![]() |
#3151 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Żony 2016 część 6.
Dla mnie teraz ciężkie czasy, avokado drogie i małe w sklepach, masło drogie, cytryny jakieś bez soku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3152 |
Żona Gargamel
|
Dostałam właśnie wiadomość że króliczki znalazły już stały dobry dom, bardzo się cieszę że już będą u siebie, bardzo szybko poszło jak na parkę
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3153 |
Zakorzenienie
|
Petit, ten odkurzacz z opcja mopa byl najdrozszy tam gdzie swoj bralismy
![]() ![]() Smerfetka, dobrze, ze juz maja swoj dom ![]() Wrocilismy do domu. Bylismy w weganskiej knajpce a potem na lodach tych w gofrze ![]() ![]() Kupilismy zaparzacz w Duka, bylo -25% wiec zaoszczedzilismy. Tamtem stluklam wiec kupilismy wiekszy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3154 |
Zakorzenienie
|
Lolus, ja akurat pisałam o całkowicie zdrowym człowieku, który np. dba o linię
![]() Wróciliśmy z kina, film słaby, nudzilam się :/ Smerfetka, super, że króliczki znalazły dom ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#3155 |
Japońska rzepa
|
Tetrikk ale sunny pisała o poradzie lekarza,że lepiej zjeśc owoc zamiast soku co raczej nie było podyktowane kalorycznością.
![]() Dobrze,że mowisz,bylam ciekawa tego filmu. Smerfetka super z królami ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#3156 | ||
luckygirl
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Fajnie brzmią te lody ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3157 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My mamy woloobrotowa wyciskarke i super jest na tę porę zimową. Zdecydowanie wolę wypić świeży sok nic z kartonu. Wgl zauważyłam że są straszne te soki kartonowe i jak kuoujemy patrzymy na skład bo wszystko dosladzane. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3158 |
Zakorzenienie
|
Ja mam juz sprawdzone soki wyciskane kupne. W biedrze sa i w piotrze i pawle. Sa pasteryzowane i filtrowane (jablkowy) ale w skladzie nic poza sokiem wyciskanym, nie ma. Nauczylam juz M., ze innych nie kupujemy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3159 |
Wtajemniczenie
|
Ja w ogóle nie piję soków kartonowych - tylko świeżo wyciskane
![]() Oprócz tego herbaty (ziołowe, zielone, czarne z dodatkami) + czasem wodę z cytryną i miętą ![]() Smerfetka, dobrze, że króliczki znalazły stały dom ![]() Petit, ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3160 |
luckygirl
|
Tak, te kartonowa to koszmar. Na drugim miejscu jest juz cukier albo syrop g-f, bleee. A jak sie zrobi samemu to wiadomo co jest
![]() Jak kupuje to przeważnie te jednodniowe, ale najpierw musze przeczytać skład - podobnie jak z innymi produktami ![]() Ovejita nie dziękuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3161 |
Zakorzenienie
|
Ja pije tylko wode. Herbaty nie lubie, kawę okazjonalnie ale to raczej mleko z kawa. Z soków to czasem bierzemy od Tz rodzicow taki robiony w tłoczni. U nas w okolicy można kupic jabłka i oddać je do tłoczni i w takich workach z kranikiem odebrać.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3162 |
Japońska rzepa
|
Moi rodzice mają sokownik więc soków u nas co niemiara, ale niestety ja nie mogę. Za to odbijam sobie herbatami, pije w sumie wszystkie prócz czarnej.
My już w trasie,dzisiaj śpimy u mojej rodziny w Niemczech a jutro już koniec wycieczki.Zwiedziliśmy w sumie 19 miejsc, bardzo intensywny czas i cieszy mnie to bo mamy mnóstwo cudownych wspomnień i pięknych zdjęć ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#3163 |
Dostojna peema.
|
Ja piję głównie wodę, 3-4 litry dziennie. Od soków się odzwyczaiłam w ogóle, kawę piję bardzo rzadko i jeśli już to latte, herbatę w sumie tylko o tej porze roku taką typowo zimową - herbata, cytryna, pomarańcz, goździki, miód. Jestem już po panieńskim i właśnie szykuję się na zajęcia, powiem wam, że jestem naprawdę zadowolona z tych studiów, ciekawi ludzie je prowadzą i daje to dużego kopa do zmian, pod koniec roku będę siadała do przebudowania mojego CV i zobaczymy, co dalej.
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#3164 |
polaczek cebulaczek
|
Ja nie lubie za bardzo nic, co pije sie na cieplo. Jakies herbaty to pije tylko jak jestem chora. Kawe od czasu do czasu ale lekka i smakowa, wiec pewnie wiekszosc z was nawet nie nazwalaby tego kawa
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3165 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Dziś szybciej kończyliśmy zjazd, bo wykładowczyni była przerażona pogodą i wizją drogi pociągiem do domu ![]() Ja mało piję, albo nie mam czasu, albo mi się nie chce ![]() ![]() Chyba zacznę obawiać się tej zimy stulecia.. mój Mietek dziennie wsunie 400 g mokrej karmy (czasem więcej) no i do tego jakieś mięsko, wygląda już jak klops.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3166 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() ![]() ![]() Izka, to u mnie pies ciagle wymienia futro na nowe, osiwieje z nim:/wiec nie wiem czy zamierza sie przygotowac na zime. Jedno jest pewne - mi w to graj, skoncza sie chlapy, wilgoc itd. Juz czekam za zima bo u nas caly ten rok to deszcze i mam go dosyc. Jak na niedziele przystalo i przykladna zone - dzis zrobilam obiad z dwoch dan i do tego deser ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3167 |
Japońska rzepa
|
My zaraz dojedziemy do rodziny, tż prowadził 500 km a teraz 250 ja.Teraz tankujemy jeszcze gaz i za 30 km nas cieply obiadek czeka 😍
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#3168 | |
Zakorzenienie
|
Ja też odczulam zmianę czasu
![]() ![]() My już w domu po zakupach ![]() ![]() Wczoraj tak zaszalalam na domowo-wykończeniowych zakupach, że nie pamiętam kiedy tyle kasy na raz przepuscilam ![]() ![]() Ale mam za to lampę na konsole i cudny wazon ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#3169 |
Konto usunięte
|
Mi tez sie dzis dłuży, całe szczescie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3170 |
Wtajemniczenie
|
Ja pewnie jutro obudze sie jak zwykle i caly tydzien bede miała rozgregulowany i będę zaczynac dzien od piątej, zanim mój organizm zrozumie zmianę.
![]() ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- Ale sobie dziś pokodziłam, może jeszcze kiedyś zostanę #programista15k ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3171 |
Zadomowienie
|
Ja też nie korzystam z tego "dłuższego" spania, jakoś nie potrafię spać, takie 7h to max maksow 😦
![]() ![]() |
![]() |
#3172 |
Zadomowienie
|
Cały weekend na uczelni a jutro na rano jestem taka nie wyspana... I zmęczona
![]() ![]() Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#3173 |
Zakorzenienie
|
Ja tam odespałam przy tej zmianie czasu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3174 |
Zakorzenienie
|
Ja też mega odespalam, należało mi się
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#3175 |
Zakorzenienie
|
Witam, ja juz nie śpię. Jade dzis odebrać tatę ze szpitala i oddać kurtkę bo wczoraj z mama byłam na zakupach i mi kupiła. W domu jednak stwierdziłam, ze mi sie nie podoba.
![]() ![]() |
![]() |
#3176 |
sajkolidżist
|
Hej
![]() Dawno mnie nie było, ale zupełnie nie potrafię się wbić w dyskusję. Dobrego tygodnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3177 |
luckygirl
|
Ja tez juz nie śpię. Mao tego byłam w lidlu, kupiłam troche rzeczy dla Młodego, teraz jestem w urzędzie z W przerejestrowujemy auto, a potem jedziemy na cmentarz do jego mamy. Wieczorem mamy wizytę u gina, potem szkole rodzenia. Także aktywny dzień.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3178 |
Zakorzenienie
|
A ja zaraz jadę na moje studia-krzak, na których ani przez chwilę nie byłam, żeby odebrać mature
![]() Kiedyś poszłam żeby dostać legitke.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3179 |
polaczek cebulaczek
|
Hej
![]() ![]() ![]() ![]() U mnie część miasta zalana i drogi pozamykane ![]() W nocy spałam chyba z 9 godzin, brakowało mi tego ![]() Miłego dnia ![]()
![]() |
#3180 |
Zakorzenienie
|
Ja czekam w kolejce do lekarza. Ale minęło pół godziny i pierwsza osoba nadal jest
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:32.