Książki podobne do 50 Twarzy Greya - znacie jakieś? - część V - Strona 105 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kultura(lnie)

Notka

Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-05-05, 21:48   #3121
rinos
Zakorzenienie

Dot.: Książki podobne do 50 Twarzy Greya - znacie jakieś? - część V

Cytat:
Napisane przez maniakch Pokaż wiadomość
Mąż był i coś tam mi przyniósł, czuję się nieco lepiej, ale jak ból wróci to pójdę do lekarza
Mam nadzieję, że obejdzie się bez lekarza.

Cytat:
Napisane przez kika555 Pokaż wiadomość
Za każdym razem czuję autentycznie ból serca, który zostaje we mnie na zawsze
I to jest piękne w książkach. Te emocje, przemyślenia, dyskusje. Dzięki temu takie książki nie są martwe.

---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ----------

Ja się żegnam, bo oczka się zamykają. Dobranoc.
rinos jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-05, 21:59   #3122
Britta2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez blondwiol Pokaż wiadomość
Britta jestem bardzo ciekawa jak ocenisz Number Thirteen. Ja czytałam jakiś czas temu i powiem szczerze, że spodziewałam się mocnej pozycji, zapowiadało się mrocznie, a potem okazało się, że się przeliczyłam. Chociaż książka wcale nie jest zła

Yasinisi szukałam na Amazonie drugiej części Tear Asunder i nie ma :-(
Chyba powoli rowniez ja tak oceniam. Poczatek zapowiadal sie swietnie a teraz jakos tak lzej. Chociaz naprawde jest niezla. Przeczytalam 67% do tej pory.
Britta2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-05, 22:13   #3123
magdziara1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Yasinisi Pokaż wiadomość
Nie ma za co.. Koniecznie daj znać czy się udało

Hej, no więc tak oprogramowania nie zmieniałam bo się jednak bałam tym bardziej że skończyła mi się gwarancja a mój lubi się zawieszać i bałam się popsuć. Ale duuużo czytałam i wydaje mi się że wiem jak to zrobić. W weekend ma mi pomóc kolega który ma łeb jak sklep a w tym sklepie niezły towar Ale za to ściągnęłąm i zainstalowałam słownik. Kurde dlaczego ja tego nie zrobiłam wcześniej tylko się mordowałam.Za☠☠☠i...ta sprawa. Dlaczego ja tego słownika nie miałam wcześniej????:m ur:Sprawdziłam jego działanie na Mine bo to miałam po ang no i super.Co prawda dałam sobie rade ale z tym słownikiem byłoby o wiele szybciej i bym się tak nie męczyła. MOje postanowienie. Koczę te co mam po polsku i biore się na poważnie za angielskie bo mi żal doope ściska jak czytam jak Wy przeżywacie fajne książki. Nie będę gorsza, a co!!!!

Przepraszam, nie przywitałam się-Dobry wieczór wszystkim

---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ----------

Cytat:
Napisane przez gosia1305 Pokaż wiadomość
niestety mnie kwiaty nie lubią bo wszystkie u mnie usychają

Dziewczyny czy wy wiecie kiedy ma wyjśc trzeci tom Historii pewnego związku?

polecam zamiokulkasy-rzadko się je podlewa można nawet raz na dwa tyg i żyją a zawsze coś zielonego w domu jestmniej wymagających nie ma. uwierz mi-jak u mnie rosną to i u Ciebie dadzą radę

---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ----------

Cytat:
oj jaka szkoda że ja nie mam blisko Rosmanna ja uwielbiam błyszczyki!!!
a p. Łoniewską to już kocham
a ja jestem jakaś szurnięta bo często błyszczyki kupuję a rzadko się nimi maluje.jeszcze nigdy żadnego nie skończyłam zawsze moja córcia mi wyciągnie, mi jakoś przeszkadza jak coś mam na ustach. ale żałuję że nie wiedziałam o tej promocji bo choruję na mozno czerwoną jakąś dobrą pamadkę. pewnie też nie będę się nią malowała ale na jakieś specjalne wyjścia się przyda. dobrze miec coś takiego a ja nie mam ani jednej. a w ogóle to możecie polecić jakieś dobre i trwałe pomadki (nie musza być tanie ważne żeby nie wysuszały ust), takie żeby nie schodziły przy picu kawy i hmmm fajkach....

Edytowane przez magdziara1
Czas edycji: 2014-05-05 o 22:01
magdziara1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-06, 05:29   #3124
rinos
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez magdziara1 Pokaż wiadomość
Hej, no więc tak oprogramowania nie zmieniałam bo się jednak bałam tym bardziej że skończyła mi się gwarancja a mój lubi się zawieszać i bałam się popsuć. Ale duuużo czytałam i wydaje mi się że wiem jak to zrobić. W weekend ma mi pomóc kolega który ma łeb jak sklep a w tym sklepie niezły towar Ale za to ściągnęłąm i zainstalowałam słownik. Kurde dlaczego ja tego nie zrobiłam wcześniej tylko się mordowałam.Za☠☠☠i...ta sprawa. Dlaczego ja tego słownika nie miałam wcześniej????:m ur:Sprawdziłam jego działanie na Mine bo to miałam po ang no i super.Co prawda dałam sobie rade ale z tym słownikiem byłoby o wiele szybciej i bym się tak nie męczyła. MOje postanowienie. Koczę te co mam po polsku i biore się na poważnie za angielskie bo mi żal doope ściska jak czytam jak Wy przeżywacie fajne książki. Nie będę gorsza, a co!!!!.
I tak trzymaj.
Stary 2014-05-06, 06:11   #3125
Dominiqa85
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez rinos Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Dobry
Dominiqa85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-06, 06:14   #3126
Yasinisi
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez magdziara1 Pokaż wiadomość
Hej, no więc tak oprogramowania nie zmieniałam bo się jednak bałam tym bardziej że skończyła mi się gwarancja a mój lubi się zawieszać i bałam się popsuć. Ale duuużo czytałam i wydaje mi się że wiem jak to zrobić. W weekend ma mi pomóc kolega który ma łeb jak sklep a w tym sklepie niezły towar Ale za to ściągnęłąm i zainstalowałam słownik. Kurde dlaczego ja tego nie zrobiłam wcześniej tylko się mordowałam.Za☠☠☠i...ta sprawa. Dlaczego ja tego słownika nie miałam wcześniej????:m ur:Sprawdziłam jego działanie na Mine bo to miałam po ang no i super.Co prawda dałam sobie rade ale z tym słownikiem byłoby o wiele szybciej i bym się tak nie męczyła. MOje postanowienie. Koczę te co mam po polsku i biore się na poważnie za angielskie bo mi żal doope ściska jak czytam jak Wy przeżywacie fajne książki. Nie będę gorsza, a co!!!!

Przepraszam, nie przywitałam się-Dobry wieczór wszystkim

---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ----------

polecam zamiokulkasy-rzadko się je podlewa można nawet raz na dwa tyg i żyją a zawsze coś zielonego w domu jestmniej wymagających nie ma. uwierz mi-jak u mnie rosną to i u Ciebie dadzą radę

---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ----------

a ja jestem jakaś szurnięta bo często błyszczyki kupuję a rzadko się nimi maluje.jeszcze nigdy żadnego nie skończyłam zawsze moja córcia mi wyciągnie, mi jakoś przeszkadza jak coś mam na ustach. ale żałuję że nie wiedziałam o tej promocji bo choruję na mozno czerwoną jakąś dobrą pamadkę. pewnie też nie będę się nią malowała ale na jakieś specjalne wyjścia się przyda. dobrze miec coś takiego a ja nie mam ani jednej. a w ogóle to możecie polecić jakieś dobre i trwałe pomadki (nie musza być tanie ważne żeby nie wysuszały ust), takie żeby nie schodziły przy picu kawy i hmmm fajkach....
A dlaczego miałabyś stracic gwarancje? To sam Amazon wypuszcza nowe wersje oprogramowania. Podobnie jak jest z telefonami czy komputerami..
No ale grunt, ze slownik dziala

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

NIE PRZESYŁAM TŁUMACZEŃ KSIĄŻEK!!!
Yasinisi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-06, 06:22   #3127
rinos
Zakorzenienie

I jeszcze herbata
Ciacha dziś nie będzie - co za dużo to nie zdrowo

Stary 2014-05-06, 06:22   #3128
joanna12afi
Zadomowienie

Cytat:
dziewczyny zadaję relację: dzisiaj mam za sobą 8km biegu i "boczki Tiffany" a chciałabym jeszce trochę brzuszków zrobić

co do książek to zaczęłam czytać Brudny świat i przeraża mnie to że będę wyła
Brawo Kochana

Cytat:
Napisane przez emi_g Pokaż wiadomość
Brawo Gosiu!!!!
Ja dziś próbowalam przebiec trochę ale skończylo się na spacerze dłuższym...nie dałam rady
Ja nie wyłam bo wiedziałam że się skończy nie happy endem...

Emi każdy ruch jest dobry

Cytat:
Kochana podziwiam za wytrwałość
A ja niedawno wstałam, spałam od godziny 14 tak mnie to ucho wykończyło
Man nadzieję że już lepiej

Dzień dobry

Wysłane z mojego I9505
joanna12afi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-06, 06:42   #3129
maniakch
Zadomowienie

Dzieñ dobry
RINOS skusiłam się na kawkę, dziękuję

maniakch jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-06, 06:51   #3130
jola2243
Zakorzenienie

Dzień dobry

http://pasja-przeplatane.blogspot.com/

Lubimy Czytać--- jola2243
jola2243 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-06, 07:00   #3131
bambucza86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jola2243 Pokaż wiadomość
A masz tłumaczenie czy w oryginale czytasz?

---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ----------

Bambucza, wełnowce to wstrętne paskudy, jak już myślę że sie ich pozbyłam to znowu się pojawiają, ja stosuję Mospilan
Witam Was Dziewczynki Kochana dziękuje za ten mospilan- spróbuje albo wełnowiec albo ja !!!

Czytam ..ten mężczyzna.. i powiem, że sama bym dała dyla przed takim natarczywym gościem ;D no i niestety ta Ava taka nijaka.. aż mnie złość bierze ;D

Życze Wam miłego dnia i oby do pt. ;D
bambucza86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-05-06, 07:11   #3132
mauskacom
Wtajemniczenie

Cytat:
I jeszcze herbata
Ciacha dziś nie będzie - co za dużo to nie zdrowo

Dzień dobry pychota
a ja dzisiaj ledwo widzę,przydałaby mi się kawa z kroplówka wczoraj zaczytałam się w Aren i nie wiem,ale Cathy tak mnie irytuje ,ze mam ochotę jej przywalić albo książka
mauskacom jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-06, 07:12   #3133
joanna12afi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mauskacom Pokaż wiadomość
Dzień dobry pychota
a ja dzisiaj ledwo widzę,przydałaby mi się kawa z kroplówka wczoraj zaczytałam się w Aren i nie wiem,ale Cathy tak mnie irytuje ,ze mam ochotę jej przywalić albo książka
Ja dziś wieczorem zasiadam już czekam jakie we mnie wywoła emocje

Wysłane z mojego I9505
joanna12afi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-06, 07:16   #3134
wertusia
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez mauskacom Pokaż wiadomość
wczoraj zaczytałam się w Aren i nie wiem,ale Cathy tak mnie irytuje ,ze mam ochotę jej przywalić albo książka
Mnie też Cathy strasznie irytowała wiecznie niezdecydowana
wertusia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-06, 07:22   #3135
elatygrys
Zadomowienie

dzień doberek )
kurna kiedy ja sie tego kindelka dorobię może ze słownikiem też bym coś wymodziła po angielsku
elatygrys jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-06, 07:23   #3136
Dominiqa85
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bambucza86 Pokaż wiadomość

Czytam ..ten mężczyzna.. i powiem, że sama bym dała dyla przed takim natarczywym gościem ;D no i niestety ta Ava taka nijaka.. aż mnie złość bierze ;D
Ava nijaka? Czyżbym ja czytała inną książkę? Właśnie ma dziewczyna charakter przynajmniej w porównaniu do mimozy Any z Greya. Stawia się, odszczekuje, chociaż polskie tłumaczenie tego w pełni nie oddaje, bo nie wiem dlaczego "ugrzecznili" bardzo ich potyczki słowne, ale najpierw czytałam polską wersję i nie wydawała mi się nijaka nawet ta ugrzeczniona
Stary 2014-05-06, 07:23   #3137
maggnolia
Zakorzenienie

Dzień dobry
czas na śniadanko 1656354_1470912379795137_896499823_n.jpg
Smacznego !!!
Stary 2014-05-06, 07:35   #3138
maggnolia
Zakorzenienie

Cytat:
Witam Was Dziewczynki Kochana dziękuje za ten mospilan- spróbuje albo wełnowiec albo ja !!!

Życze Wam miłego dnia i oby do pt. ;D
Spodoba Ci się Jessy to taki jaskiniowiec w gangu

---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ----------

Cytat:
Napisane przez Dominiqa85 Pokaż wiadomość
Ava nijaka? Czyżbym ja czytała inną książkę? Właśnie ma dziewczyna charakter przynajmniej w porównaniu do mimozy Any z Greya. Stawia się, odszczekuje, chociaż polskie tłumaczenie tego w pełni nie oddaje, bo nie wiem dlaczego "ugrzecznili" bardzo ich potyczki słowne, ale najpierw czytałam polską wersję i nie wydawała mi się nijaka nawet ta ugrzeczniona
właśnie to pyskolicha i potrafi nie odbierać telefonów ma charakterek kobietka

---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ----------

Cytat:
Kochana podziwiam za wytrwałość
A ja niedawno wstałam, spałam od godziny 14 tak mnie to ucho wykończyło
Maniakch i jak dzisiaj ??? mam nadzieję że już tak nie cierpisz słonko
Stary 2014-05-06, 08:22   #3139
karoolin123
Zadomowienie

Witam z rana

Wczoraj skończyłam Underestimated2
Książka mi się podobała. W drugiej połowie książki miałam już mieszane uczucia co do Drew - raz nienawidziłam go a raz lubiłam
Według mnie autorka fajnie wymyśliła przedstawienie jego strony - nie było tak sztampowo jak w innych książkach. Troszkę rozczarowała mnie ta tajemnica która pojawiła się w pewnym momencie i Morgan kombinowała dowiedzieć się o co chodzi. Myślałam że będzie to coś z trochę większym dreszczykiem emocji Ale ogólnie książka oki

Yasinisi jak Twoje wrażenia?

No i teraz dumam czy brać się z Tess czy za This Man?
karoolin123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-06, 08:31   #3140
rinos
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karoolin123 Pokaż wiadomość
Witam z rana
Ja dziś zaczynam francuza Q część 2 . O jedynce pisałam wcześniej (wciąga i to bardzo, ale to dwójka ma być emocjonalnym rollercoasterem, jak to Yasinisi ujęła). Z dwójki będę spowiadać się na bieżąco.

---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ----------

Cytat:
Napisane przez maggnolia Pokaż wiadomość
Dzień dobry
czas na śniadanko Załącznik 5673975
Smacznego !!!
Aż zgłodniałam, dzięki

Edytowane przez rinos
Czas edycji: 2014-05-06 o 08:33
Stary 2014-05-06, 08:36   #3141
mauskacom
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzień dobry
czas na śniadanko Załącznik 5673975
Smacznego !!!

pyszności
mauskacom jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-06, 08:51   #3142
Britta2
Zadomowienie

Cytat:
Z tym ugrzecznianiem to pisałam juz wcześniej. Dla mnie Ava może i była trochę nijaka tzn. raczej niezdecydowana w pierwszej części. Natomiast później to była raczej zdecydowana i konkretna i właśnie taka Kobitke lubię z Pazurem. Nie dająca się robić w bambuko.

Cytat:
Witam z rana

Książka mi się podobała. W drugiej połowie książki miałam już mieszane uczucia co do Drew - raz nienawidziłam go a raz lubiłam
Według mnie autorka fajnie wymyśliła przedstawienie jego strony - nie było tak sztampowo jak w innych książkach. Troszkę rozczarowała mnie ta tajemnica która pojawiła się w pewnym momencie i Morgan kombinowała dowiedzieć się o co chodzi. Myślałam że będzie to coś z trochę większym dreszczykiem emocji Ale ogólnie książka oki

No ja proponowałabym serię This Man jest kompletna i dodatkowo na GR można poczytać krótkie epizody np. POV Jessiego w momencie poznania Avy u niego w posiadłości + inne. Ciekawe i to takie idealne dopełnienie całej serii.
Ja tez czekam na Tess ale dopiero jak bedzie całośc. A to chyba będzie nie długo z tego co pamiętam.

Wczoraj skończyłam I am Number Thirteen i powiem szczerze, że lekko się zawiodłam. Ni erozczarowałam bo to za duże i mocne słowo ale zdecydowanie sie zawiodłam. Początek rewelacyjny i spodziewałam się mocnej książki czytając wlasnie ten mroczny początek. A tutaj niestety zaskoczenie na całej linii. Nie mogę powiedzieć, że ksiązka nudna lub słaba ale zdecydowanie nie tego się spodziewałam. Plusem jest to, ze fajnie i szybko się ja czeytało.

A w ogóle to czesc dziewczynki.

Edytowane przez Britta2
Czas edycji: 2014-05-06 o 08:52
Stary 2014-05-06, 08:55   #3143
Yasinisi
Zakorzenienie

Cytat:
Witam z rana

Za mna 40%. Podoba mi sie. Faktycznie fajnie to sobie autorka wymyslila. Nie tego sie spodziewalam, a to dobrze. Nie chce oceniać nim nie skoncze, ale póki co jest ok.

Ps. This Man nie czytalam, wiec bede stronnicza ale polecam Tess

Cytat:
Ja dziś zaczynam francuza Q część 2 . O jedynce pisałam wcześniej (wciąga i to bardzo, ale to dwójka ma być emocjonalnym rollercoasterem, jak to Yasinisi ujęła). Z dwójki będę spowiadać się na bieżąco.

---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ----------

Aż zgłodniałam, dzięki
Po takim wstepie az się boje co to będzie jak Ci sie nie spodoba.. chociaz nie. Takiej opcji chyba nie ma
Ale spowiadaj sie koniecznie. Czekam z niecierpliwoscia na twoje wrazenia na bieżąco

NIE PRZESYŁAM TŁUMACZEŃ KSIĄŻEK!!!
Yasinisi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-06, 09:03   #3144
maniakch
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez joanna12afi Pokaż wiadomość

Man nadzieję że już lepiej

Dzień dobry

Wysłane z mojego I9505
Asiu dziękuję dzisiaj znacznie lepiej

---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ----------

Cytat:

Maniakch i jak dzisiaj ??? mam nadzieję że już tak nie cierpisz słonko
Leki i sen zdziałały cuda, choć boli to już nie tak mocno jak wczoraj. Pierwszy raz w życiu bolało mnie ucho, coś okropnego.
Dziękuję kochana za troskę

maniakch jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-06, 09:09   #3145
bambucza86
Raczkowanie

hmm ale na mnie wsiadłyście za Ave ;p jako, że zaczęłam czytać książeczkę dziś to faktycznie może za wcześnie na taką ocenę ;D poczekam, może mnie zaskoczy tym pazurem ;D Kochane ale zdradźcie mi ile on ma lat, bo aż mnie skręca z ciekawości, obstawiam 41!!!
bambucza86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-06, 09:32   #3146
Dominiqa85
Zadomowienie

Cytat:
hmm ale na mnie wsiadłyście za Ave ;p jako, że zaczęłam czytać książeczkę dziś to faktycznie może za wcześnie na taką ocenę ;D poczekam, może mnie zaskoczy tym pazurem ;D Kochane ale zdradźcie mi ile on ma lat, bo aż mnie skręca z ciekawości, obstawiam 41!!!
Ja jestem na drugim tomie angielskim, jakby 3 polskim i nie wiem jeszcze. Podejrzewam, że się wyjaśni w ostatnim. Obstawiam poniżej 40, może 38?
Stary 2014-05-06, 09:34   #3147
rinos
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Yasinisi Pokaż wiadomość
Po takim wstepie az się boje co to będzie jak Ci sie nie spodoba.. chociaz nie. Takiej opcji chyba nie ma
Ale spowiadaj sie koniecznie. Czekam z niecierpliwoscia na twoje wrazenia na bieżąco

Najwyżej dostaniesz baty
Stary 2014-05-06, 09:47   #3148
maggnolia
Zakorzenienie

Cytat:
Ja jestem na drugim tomie angielskim, jakby 3 polskim i nie wiem jeszcze. Podejrzewam, że się wyjaśni w ostatnim. Obstawiam poniżej 40, może 38?
he he ja też tak myślę że około 38 -40 w pierwszej części dojdziesz do 26 J taką gierkę prowadzi

---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ----------

Cytat:
nie chciałyśmy każdy ma swoje zdanie
Stary 2014-05-06, 09:52   #3149
Britta2
Zadomowienie

Cytat:
Czytajcie czytajcie wyjaśni się juz za chwilke. Zreszta bardzo podobalo mi sie w jaki sposób Ava dowiedziała sie ile Jessie ma lat.
Stary 2014-05-06, 09:59   #3150
Dominiqa85
Zadomowienie

Cytat:

nie chciałyśmy każdy ma swoje zdanie
Właśnie właśnie

---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ----------

Cytat:
Napisane przez Britta2 Pokaż wiadomość
Czytajcie czytajcie wyjaśni się juz za chwilke. Zreszta bardzo podobalo mi sie w jaki sposób Ava dowiedziała sie ile Jessie ma lat.
Kurka musze chyba sobie zrobić wolne od tłumaczeń, bo cały wieczór siedzę i przed spaniem daję rady 20 stron przeczytać, a w takim tempie 2 tygodnie mi zajmie.

A swoją drogą SPOJLER TM nie mogę, jaka ona nie kumata z tymi pigułkami. I jeszcze jego pytania czy je za dwoje

---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ----------

Britta jak synek?
Pytałaś chyba o zwolnienie. Tam jest chyba ileś dni w roku? 90? U mnie w pracy dziewczyny brały na potęgę, żadna nie wykorzystywała urlopów. Chyba masz 80% płatne, więc jeśli Ci nie szkoda tych 20% to może warto? Zależy też, jaka praca i czy szef nie będzie krzywo patrzył później. Nasza pediatra zawsze pyta, czy zwolnienie dla mamy, ale siedzę w domu, więc nie potrzebuję.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Kultura(lnie)

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości