Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 cz.XIV - Strona 105 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części wątku
Mamusie wrześniowo-październikowe 2013 1 3,23%
Glowa siwa, wszystko boli, moje dziecko ciągle broi! 12 38,71%
Nasze maluchy biegają i skaczą, a mamy się ciągle za głowę łapią 0 0%
Jemy już wszystko, mamy pełno siły, spokojne chwile już się skończyły! 3 9,68%
Nasze dzieci nie są już małe, to już roczniaki są wspaniałe 0 0%
Wszystkie dzieci roczek mają , teraz drugi zaczynają. 3 9,68%
Za nami pierwsze urodzinki, wszyscy mamy uśmiechnięte minki. 1 3,23%
Każdy "roczniak" rośnie zdrowo, zachowuje się wzorowo. 0 0%
Już po pierwszych urodzinach. Drugi roczek się zaczyna. 3 9,68%
Wszystkie chodzą i gadają , nasze dzieci roczek mają. 2 6,45%
Uśmiechnięte , rozkrzyczane to roczniaki ukochane. 4 12,90%
Pierwszy roczek minął kolorowo, drugi zaczyna się przebojowo. 2 6,45%
Głosujący: 31. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-10-11, 07:40   #3121
butterfly20
Zakorzenienie

Dot.: Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 c

nie wiem co mi się ubzdurało,że to bmw

no ale, ja się nie znam

mnie też czeka wymiana samochodu, chcę jakiegoś suva lub vana, oczywiście używanego

---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ----------

chciałam wrzucić zdjęcia z urodzin, a ta walnięta picasa dalej nie działa...

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-11, 07:42   #3122
MsLullaby
Zakorzenienie

Dot.: Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 c

Adrianek
30.07.2015
MsLullaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-11, 07:43   #3123
misia332
Zakorzenienie

Mama miała jechać do Barcelony dzisiaj i doooopa nie jadą, powiedziała, że pojedziemy razem na nastepny tydzień. Bo jej przykro, że tak ostatnio mało czasu nam poświęcała.

Idę, bo muszę się wymyć, o 11 jadę z TŻ do lekarza prywatnie, poteem na zakupy, potem sprzatanie, potem gołąbki będziemy robić... żyć nie umierać.

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-11, 07:51   #3124
tassia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
nie wiem co mi się ubzdurało,że to bmw

no ale, ja się nie znam

mnie też czeka wymiana samochodu, chcę jakiegoś suva lub vana, oczywiście używanego

---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ----------

chciałam wrzucić zdjęcia z urodzin, a ta walnięta picasa dalej nie działa...
JA tez ale nie umiem się zdecydować dlatego od pol roku o tym gadam ale bic nie zrobilam

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-11, 07:55   #3125
ja-ika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
Mama miała jechać do Barcelony dzisiaj i doooopa nie jadą, powiedziała, że pojedziemy razem na nastepny tydzień. Bo jej przykro, że tak ostatnio mało czasu nam poświęcała.

Idę, bo muszę się wymyć, o 11 jadę z TŻ do lekarza prywatnie, poteem na zakupy, potem sprzatanie, potem gołąbki będziemy robić... żyć nie umierać.
masz mamę dla siebie, super, idźcie na kawkę i pogaduchy
Stary 2014-10-11, 07:58   #3126
ja :)
Zakorzenienie

tassia, gorgulek, wpadajcie na przejazdzke, zrobimy sobie impreze w aucie

motyl tak to mazda 6 na bmw to mnie nie stac a szkoda bo fajne sa a suva tez chcialam i taki byl plan poczatkowo, ale jednak one wszystkie maja strasznie male bagazniki. oprocz mitsubishi outlander ale on w srodku taki jakis brzydki

Edytowane przez ja :)
Czas edycji: 2014-10-11 o 08:00
ja :) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-11, 08:10   #3127
MsLullaby
Zakorzenienie

W DDTVN Klub Ekwador, byłam tam dawno temu z byłym

Adrianek
30.07.2015

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-10-11, 08:27   #3128
Larysa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewacia85 Pokaż wiadomość
Nocna zmiana wita :-( póki co to już 3 całkowite wybudzenia z krzykiem niewiem o co były i chwilowe imprezy przeplatane krzykiem? Zastanawiam się po co w ogóle kładę się spać. . . Wymiekam:-(
O kurcze
To chyba te czwórki? Może inne ząbki też pod dziaslami idą do góry tego nie widać jeszcze a jego może boli
Ponoć zęby bolą najbardziej w nocy, pozycja leżąca temu "sprzyja" nie wiem czy odnosi się to też do wychodzących zębów ale do psujacych bolacych tak..

Cytat:
tez już nie śpimy od 5.50 adi tez bo seba go obudził jak żyć ja sie pytam

---------- Dopisano o 06:36 ---------- Poprzedni post napisano o 06:30 ----------

ej weźźźźźźźźźź mówiłam ci że nie mam metody na adriana i widziałas jego przykładowe zachowanie wczoraj
i moja szansa na sałatke grecką uciekła wraz z toba o ja głupia mogłam wczesniej zrobić

oj jak ja cie rozumiem też sie u nas choróbska strasznie ciągnęly ale trzymam kciuki za zdrówko dziewczynek
kopara opada

zdrówka

---------- Dopisano o 06:48 ---------- Poprzedni post napisano o 06:36 ----------

http://todlamniewazne.pl/inicjatywa,...lac-zabaw.html prosze o głosy
Myślę że to taki etap jak mówiłam, mam nadzieję że przejdzie szybko

---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ----------

Cytat:

No to przyszły weekend zapowiada się bardzo miło i fajnie ze mama też zauważyła to
Stary 2014-10-11, 08:29   #3129
mariiasia
Zadomowienie

hej
Cytat:
Napisane przez Poziomkowa89 Pokaż wiadomość
Mariasia jeszcze poszukujesz fotelika na rower? Ja moge nasz polecić, jutro wkleje który mam. Jedyny minus to to ze pasy 3punktowe, ale ceny 5punktowych były nie na moje możliwości. Dobrze to trzyma wiec jestem spokojna i amortyzację leos ma fajna tak go buja jak mkne przez wertepy
na pewno będziemy kupować ale to już raczej wiosną
za dużo wydatków teraz; fotelik do auta i jeszcze cała nasza trójca musi coś tam ubraniowego na jesień/zimę kupić więc...
poza tym na wiosnę to od razu nowy rower kupię
Cytat:
Nocna zmiana wita :-( póki co to już 3 całkowite wybudzenia z krzykiem niewiem o co były i chwilowe imprezy przeplatane krzykiem? Zastanawiam się po co w ogóle kładę się spać. . . Wymiekam:-(
Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
Ewacia ja jade właśnie do Warszawy
Wstalam o 4 rano
A od 2 nie zmrozylam oka- Maciej ma dziąsła jak balony i Carl się wnieboglosy. Martwie się jak sobie tz poradzi

Wiem ze cie to nie ppcieszylo

Ale nie jesteśmy same
współczuję nocek

Szymek wstał koło 4 w nocy, wzięłam go do siebie żeby dospał i tym sposobem tż wylądował na podłodze

zastanawiam się co tu dziś podziałać, czy prace porządkowe, czy ewakuować się na spacer, bo słonko cudne, ale samej to mi się nic nie chce

mój mały wielki cud

72--65--->62

mariiasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-11, 08:43   #3130
ewacia85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nena_milka Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Właśnie zdałam sobie sprawę, że mam 4 chłopa w domu a dzisiaj mecz może jakoś przeżyję

Cytat:
Napisane przez Larysa88 Pokaż wiadomość
O kurcze
To chyba te czwórki? Może inne ząbki też pod dziaslami idą do góry tego nie widać jeszcze a jego może boli
Ponoć zęby bolą najbardziej w nocy, pozycja leżąca temu "sprzyja" nie wiem czy odnosi się to też do wychodzących zębów ale do psujacych bolacych tak..

Myślę że to taki etap jak mówiłam, mam nadzieję że przejdzie szybko

---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ----------

No to przyszły weekend zapowiada się bardzo miło i fajnie ze mama też zauważyła to
oby szybko przeszło bo już troszke to trwa i jest raz lepiej raz gorzej

ej nie załapałas mojej aluzji o sałatce tzn przyjedź dzisiaj to sobie zrobimy ps napisz mi ta sałatke szybka z tortelini bo własnie gotuje
ewacia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-11, 09:50   #3131
pszczoua
Zakorzenienie

Gorgulku, to Ty pisałaś o składzie szczepionek? Że już nie trzeba go ujawniać? Jeśli tak to prosiłabym o linka na priv, jeśli gdzieś go masz Wiem, że temat drażliwy ale ja jestem coraz bardziej anty. Tzn. generalnie za szczepieniami jestem, ale nie podoba mi się, że nasz kalendarz jest taki naładowany nimi i przy drugim dziecku będę przeciągać kolejne szczepienia

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-10-11, 09:58   #3132
Madziuchna27
Zakorzenienie

Witajcie!
Muszę sprzątać, a mi się nie chce

Cytat:
Napisane przez dodinha Pokaż wiadomość
Dostałam dziś wezwanie na to kontrowersyjne szczepienie i nie wiem co robić:banghead:

Wysyłane z mojego GT-S7500 za pomocą Tapatalk 2
właśnie, a jak długo już opóźniasz?

Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość
Tassiu, wracając do szczepień (wiem mecze bule) ale niestety niektóre maja rtęć np. euvax, engerix (ta trochę mniej od euvaxu), dtp i hib.
Ponoć nie maja teraz obowiązku podawać thimerosalu w składzie szczepionki.

Żeby nie bylo - szczepie Miłosza ale opozniam.

A teraz ide pranie rozwiesic i pod prysznic. Męczący miałam dzień. W pracy zapierdziel, po pracy spacer z dziećmi. Małż wybyl na imprezę firmowa wiec sama ogarnialam a jak polozylam dzieci spac to jeszcze sprzatalam chatę żeby juz czasu nie marnowac jutro tylko dziećmi się zająć. No ale juz błysk wiec mogę iść spać

---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ----------

No a te priorix i mmr II maja inne "kwiatki" w składzie i juz sama nie wiem co gorsze.
how long?

Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość
Gorgulku, to Ty pisałaś o składzie szczepionek? Że już nie trzeba go ujawniać? Jeśli tak to prosiłabym o linka na priv, jeśli gdzieś go masz Wiem, że temat drażliwy ale ja jestem coraz bardziej anty. Tzn. generalnie za szczepieniami jestem, ale nie podoba mi się, że nasz kalendarz jest taki naładowany nimi i przy drugim dziecku będę przeciągać kolejne szczepienia
mnie np. wkurza podejście lekarzy... Adrian był z małym u lekarza, bo mały miał katar i pokasływał, a ta co, że jak tylko wyzdrowieje, odczekajcie tydzień i przychodźcie na szczepienie jakby kasę jakąś brała za każde dziecko
Przyjdę wtedy, kiedy zechcę!

Madziuchna27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-11, 10:07   #3133
tassia
Zakorzenienie

Madziuchna ja mam opóźnione szczepienia juz pol roku. A ty od neurologa zostaniesz z pewnością kartkę na wstrzymanie

[/RIGHT]
Stary 2014-10-11, 10:18   #3134
MsLullaby
Zakorzenienie

Nie rozumiem juz wcale mojego syna, on się wszystkiego boi!

Adrianek
30.07.2015
Stary 2014-10-11, 10:35   #3135
dodinha
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Madziuchna27 Pokaż wiadomość
Witajcie!
Muszę sprzątać, a mi się nie chce

właśnie, a jak długo już opóźniasz?

how long?

mnie np. wkurza podejście lekarzy... Adrian był z małym u lekarza, bo mały miał katar i pokasływał, a ta co, że jak tylko wyzdrowieje, odczekajcie tydzień i przychodźcie na szczepienie jakby kasę jakąś brała za każde dziecko
Przyjdę wtedy, kiedy zechcę!
Nie opóźniam,to jest wezwanie w terminie.Zastanawiam się jak to "ugryźć"

---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ----------

Lula,a Ty już dostałaś wezwanie??

Stary 2014-10-11, 10:52   #3136
angelikada
Wtajemniczenie

Cytat:

Ciesze się że mama zauważyła że mało czasu wam poświęca miło bardzo się to czyta

---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ----------

hej

wpadam tylko na moment. za niedługo ide się kapać i szykować. będzie mnie mniej chociaż będę was pewnie podczytywać bo wizaż uzależnia jednak mniej będę się udzielać bo i tak jestem nie zauważana tu i nie pisze tego by nagle wszyscy odpisali na tego posta więc go pomińcie miłego wizażowania i kto wie może za jakiś czas wrócę pochwalić się kolejnymi postępami Leny
Stary 2014-10-11, 11:11   #3137
tassia
Zakorzenienie

A czemu będzie cie mniej?

[/RIGHT]
Stary 2014-10-11, 11:12   #3138
Poziomkowa89
Zakorzenienie

byłam wczoraj nazakupach kupiłam złotą bluzkę (która to już będzie) i torebkę, a i bransoletkę (ofc złotą)
powiedziałam sobie na wstępie że dopóki nie kupię czegoś dla siebie to mam zakaz wstępu na dział dziecięcy Leoś nie buczał (ja też nie), był z tżem, zasnął mu w samochodzie, bo gdyby nie to to mogłoby być kiepsko
miałam pokupić żarcie na roczek który robię za tydzień, ale mi się nie chciało łazić po spożywce.
kupiłam pampersy w tesco rozm.5 96szt za 75zł, jakby kto szukał

Ja
ale masz czadową furę dobrze że jeszcze złota nie jest bo bym nie wytrzymała

Cytat:
Napisane przez angelikada Pokaż wiadomość
:d
Lena niedawno usnela a ja nadrobilam i tez lecę spać jutro idziemy na wesele wiec się wybawimy a Lena zostaje z ciocia

Po całym dniu chodzenia w nowych okularach musze stwierdzić że zmieniłam co do nich zdanie ! Są ekstra w dodatku wstyd się przyznać ale zachowałysmy się z mamą jak blondynki (nie obrażając serio nikogo !) Bo otóż nasze nowe okulary mają szkła plastikowe sol aż mi się głupio zrobiło jak to odkryłam

Ok lecę spać bo rano trza wstać posprzątać ogarnąć siebie bo o 13 przyjeżdża sis mnie cześć i jedziemy się wyluzować

Milej nocy!
zazdroszczę wesela tak bym poszła w tany i dobrze masz z siostrą naprawdę zazdroszczę że macie taki dobry kontakt

Cytat:
ja mam jednego i tez się boję
chyba trzech

Cytat:
to moje klimaty, więc chwal się jak coś znajdziesz

Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość

Cytat:

widzę, że znowu masz lataninę kciuki za wizytę

Cytat:
W DDTVN Klub Ekwador, byłam tam dawno temu z byłym
modna miejscówa

Czekamy na dzidziusia
Poziomkowa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-11, 11:14   #3139
MsLullaby
Zakorzenienie

Cytat:
Nie opóźniam,to jest wezwanie w terminie.Zastanawiam się jak to "ugryźć"

---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ----------

Lula,a Ty już dostałaś wezwanie??

Ja tylko na pierwsze dostałam ale było dopisane ze to moja decyzja czy przyjdę, na kolejne już sama rejestruje na to go jeszcze nie zapisałam

Adrianek
30.07.2015

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-10-11, 11:46   #3140
Larysa88
Zakorzenienie

Cytat:

oby szybko przeszło bo już troszke to trwa i jest raz lepiej raz gorzej

ej nie załapałas mojej aluzji o sałatce tzn przyjedź dzisiaj to sobie zrobimy ps napisz mi ta sałatke szybka z tortelini bo własnie gotuje
Pomidor ogórek szynka w kostkę dużo koperku i tortellini czy tam pierożki z mięsem łyżka lub dwie majonezu zależy ile tego, ja doprawiam przyprawa do sałatek

A no to czekaj zaraz będę Hehe

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ----------

zamówiłam Oli odkrywczy domek, mam nadzieję że choć trochę ja zainteresuje...
U Ewy się ładnie bawiła, a w domu to jest taki diabełek wcielony ;p
mama powiedziała że da 100zl bo widziała że się zastanawiam a też ma nadzieję na to że Ola zajmie się czymś innym i nie będzie jej męczyła Heheh i jest gotowa za to zapłacić a Dawid dokłada resztę
A i minus 20zl kupiłam bo przez aplikację mobilna, fajnie
Stary 2014-10-11, 12:00   #3141
Miszella
Raczkowanie

Chciałam się spytać odnośnie tych szczepień. Mój ma teraz anginę. To ile byście odczekały żeby iść na kolejne szczepienie?
Mamy teraz pneumokoki i meningokoki - Kielce finansują te szczepienia z czego się bardzo cieszę
Miszella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-11, 12:05   #3142
tassia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Miszella Pokaż wiadomość
Chciałam się spytać odnośnie tych szczepień. Mój ma teraz anginę. To ile byście odczekały żeby iść na kolejne szczepienie?
Mamy teraz pneumokoki i meningokoki - Kielce finansują te szczepienia z czego się bardzo cieszę
Co najmniej tydzień od momentu aż będzie zdrowy.

Gratuluje entuzjazmu

[/RIGHT]
Stary 2014-10-11, 12:51   #3143
ewacia85
Wtajemniczenie

mój starszak powiedział mi że mnie dzisiaj nie kocha i jest obrażony a dlaczego? bardzo powazny powód miał....byliśmy na spacerze i wacając kamienista dróżka latało pełno motyli które chciał łapać /nawet jeden usiadł mu na pupie / i foch bo on nie ma siatki na motyle bo ja mu nie kupiłam i obrazony szedł a własciwie został na tej drodze bo ja poszłam myślac że sie złamie i przybiegnie no ale nie bo uparciuch jest i tylko pod nosem mówil tak zebym słyszała cyt,,zgubcie mnie,, ....ehhhh tak wiec zaciągnełam do domu ...nakarmiłam .... nawet ładnie sam zjadł po czym kazałam mu iśc spać a on czy mnoże iść na pole/podworko, a ja że nie bo mnie nie kocha itp ze umawialiśmy sio rano ze po obiedzie idziemy razem spać itp....i ryk straszny ...wiec wysłaąłm do drugieo pokoju żeby się wyciszył pusciłam pogadanke jak to o kocham i mi przykro i zeby zasnał i na pewno jak sie obudzi wypoczety to będzie mnie kochał nie dlatego ze coś chce itp
ehhhhhh ma charakterek no to sie wyżaliłam

---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ----------

Cytat:
Napisane przez Larysa88 Pokaż wiadomość
Pomidor ogórek szynka w kostkę dużo koperku i tortellini czy tam pierożki z mięsem łyżka lub dwie majonezu zależy ile tego, ja doprawiam przyprawa do sałatek

A no to czekaj zaraz będę Hehe

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ----------

zamówiłam Oli odkrywczy domek, mam nadzieję że choć trochę ja zainteresuje...
U Ewy się ładnie bawiła, a w domu to jest taki diabełek wcielony ;p
mama powiedziała że da 100zl bo widziała że się zastanawiam a też ma nadzieję na to że Ola zajmie się czymś innym i nie będzie jej męczyła Heheh i jest gotowa za to zapłacić a Dawid dokłada resztę
A i minus 20zl kupiłam bo przez aplikację mobilna, fajnie
dzięki
co do kubeczków i telktórym ola sie bawiła to tu kupowałam
http://allegro.pl/muzyczny-telefonik...613685113.html
http://allegro.pl/zabawne-kubeczki-u...609083927.html i jesczze takie cuś wypatrzyłam
http://allegro.pl/smart-bus-wielofun...617905857.html
http://allegro.pl/zabawne-klocki-edu...609071173.html
http://allegro.pl/czarodziejska-kost...680261204.html
ewacia85 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-10-11, 14:05   #3144
dirtymagic85
Zadomowienie

cześć. Praktycznie przestałam tu istnieć, jestem w środku maratonu, mam czas tylko ogarnąć dom, naszykować Lili żarcie, ciuchy, itp, śpie i znów praca...jutro znowu mnie nie będzie 24h, dziś rano też zeszłam z 24, masakra jakaś, ja nie wiem, ta oddziałowa ułożyła grafik dla robokopa, a nie człowieka...jedyny plus tego, to to, ze kontakt Lili z tatusiem mega się poprawił, no ale moim kosztem no i dobrze to znosi, w dzień zawsze ma rozrywkę, w nocy zawsze któreś z nas,a mnie co drugi dzień i daje radę...na szczęście po tej niedzieli mam 3 dni wolnego sorki, że tak o sobie tylko, nie mam czasu nadrabiać, ale wszystkim roczniakom październikowym życzę wszelkiej pomyślności i zdrówka!
dirtymagic85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-11, 14:23   #3145
misia332
Zakorzenienie

angelika i dirty wpadajcie od czasu do czasu na ile czas pozwala, wiadomo, że dzieciaki najwazniejsze, praca, dom.

poziomka masz racje, trzech chłopaków. jeden jak kibicuje to mi flaki wywraca.

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-11, 14:38   #3146
MsLullaby
Zakorzenienie

Moje dziecko boi się gdy kapie z kranu, wymiękam

Adrianek
30.07.2015
Stary 2014-10-11, 15:10   #3147
Madziuchna27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
Madziuchna ja mam opóźnione szczepienia juz pol roku. A ty od neurologa zostaniesz z pewnością kartkę na wstrzymanie

nawet się nie zająknęła, jak spytałam ją o szczepienia - sugerowała szczepić w terminie, jeśli można to tak nazwać

Cytat:
Napisane przez dirtymagic85 Pokaż wiadomość
cześć. Praktycznie przestałam tu istnieć, jestem w środku maratonu, mam czas tylko ogarnąć dom, naszykować Lili żarcie, ciuchy, itp, śpie i znów praca...jutro znowu mnie nie będzie 24h, dziś rano też zeszłam z 24, masakra jakaś, ja nie wiem, ta oddziałowa ułożyła grafik dla robokopa, a nie człowieka...jedyny plus tego, to to, ze kontakt Lili z tatusiem mega się poprawił, no ale moim kosztem no i dobrze to znosi, w dzień zawsze ma rozrywkę, w nocy zawsze któreś z nas,a mnie co drugi dzień i daje radę...na szczęście po tej niedzieli mam 3 dni wolnego sorki, że tak o sobie tylko, nie mam czasu nadrabiać, ale wszystkim roczniakom październikowym życzę wszelkiej pomyślności i zdrówka!
piona

Madziuchna27 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-10-11, 15:21   #3148
dodinha
Wtajemniczenie

Cytat:
Moje dziecko boi się gdy kapie z kranu, wymiękam
O matkoo,co mu się porobiło

Stary 2014-10-11, 15:38   #3149
MsLullaby
Zakorzenienie

Cytat:
O matkoo,co mu się porobiło

Nie wiem, świat go zaczął przerazać

Adrianek
30.07.2015
Stary 2014-10-11, 16:11   #3150
Brydzia_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez papalinka83 Pokaż wiadomość
Bardzo ciekawe, nie pomyślałabym o tym, ale logiczne przecież

Trochę lipa, ale może panie się trochę poprawią i będziesz zadowolona, skoro Kornik lubi tam chodzić

Przerażasz mnie czasem tą pracowitością Jakbyś bliżej mieszkała, to bym przyjechała na szybki kurs

A w ogóle to dzień dobry Dzisiaj Ola dała mi pospać. Ostatnio mamy schemat 2 noce nieprzespane prawie w całości, jedna w miarę ok. A dzisiaj weekend, czyli 2 kolejne noce ja spię, a wstaje tż dawno się tak nie cieszyłam z tego, ale też dawno nie było takiego koszmaru ze spaniem A jutro do szkoły, a popołudniu przyjeżdża do mnie koleżanka

U Oli była dziś rehabilitantka na takiej kontrolnej wizycie po miesiącu i powiedziała, że jest zaskoczona postępami, że Ola wyrównała wszystkie rzeczy, które były do nadrobienia i jest absolutnie w normie rozwoju ruchowego dla swojego wieku i żeby już dać jej spokój, bo pięknie stoi prosto i siedzi, stopy stawia prosto, nawet kręgosłup jej się wyprostował, to co miała skrzywione i że wcale to nie jest źle, że jeszcze sama nie chodzi, bo wcale chodzenie na rok nie jest normą. Poiwiedziała, że jak Ola już stoi bez podparcia, to max za miesiąc powinna chodzić, ale żeby już teraz dać jej czas, bo się super rozwinęła. Ot taka optymistyczna wizyta A tż powiedział, że on nie jest zaskoczony, bo to wszystko sam wiedział faceci

ciekawe ile takich logicznych rzeczy jeszcze nie wiem

---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ----------

No to daleko masz faktycznie, więc fajna opcja z tą karetką

Motylku - współczuję problemu z oczami i mam nadzieję, że da się te wszystkie problemy jakoś rozwiązać
Cytat:
Napisane przez Miszella Pokaż wiadomość
Mam to samo tylko mój dobiera się z uporem maniaka do telewizora.
my na szczęście tv na ścianie... ale u rodziców znowu rozbraja dvd i dekoder

Cytat:
A my mamy już nowy fotelik, małż dzisiaj pojechał i założyli.

Jutro akurat w tym sklepie będzie pan 8*, ale i tak dostaliśmy dzisiaj rabat

a pan od fotelików mówił,że dziennie sprzedaje po 3 rwfy,a na jutro ma zamówione 24.
był w małe abc ?
ja byłam dzisiaj także jak to moja koleżanka mówi jaram się jak cygan bateryjkami też mamy kidzona
chciałam black tetris i nie było i jest black
a pokrowiec dostaliście gratis czy kupowałaś ?

bałam się Pana 8* bo na blogu taka szydera ale bardzo miły... no i nawet przystojny

Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości