|
|
#3151 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Mamy majowe 2017 cz.V
Cytat:
Mi sie raz dziennie zdarza ![]() Uff wyprasowałam druga turę ciuszków - Córci Zdecydowanie sie to nie podobało bo sie wypychala ![]() Zrobiłam domowe burgery i wysprzatalam czyste mieszkanie - tz mowi ze macierzynski zle na mnie wypływa bo ciagle sprzątam i ciagle go gonie :p Wzięłam prysznic a teraz zasłużony odpoczynek ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3152 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
|
|
#3153 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3154 |
|
Rozeznanie
|
O jeeny, dopiero co wyslalam meza po laysy zielone cebulka, a Wy teraz o lodach
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3155 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3156 |
|
Zadomowienie
|
Ja jutro muszę wyjść gdzieś z domu. Kupić sobie truskawki albo coś... sama nie wiem, dziś mam okropny dzień.
|
#3157 |
|
Konto usunięte
|
O truskawki! W piątek ma byc lepsza pogoda wiec mam zamiar przejść sie do Lidla mam jakies 40 minut pieszo w jedna stronę to kupie truskawki !
|
|
|
#3158 |
|
Zakorzenienie
|
A ja bym zjadła zakręcone frytki z McDonalda 🤤 ale muszę sie obejść smakiem, bo nie mam blisko
![]() Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
|
#3159 |
|
Wtajemniczenie
|
przez Was niedługo z morświna przeistoczę się w wieloryba
właśnie zeżarłam lody z lidla te waniliowe, na patyku z polewą czekoladową i migdałami. mniam mniam
|
|
|
|
#3160 |
|
Rozeznanie
|
Ja się dziś objadłam tiramisu - nieskromnie powiem, że wyszło mi przepyszne
niestety już zjedzone zrobię kolejne, ale na niedzielę, bo w lodówce mam jeszcze tartę z granatem Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3161 |
|
Rozeznanie
|
Eh no trudno, lody innym razem, zadowole sie zimna cola cherry. To wszystko przez Was
a w poprzedniej ciazy tak zdrowo sie odzywialam..Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3162 |
|
Zadomowienie
|
Miałam lekką drzemke, mąż wrócił z pracy to zjedliśmy obiad (na szczęście mieliśmy wczorajszy) i zrobiłam sałatkę owocowa a na to bita śmietana ♡ teraz leżę a ukochany masuje mi stopy, oczy mi się zamykają. Cóż za dzień paskudny..
Ja rzadko miewam zgage ☺ Kingaluna - padła z tym "chłopaki do wzięcia" 😂 też oglądałam na Polsacie i sikałam po nogach! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3163 |
|
Rozeznanie
|
Kurcze Dziewczyny, ale się dzisiaj nagrałam w Simsy i stworzyłam dwie karty (są takie w internecie pierwszy rok życia, ale kosztują blisko 100zł, jak dla mnie to przesada...). No więc Wam pokażę.
Zawsze to jakaś oszczędność!Psycholog co piątek tutaj jest w szpitalu i w tygodniu na życzenie, no i dzisiaj była i zaszła... i mówi, że widać, że puchnę |
|
|
|
#3164 |
|
Konto usunięte
|
Zjadłam burgera i zrobiłam sobie do tego colę z lodem i cytrynka
Ide teraz z tz do sklepu po buty do pracy dla niego bo biedny robił w adidasach bo w tym bucie ta mysz sie rozkładała juz.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3165 |
|
Zadomowienie
|
Lody to nic złego
Na początku ciąży piłam colę litrami, ogólnie przed ciążą też uwielbiał am, ale musiałam zrezygnować ze względu na zgagę... Ale wiecie, czego mi najbardziej brakuje w ciąży? Wina z zieloną stopą Znalazłam je raz w Tesco w UK i się w nim zakochałam. U mnie w mieście dostępne jest tylko w Selgrosie, trzy miesiące jeździłam po wszystkich marketach i go szukałam I jeszcze jednej rzeczy... energetyków, niestety od nich byłam przed ciążą uzależniona. I jak sobie przypomnę ten smak, ojeej, aż mam dreszcze
|
|
#3166 |
|
Zadomowienie
|
Mohnka - też tworzę karty bo takie gotowe to faktycznie są przesadnie drogie.. Ślicznie Ci wyszły! 😘
Margolcia - może i nie byłam uzależniona ale często piłam energetyka, mniamm uwielbiam schłodzonego, ten smak.. 😍 napiłabym się! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3167 |
|
Zakorzenienie
|
Mohnka - no psycholog z prawdziwego zdarzenia - wie jak podnieść na duchu
No to ja dzisiaj kolejny dzień się trzymam bez "złego" jedzenia Jem owsiankę z truskawkami i miodem Pewnie jutro pęknę
|
|
|
|
#3168 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3169 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
OjeeeZuuu weź mi nic nie mów w markecie to nie mogę przechodzić koło nich, bo mi smutno
|
|
#3170 | |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny która mi przyniesie lody do szpitala? 😢😢 ale mam ochotę przez Was!
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#3171 |
|
Zadomowienie
|
Mohnka, w photoshopie takie rzeczy? Chyba ściągnę, bo nawet nie mam.
Fajne też są takie ramki, gdzie robi się odcisk dziecka rączki albo stópki
|
#3172 |
|
Zadomowienie
|
Mohnka ja mam Carte Dor truskawkowe czy jak to się tam piszę, zjadłam niewiele, podzielę się
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3173 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
O wlasnie zimny energetyk z puszki i baton Mars to był mój zestaw przed ciąża ![]() Cytat:
Z chęcią Ci podrzucę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#3174 |
|
Zadomowienie
|
Mohnka, Margolcia - w Paincie bo inne programy mnie przerażają 😀 ściągam różne obrazki, wycinam, wymazuje tło gumką i wklejam, staram się robić takie minimalistyczne. Robię w takim formacie żeby wywołać jak zdjęcia na papierze matowym ☺ mam kupioną białą ramkę i myślę że będzie spoko. Tania opcja.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez talusiax33 Czas edycji: 2017-03-22 o 19:52 |
|
|
|
#3175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zrobiłam sobie jaśminowa zieloną herbatę, wieki nie piłam.
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
|
#3176 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja w paincie to umiem przyciąć zdj hahahahahha---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- Cytat:
Ale lubię wódkę smakową, gin ze spritem... Dziś jest taki smutny wieczór, cały dzień... i jakbym nie była w ciąży, to pewnie napiłabym się czegoś
|
|
#3177 |
|
Wtajemniczenie
|
Oglądam sobie zdjęcia brzuszków tydzień po tygodniu i pocieszam się ze od 34 tyg brzuszek już dużo nie rośnie. Mam taka nadzieje, bo jeszcze kilka centymetrów i wybuchnę
|
|
|
|
#3178 |
|
Rozeznanie
|
Jej dziewczyny piszecie o piciu... mi od kilku dni strasznie się chce... i jestem przerażona, bo do tej pory to było tak, że smaku mi brakowało, piłam piwko 0% i było ok. A teraz mam ochotę poczuć się taka "wstawiona" i sama się sobie dziwie, bo ja ogólnie rzadko piję. Nie wiem czy to z tego stresu z tym domem czy co😕 wczoraj mężowi mowilam, że chyba w jakąś depresję wpadam 😜
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Glassball Czas edycji: 2017-03-22 o 20:18 |
|
|
|
#3179 |
|
Rozeznanie
|
Milutek, oby! Bo też mam wrażenie, że jeszcze chwila i pęknę
Co do alkoholu to ja mam wielką ochotę na wino. W zimne wieczory za mną chodził grzaniec z przyprawami mmmmm Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3180 |
|
Rozeznanie
|
Ano w Paincie też można coś tam zrobić 😀 tutaj trochę inny kolor wychodzi tych kart, bo przy wydruku wyjdzie ładniejszy jeśli będzie się drukować w programie... Takie uroki 😜 zrobiłam kolejną 😂😂 szpital mi służy.
Przyjmę każdy smak i każdą porcję lodów! 😁😘😘😘 A pokażecie swoje karty? brak mi inspiracji. 😣 W ogóle to odpisałam na większość wpisów dziś i się skasowało.. Miałam dużego focha. 😢 1490210340627.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:19.

szkoda tylko, ze sami mają dwójke. Jeśli faktycznie dzieci to masakra to dlaczego zdecydowali się na drugie dziecko?

właśnie zeżarłam lody z lidla te waniliowe, na patyku z polewą czekoladową i migdałami. mniam mniam
niestety już zjedzone
zrobię kolejne, ale na niedzielę, bo w lodówce mam jeszcze tartę z granatem

w markecie to nie mogę przechodzić koło nich, bo mi smutno 

brak mi inspiracji. 😣