|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Peema peemie peemą, czyli 47 zlot ślubnych zołz 2016!
sieciowa mi się wydaje, że to za mało wódki, nawet jeśli będziecie mieli inne alkohole, to zdecydowanie bałabym się tak ryzykować.
My na 100 osób (w tym 5 usługodawców i 15 dzieci) kupujemy 200 butelek, a dodatkowo będzie barman. Wolimy żeby zostało niż zabrakło.
And darling I will be loving you 'til we're 70(...) Oh me I fall in love with you every single day And I just wanna tell you I am (...)wszyscy się spotkamy, więc nie będziesz już sam, spotkasz ludzi, których tak bardzo kochałeś, choć lata nie widziałeś, nadal kochać nie przestałeś ❤ |
|
|
|
#3122 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3123 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
O wiele bardziej mi się podoba niż Sopot.
![]() Cytat:
piękna w którym momencie chcialabys ją?![]() Cytat:
Moi tak samo nie chcą ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ja zazdroszczę ludziom bo szybko tyję, ale rozumiem,że to może być problem. Ja nie mogę słuchać jak mi.mówią ze Tz nie karmię Cytat:
ją chyba kiedyś coś przypadkiem kupiłam i boję się apki Cytat:
coś jak moj. Mu się marzy John the revelator ![]() O tak zdazylam to w ciągu pierwszych pięciu minut rozmowy z Dj powiedzieć .u mnie tak rano było, teraz leje. [1=081ed4854e23be6738824bf 7e7324809f3af476a_65822e8 20d4a7;58074956]Treść usunięta[/QUOTE] Ojej to chyba trochę mało .
|
|||||||
|
|
|
#3124 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Nadrobiłam ale było ciężko
Cytat:
Jakie jeszcze piosenki wybrałaś na ślub? Cytat:
Cytat:
Wrzuciłam wam do klubu swoje zaproszenia
|
|
#3125 |
|
Żona Gargamel
|
[1=52226a6b84e10414ec85695 991496d596c4cbe57_65555ba 93c74a;58074741]no ale do środka nikt poza mną zaglądał nie będzie, mi nie przeszkadza nie spodziewalam sie miec oryginalnej torebki
![]() mnie rozwala ze niektorzy maja foty z przygotowan w bieliznie normalnie w albumie nie wiem jesli chca super ale zostawcie to dla siebie ale moze jestem przewrazliwiona jakas na tym punkcie [/QUOTE]często to widzę i też mnie dziwi.. o taak
|
|
|
|
#3126 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja nie znoszę Windą do nieba... i wszyscy zawsze sie dziwią
|
|
|
|
|
#3127 |
|
Japońska rzepa
|
Mnie nie rażą jakoś zdjęcia w bieliźnie, powiem wiecej, czasem chętnie obejrzę takie
Sama raczej nie będę mieć, bo mam swój szlafroczek,ale nie mam z tym jakiegoś problemu, jedynie poprosiłabym,żeby ich nie było na stronie.A co do zakazanych piosenek,to wszystkie Michaela Jacksona, jakiekolwiek Metallici, Nirvany, kilka disco polo Wróciłam z robienia papierów,wracam do mgr :/ Muszę jeszcze uzupełnić suplement na studia z konferencji,w których brałam udział.
|
#3128 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio mam taką fazę, ze wszystko mi jedno
Nawet jak popatrzyłam na suknię mojej mamy jak byłam w domu to pomyślałam, że zrobiłam błąd wybierając suknię tak zdobioną, błyszczącą i jak się okazało z wiązaniem, którego nie chciałam, ale jest potrzebne ale potem sobie pomyślałam, że i tak będę wyglądać ładnie, a z drugiej strony i tak będzie ktoś komu suknia się nie spodoba, nieważne jaka by ona była No i szybko pozbyłam się wątpliwości W dodatku nasz kościół ma ołtarz w remoncie i jak się okazuje nie zanosi się na to zeby na czas remont został skończony więc będziemy brali ślub na tle paskudnego, metalowego rusztowania zakrytego dość niezdarnie białymi i czerwonymi szmatami, ale i to mi nawet nie przeszkadza Mam taką ochotę po prostu wziąć slub z moim R., a potem dobrze bawić się na weselu Byle muzyka i jedzenie były dobre, a reszta jakoś mnie nie rusza
Edytowane przez *piękna Czas edycji: 2016-03-29 o 14:15 |
|
|
|
#3129 |
|
Wtajemniczenie
|
Co do listy to ja mam kilka utworów, Tz nazbierał więcej, ale na pewno DJ go przystopuje, wspominał, żeby mu zaufać, bo wesela prowadzi już kilkanaście lat i wie co robi. Mi się marzy Paradise City Gunsów na sam koniec wesela
Ogólnie mi disco polo bardziej "na poziomie" nie przeszkadza, ale jakieś cipuleńki, żono moja, majteczki w kropeczki no nie zniesę, tego być nie może.My w kościele mamy tylko organistę, ale wiem już, że 3 piesni z mojej listy na pewno umie. Ma cuuudowny głos. ---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- Cały czas rozkminiam nad tym co zamiast kwiatów, bardzo chciałabym, żeby goście przynieśli karmę dla zwierząt i zawieźć to do schroniska, ale z drugiej strony ludzie gadają, że to nie zbiórka charytatywna i ogólnie słabo jakoś reagują. Na bileciku będzie już rysunek z przekreślonym prezentem i strzałką, ze chcemy koperty i mozna byłoby i bukiet i karmę dorysować, ale sama nie wiem. Wina, książek itp nie chcemy na pewno, jedyne co to to schronisko.. |
|
|
|
#3130 |
|
Japońska rzepa
|
Ja mam tak samo :P Wychodzę z założenia,że podobać mi się może multum rzeczy,ale nawet jakbym porezygnowała z połowy to i tak bedzie ok,bedzie fajna biba
|
#3131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My jak rozdawaliśmy zaproszenia to się pytali co chcemy (na zaproszeniu nie pisaliśmy nic) to tylko odpowiadaliśmy, że po prostu nie chcemy kwiatów
|
|
#3132 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo jeśli to drugie to dałabym sobie spokój z tymi prośbami o karmę. Ja jak idę do kogoś na ślub i wesele to przygotowuję prezent dla młodych, a nie robię wpłatę na rzecz charytatywną. Rozumiem dobre chęci, ale u mnie by to nie przeszło i jako gość i tak bym kupiła wino, albo dała tylko kopertę
Edytowane przez DontSaySorry Czas edycji: 2016-03-29 o 14:22 |
|
|
|
|
#3134 |
|
Zakorzenienie
|
Zaraz wychodzę z pracy, jadę do koleżanki i ruszamy do krawcowej
|
#3135 | ||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Nie, on twierdzi, że djem każdy być może i że na wesele tot ylko zespół bo wesele z djem to nie wesele... Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziewczyny, oby tak było na odatek to mój chrzestny no i wiecie, te piosenki mają być ze specjalną dedykacją dla mnie i same takie jakieś disco polo itd. Skoro kuzynki z Ciocią mi to powiedziały to faktycznie muszą być straszne...U nas w regionie jest taka tradycja, że przed zespołem/djem stawia się skrzynkę czy coś na pieniądze. Osoba zamawiająca piosenkę wrzuca tam kasę i ta piosenka jest grana. Później pieniądze ze skrzynki są liczone i z nich płacimy djowi a resztę się dopłaca Do ślubu jeszcze ponad 4,5 mies. zastanawiam się co Ci Goście jeszcze wymyślą dopiero jesteśmy na początku rozdawania zaproszeń a już kilka głupich pomysłów/ pytań usłyszeliśmy. Aż strach---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- Cytat:
|
||||||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3136 | |
|
Żona Gargamel
|
Cytat:
![]() ja bym kupiła nawet paczke makaronu albo jabola jakby sobie zażyczyli, skoro ich to ucieszy, nie ma co fochów strzelać my chcieliśmy karme ale stwierdziłam że nie będę gościom utrudniać bo to jednak trochę nieporęczna rzecz... |
|
|
|
|
#3137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3138 |
|
sajkolidżist
|
Wycinałyście może coś okrągłą gilotyną? Są w ogóle takie? Chciałabym sama zrobić zawieszki na wódkę, podobne do tych, a nie wiem jak się za to zabrać
![]()
|
|
|
|
#3139 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3140 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3141 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3142 | |
|
Dostojna peema.
|
Cytat:
Wejście: https://www.youtube.com/watch?v=DKeZUBjBcfA Dary: Tutaj nie wiem, waham się między: https://www.youtube.com/watch?v=Ypm0BOMRDOA (moja polonistyczna dusza mówi TAAAK tekstom Jana Kochanowskiego ) Komunia: chyba sama melodia będzie, bo zwykle mało osób chodzi do komunii, to nawet nie zdążą nic konkretnego zaśpiewać :P Uwielbienie: https://www.youtube.com/watch?v=6e9LPbfvsuo albo https://www.youtube.com/watch?v=ltz_bmLU-mA Zakończenie: Nie wiem
|
|
#3143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale jak dziewczyny pisały że te zawieszki przeszkadzają to ja zrobię kokardy tylko a i to jeśli mi się zechce ![]() Jak mają przeszkadzać tylko i zaraz być wyrzucane to po co to? Szkoda cczasu i pracy ![]() Ann2016 ![]() Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3144 |
|
Zakorzenienie
|
Ale spamujecie po świętach
my na wódkę nic nie będziemy robić żadnych zawieszek, ani kokardek
|
|
|
|
#3145 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeśli chodzi o tą karmę to u mnie pewnie skończyło by się tak, że nikt nie zwróciłby uwagi na wierszyk i przeczytał dokładnie zaproszenie w dniu ślubu. Ostatecznie organizowalibyśmy coś na szybko.
Choć jak znajomi poprosili o coś dla dzieci z domu dziecka to wcześniej kupowaliśmy. Generalnie dla mnie to nie problem, ale jeśli już ktoś chce kombinować z schroniskami/domami dziecka to lepiej wcześniej skontaktować się z daną placówką i dowiedzieć się czego potrzebują. Jak się zrobiła taka "moda" na domy dziecka to potem nie mieli co z zabawkami zrobić, a podstawowych rzeczy brakowało.
|
#3146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3147 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Zaraz posłucham.
|
|
#3148 | ||
|
Japońska rzepa
|
Cytat:
Ja osobiście jestem bardzo alergiczna na takie rzeczy, mam swoje fundacje i im pomagam,a niekoniecznie chcę wspierać to,co młodzi sobie umyślą. Mogą dać kasę z kopert jeśli im zależy,a ja chcę obdarować konkretnie ICH. Cytat:
|
|
#3149 |
|
sajkolidżist
|
Jeśli się porządnie przywiąże zawieszkę, to w niczym nie przeszkadza. Chcę zawieszki i kropka
|
|
|
|
#3150 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja początkowo na wejście myślałam o jakimś marszu, ale jeden z nich (teraz już mi się myli który) zawsze jest puszczany w filmach w takich momentach że PM idzie, idzie, idzie, staje, stoi, wypisuje się z tej imprezy i ucieka.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:34.

nie wiem jesli chca super ale zostawcie to dla siebie
ale moze jestem przewrazliwiona jakas na tym punkcie
[/QUOTE]

ale potem sobie pomyślałam, że i tak będę wyglądać ładnie, a z drugiej strony i tak będzie ktoś komu suknia się nie spodoba, nieważne jaka by ona była
W dodatku nasz kościół ma ołtarz w remoncie i jak się okazuje nie zanosi się na to zeby na czas remont został skończony więc będziemy brali ślub na tle paskudnego, metalowego rusztowania zakrytego dość niezdarnie białymi i czerwonymi szmatami, ale i to mi nawet nie przeszkadza