Grupa Wsparcia Puszystych/pulchnych Wizażanek :) - Strona 106 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-05-27, 14:31   #3151
SzpiegZKrainyDeszczowców
Zakorzenienie

Dot.: Grupa Wsparcia Puszystych/pulchnych Wizażanek :)

Cytat:
Napisane przez kulbit Pokaż wiadomość
Dziękuej Szpiegu akurat tej ostatniej ci nie przelicytuje bo nie jest wmoim guści
Pozdrawiam
A tą licytuj Do woli!
Licytuje wieksza, na innej aukcji, ale u tego sprzedawcy ten sam model.
Jak ktoras chce podoba jej sie, to moze mnie smialo przelicytować
Nie obraze sie przeciez
Tak samo jak ktoras szuka stanikow 100(juz wezme wiekszy niz zwykle ;P)E sztywnych, to moge podac linki do aukcji
W cale sie nie obraze, wrecz przeciwnie: wylecze sie z allegrowego szalu przegrywajac jakies aukcje ;P

-A ty kto?
-Dobra wróżka.
-Z siekierą?
-A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach?

SzpiegZKrainyDeszczowców jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-27, 14:34   #3152
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SzpiegZKrainyDeszczowców Pokaż wiadomość
A tą licytuj Do woli!
Licytuje wieksza, na innej aukcji, ale u tego sprzedawcy ten sam model.
Jak ktoras chce podoba jej sie, to moze mnie smialo przelicytować
Nie obraze sie przeciez
Tak samo jak ktoras szuka stanikow 100(juz wezme wiekszy niz zwykle ;P)E sztywnych, to moge podac linki do aukcji

Szpiegu ja to się boje kupować staniki na allegro, zawsze mam kłopot dobrac sobie odpowiedni, jak mierze niby jest okey a potem w trakcie używania coś mi zawsze nie pasuje, kurcze no nie wiem czemu tak jest

Moje anioły z masy solnej:
kulbit jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-27, 14:40   #3153
SzpiegZKrainyDeszczowców
Zakorzenienie

Cytat:
Szpiegu ja to się boje kupować staniki na allegro, zawsze mam kłopot dobrac sobie odpowiedni, jak mierze niby jest okey a potem w trakcie używania coś mi zawsze nie pasuje, kurcze no nie wiem czemu tak jest
To normalne.
Stanik sie rozciagnie, jak z drutem to drut wykrzywi, i stanik ktory w chwili zakupu pasuje jak ulal, nagle okazuje sie cholernie niewygodny.

Jak tak licze to ze 120zl na to alegro pojdzie.
Ratunku. A szczerze, to faktycznie potrzebne mi cycniki (w chwili obecnej mam dwa dobre, obydwa miekkie, obydwa biale, a czarny jest potrzebny), faktycznie potrzebne mi spodnie (mam 2 pary, z czego jedna z 5x4 cm dziura na tylku) erotyczna koszulka srednio ;P
Jeszcze przydalyby sie ze dwie bluzki (zostalam bez letnich bluzek, chyba 3 mam, takie bardziej elegantsze i jeden tiszert, no w porywach do dwoch) i jakies szorty albo figi koniecznie bawelniane kupic (mojemu psu srednio smakuja stringi... woli wejsc do lazienki i wyciagnac figi panci i je porwac).

-A ty kto?
-Dobra wróżka.
-Z siekierą?

Stary 2007-05-27, 14:45   #3154
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
To normalne.
Stanik sie rozciagnie, jak z drutem to drut wykrzywi, i stanik ktory w chwili zakupu pasuje jak ulal, nagle okazuje sie cholernie niewygodny.

Jak tak licze to ze 120zl na to alegro pojdzie.
Ratunku. A szczerze, to faktycznie potrzebne mi cycniki (w chwili obecnej mam dwa dobre, obydwa miekkie, obydwa biale, a czarny jest potrzebny), faktycznie potrzebne mi spodnie (mam 2 pary, z czego jedna z 5x4 cm dziura na tylku) erotyczna koszulka srednio ;P
Jeszcze przydalyby sie ze dwie bluzki (zostalam bez letnich bluzek, chyba 3 mam, takie bardziej elegantsze i jeden tiszert, no w porywach do dwoch) i jakies szorty albo figi koniecznie bawelniane kupic (mojemu psu srednio smakuja stringi... woli wejsc do lazienki i wyciagnac figi panci i je porwac).

To tak nie do konca, bo mi zwykle nie pasuje już dosć szybko po zakupie... A poza tym kupuję zawsze dobre firmy i one az tak szybko się nei niszczą

To wstaw parę przykładowych z allegro albo wyslij mi na gg jesli mzoesz bo moze reszta naszym gadanie już znudzona

Stary 2007-05-27, 15:01   #3155
SzpiegZKrainyDeszczowców
Zakorzenienie

Wysmarowalam pieknego dlugiego posta z masa linkow do allegra.
I mi go wcielo.
Uhh....
Kulbit, cycnikow w sporych rozmiarach na allegro od groma jest. Tylko każdy ma inny gust.

-A ty kto?
-Dobra wróżka.
-Z siekierą?

Stary 2007-05-27, 15:39   #3156
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
Wysmarowalam pieknego dlugiego posta z masa linkow do allegra.
I mi go wcielo.
Uhh....
Kulbit, cycnikow w sporych rozmiarach na allegro od groma jest. Tylko każdy ma inny gust.
Dzieki Szpiego rozpatrzę się sama w sumie zawracam ci głowę przepraszam

Stary 2007-05-27, 15:43   #3157
SzpiegZKrainyDeszczowców
Zakorzenienie

Kulbit, nie zawracasz, ja bardzo lubie przekopywac allegro

-A ty kto?
-Dobra wróżka.
-Z siekierą?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-05-27, 15:52   #3158
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
Kulbit, nie zawracasz, ja bardzo lubie przekopywac allegro
Jesteś bardzoooo miła i pomocna Dziękuje

Stary 2007-05-27, 16:36   #3159
Alithia
Zadomowienie

GG do Alithia Send a message via Skype™ to Alithia

Cytat:
Ja bym sie odwrocila i strzelila w twarz.
Moze z racji posiadania tylka wiekszego niz 38, nie mamy prawa do stringow?
Swoich stringów nie oddam!!!!!! NO WAY!!! Zwłaszcza piasku pustyni z konrada. Swoją drogą maja fajną bieliznę również dla puchatków
Wiesz ja zazwyczaj nie zwracam na takei docinki uwagi....tylko powiedziała to osoba o której miałam troche inne do tej pory zdanie...ale każdy sie myli....urodziłam się naiwna i taka chyba juz zostanę...
Komentarzami zupełnie obych osób się nie przejmuje.
A wydawałoby sie że studenci to juz dorośli ludzie...a jednak zachwoują się jak przedszkolaki....

Moje blogowanie:
http://okiemidlonmi.blogspot.com/

Alithia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-27, 16:39   #3160
bieta
Zadomowienie

Alithio - co to "Konrad"?

A teraz tak z zupelnie innej beczki. Widziałyście to: http://wiadomosci.onet.pl/1542900,11,item.html
na razie leżę i kwiczę, jak się opamiętam, zacznę się zastanawiać nad kondycją naszego nieszczęsnego państwa
bieta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-27, 16:40   #3161
Alithia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez m0niiska Pokaż wiadomość
Alithia ja mimo, że noszę 42, a czasem 44 [spodnie] to zawsze mam dwuczęsciowy strój. Jest wygodniejszy, a pozatym jednoczęściowy strój całą Cię obciśnie, a dwuczęściowy to po prostu odsłoni trochę brzuszka i tyle
A co do tej koszulki na ramiączkach.. Mi też w klasie mówią, że nie powinnam się ubierać w jakieś koszuleczki itd, ale ja ogólnie mam ich wszystkich gdzieś i mówie, że jest mi wygodnie, a wy nie musicie sie patrzeć Jeżeli zobaczą, że chodzisz w swoich ubraniach z uśmiechem to całkiwm inaczej będą Cię postrzegać... Mam nadzieję, że u mnie niebawem tak się własnie stanie, bo obecnie słyszę tylko zbędne i negatywne komentarze..;p
Ja zawsze chodze z uśmiechem na twarzy.....juz taka mam naturę, że jestem nadmiernie wesoła jak to mówią Poza tym mam do siebei dystans i umiem sie śmiać z siebie... Chodzi mi tylko o to że powiedział to ktoś znajomy...a takie uwagi obiera się inaczej.... z resztą ostatnio ja wszystko odbieram inaczej..ale to juz sprawa tego ze borykam sie ze śmiercią bliskiej osoby i mój układ nerwowy jest tera zbardzo uwrażliwiony

Moje blogowanie:

Stary 2007-05-27, 16:43   #3162
Alithia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bieta Pokaż wiadomość

A teraz tak z zupelnie innej beczki. Widziałyście to: http://wiadomosci.onet.pl/1542900,11,item.html
na razie leżę i kwiczę, jak się opamiętam, zacznę się zastanawiać nad kondycją naszego nieszczęsnego państwa
To firma produkująca damską bieliznę....bez problemu można kupic tak cudne majtki w rozmiarze xl lub xxl.... w wielu sklepach bieliźnianych mozna dostac produkty tej firmy, ale także w różnych sklepach internetowych. Mają np specjalne serie staników na duże piersiaki...Szkoda że moje nie sa duże

Moje blogowanie:

Stary 2007-05-27, 16:44   #3163
Alithia
Zadomowienie

Cytat:

I teraz musimy sie jeszcze sztrzec teletubisiów

Moje blogowanie:

Stary 2007-05-27, 16:49   #3164
SzpiegZKrainyDeszczowców
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Alithia Pokaż wiadomość
Swoich stringów nie oddam!!!!!! NO WAY!!! Zwłaszcza piasku pustyni z konrada. Swoją drogą maja fajną bieliznę również dla puchatków
Wiesz ja zazwyczaj nie zwracam na takei docinki uwagi....tylko powiedziała to osoba o której miałam troche inne do tej pory zdanie...ale każdy sie myli....urodziłam się naiwna i taka chyba juz zostanę...
Komentarzami zupełnie obych osób się nie przejmuje.
A wydawałoby sie że studenci to juz dorośli ludzie...a jednak zachwoują się jak przedszkolaki....
Historia o dorosłych ludziach z mojej szkoly:
Ludzie dorosli, w wieku 26-38 albo nawet 42.
Ci mlodsi - da sie ich zniesc. Gorzej ze starszymi.
Godzina 6 rano, moj brat podjezdza (razem w klasie) nie zdarze nawet zebow umyc, bo jemu sie cholernie spieszy, co dopiero mowic o zjedzeniu sniadania.
Biore wiec jedynie leki.
Przed szkola ide sobie kupic sok marchwiowy, o pojemnosci 950ml. Kupuje corn flakes kukurydziane do podgryzienia na przerwach.
Wchodze do szkoly, ide po schodach, za mna dwoch typkow w wieku mojego ojca z sem. wyzej slysze docinki i smiech na temat mojego wspinajacego sie po schodach tylka. Dobra. Olac.
Sprawdzam plan, wkur... sie bo okazalo sie ze siedze w szkole 10h.
Ok. Przezyje.
Pierwsza lekcja.
Podnosze reke bo mam pytanie do nauczyciela w zwiazku z jakims zadaniem. Nauczyciel prosi bym do niego podeszla. Podchodze. Przez cala klase smichy chichy.... Okej, da sie zniesc.
Przerwa. Nie zdarzylam zjesc sniadania, jestem wiec cholernie glodna. Musze zjesc 40 minut po lekach. Po prostu musze bo inaczej organizm mi zacznie wariowac.
Stwierdzam ze najpierw wyskocze na fajka, pozniej sobie siade i czytajac nonatki przegryze platki.
Pale na zewnatrz papierosa... wraz z bratem. Tlum ludzi, oczywiscie ci co sa najblizej rozmawiaja o zagrozonych gatunkach jakimi sa hipopotamy oraz slonie. Wymieniaja rowniez swoje spostrzezenia na temat tucznikow, krow, oraz swin.
Dopalilam. Weszlam na gore. Wyciagnelam sok, aby sie napic.
Slysze tekst "Taka gruba i jeszcze pije!" dobra... biore ostroznie sniadanie, obiad i kolacje jednoczesnie "o zobacz, ten tucznik jeszcze zre!".
I wtedy myslalam ze sie udlawie.
Zgadnij w jakim wieku byli autorzy tych tekstow? Glownie dorosli ludzie majacy rodziny bedacy po 30tce.

A jaki efekt?
Zajecia 10h, ja zeby sie napic ide do wc, mam jedynie soczek poj 300ml. Jest to jedyne pozywienie (sok marchwiowy) na cale 10h. Tylko raz sie zdarzylo ze wyszlam z domu po zjedzeniu sniadania.
Cytat:
Rzeczniczka praw dziecka popiera też pomysł ministerstwa edukacji, by zakazać zapraszania do szkół przedstawicieli mniejszości seksualnych. - Taka osoba może przyjść na lekcję ekstrawagancko ubrana, a młodzieży może się to spodobać. Z pozoru nic się złego nie dzieje, a jednak jakiejś formy promocji homoseksualizmu można się tu dopatrzeć - ocenia pani rzecznik.

W rozmowie z "Wprost" Ewa Sowińska mówi też m.in. o powodach wysłania listu do papieża w obronie abp. Stanisława Wielgusa, zapowiada powrót do pomysłu urzędowej rejestracji konkubinatów i tłumaczy, dlaczego zgwałcona kobieta nie powinna mieć prawa do aborcji.

Cała rozmowa Marcina Dzierżanowskiego i Katarzyny Nowickiej z Ewą Sowińską w najbliższym wydaniu tygodnika "Wprost".
... Jak mam to skomentować bez przeklenstw na nasz rząd?

-A ty kto?
-Dobra wróżka.
-Z siekierą?

Stary 2007-05-27, 16:50   #3165
Alithia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cmoksia Pokaż wiadomość
Ja się do Szpiega przyłączę i strzelę z drugiej strony noszę 46 i kocham 2częściowe kostiumy (chociaż najchętniej to bym i tak zrezygnowała z góry kostiumu ale cii), nikt mi nie zabroni ich nosić z racji mojego rozmiaru i koniec kropka
ostatnio sobie 2 kostiumy kupiłam - bikini w C&A i jednoczęściowy z bon prix, na który czekam, bo mam w planach basen, tylko, że skierniewicki to syyyf :| ale już wiem, że na studiach będę miała do wyboru formę w-f'u i już chcę basen Oba czarne nie tylko dlatego, że ten kolor wyszczupla, tylko ja go uwielbiam ale marzy mi się czerwona góra od bikini, pięknie by odciagała wzrok od bioder i ud niedawno już prawie znalazłam

a, i w bluzkach na ramiączka też chodzę, jeszcze dodatkowo straszę białą skórą i krostkami powyżej łokcia i fakt, robi mi się przykro, gdy ktoś zaczyna komentować, ale albo sobie myślę, że mam coś innego fajnego, albo temu komuś wygarniam jego nietaktowną wypowiedź

i wbrew temu wszystkiemu co piszę, mówię, robię i ubieram, jestem jednym wielkim kompleksem

chciałam Wam tym zdjęciem udowodnić, że to 46 żeby nikt nie pomyślał, że kłamię czy coś w tym stylu a to C to chyba tylko tak dla ściemy, bo jak przymierzyłam, to się okazało, że to jest E/F
Cudne to bikini....bardzo mi się podoba......
Ja bym chciała odciagnąć uwagę od fałd brzuchowych.......ale w bikini się chyba nie da....
ja mam strasznie niską samoocenę.....tak blizej rowu mariańskiego

Moje blogowanie:

Stary 2007-05-27, 16:58   #3166
Alithia
Zadomowienie

Cytat:
Historia o dorosłych ludziach z mojej szkoly:
Ludzie dorosli, w wieku 26-38 albo nawet 42.
Ci mlodsi - da sie ich zniesc. Gorzej ze starszymi.
Godzina 6 rano, moj brat podjezdza (razem w klasie) nie zdarze nawet zebow umyc, bo jemu sie cholernie spieszy, co dopiero mowic o zjedzeniu sniadania.
Biore wiec jedynie leki.
Przed szkola ide sobie kupic sok marchwiowy, o pojemnosci 950ml. Kupuje corn flakes kukurydziane do podgryzienia na przerwach.
Wchodze do szkoly, ide po schodach, za mna dwoch typkow w wieku mojego ojca z sem. wyzej slysze docinki i smiech na temat mojego wspinajacego sie po schodach tylka. Dobra. Olac.
Sprawdzam plan, wkur... sie bo okazalo sie ze siedze w szkole 10h.
Ok. Przezyje.
Pierwsza lekcja.
Podnosze reke bo mam pytanie do nauczyciela w zwiazku z jakims zadaniem. Nauczyciel prosi bym do niego podeszla. Podchodze. Przez cala klase smichy chichy.... Okej, da sie zniesc.
Przerwa. Nie zdarzylam zjesc sniadania, jestem wiec cholernie glodna. Musze zjesc 40 minut po lekach. Po prostu musze bo inaczej organizm mi zacznie wariowac.
Stwierdzam ze najpierw wyskocze na fajka, pozniej sobie siade i czytajac nonatki przegryze platki.
Pale na zewnatrz papierosa... wraz z bratem. Tlum ludzi, oczywiscie ci co sa najblizej rozmawiaja o zagrozonych gatunkach jakimi sa hipopotamy oraz slonie. Wymieniaja rowniez swoje spostrzezenia na temat tucznikow, krow, oraz swin.
Dopalilam. Weszlam na gore. Wyciagnelam sok, aby sie napic.
Slysze tekst "Taka gruba i jeszcze pije!" dobra... biore ostroznie sniadanie, obiad i kolacje jednoczesnie "o zobacz, ten tucznik jeszcze zre!".
I wtedy myslalam ze sie udlawie.
Zgadnij w jakim wieku byli autorzy tych tekstow? Glownie dorosli ludzie majacy rodziny bedacy po 30tce.
Oj skąd ja to znam.......
Kiedyś jedna "koleżanka" do mnei z tekstem gdy jadłam na przerwie miedzy wykładami banana - "czy ty wiesz ile to ma kalorii i jak ci jeszcze tylko bardziej powiększy biodra?"...."odpowiedział am ze tak dziekuję, wiem, i przynajmniej mam biodra i spodnie mają sie na czym zatrzymac a nie spadają mi do kolan...."
Ale to była delikatna sytuacja......
Tez sie nasłuchałam o hipopotamach, mamucicach....np ze dla tego wyginęły ze za dużo żarły....itd.....i to tez byli dorośli ludzie...i to nawet po 40.....
ehhhhh

W dzisiejszych czasach chyba normalnym objawem jest niejedzenie......

Jeden kolega taki z normalniejszych aby podbudować mnei jak miałam dołka, powiedział "Anka, ja Cię proszę. Mieścisz się w drzwiach bez trudniości? Tyłek Ci sie na krzesełku zmieścił? Tak.! Więc wszystko w porządku. Jesteś normalna a Ci co tak nei myślą sami są nienormalni...Chcesz marsa?." Siedzieliśmy wtedy w bufecie

Moje blogowanie:

Stary 2007-05-27, 17:03   #3167
bieta
Zadomowienie

Szpiegu - opisaną przez Ciebie sytuację da się najłagodniej nazwać właśnie schamieniem. Świadczy to tylko o tych ludziach.
Nie wiem, co by było lepsze - zignorowanie czy odpowiedzenie z miejsca w taki sam sposób. Ja na Twoim miejscu po prostu przygotowałabym sobie kilka ripost i w odpowiedzi rzuciła gdzieś w zamyśleniu przed siebie i wierz mi, że z przyjemnością bym się nie przejmowała, że personalnie ktoś by się mógł poczuć dotknięty.

Alithio - w dzisiejszych czasach nie jest objawem "niejedzenie" (ile osób podobnych do wychudzonych modelek tak naprawdę widać na ulicach?), ale problemem są głupie wzorce lansowane przez media, ogólne ogłupianie ludzi (zwłaszcza młodych) i równanie w dół - kultury, jakiegoś obycia czy taktu. Autorytetami i symbolami sukcesu stają się Doda, panna Hilton czy bohaterki seks-skadalików. Uff, ale mnie na moralizowanie wzięło
Stary 2007-05-27, 17:21   #3168
SzpiegZKrainyDeszczowców
Zakorzenienie

Wiecie co mnie jeszcze irytuje poza glupimi tekstami?
Uwazanie ze osoby otyle zawsze jedza duzo, jedza wszystko i "obojetnie jak, obojetnie co".
Przyklad:
Moja przyszlaniedoszla tesciowa, podczas pobytu na dzialce:
"Nie slodz tyle - gruba jestes" "nie pij tego, gruba jestes".
Ale podczas obiadu, gdy mowilam ze "nienawidze ziemniakow, nie jadam ich" to oczywiscie mi nakladala mega porcje. W tym niemalze potrojne ziemniaki.
A slodkie bulki i ciacha (jadam slodycze raz w miesiacu poczas miesiaczki, glownie kakao, czasem zjem chipsy czy paluszki do piwa, wyjatkiem sa upaly, gdzie zjadam tony mrozonych owocow) gdyby mogla zaaplikowalaby mi dozylnie.

Ale to pikus w porownaniu do wciskania mi mega duzych bluzek w rozm 64 "No to przeciez twoj rozmiar".
Okej, fajne do spania, ale w zyciu na zewnatrz bym w czyms takim nie wyszla. Bluzka musi opinac mi cycki, i talie, aby pokazywac ze ją posiadam ;P

-A ty kto?
-Dobra wróżka.
-Z siekierą?

Stary 2007-05-27, 17:24   #3169
edycja_limitowana
Raczkowanie

Hmm...

W puszystej kobiecie jest szczupła kobieta i mnóstwo czekolady.
Słoodkości.
To chyba lepsze, niż sama szczupła kobieta?
edycja_limitowana jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-05-27, 17:31   #3170
bieta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez edycja_limitowana Pokaż wiadomość
Hmm...

W puszystej kobiecie jest szczupła kobieta i mnóstwo czekolady.
Słoodkości.
To chyba lepsze, niż sama szczupła kobieta?
To z Pratchetta? gdzieś też dalej było, że ta chuda umiera z tęsknoty za czekoladą
Stary 2007-05-27, 17:35   #3171
_motylek_
Raczkowanie

Witam !!!!
Dobrze, że trafilam na to forum tak czytam te wasze posty i troche razniej mi sie zrobilo. Ja tez naleze do puchatkow i to od dziecka obecnie nosze rozmiar 46 i moje cale zycie to jedna wielka dieta ciagle z tym walcze bo moja samoocena jest ponizej zera. Teraz juz wiem ze najprawdopodobniej przyczyna mojej tuszy jest chora tarczyca w srode pierwsza wuizyta u endykrynologa teraz przegladne linki od szpiega bo ja mam straszny problem z zakupem jakiegos fajnego i modnego ciuszka w roz. 46 ( male miasteczko) dzieki za wrzut tych linkow
_motylek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-27, 17:48   #3172
SzpiegZKrainyDeszczowców
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _motylek_ Pokaż wiadomość
Witam !!!!
Dobrze, że trafilam na to forum tak czytam te wasze posty i troche razniej mi sie zrobilo. Ja tez naleze do puchatkow i to od dziecka obecnie nosze rozmiar 46 i moje cale zycie to jedna wielka dieta ciagle z tym walcze bo moja samoocena jest ponizej zera. Teraz juz wiem ze najprawdopodobniej przyczyna mojej tuszy jest chora tarczyca w srode pierwsza wuizyta u endykrynologa teraz przegladne linki od szpiega bo ja mam straszny problem z zakupem jakiegos fajnego i modnego ciuszka w roz. 46 ( male miasteczko) dzieki za wrzut tych linkow
Chora i nieleczona tarczyca = spore problemy.
Mialas badany poziom TSH?

BTW, ja tez w srode mam wizyte u endo

Edycjo, a co z tymi puszystymi co za czekolada nie przepadaja?

-A ty kto?
-Dobra wróżka.
-Z siekierą?

Stary 2007-05-27, 17:51   #3173
edycja_limitowana
Raczkowanie

Cytat:
To z Pratchetta? gdzieś też dalej było, że ta chuda umiera z tęsknoty za czekoladą
O Taaak
Z tym, że ja należę, do tych właśnie chudych
I bardzo żałuję Nie tyle, że odmawiam sobie czekolady, bo mogę jeść dużo,
ale wierzcie kochane, bycie szkieletem to nic fajnego
Wiem to, bo sama mam kompleksy z powodu mojej' chudości'
edycja_limitowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-27, 18:48   #3174
hejasz
Zakorzenienie

GG do hejasz

Też się pochwalę, a co? Zdobyłam strój kąpielowy w moim rozmiarze (56) za 1 zł. Leży idealnie i lekko tylko opina brzuch co powoduje, że bardzo komfortowo wygląda. Jak go przymierzałam w domu wszedł na to mój synek (7lat) i mówi: "Mamo, ale ty jestes laska w tym ubraniu". Nie miałam siły się rozbeczeć ze wzruszenia tylko go przytuliłam i uścisnęłam. Warto żyć dla tych chwil. Dodam tylko, że on jest świadom,że ma mamę o krągłych bardzo kształtach.
1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia.

Cichy kącik hejasz

Papierowy kącik hejasz
hejasz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-27, 18:52   #3175
Alithia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez hejasz Pokaż wiadomość
Też się pochwalę, a co? Zdobyłam strój kąpielowy w moim rozmiarze (56) za 1 zł. Leży idealnie i lekko tylko opina brzuch co powoduje, że bardzo komfortowo wygląda. Jak go przymierzałam w domu wszedł na to mój synek (7lat) i mówi: "Mamo, ale ty jestes laska w tym ubraniu". Nie miałam siły się rozbeczeć ze wzruszenia tylko go przytuliłam i uścisnęłam. Warto żyć dla tych chwil. Dodam tylko, że on jest świadom,że ma mamę o krągłych bardzo kształtach.
Gratuluje udanego zakupu i rewelacyjnego syna Może ja znajde kiedyś drugą połówkę o takim podejściu jakie ma Twój synek

Moje blogowanie:

Stary 2007-05-27, 18:58   #3176
_totally_
Zakorzenienie

A ja znalazłam i co? Siedzę i sobie płaczę.
_totally_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-27, 19:00   #3177
SzpiegZKrainyDeszczowców
Zakorzenienie

Czy któraś z was zna sie może na tkaninach?

Totally, czemu placzesz? Co sie stalo? Jak nie chcesz publicznie dawaj na PW albo na GG.
Kto Cie zasmucil? Gadaj... JUZ JA MU POKAZE!

-A ty kto?
-Dobra wróżka.
-Z siekierą?

Stary 2007-05-27, 19:03   #3178
karolinka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzia_g Pokaż wiadomość
a przytylas jak dostalas pierwszy okres? jak tak to moze ogolnie od dojrzewania
Tak to byl moj 1szy okres...to byla zima..A gdy nadeszla wiosna i wyciagnelam lekkie ubrania, to sie zalamalam bo nie wchodzily

Cytat:
Jezeli uwazacie ze macie problem z przemiana materii, nalezy obserwowac to jak i kiedy sie wyprozniacie i jesli macie notoryczne zaparcia udac sie do lekarza. Jest to podstawowy objaw zaburzen w przemianie materii.

Tycie ma wplyw na okres.
Dostalas okres jak rozumiem po raz pierwszy. Masz w tym momencie w sobie burze hormonalna, bedziesz tyc, chudnac, miec roznie rozmieszczona tkanke tluszczowa, mozesz byc nie wymiarowa, tyc z powietrza, chudnąc objadajac sie hamburgerami.
To by bylo na tyle.
!
Problem z przemiana materii mialam, ale bylam u lekarza i jest ok
Cytat:
Napisane przez m0niiska Pokaż wiadomość
Oj, widzę niezła dyskusja się wywiązała... Nie kłócić się dziewczyny!

A wogóle to dzisiaj przeżyłam czysty szok i do tego zniesmaczenie. Pojechałam na zakupy do Wrocławia, nowa galeria handlowa, 200 sklepów. W jednym szczególnie podobała mi się jedna bluzeczka ale nie mogłam znaleźć XL więc mile zapytałam panią ekspedientkę czy może mi pomóc w znalezieniu XL, ona zmierzyła mnie i... 'w tym sklepie nie znajdziesz nic na siebie, tu najwiekszy rozmiar to M' po czym zlosliwie sie usmiechnela i odeszła. Myślałam, że jej tam nawymyślam, ale stwierdziłam, że to bez sensu.....;/
Co za ludzie!!!Od razu sie odechciewa do takich sklepow chodzic

Cytat:
Hahhahah moze ktos stwierdzi, że strasze po okolicznych plażach swoim nadmiarem ciała tam i siam ale ja mam to gdzieś Jednoczęściowy kostium nosze tylko na basen, bo wygodniejszy Na plaże zawsze dwuczęściowy
Przed zeszłorocznym sezonem i wyjazdem na Krete kupiłam sobie nowy bo poprzednie juz mi sie opatrzyły CZERWONY! A co z super górą zapinaną na szyi (jest tez mozliwośc zapięcia normalnie)
Ze spodenkami nie kupuje bo i tak i tak mam grube nogi małe spodenki ich nie ukryją a jeszcze skrócą wizualnie nogi

Cytat:
Napisane przez cmoksia Pokaż wiadomość
Ja się do Szpiega przyłączę i strzelę z drugiej strony noszę 46 i kocham 2częściowe kostiumy (chociaż najchętniej to bym i tak zrezygnowała z góry kostiumu ale cii), nikt mi nie zabroni ich nosić z racji mojego rozmiaru i koniec kropka
i wbrew temu wszystkiemu co piszę, mówię, robię i ubieram, jestem jednym wielkim kompleksem

chciałam Wam tym zdjęciem udowodnić, że to 46 żeby nikt nie pomyślał, że kłamię czy coś w tym stylu a to C to chyba tylko tak dla ściemy, bo jak przymierzyłam, to się okazało, że to jest E/F
O Dario pozycz mi swojej odwagi!!! JA jak pisalam nosze 42...Ale tak sie wstydze zalozyc kostiumu...Wiesz ze jedynym powodem dla ktorego nie chce jechac na oboz(a takie super sa..)jest to ze ja po prostu sie wstydze kupic i zalozyc kostiumu!!!Boje sie docinkow ludzi itp.Nawet 1czesciowego!!!
Pare lat temu bylam w Chorwacji i co?! Wszystkie dziewczyny oprocz mnie mialy bikini!!!Czulam sie beznadziejnie...
Prosze poradzcie mi cos!!! Przez 3 mies.za wiele nie schudne,tak bardzo chce wyjechac..A siedziec na plazy w ubraniu to tez glupio...Ale ja niechce zeby ludzie o mnie pomysleli ze nie mam lustra czy cos...ryczec mi sie chce..

Cytat:
Ja zawsze chodze z uśmiechem na twarzy.....juz taka mam naturę, że jestem nadmiernie wesoła jak to mówią Poza tym mam do siebei dystans i umiem sie śmiać z siebie...
Oj zebym to ja tak umiala...

karolinka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-27, 19:04   #3179
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
Gratuluje udanego zakupu i rewelacyjnego syna Może ja znajde kiedyś drugś połówkę o takim podejściu jakie ma Twój synek
Znajdziesz, znajdziesz Ja długo czekałam ale było warto czekać

Cytat:
Napisane przez _totally_ Pokaż wiadomość
Co się stało Totally????

Stary 2007-05-27, 19:09   #3180
Alithia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez _totally_ Pokaż wiadomość
co się stało?

Moje blogowanie:

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości