|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3121 | |||||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Meridia
Cytat:
![]() trzymam kciuki!!!! Cytat:
![]() ![]() ![]() jak wejdziesz do tej apteki to pisz od razu bo na pewno spadek wagi będzie oszałamiający!!! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ostatnio Cię tutaj nie było? gdzie byłaś? tęskniłam ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Anielska tutaj masz motywację!! ZOBACZ LINKĘ!!!! ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3122 |
Przyczajenie
|
O matko! strasznie dawno mnie tu nie było:P Jutro sobie na spokojnie przejże wszystkie wiadomości, ale z tego co zauważyłam to linkaa1987 wstawiła foty i normalnie szczęka opada
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A co do mojej "przygody" z M to teraz znowu miałam przerwę od soboty, bo coś się pochorowałam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3123 |
Przyczajenie
|
Witam! Kiedys przypadkiem natknełam się na to forum. Moze i nie przypadkiem bo szukałam opini na temat meridii
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3124 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() jak wrócisz z zakupów z tym wystrzałowym ciuchem pochwal się od razu!!! ![]() ![]() nancy22, witam witam w naszych skromnych progach! ![]() ![]() To że miałaś dużo energii to normalne (miałam podobnie 1 dzień a potem już czułam się normalnie czyli brak siły ![]() ![]() Jeśli chodzi o wspieranie to chyba jest to nasz znak rozpoznawczy ![]() ![]() Jeśli chodzi o rady to mam jedną, nie traktuj brania tych tabletek jako dobrego środka odchudzającego w takim sensie że schudniesz bo będziesz po prostu mniej jadła i tyle... najważniejsze jest żeby przy pomocy Meridii, Zelixy czy Lindaxu zmienić nawyki żywieniowe żeby między innymi nie podjadać, jeść mniej a przede wszystkim jeść mądrze!!! ![]() ![]() jeśli chodzi spadek wagi to już po pierwszych dniach widziałam efekty na wadze... pierwszy tydzień to u mnie -2kg, ale potem poszło trochę do góry i spada bardzo powoli mimo że mam dietę... ale to zależy od organizmu, najlepiej jest tracić od 0,5-1kg tygodniowo!! tak jest najzdrowiej ![]() mam nadzieję że odpowiedziałam na wszystkie pytania, jak będziesz chciała coś wiedzieć pisz śmiało w miarę możliwości odpowiem i inne dziewczyny z pewnością też ![]() POWODZENIA! ![]()
![]() |
![]() |
#3125 |
Przyczajenie
|
Faficzkowa Widze ze trafiłam pod dobry adres
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez nancy22 Czas edycji: 2008-12-03 o 16:03 Powód: błąd w nicku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3126 |
Wtajemniczenie
|
no to cieszę się że taka mądra z Ciebie babka i nie chcesz tylko teraz schudnąć a potem znowu się objadać...
![]() dobrze że ktoś inny zauważa Twoje zmiany, masz dowód że faktycznie tak jest a nie tylko Ci się wydaje ![]() Dokładnie wszystko zależy od Ciebie! ![]() ![]() ![]() ![]() a z jakiej wagi teraz startujesz? ![]() powodzenia i pisz o swoich sukcesach ![]()
Edytowane przez Faficzkowa Czas edycji: 2008-12-03 o 16:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3127 |
Przyczajenie
|
Oj ta moja waga... trzycyfrowa
![]() ![]() ![]() Oczywiście ze bede pisac o swoich sukcesach, to mnie będzie jeszcze bardziej motywowało ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3128 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Kurcze, jak to przeczytałam, to jakbym czytała o sobie ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3129 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() To forum mi dużo daje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no więc DZIAŁAJ DZIAŁAJ!!! ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3130 |
Zadomowienie
|
dziękuję dziewczyny
![]() ![]() cieszę się, że coś widać i to dostrzegacie, bo jednak, jak ktoś trzeci zwróci uwagę to człowiekowi lepiej na duszy ![]() Właśnie jem sałatkę, pewnie nie powinnam, bo ma troche szynki wkrojonej i majonezu(wymieszalam z jogurtem, by bylo lzej) ale tez ma kapuste pekinska, papryke zielona i zolta, groszek, czerwona cwbule i makaron. Raz na jakis czas mozna, lepsze to od frytek i hamburgerow chyba nie;p 3mam za Was kochane kciuki, bysmy dalej dawaly rade i nie przestawaly wierzyc, ze waga bedzie spadac dalej !! ![]()
![]() |
#3131 |
Przyczajenie
|
Faficzkowa masz rację, takie ,,baciki" uczą dyscypliny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Linkaa1987 wygladasz wspaniale ![]() ![]() Christiane1990 już się nie wstydzę pisać o tym ile ważę, bo wiem że mnie rozumiecie ![]() ![]() ![]() Edytowane przez nancy22 Czas edycji: 2008-12-04 o 10:01 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3132 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam i już obiecuję poprawę
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3133 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale fajnie że Tobie się udało!!! ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() oj mam nadzieję że humorek Ci się poprawi a wszystkie problemy szybko rozwiążesz ![]() ah byłam dzisiaj u mojego dentysty.... ![]() ![]() jeśli chodzi o wagę to waha się trochę to 78,1 a to 78,3 ale dobrze że nie więcej ![]() ![]() miłego wieczoru ![]()
![]() |
![]() |
#3134 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny, jak postępy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3135 |
Zakorzenienie
|
Linka wariacieeee
![]() ![]() ![]() ![]() nooooooooo a ja sie obijam Meridiowo znowu :P:Pcos mnie sie nie chce jej brac teraz:Pida urodziny ( w niedziele) pozniej swieta no to wiecie:P:P
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3136 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny, 2 dzień jestem na Meridii. Może coś o mnie... Jestem spod Gdańska, mam 21 lat i niestety nadwagę
![]() Czytając wasze posty zaczynam wierzyć że mi się uda, musi się udać bo tyle przepłakanych nocy za mną, ciagłe podejrzewanie że 3 latni partner z którym jestem odejdzie bo jestem tłusta... Nadwaga psuje mi wszystko a najbardziej moją psychikę. Mam nadzieje że przygarniecie mnie do swojego grona... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A tak w tajemnicy Ci powiem, może nieco na pocieszenie (szkoda, że nie dla mnie), że moim marzeniem jest wejść w rozmiar 44 ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3138 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3140 |
Zakorzenienie
|
Teresko a jak się czułyście i czujecie po M.?? Ja po 2 dniu czuje się dobrze z tym że śpiąca jestem i mam uczucie takiej pustki w żołądku mimo że zjadłam coś wcześniej. Jem 5 posiłków - 3 średnie i 2 przegryzkowe jak to mówie
![]() I mam pytanie odnośnie parówek bo je uwielbiam - można je jeść gotowane bez problemu?? czy tuczą? oczywiście bez ketchupu i majonezu. sama parówka drobiowa? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3141 |
Zadomowienie
|
ja na diecie mogłam jeść parówki drobiowe, oczywiście tylko drobiowe i jako dodatek warzywa, taka paróweczka i warzywka i był obiadek.
Ale ja tak średnio lubię parówki, więc było mi wszystko jedno czy będę mogła to jeść ![]() dziwne, że po M jesteś śpiąca, ale to dopiero początek brania, a też każdy reaguje inaczej, ja dostaję kopa energii. A teraz od kilku dni nie wzięłam tabletki, chciałam zobaczyć czy nadal tak nad sobą panuję i powiem Wam że tak jest, nie jem wszystkiego co widzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3142 |
Zakorzenienie
|
Ja akurat bardzo lubie a dietetyka zapomniałam spytać taka tam byłam przerażona
![]() pozatym widze Twój wynik z 77 na 69 gratuluje bo ja też startuje z 78... wynik masz rewelacyjny! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jeśli chodzi o samopoczucie po Meridii to moje ogólnie rzecz biorąc nie jest najlepsze ![]() ![]() ![]() ![]() To ja teraz znikam na jazdę, jestem nieco oszołomiona po wczorajszej dawce subitraminy, ale mam nadzieję, że jak umysł poczuje świeże powietrze to się ożywi ![]() Pozdrówka i miłego dzionka ![]()
![]() |
![]() |
#3144 |
Zakorzenienie
|
Szerokiej drodi Teresko i miłego dnia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3145 |
Przyczajenie
|
Dziewczynki wspomniałyscie o parówkach. Ja najczęsciej na sniadanko własnie je jem, wydaje mi sie ze nie są kaloryczne bo nawet słyszałam że w szpitalu dają jak ktoś na diecie jest. A wiecie jakie jest szpitalne jedzenie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PS. witam nowe osoby walczące z nadwaga i zycze powodzenia! 3majcie sie! Edytowane przez nancy22 Czas edycji: 2008-12-05 o 13:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3146 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a jak tam u Ciebie? pisałaś że masz miesiączkę więc waga na pewno nie jest prawidłowa ale tak ogólnie to jak? może w centymetrach coś spadło? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() jakbyś tu nie zajrzała albo mnie nie będzie to już STOOO LAAAAT , WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!! SAMYCH POGODNYCH DNI I ŻEBY WAGA SPADAŁA NA ŁEB NA SZYJĘ AŻ DO WYMARZONEJ WAGI! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a właśnie to mnie zastanawia bo ja nosiłam w sumie noszę nadal bo jeszcze nie schudłam tyle żeby zmienić rozmiar 44/42 mam może 2 rzeczy 46... a ważyłam te 83kg... a mam koleżankę która jest większa ode mnie, nosi rozmiar normalnie 46 a waży 75kg... zawsze mnie to dziwi... ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ogólnie przy zdrowych dietach takie paróweczki są odradzane... moja ex dietetyczka też nie polecała, nie wiem jak Twój dietetyk ![]() miłego weekendu ![]()
![]() |
![]() |
#3147 |
Zakorzenienie
|
Faficzku kochany
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A ja mam +1 kg i @ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3148 |
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczyny---u mnie ostatnio coś powoli waga spada ale jednak spada---czuję się fantastycznie bo do coraz wiecej ciuchów wchodze bez problemu-pozdrawiam WAS wszystkie
![]()
![]() |
#3149 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale Teresko nic sie nie martw, jak juz bedziemy szczuplutkie ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() U mnie -0.8 ![]() ![]() Pozdrawiam i sukcesów życzę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() No i gratuluję sukcesów Christinko ![]()
Jem mniej, bramy raju są wąskie ![]() Edytowane przez Tereskaa Czas edycji: 2008-12-06 o 13:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:56.