![]() |
#3151 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Majówki 2016 - część trzecia
Muszę się chować z jedzeniem, jeśli nie jem czegoś, co mogę dać dziecku, jak widzi, że ruszam paszczą to aż chodzi! Jest już manna z jabłkiem dla nas dwojga, ale czekam aż się wystudzi i w międzyczasie chciałam zjeść zapiekankę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3152 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3153 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, dawałyścieżki już jajko? Jak tak, to jak? Pastę jakąś?
#3154 |
Zakorzenienie
|
Rose jestem jestem 😘 staram sie czytać na biezaco tylko jakoś tak na pisanie brak weny. Pedzicie jak szalone ciężko się odnieść jak się wypadnie z obiegu.
Wchodzę dziś na wizaz, a nasz wątek zapowiada tak piękne zdjęcie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3155 |
Zakorzenienie
|
moje dziecko wlasnie zjadlo kawalek kwiata dzwonie do przychodni
|
![]() ![]() |
![]() |
#3156 |
Z deszczem w butach
|
Mia 😘
A jak Wasza Hania? Dziecie moje robi postępy. Na pierwsza drzemke zasnal jak dorosły człowiek. Bez turtania dokola osi 😂 piersią gardzi znowu.. a ja zrobilam bunt na lulanie na rekach. Tyle ze usypianie zajelo nam jakies 40min, usypianie to za dużo powiedziane w tej sytuacji, czekanie aż zaśnie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3157 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3158 |
Zakorzenienie
|
Simens EQ6.
Czekamy, kwiat nie byl trujacy pierwsza pomoc zrobiona instynktownie pani z centrum zatruc mowila ze tak sie wlasnie robi. Wyplukanie buzi+ mleczko lub woda. Mamy czekac okolo godziny bo moze byc reakcja alergiczna. Wywalalm juz wsyztskie kwiaty z ziemi, bylam tylko w toalecie a mala byla dosyc daleko od kwiata. Jak ja moglam jej niedopilnowac normalnie plakac mi sie chce. Tytul najgorszej matki jest moj ---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- Chyba nic jej nie jest, bawi sie smieje i je normalnie. Objerzalam kwiata to tylko ten jeden lisc zerwany i calego wyciagnelam z buzi jej. BLW sama sobie rozpoczela ![]() A bylam tylko w toalecie, masakra teraz tylko patzre co trzeba schowac. najgorsze ze mamy uchwyty w kuchni takie ostre nie wiem co robic narazie jej pilnuje ale nie mamy drzwi w kuchni i bramki tez nie ma jak zamontowac. to nie jest aneks kuchenny ale wiekszosc mieszkania mamy otwarte-drzwi tylko w sypialniach i lazience, takze nie da sie ich poprostu zamknac. W ogole to nasze mieszkanie jest jakies takie anty dzieciowe ![]() ![]() Edytowane przez anulus17 Czas edycji: 2016-11-29 o 10:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#3159 | ||
Konto usunięte
|
kaylla, piękny ten text
![]() Cytat:
![]() Tylko że jest bezmłynkowy, ale mi na kursie baristycznym mówili, że młynki często się psują i później naprawa jest droższa od ekspresu. Młynek dokupiłam osobno ![]() Cytat:
po przeczytaniu blogów, książek stwierdziłam , że moje dziecko naprawdę nie daje żadnych sygnałów gotowości do rozszerzania diety. Ostatnio dałam mu chrupka kukurydzianego to popatrzył i piznął nim w kąt, więc to nie ma sensu. Nie jest w ogóle zainteresowany jedzeniem, nawet jak my jemy to ma to w głębokim poważaniu.. A ja nie chcę mu wmuszać na siłę i go zniechęcać więc spróbuje za tydzień lub dwa. Kiedyś się nauczy ![]() Dobrze, że chociaż zaparcia zeszły, ale to dlatego bo właśnie ma już kilkudniową przerwę w jedzeniu innych rzeczy. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3160 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja się nie dziwię, że się buntujesz na lulanie na rękach - przecież to kawał chłopa ![]() Nam zaginął wczoraj smoczek. Ja jakoś bez niego żyłam cały dzień bo Iga i tak zasypia przy cycu, a jak się budzi i chce ją zaspokoić smokiem to go po prostu wyjmuje i wyrzuca jak dorosły (dagg ![]() Smoka dziś znalazłam, ale chyba nie powiem o tym mężowi myśle, że to dobra pora, żeby go oduczyć ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Przeczytałam tekst obejrzałam reklamę i tez się wzruszylam. Piękne. Edytowane przez mialavi Czas edycji: 2016-11-29 o 11:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3161 |
Zakorzenienie
|
Dziś nie jest mój dzień.
Najpierw wnerw na męża, później szybkie zbieranie się na zajęcia - co oczywiście nam nie wyszło, bo MOJE DZIECKO ZASNĘŁO przy cycusiu, a każda próba oderwania kończyła się płaczem. Przysnęłam z nim i obudziliśmy się po 10, ale czuję się tak, jakby mnie coś walnęło. A z ciekawostek i pozytywów, to wyszedł Wojtkowi pierwszy ząb ![]() ![]()
#3162 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jaka ksiazka dla 8 letniej dziewczynki na swieta? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3163 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może jakieś przepisy dla dzieci w kuchni?
![]() |
#3164 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#3165 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#3166 | |
Zakorzenienie
|
Jak byłam w tym wieku to dostałam całą serię "Ani z Zielonego Wzgórza"
![]() ![]() Gratki! ![]() Bona http://na.allegro.pl/Allegro_Swieta_Film_Angielski ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#3167 |
Zadomowienie
|
Manu może Opowieść Wigilijna w jakimś fajnym wydaniu z obrazkami?
#3168 | |
Moderatorka z pazurem
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3169 |
Zadomowienie
|
Rose a macie funkcje płukania przewodów do spieniania?może o to chodzi?😁
Ja się glowilam 2tygodnie czemu mi zmywarka nie domywa naczyń...Ostatnie mycie zmywarki było...hm...no dawno ... Zarzucilam finish do czyszczenia zmywarek no i pierze jak szalona 😎 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#3170 | |
Zakorzenienie
|
Ja mam taki http://m.ceneo.pl/14330252 bo mi do czajnika pasował
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#3171 |
Rozeznanie
|
Hej, za nami wczorajsze urodziny starszej córki, zadowolona, ale wyszliśmy po urodzinach z przedszkola na ryku. Bo przyjechaliśmy po nia autem a nie tramwajem
![]() Igul ma kaszel, ale bez tragedii, starsza z gilem została w domu, na szczęście tatus się zgodził dziś w domu popracować i jest wesoło ![]() Mamt kotkę co czasem udaje, że wychodzi na podwórko (siedzi pod ścianą i patrzy) a sąsiadka zza płotu przygarnęła małego kota, tak samo czarnego. Mój facet wczoraj chciał wpuścić czarnego kota przez okno a się zorientował, że to nie nasz. A już mielibyśmy dwa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3172 |
Moderatorka z pazurem
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3173 | |
Zakorzenienie
|
Majówki 2016 - część trzecia
Anulus, No teraz już nie można naszych Bąków na moment spuścić z oka
![]() Biedronka, dwa koty są lepsze niż jeden! Nasza kotka od początku siedziała na parapecie w kuchni non stop, pierwszej nocy sąsiad myślał, że to jego kot jest u nas ![]() ![]() A w ogóle chciałam Wam wrzucić zdj mojego ekspresu, ale stwierdziłam, że szkoda by było, żeby zamiast Hani i Ola ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() Edytowane przez agassek Czas edycji: 2016-11-29 o 13:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3174 |
Zadomowienie
|
Jezu, dziewczyny. Antek mi prostuje nogi i chce STAC!! Rozumiecie to? Ja wiem ze to niezdrowe, ale postawilam go raz i on sobie stoi! Sam nie siada, brzuch jest ble, rece nie, jak go klade to ryk bo on chce stac... co ja robie nie tak??
|
![]() ![]() |
![]() |
#3175 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3176 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3177 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3178 |
Zadomowienie
|
Annemarie myślę że nie ma powodu do obaw.Moj mąż ponoć też nie raczkowal w ogóle. Koleżanka ma 5miesiecy starsza córkę od naszych majowek i pytałam ostatnio to też zaczęła chodzić pomijając kompletnie raczkowanie...więc chyba looz
#3179 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mi wlasnie tata mowil, ze ja na brzuchu tez nie lubilam lezec i w ogole nie raczkowalam, od razu przeszlam do chodzenia haha juz wiem po kim to dziecko takie leniwe ![]() Zaraz chodzic beda, ale spac w nocy nie chca! :p |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3180 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Niby tak, ale nasza to taka starsza i nawet jak inny kot sąsiadów byl jeszcze zywy i wychodził na dwór to ona kilka miesięcy z domu nie wychodziła. Kilka lat temu wzięłam młodego kotka na dom tymczasowy i on ja,zdominował to rozchorowala się na kilka miesięcy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:38.