie zauroczy... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3142 | |
Zadomowienie
|
Baaaaardzo ładne
![]() ![]() ![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3143 |
Zakorzenienie
|
Byłam dzisiaj w Kato i w końcu kupiłam butki:j upi:
Jestem strasznie szczęśliwa,bo myślałam,że już nic nie znajdę.Wprawdzie nie są szczytem moich marzeń,ale najważniejsze,że są wąskie i dobrze trzymają się stopy+ są całe zakryte+ mają odpowiedni kolor+ nie są za wysokie (mam 175 cm wzrostu). Przymierzałam Menbury i Gatuzo w salonie D.Wormuth, rozm.39 były na mnie za duże i przymierzałam 38,ale nawet one były strasznie szerokie i pięty mi latały. |
![]() ![]() |
![]() |
#3144 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#3145 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
dziękuję za opinię. niestety kupno butów ślubnych to dla mnie udręka. chciałam takie żebym mogła jeszcze kiedyś je ubrać. wszystkie ślubne na niższej szpilce są okropne, jak z pierwszej komunii. buty atmo to prezent, mi podobają się bardzo, a że te deichmana szału nie robią to doskonale wiem... niestety trudno znaleźć takie, które będą pasować do sukni i zarazem będzie można je jeszcze kiedyś wykorzystać. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3146 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3147 |
Rozeznanie
|
też myślałam, że to będzie taka "pierdółka", którą szybko załatwię -przecież tyle butów w sklepach... ale jak przyszło co do czego... to babska niezdecydowana natura wzięła górę, bo tu by się chciało piękne, szałowe i do tego mega wygodne. niestety takich chyba jeszcze nie znalazłam, a butów mam naprawdę ogromną ilość.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3148 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nad moimi myślałam chyba z 3 miesiace zanim je kupiłam ![]() Ale jestem zadowolona ![]()
![]() |
#3149 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3150 |
Przyczajenie
|
a co sadzicie dziewczyny o takich butach? beda pasowały do bialej sukienki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:04.