|
|
#3151 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Majówki 2016 - część trzecia
Muszę się chować z jedzeniem, jeśli nie jem czegoś, co mogę dać dziecku, jak widzi, że ruszam paszczą to aż chodzi! Jest już manna z jabłkiem dla nas dwojga, ale czekam aż się wystudzi i w międzyczasie chciałam zjeść zapiekankę
|
|
|
|
#3152 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3153 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, dawałyścieżki już jajko? Jak tak, to jak? Pastę jakąś?
|
|
#3154 |
|
Zakorzenienie
|
Rose jestem jestem 😘 staram sie czytać na biezaco tylko jakoś tak na pisanie brak weny. Pedzicie jak szalone ciężko się odnieść jak się wypadnie z obiegu.
Wchodzę dziś na wizaz, a nasz wątek zapowiada tak piękne zdjęcie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3155 |
|
Zakorzenienie
|
moje dziecko wlasnie zjadlo kawalek kwiata dzwonie do przychodni
|
|
|
|
#3156 |
|
Z deszczem w butach
|
Mia 😘
A jak Wasza Hania? Dziecie moje robi postępy. Na pierwsza drzemke zasnal jak dorosły człowiek. Bez turtania dokola osi 😂 piersią gardzi znowu.. a ja zrobilam bunt na lulanie na rekach. Tyle ze usypianie zajelo nam jakies 40min, usypianie to za dużo powiedziane w tej sytuacji, czekanie aż zaśnie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3157 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3158 |
|
Zakorzenienie
|
Simens EQ6.
Czekamy, kwiat nie byl trujacy pierwsza pomoc zrobiona instynktownie pani z centrum zatruc mowila ze tak sie wlasnie robi. Wyplukanie buzi+ mleczko lub woda. Mamy czekac okolo godziny bo moze byc reakcja alergiczna. Wywalalm juz wsyztskie kwiaty z ziemi, bylam tylko w toalecie a mala byla dosyc daleko od kwiata. Jak ja moglam jej niedopilnowac normalnie plakac mi sie chce. Tytul najgorszej matki jest moj ---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- Chyba nic jej nie jest, bawi sie smieje i je normalnie. Objerzalam kwiata to tylko ten jeden lisc zerwany i calego wyciagnelam z buzi jej. BLW sama sobie rozpoczela A bylam tylko w toalecie, masakra teraz tylko patzre co trzeba schowac. najgorsze ze mamy uchwyty w kuchni takie ostre nie wiem co robic narazie jej pilnuje ale nie mamy drzwi w kuchni i bramki tez nie ma jak zamontowac. to nie jest aneks kuchenny ale wiekszosc mieszkania mamy otwarte-drzwi tylko w sypialniach i lazience, takze nie da sie ich poprostu zamknac. W ogole to nasze mieszkanie jest jakies takie anty dzieciowe znaczy sie mala to bedzie miala duzo zabawy- niskie polki caly sprzet do rozpracowywania w zasiegu rekiEdytowane przez anulus17 Czas edycji: 2016-11-29 o 11:14 |
|
|
|
#3159 | ||
|
Konto usunięte
|
kaylla, piękny ten text
Cytat:
![]() Tylko że jest bezmłynkowy, ale mi na kursie baristycznym mówili, że młynki często się psują i później naprawa jest droższa od ekspresu. Młynek dokupiłam osobno Cytat:
po przeczytaniu blogów, książek stwierdziłam , że moje dziecko naprawdę nie daje żadnych sygnałów gotowości do rozszerzania diety. Ostatnio dałam mu chrupka kukurydzianego to popatrzył i piznął nim w kąt, więc to nie ma sensu. Nie jest w ogóle zainteresowany jedzeniem, nawet jak my jemy to ma to w głębokim poważaniu.. A ja nie chcę mu wmuszać na siłę i go zniechęcać więc spróbuje za tydzień lub dwa. Kiedyś się nauczy Dobrze, że chociaż zaparcia zeszły, ale to dlatego bo właśnie ma już kilkudniową przerwę w jedzeniu innych rzeczy. |
||
|
|
|
#3160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja się nie dziwię, że się buntujesz na lulanie na rękach - przecież to kawał chłopa Nam zaginął wczoraj smoczek. Ja jakoś bez niego żyłam cały dzień bo Iga i tak zasypia przy cycu, a jak się budzi i chce ją zaspokoić smokiem to go po prostu wyjmuje i wyrzuca jak dorosły (dagg już nie wypluwa nawet tylko wyrzuca. Mąż natomiast wrócił z pracy i zaczął wielkie poszukiwania bo smoczek musi być. Choć jedynie służy do tego ze wciskam go w nocy jak się obudzi ja w tym czasie idę siku - jak wracam smoka już nie ma. Ona z tych co nie zadowoli się zamiennikami. No ale mąż uważa że musi być no niby bez niego nie płacze ale jak dziś akurat będzie chciała (?!). No bo na jego rękach zasypia tylko ze smokiem nic to, ze na rękach nie zasypia od miesięcy 😂 No i szukał. Nie znalazł. Przeżyliśmy noc jak każda inna dwie pobudki karmienie na spiocha i już. Smoka dziś znalazłam, ale chyba nie powiem o tym mężowi myśle, że to dobra pora, żeby go oduczyć ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Przeczytałam tekst obejrzałam reklamę i tez się wzruszylam. Piękne. Edytowane przez mialavi Czas edycji: 2016-11-29 o 12:05 |
|
|
|
|
#3161 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś nie jest mój dzień.
Najpierw wnerw na męża, później szybkie zbieranie się na zajęcia - co oczywiście nam nie wyszło, bo MOJE DZIECKO ZASNĘŁO przy cycusiu, a każda próba oderwania kończyła się płaczem. Przysnęłam z nim i obudziliśmy się po 10, ale czuję się tak, jakby mnie coś walnęło. A z ciekawostek i pozytywów, to wyszedł Wojtkowi pierwszy ząb
|
#3162 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ktory?Jaka ksiazka dla 8 letniej dziewczynki na swieta? |
|
|
|
|
#3163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może jakieś przepisy dla dzieci w kuchni?
|
|
#3164 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3165 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3166 | |
|
Zakorzenienie
|
Jak byłam w tym wieku to dostałam całą serię "Ani z Zielonego Wzgórza"
![]() Gratki! ![]() Bona http://na.allegro.pl/Allegro_Swieta_Film_Angielski Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3167 |
|
Zadomowienie
|
Manu może Opowieść Wigilijna w jakimś fajnym wydaniu z obrazkami?
|
#3168 | |
|
Moderatorka z pazurem
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3169 |
|
Zadomowienie
|
Rose a macie funkcje płukania przewodów do spieniania?może o to chodzi?😁
Ja się glowilam 2tygodnie czemu mi zmywarka nie domywa naczyń...Ostatnie mycie zmywarki było...hm...no dawno ... Zarzucilam finish do czyszczenia zmywarek no i pierze jak szalona 😎 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3170 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam taki http://m.ceneo.pl/14330252 bo mi do czajnika pasował
chociaż taki z młynkiem i spieniaczem to mega wygoda ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3171 |
|
Rozeznanie
|
Hej, za nami wczorajsze urodziny starszej córki, zadowolona, ale wyszliśmy po urodzinach z przedszkola na ryku. Bo przyjechaliśmy po nia autem a nie tramwajem
)))Igul ma kaszel, ale bez tragedii, starsza z gilem została w domu, na szczęście tatus się zgodził dziś w domu popracować i jest wesoło Mamt kotkę co czasem udaje, że wychodzi na podwórko (siedzi pod ścianą i patrzy) a sąsiadka zza płotu przygarnęła małego kota, tak samo czarnego. Mój facet wczoraj chciał wpuścić czarnego kota przez okno a się zorientował, że to nie nasz. A już mielibyśmy dwa
|
|
|
|
#3172 |
|
Moderatorka z pazurem
|
|
|
|
|
#3173 | |
|
Zakorzenienie
|
Majówki 2016 - część trzecia
Anulus, No teraz już nie można naszych Bąków na moment spuścić z oka
Biedronka, dwa koty są lepsze niż jeden! Nasza kotka od początku siedziała na parapecie w kuchni non stop, pierwszej nocy sąsiad myślał, że to jego kot jest u nas ![]() A w ogóle chciałam Wam wrzucić zdj mojego ekspresu, ale stwierdziłam, że szkoda by było, żeby zamiast Hani i Ola Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Edytowane przez agassek Czas edycji: 2016-11-29 o 14:43 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3174 |
|
Zadomowienie
|
Jezu, dziewczyny. Antek mi prostuje nogi i chce STAC!! Rozumiecie to? Ja wiem ze to niezdrowe, ale postawilam go raz i on sobie stoi! Sam nie siada, brzuch jest ble, rece nie, jak go klade to ryk bo on chce stac... co ja robie nie tak??
|
|
|
|
#3175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3178 |
|
Zadomowienie
|
Annemarie myślę że nie ma powodu do obaw.Moj mąż ponoć też nie raczkowal w ogóle. Koleżanka ma 5miesiecy starsza córkę od naszych majowek i pytałam ostatnio to też zaczęła chodzić pomijając kompletnie raczkowanie...więc chyba looz
|
#3179 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mi wlasnie tata mowil, ze ja na brzuchu tez nie lubilam lezec i w ogole nie raczkowalam, od razu przeszlam do chodzenia haha juz wiem po kim to dziecko takie leniwe ![]() Zaraz chodzic beda, ale spac w nocy nie chca! :p |
|
|
|
|
#3180 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Niby tak, ale nasza to taka starsza i nawet jak inny kot sąsiadów byl jeszcze zywy i wychodził na dwór to ona kilka miesięcy z domu nie wychodziła. Kilka lat temu wzięłam młodego kotka na dom tymczasowy i on ja,zdominował to rozchorowala się na kilka miesięcy. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:13.

i chowamy z powrotem do lodowki. Ponoc mozna zamontowac filtr wody ale my nie mamy- mamy dosc czysta wode(skandynawia) a do tego brite i lejemy z niej. Nic sie nie dzieje a zrobil juz prawie 2tysiace czarnych kaw i 200 mlecznych( teraz jestem na diecie bezmlecznej byloby wiecej)