|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Razem do Sylwestra schudniemy :)
Na co idziecie?
|
#3122 |
|
Zadomowienie
|
Ania jak tam rozmowa? Opowiadaj
|
#3123 |
|
Zakorzenienie
|
Beatka Hehe ty to sumienia nie masz, TŻta zostawiać na święta samego
![]() No widzisz teraz, dlaczego ja nie lubię biegać z kablami podłączonymi do komórki ![]() Nie jestem w stanie wszystkim odpisać, także buziole posyłam
|
|
|
|
#3124 |
|
Zakorzenienie
|
Wizaż mi dziwnie działa. Nie pokazują mi sie wasze ani moje posty. Jakos wybiórczo leci.
Moze jakas awarie maja... Jednak z biegiem czekam na przyjaciółkę do 16 i ruszamy
|
|
|
|
#3125 |
|
Zakorzenienie
|
Ania jak tam rozmowa ? Na co idziecie do kina?
Beatka to bedziesz miala towarzystwo, troche biegu troche plotek
|
|
|
|
#3126 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Slaby dzien u mnie, dostalam @, 10 dni za wczesnie, spac mi sie chce. Jedzeniowo u mnie ok bardzo. Czekam na obiadek. Ziemniaki zastepuje kasza jeczmienna, ale kotleta malego wsune ![]() Ania89, ooo w banku super robota ![]() Caluje
|
#3127 |
|
Zakorzenienie
|
Syska to jedz obiadek, ciepla herbatka i poloz sie, odpocznij
bolesne masz te @? A ja wróciłam z baseniku, standardowo godzinka plywania, do tego masazery jaccuzi, sauna czuje sie super wlasnie robie obiadek - makaron pelnoziarnisty z kurczakiem i szpinakiem wieczorkiem jade do mojego M
|
|
|
|
#3128 |
|
Raczkowanie
|
Hej Hej!!!
![]() I tak jak mówiłam zgrzeszyłam!! było ciastko, kawa, sorbet cytrynowy, a po powrocie do domu mało co i bym najadła się jak słoń! taki wilczy głód mnie dopadł jak robiłam frytki z batata do pracy Na szczęście rano weszłam na wage a tam STABILIZACJA! ani nie schudłam, ani nie przytyłam... ufff!!! ![]() Dziś rano zjadłam 2 parówki sokolik z małą ilością ketchupu W pracy cały pojemnik frytek z batata pieczonych w piekarniku i do tego mały jogurt naturalny 0% tłuszczu i jabłko. Po powrocie z pracy upiekłam rybę i do tego zjadłam trochę kaszy jaglanej Na kolacje planuje juz tylko chudy biały ser z warzywami i starczy Powiem wam szczerze, że nie wiem jak ja to robię, że mi ta waga spada w takim tempie, ale oby tak zostało! ![]() Sysa09 Bardzo Ci współczuje... moja @ też juz lada moment przybędzie Już mam brzuch spuchnięty
Edytowane przez _Malbora_ Czas edycji: 2016-03-23 o 16:26 |
|
|
|
#3129 |
|
Zakorzenienie
|
hejka
![]() sysa-staram się być dobrą ciocią mamy w rodzinie tylko Hanie i Piotrusia-ale on jeszcze nic nie kuma dopiero rok ma chciałabym żeby się dzieciaki nauczyły do nas przyjeżdżać w kazdy wolny termin i żebyśmy jakieś atrakcje dla nich mieli![]() trzymaj się mała ![]() daga-ja niecierpię kąpać Fiśki-pomijając że się bardzo boi i próbuje wyjść z wanny to jeszcze potem to suszenie trzepanie kłaków-masakra...pół godziny sprzątania raz na pół roku ją kąpie -no chyba ze się gdzieś ufajdoli ale też lubię ją po kąpieli-mega puchata i pachnąca![]() mam nadzieje że wystarczy jedzenia dla tego żarłoczka małego ![]() łączę się w bólu dyńki rano było lepiej teraz znowu tableta poszła...andzia89-lubię wszystko mieć zaplanowane ![]() opowiadaj bo skiśniemy ![]() zuza-ja nie ćwiczę ale nie żrę przynajmniej waga w miejscu...ale bębolca nie ma wielkiego![]() beatka-jak tam w domku? miło?![]() madzia-odezwij się z Pl ![]() andzia86-opowiadaj co tam pichcisz dobrego? ![]() malbora-uwielbiam bataty ale mi się robią takie miękkie...nigdy nie udało mi sie zrobić fajnych chrupiących frytek..masz jakiś sposób??ja nie lubię nosić czapki ale noszę zawsze i dosyć długo szanuje słabe zatoki przedwczoraj zdjęłam czapę na nową fryzurę i już 2 dzień mnie łeb nawala![]() a mojego gardło boli...mam nadzieje że sie nie rozłoży bo będę miała 2 dzieci w domu...dzisiaj upiekłam mu specjalnie do pracy dla kolegów babeczki czekoladowo-piernikowe z dynią i jabłkami a niech se chłopaki wcinają
![]() Edytowane przez agafisia Czas edycji: 2016-03-23 o 17:14 |
|
|
|
#3130 |
|
Raczkowanie
|
agafisia niestety nie mam sposobu
moje też strasznie miękkie wyszły.Babeczki? mmmmmm....
|
|
#3131 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, za mna spokojne 10 km przegadane
a teraz prysznic i żarcie od mamusi Ania daj znać jak rozmowa! Aza- super dzien ! Fisia- wspaniale u mnie jest zdrówka dla was! A twoje ciasto zjadłabym od razu!! Jutro ide na sniadanie do przyjaciółek , fajnie mi
|
|
|
|
#3132 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki! Do moich urodzin zostało 52 dni... chciałabym w moje urodziny aby waga wskazała 55 kg. Obliczyłam, że musiałabym co dzień zgubić 120 gram... myślicie, że jest to realne?
|
|
#3134 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Czuje się zmotywowana!
|
|
|
#3135 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() odpoczywaj ![]() Cytat:
![]() miłego wieczoru ![]() Cytat:
![]() ja dzisiaj odpoczywam, ale jutro znów planuję pobiegać ![]() co do rozmowy to spoko całkiem, przyjemnie, sympatyczny koleś ale pierwsze co to do mnie z tekstem: pierwsze co się rzuca w oczy patrząc w Pani cv-skąd takie częste zmiany pracy no ale cóż, powiedziałam mu szczerze co i jak. Kurcze no naprawdę chciałabym w końcu znaleźć coś na dłużej, bo to moje cv to naprawdę porażka![]() no ale wracając do rozmowy-to takie tam różne podstawowe pytania, jakieś zadania mi dawał typu zrobić jakiś tam kalkulator w excelu, zadania sprzedażowe itd ale tak bez spiny, sympatycznie wszystko. On też poopowiadał co i jak. Generalnie placówka franczyzowa banku, malutki oddział-bo dwie osoby, więc ta którą zatrudni + on. Dalej planuje jeszcze jedną osobę zatrudnić, ale nie chce dwóch nowych na raz, dopiero jak ta którą teraz zatrudni się wdroży, to wtedy kolejna praca poniedziałek-piątek 9-17. Jako że franczyzna to niestety bez żadnego socjalu a szkoda umowa o pracę, ale z kasą jeszcze mi nie powiedział co i jak-to później. Ma być jeszcze druga rozmowa, z kierownikiem regionalnym banku(najpóźniej do 8.04 ma dać znać kiedy ta rozmowa), może w międzyczasie jeszcze jakaś rozmowa telefoniczna z kimś tam także zobaczymy jak to wyjdzie![]() a z kinem chcieliśmy iść na "Wstrząs", na 13;30. Pojechaliśmy do kina, chcemy bilety kupować, a tu nam mówią, że odwołali ten seans no się wkurzyłam trochę nic innego ciekawego akurat nie było, także tyle wyszło nam z kina jest na necie już ten film, więc go obejrzeliśmy w domu i tyle |
|||
|
|
|
#3136 |
|
Zakorzenienie
|
Malbora, ale to zależne ile kcal ucinasz i czy prawidłowo to wszytsko robisz... Ja zaczynam redukcje po Wielkanocy 4 tyg na poczatek. .
Ania fajnie, biegaj! I powodzenia na dalszym etapie rekrutacji |
|
|
|
#3137 |
|
Zakorzenienie
|
Ania89, zaoszczedziliscie na kinie
I jak Ci sie podobal film? Nie slyszalam o nim szczerze mowiac ![]() Aga, haha, dwojka dzieci, no tak. Facet z temperatura 36,7 stopni juz umiera ![]() Daga, niee, kiedys bardzo mnie bolalo a teraz to lajt. Tylko nigdy nie wiem kiedy sie spodziewac @ ![]() malbora, bedziemy trzymac , zeby Ci sie udalo ![]() U mnie 30 minut cwiczen ale glownie rozciaganie i przysiady, zeby
|
#3138 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy jaki założenia?![]() będę! i nie dziękuje ![]() Cytat:
też w sumie o nim wcześniej nie słyszałam ![]() ![]() ale gadałam teraz z koleżanką, która to załatwiła. Gadała z tamtym gościem i generalnie mówi, że bardzo mu się spodobałam. Ale ma jeszcze jakąś jedną dziewczynę, też z polecenia od kogoś, ale ona bardziej w branży siedzi, bo w pośrednictwie. No i generalnie już nikogo więcej ma nie szukać, tylko między nami się to rozegra, także zobaczymy. Szanse mam chyba sporo, no ale się nie napalam na nic póki co ![]() super ![]() ładnie ćwiczysz ostatnio, tak trzymać
|
||
|
|
|
#3139 |
|
Raczkowanie
|
A ja właśnie ćwiczyłam z Chodakowską... której się tak perfidnie zarzekałam
Wybrałam sobie trening "Ekstra Figura" no i super.... wytrzymałam 17 minut - następnie padłam z nieziemskiego bólu kolana Czy to normalne?? Dokręciłam jeszcze 3 minuty hula-hoperm i minut treningu zaliczone! ![]() Aniaa_89 Ania trzymam kciuki!!! Ja też mam lipę z pracą... same starze i umowy zlecenie Teraz mam umowę zlecenie do końca czerwca, potem zobaczymy. Umowa o pracę - marzenie!! Mogłabym się wyprowadzić z domu - w końcu! sysa09 Dziękuję bejata440 Ty i redukcja???? A proszę Cię! Widziałam dziś Twój instagram - figura jak marzenie!!!
Edytowane przez _Malbora_ Czas edycji: 2016-03-23 o 20:49 |
|
|
|
#3140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za ćwiczeniapierwszy raz zawsze jest ciężki, z każdym kolejnym razem powinno być łatwiej no ale jak kolano boli, to lepiej uważać, żebyś sobie krzywdy nie zrobiłaja na zlecenie pracowałam tylko na studiach, zresztą sama chciałam, bo przy dziennych studiach zlecenie to najlepsza opcja, bo elastyczny czas pracy itd potem zawsze już umowa o pracę, innych nawet nie brałam pod uwagę
|
|
|
|
|
#3141 |
|
Raczkowanie
|
Aniaa_89 Dobrze, że masz takie możliwości... U mnie znaleźć coś z umową o pracę graniczy z cudem - no chyba, że masz plecy. Owszem są oferty np. do sklepu spożywczego, ale niestety jeśli masz mgr nikt Cię nie zatrudni w sklepie w moich stronach (więcej urlopu się należy np.) - wolą kogoś bez wykształcenia, a takich osób jest multum!
|
|
#3142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3143 |
|
Zakorzenienie
|
malbora, tez mam za sobie 3 lata umowy zlecenie i staz. Masakra ogolnie jest teraz z robota, z umowami.
Cwiczenia Chodakowskiej obciazaja stawy kolanowe, tak slyszalam. A moze zle cwiczylas?? Jutro sprobuj Skalpel, jest latwiejszy ![]() Co masz na mysli mowiac "bez wyksztalcenia"? Teraz kazdy jakies wyksztalcenie ma ![]() Ania89, jeju, oby Ci sie udalo Najwazniejsze, ze dzien spedzony z tzem, coz wiecej potrzeba do szczescia
|
#3144 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=sysa09;57858031]
Co masz na mysli mowiac "bez wyksztalcenia"? Teraz kazdy jakies wyksztalcenie ma ![]() W moim regionie z tego co zauważyłam jest bardzo duży popyt na osoby, które nie mają matury lub mają ale nie mają licencjatu... Pracowałam rok w Urzędzie Pracy było to naprawdę widać jak na dłoni...
|
|
#3145 |
|
Zakorzenienie
|
Ania89 - bedzie czekolada w moim bilansie
zobaczycie efekty Malbora- uprawiam sport systematycznie, dobiłam wagi, zbudowałam mięśnie, czas je odsłonić. Ale dzieki ;-) co studiowałas ? Dziewczyny, ja tu u rodzicow zbiorę lekko dodatkowej kg tłuszczu, cały dzien jem te pyszności ![]() Jeju jeju jeju Jutro, tez pojde pobiegać troszke jak wroce od dziewczyn ze śniadanka no i jeśli nogi nie bedą zmęczone.. A rano spacer z psem! |
|
|
|
#3146 |
|
Zakorzenienie
|
Malbora, to nie te czasy, gdzie wyzsze wyksztalcenie dawalo lepsze mozliwosci pracy, w ogole zarobkowe, niestety. Niepotrzebne bylo to zarywanie nocy nad ksiazkami, mam takie wrazenie. Ale nie nazwalabym skonczenia szkoly zawodowej, liceum, techikum "brakiem wyksztalcenia"
![]() Beatka, jedz, jedz, u rodzicow trzeba co masz dobrego??
|
#3147 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Beatka ale masz rozpusty u mamy trzeba jesc, poten sie bedziesz odchudzac ważne, ze masz ruch ![]() Ania89 tez nie slyszalam o tym filmie ale wazne, ze tak czy siak milo spedziliscie czas super, ze pozytywnie odbierasz rozmowę, mam nadzieje, ze cis z tego bedzie ![]() Malbora ja się zgadzam z sysa, to o czym mowisz to srednie wyksztalcenie a nie jego brak i niestety, jesli studiuje sie kierunek na ktory nie ma popytu to slabo z robotą. A Ty co skonczylas?Sysa dobrze, ze chociaz nie cierpisz super, ze i tak udalo sie troche pocwiczyc
|
|
|
|
#3148 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny!
U mnie wczoraj bez ćwiczeń - mam jeszcze zakwasy po chodakowskiej. Dziś muszę coś poćwiczyć, bo mój bilans przećwiczonych minut nie wygląda za dobrze w tym miesiącu..... W pracy mam dziś urwanie głowy.....
|
#3149 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Ale dzisiaj piekne sloneczko od rana Poszliśmy z tztem na spacerek,na szybkie zakupy a teraz juz w domu. Popoludniu ide biegac z bratem
|
|
|
|
#3150 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry, ja po spacerze z psem, po śniadaniu u przyjaciółek, po ploteczkach.
Wróciłam do domu - oczywiście znowu głodna - apetyt mam nieziemski od dwóch dni Dzisiaj nie biegam bo wszytskie rzeczy w praniu. Pojde pozniej połazić znowu z psem. Albo wejdę na orbitreka bo moja mama ma.... Miłego dnia, ide robic kolejna kawusie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:42.

Już mam brzuch spuchnięty 

no ale cóż, powiedziałam mu szczerze co i jak. Kurcze no naprawdę chciałabym w końcu znaleźć coś na dłużej, bo to moje cv to naprawdę porażka
także zobaczymy jak to wyjdzie
nic innego ciekawego akurat nie było, także tyle wyszło nam z kina
czy jaki założenia?
Czy to normalne?? Dokręciłam jeszcze 3 minuty hula-hoperm i minut treningu zaliczone!