Mamy wrześniowe 2021 - Strona 106 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2021-05-18, 09:17   #3151
Michiru
Zakorzenienie

Dot.: Mamy wrześniowe 2021

Tego to nigdy nie wiesz, szczególnie jeśli masz jakieś konkretne preferencje ja już patrzę przez pryzmat którejś z kolei wyprawki i tego, co dzieje się później. Bo wyprawka to tylko kropla w morzu. H&m ma teraz fajne rabaty, ale zauważyłam że jak jest pandemia to wszędzie nagle są promocje, bo chcą się jakoś jednak pozbyć asortymentu w miarę sprawnie. Na codzień, bez pandemii bywa niestety różnie

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ----------

TŻ mnie denerwuje. Będziemy mieli teraz 2 niechodzących małych dzieci, a on nie wie, czy podwójny wózek rok po roku jest sens kupować, bo jego zdaniem to na chwilę. No ☠☠☠....🤦 Nie wiem jak on sobie to wyobraża...

Michiru jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-05-18, 09:33   #3152
theali
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Michiru Pokaż wiadomość
TŻ mnie denerwuje. Będziemy mieli teraz 2 niechodzących małych dzieci, a on nie wie, czy podwójny wózek rok po roku jest sens kupować, bo jego zdaniem to na chwilę. No ....🤦 Nie wiem jak on sobie to wyobraża...
To zapytaj jak konkretnie widzi wyjście z dwójką niechodzących dzieci bez takiego wózka...

theali jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-05-18, 09:55   #3153
sale_girl
Zadomowienie

Cytat:
TŻ mnie denerwuje. Będziemy mieli teraz 2 niechodzących małych dzieci, a on nie wie, czy podwójny wózek rok po roku jest sens kupować, bo jego zdaniem to na chwilę. No ☠☠☠....🤦 Nie wiem jak on sobie to wyobraża...
Przecież jak wyrosną z niego, to możecie go sprzedać, wiadomo, że nie za tę samą kwotę, ale część na pewno odzyskacie. Może wolałby 2 osobne? No ale wtedy nie ma opcji, żebyś gdzieś wyszła sama z dziećmi, będziesz uzależniona od niego.
sale_girl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-05-18, 10:03   #3154
Michiru
Zakorzenienie

Na razie nawet nie mam zamiaru z nim rozmawiać, zbyt zirytowana jestem. Ile można gadać na jeden i ten sam temat. Może powinnam go po prostu zrobić na szaro, tak żeby musiał sam wyjść z dwójką malutkich dzieci bez podwójnego wózka? Może wtedy do niego coś dotrze i się zakoduje?🤬 Niech zrezygnuje z pracy i siedzi w domu, skoro nie chce podwójnego wózka.

Stary 2021-05-18, 10:17   #3155
sale_girl
Zadomowienie

Cytat:
Na razie nawet nie mam zamiaru z nim rozmawiać, zbyt zirytowana jestem. Ile można gadać na jeden i ten sam temat. Może powinnam go po prostu zrobić na szaro, tak żeby musiał sam wyjść z dwójką malutkich dzieci bez podwójnego wózka? Może wtedy do niego coś dotrze i się zakoduje?🤬 Niech zrezygnuje z pracy i siedzi w domu, skoro nie chce podwójnego wózka.

Jak nic się nie zmieni, to ja bym chyba tak zrobiła, niech wejdzie w Twoje buty i nawet na głupi spacer wokół domu wyjdzie, już nie mówię o jakichś wyprawach z załatwianiem czegokolwiek ;P
Stary 2021-05-18, 11:26   #3156
kghyt
Raczkowanie

Wróciłam nadawano z kolejnych wizyt, tym razem zaliczyłam internistę i okulistę do wpisu do książeczki ciąży, ale jeszcze czeka mnie raz okulista bo badanie dna oka, ale jeszcze to i stomatolog i odhaczone

W nagrodę zajadam rogalika z czekoladą

Cytat:
Napisane przez sale_girl Pokaż wiadomość
A jak ma starsza na imię? Może chociaż Ci podrzucimy jakieś propozycje i coś Ci wpadnie w oko

Ja w tym miesiącu właściwie nic nie kupiłam, wywaliliśmy prawie tysiaka na tę amniopunkcję, a w czwartek jeszcze czeka mnie standardowa wizyta. Dzisiaj mnie trochę zmroziło, jak zobaczyłam stan konta... Mamy oczywiście coś odłożone, ale wiecie, jak to jest, jak trzeba przelać z oszczędnościowego Najgorsze uczucie świata xD

O tak, chociaż teraz takie oprocentowanie znikome jest na tych kontach
My zainwestowaliśmy niedawno w krypciochy i zobaczymy za kilka lat może będziemy bogaci

Cytat:
Napisane przez POLAshi Pokaż wiadomość
Ech, moja córeczka z wysoką gorączka i katarem Mam tylko nadzieje, ze to nie covid i szybko przejdzie

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Ojoj ale oby to było lekkie przeziębienie

[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;88710411]Ja właśnie wypiłam, nie było źle, ale ja nie słodzę ani kawy ani herbaty, teraz czekam na kolejne pobranie

To kciuki żebyś jakoś to przeżyła

Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka[/QUOTE]

A jaka glukozę miałaś?
Ja chyba wybiorę się w przyszłym tygodniu, już kupiłam dziś glukozę cytrynową ale aż się zdziwiłam że takie duże opakowanie 75g i to wszystko mi wsypią?

Cytat:
Mam po dziurki w nosie wstawania o 5 i pobudek w nocy i jeszcze ta pogoda....

Biedna współczuje Ci, ale podobno z początkiem czerwca wraca lato

Cytat:
TŻ mnie denerwuje. Będziemy mieli teraz 2 niechodzących małych dzieci, a on nie wie, czy podwójny wózek rok po roku jest sens kupować, bo jego zdaniem to na chwilę. No .... Nie wiem jak on sobie to wyobraża...

Faceci nie raz są pozbawieni wyobraźni
Ja kilka rzeczy przepchnęłam jak podstawiał tż osobę która już to przeszła i wtedy nie kogos w doświadczeniem słucha. Może u Ciebie uda się podobnie, bo to totalnie bez sensu co on mówi

kghyt jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-05-18, 11:32   #3157
f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e
Konto usunięte

Cytat:
Na razie nawet nie mam zamiaru z nim rozmawiać, zbyt zirytowana jestem. Ile można gadać na jeden i ten sam temat. Może powinnam go po prostu zrobić na szaro, tak żeby musiał sam wyjść z dwójką malutkich dzieci bez podwójnego wózka? Może wtedy do niego coś dotrze i się zakoduje? Niech zrezygnuje z pracy i siedzi w domu, skoro nie chce podwójnego wózka.

Matko, nie dziwię Ci się, że jesteś wkurzona

Cytat:
Napisane przez kghyt Pokaż wiadomość
Wróciłam nadawano z kolejnych wizyt, tym razem zaliczyłam internistę i okulistę do wpisu do książeczki ciąży, ale jeszcze czeka mnie raz okulista bo badanie dna oka, ale jeszcze to i stomatolog i odhaczone

W nagrodę zajadam rogalika z czekoladą

My zainwestowaliśmy niedawno w krypciochy i zobaczymy za kilka lat może będziemy bogaci

Ojoj ale oby to było lekkie przeziębienie

A jaka glukozę miałaś?
Ja chyba wybiorę się w przyszłym tygodniu, już kupiłam dziś glukozę cytrynową ale aż się zdziwiłam że takie duże opakowanie 75g i to wszystko mi wsypią?

Biedna współczuje Ci, ale podobno z początkiem czerwca wraca lato

Faceci nie raz są pozbawieni wyobraźni
Ja kilka rzeczy przepchnęłam jak podstawiał tż osobę która już to przeszła i wtedy nie kogos w doświadczeniem słucha. Może u Ciebie uda się podobnie, bo to totalnie bez sensu co on mówi

Ja miałam zwykłą, bezsmakową, tę z luxmedu. Tak wsypują całe opakowanie i zalewają wodą, pierwszy łyk był trudny, ale potem jakoś poszło, ogólnie nie było źle nie warto nastawiać się, będzie dobrze ja nic nie słodzę (ani kawy ani herbaty) i dałam radę

Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka
f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-05-18, 11:51   #3158
POLAshi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez monissskaa Pokaż wiadomość
Hej ,dziewczyny torcik widziałam super ,ja czasem też robię torty dla znajomych i rodziny w ten weekend robiłam biedronka i czarny kot .

https://www.instagram.com/p/COnFW87s...dium=copy_link

Wczoraj byłam u gin dostałam na
krzywa ,dostałam też antybiotyk bo bakteria w moczu i żelazo bo kiepska morfologia wyszła.

Co do kasy to dramat ZUS nie płaci ,jestem bez grosza ,miałam robić zakupy a nie ma za co a w dodatku rachunki czekają .
Byliśmy wczoraj w świecie dziecka tak przy okazji jak zobaczyłam ceny to człowiek się grubo zastanawia nad dzieckiem .ja planuję jakoś na allegro i ogólnie w necie robić zakupy zawsze to taniej . Planuję łóżeczko zakupić na allegro macie jakieś typy?

Piękne torty robisz ja swój pierwszy tort zrobiłam na roczek córki bo przez początek tego całego covida nie mogliśmy spotykać się z rodzina. Dlatego odwołałam zamówiony tort i postanowiłam zrobić sama Tak mi się spodobało, ze ten który wstawiłam jest już moim 10tym tortem Teraz jak będę miała druga córkę to przyda się taka umiejetność. Jednak torty takie tematyczne są bardzo drogie a dla siebie wychodzi oczywiście taniej .

---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ----------

Ja jestem po teście glukozy i na czczo mi wyszło 95:/ ale po 1h i po 2 h idealnie. Musze powtórzyć na czczo bo przed badaniem nad ranem pomyliłam kubeczki i napiłam się łyczek soku jabłkowego .

POLAshi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-05-18, 12:01   #3159
sale_girl
Zadomowienie

Cytat:

A to internistę i okulistę trzeba obowiązkowo? :O Cholera, u dentysty byłam krótko po potwierdzeniu ciąży, ale nie wpisywała mi nic do karty ciąży...

Oprocentowanie oprocentowaniem, coś tam się kula a przynajmniej pieniądze nie tracą na wartości tak jak na zwykłym koncie czy w skarpecie. Dla mnie sam fakt, że trzeba przenieść coś z odłożonego na "do wydawania" to już mała porażka ;P Zwłaszcza, że w moim banku tylko 1 przelew miesięcznie z oszczędnościowego jest darmowy, potem trzeba zapłacić chyba 7 zł. Wiadomo, nie jest to kwota zaporowa, ale potrafi wejść w mózg ;P
Stary 2021-05-18, 12:06   #3160
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez POLAshi Pokaż wiadomość
Piękne torty robisz ja swój pierwszy tort zrobiłam na roczek córki bo przez początek tego całego covida nie mogliśmy spotykać się z rodzina. Dlatego odwołałam zamówiony tort i postanowiłam zrobić sama Tak mi się spodobało, ze ten który wstawiłam jest już moim 10tym tortem Teraz jak będę miała druga córkę to przyda się taka umiejetność. Jednak torty takie tematyczne są bardzo drogie a dla siebie wychodzi oczywiście taniej .

---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ----------

Ja jestem po teście glukozy i na czczo mi wyszło 95:/ ale po 1h i po 2 h idealnie. Musze powtórzyć na czczo bo przed badaniem nad ranem pomyliłam kubeczki i napiłam się łyczek soku jabłkowego .

Ja Was podziwiam do ciast/tortów raczej nigdy nie miałam ręki, więc nie wiem czy bym dała radę

Ja na czczo glukometrem miałam 86, ale u Ciebie to pewnie przez ten sok i nie masz czym się stresować, tylko znowu trzeba się kłuć

Cytat:
A to internistę i okulistę trzeba obowiązkowo? :O Cholera, u dentysty byłam krótko po potwierdzeniu ciąży, ale nie wpisywała mi nic do karty ciąży...

Oprocentowanie oprocentowaniem, coś tam się kula a przynajmniej pieniądze nie tracą na wartości tak jak na zwykłym koncie czy w skarpecie. Dla mnie sam fakt, że trzeba przenieść coś z odłożonego na "do wydawania" to już mała porażka ;P Zwłaszcza, że w moim banku tylko 1 przelew miesięcznie z oszczędnościowego jest darmowy, potem trzeba zapłacić chyba 7 zł. Wiadomo, nie jest to kwota zaporowa, ale potrafi wejść w mózg ;P
Też tak miałam, że oszczędnościowe miało być nie rusz, bo trzeba oszczędzać

Matko tak mnie brało na spanie, a potem zaczął deszcz padać, więc już wiem skąd ta senność

f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-05-18, 12:17   #3161
POLAshi
Wtajemniczenie

[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;88710996]Ja Was podziwiam do ciast/tortów raczej nigdy nie miałam ręki, więc nie wiem czy bym dała radę

Ja na czczo glukometrem miałam 86, ale u Ciebie to pewnie przez ten sok i nie masz czym się stresować, tylko znowu trzeba się kłuć

Też tak miałam, że oszczędnościowe miało być nie rusz, bo trzeba oszczędzać

Matko tak mnie brało na spanie, a potem zaczął deszcz padać, więc już wiem skąd ta senność

Ja do ciast nie miałam ręki nigdy. Ostatnio nawet zrobiłam zakalec - jogurtowe z rabarbarem

POLAshi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2021-05-18, 12:17   #3162
kghyt
Raczkowanie

Cytat:

Ginekolog tak mi kazała że do karty ciąży musi się internista wpisać, okulista że nie ma przeciwwskazań do naturalnego porodu ( tu będę mieć badanie dna oka ale Ok 30tc) i stomatolog. Może jeszcze ginekolog to zaleci bo jeszcze czas jest

Stary 2021-05-18, 12:25   #3163
sale_girl
Zadomowienie

Cytat:
Ginekolog tak mi kazała że do karty ciąży musi się internista wpisać, okulista że nie ma przeciwwskazań do naturalnego porodu ( tu będę mieć badanie dna oka ale Ok 30tc) i stomatolog. Może jeszcze ginekolog to zaleci bo jeszcze czas jest

Kurczę aż przejrzałam kartę ciąży i nie widzę tam żadnego miejsca na to :O

Co do badania dna oka, to polecam iść z kimś, bo masz przy tym tak niewyraźne widzenie, że możesz mieć problem z trafieniem do domu Na pewno nie wolno prowadzić auta. Ja to miałam kilka lat temu, zakropili mi oczy i kazali czekać, siedziałam w poczekalni z telefonem i dosłownie w sekundę poczułam, jak mi się wszystko rozmywa przed oczami, okropne uczucie.
Stary 2021-05-18, 12:26   #3164
theali
Zakorzenienie

Cytat:
Są niby te miejsca na wpisy, ale mój gin nic na ten temat nie mówił. Inni lekarze, którzy mieli kartę w rękach, też nie. Więc nie zamierzam na siłę latać i się wygłupiać U dentysty byłam krótko przed ciążą, jedynie do okulisty zamierzam się wybrać (krótkowzroczność minus 4, niech na wszelki wypadek powie, że nie ma widzi problemu).
Stary 2021-05-18, 12:35   #3165
Konto usunięte

Cytat:

Właśnie też muszę ogarnąć okulistę a okulista też powinien to wpisać w kartę ciąży, czy wydaje jakieś osobne zaświadczenie?

Cytat:

Co do badania dna oka, to polecam iść z kimś, bo masz przy tym tak niewyraźne widzenie, że możesz mieć problem z trafieniem do domu Na pewno nie wolno prowadzić auta. Ja to miałam kilka lat temu, zakropili mi oczy i kazali czekać, siedziałam w poczekalni z telefonem i dosłownie w sekundę poczułam, jak mi się wszystko rozmywa przed oczami, okropne uczucie.
Właśnie chyba raz miałam to badanie dawno temu i pamiętam jak to było, dobrze, że wtedy tata ze mną był

Tak teraz znalazłam pojemniki na zużyte pieluchy Tommee Tipee i chyba wpisze go sobie na listę zakupów, używała któraś z Was, albo ma w planach zakupić? Powiem Wam, że średnio uśmiecha mi się latanie z każdą pieluchą z czwartego piętra, a taki pojemnik chyba zda egzamin

Edytowane przez f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e
Czas edycji: 2021-05-18 o 12:53

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2021-05-18, 12:55   #3166
sale_girl
Zadomowienie

Dobra, teraz ogarnęłam, że jak jest karta ciąży w formie harmonijki, to po drugiej stronie też coś jest Kalafior ciążowy jak nic. No i mam tam miejsce na konsultację internisty i stomatologa plus "specjalistyczne", ale typowo okulisty nie. Muszę zapytać na wizycie, co mam z tym zrobić ;P
Stary 2021-05-18, 13:01   #3167
Konto usunięte

Cytat:
Dobra, teraz ogarnęłam, że jak jest karta ciąży w formie harmonijki, to po drugiej stronie też coś jest Kalafior ciążowy jak nic. No i mam tam miejsce na konsultację internisty i stomatologa plus "specjalistyczne", ale typowo okulisty nie. Muszę zapytać na wizycie, co mam z tym zrobić ;P
Aż musiałam swoją kartę sprawdzić

Stary 2021-05-18, 13:17   #3168
theali
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tam mam rubryczki dla internisty, stomatologa, psychologa i położnej Więc wychodzi na to, że to nawet jednolite nie jest.
Stary 2021-05-18, 13:26   #3169
Michiru
Zakorzenienie

Nie musi być obowiązkowo. O ile gin nie zaleci inaczej bo coś to nikt nie sprawdza w szpitalu, czy byłaś u okulisty, internisty, dentysty i Bóg wie gdzie jeszcze. Nawet jak są odpowiednie rubryczki to i tak niewiele osób się przejmuje. Interesuje ich sam fakt czy coś się nie dzieje, zbierają wywiad, badania, dokumentację, a sam fakt odbębnienia wizyty ich nie obchodzi. Co innego gdy wiadomo, że ktoś ma z tym czy tamtym problemy, choruje przewlekle, gdy trzeba coś sprawdzić i ma się wskazania do CC z jakiegoś powodu - no to w wtedy tak czy owak należałoby iść, nawet jeśli prowadzący nie przypomina i jeśli nie ma odpowiedniej rubryczki. Położna przed porodem to tę nie obowiązek a nasze prawo, z którego w sumie dobrze korzystać jeśli lekarz czegoś nie robi albo to pierwsza ciąża i wolimy mieć dodatkową opiekę

---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ----------

Boże, dziewczyny, jestem tak zła, że aż zachciało mi się płakać i nie gadam z TŻtem a ten się pewnie nawet nie domyśla

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2021-05-18, 14:08   #3170
kghyt
Raczkowanie

Cytat:

Na mojej karcie jest miejsce na badanie stomatologiczne i jest jest jeszcze trochę miejsca na „inne konsultacje badania” i tam moja gin wpisała że internista i okulista ma się wpisać.

Czyli na badanie będę musiała jechać z tż a długo się nie widzi ?

---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ----------

[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;88711126]Właśnie też muszę ogarnąć okulistę a okulista też powinien to wpisać w kartę ciąży, czy wydaje jakieś osobne zaświadczenie?

Właśnie chyba raz miałam to badanie dawno temu i pamiętam jak to było, dobrze, że wtedy tata ze mną był

Tak teraz znalazłam pojemniki na zużyte pieluchy Tommee Tipee i chyba wpisze go sobie na listę zakupów, używała któraś z Was, albo ma w planach zakupić? Powiem Wam, że średnio uśmiecha mi się latanie z każdą pieluchą z czwartego piętra, a taki pojemnik chyba zda egzamin

Na to wyglada że ma się wpisać do karty, że wszystko jest Ok.

Może to są standardy mojej gin a może takie są wymogi w szpitalu w którym będę rodzic ( bo moja gin jest z mojego szpitala ) tak samo wpisała tez do karty ciąży, że jestem zaszczepiona pfiznerem

Stary 2021-05-18, 14:15   #3171
Konto usunięte

Cytat:
Na mojej karcie jest miejsce na badanie stomatologiczne i jest jest jeszcze trochę miejsca na „inne konsultacje badania” i tam moja gin wpisała że internista i okulista ma się wpisać.

---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ----------

Na to wyglada że ma się wpisać do karty, że wszystko jest Ok.

Może to są standardy mojej gin a może takie są wymogi w szpitalu w którym będę rodzic ( bo moja gin jest z mojego szpitala ) tak samo wpisała tez do karty ciąży, że jestem zaszczepiona pfiznerem

Mój też ma podobne standardy ale to wszystko zależy od lekarza, bo mój w luxmedzie powiedział, że on to w sumie nie zleca pacjentkom w ciąży USG piersi i innych dodatkowych badań

Michiru biedna, masz możliwość wyjścia na zewnątrz chociaż na chwilę by się przewietrzyć i ochłonąć?

Stary 2021-05-18, 15:07   #3172
sale_girl
Zadomowienie

Cytat:
Boże, dziewczyny, jestem tak zła, że aż zachciało mi się płakać i nie gadam z TŻtem a ten się pewnie nawet nie domyśla
Może jeszcze troszkę i się przynajmniej zorientuje, że coś skiepścił. Ja bym szła w zaparte i się dalej fochała, ale jestem uparciuch ;P

Cytat:
Oj, nie pamiętam Wydaje mi się, że już po samym badaniu to jeszcze może z 15-20 min mnie trzymało. Masz po prostu wszystko rozmazane, raczej nie ma szans np. na przeczytanie czegoś ;p
Stary 2021-05-18, 15:43   #3173
runawaytrain
Rozeznanie

Michiru, może nie duś tego w sobie, może jednak pogadajcie?

runawaytrain jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2021-05-18, 15:54   #3174
emes1454
Raczkowanie

Złożyłam deklarację o położnej przez portal pacjenta. Coś jeszcze trzeba zrobić? Jestem zielona w tych sprawach... W sumie to mi nie zależy żeby do mnie przychodziła

emes1454 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-05-18, 16:14   #3175
sale_girl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez emes1454 Pokaż wiadomość
Złożyłam deklarację o położnej przez portal pacjenta. Coś jeszcze trzeba zrobić? Jestem zielona w tych sprawach... W sumie to mi nie zależy żeby do mnie przychodziła

Ja złożyłam chyba ze 3 miesiące temu i nawet nie dostałam potwierdzenia. Musisz i tak tam przedzwonić, jak chcesz, żeby przyszła, czy przed porodem, czy po.
Stary 2021-05-18, 16:48   #3176
theali
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emes1454 Pokaż wiadomość

Spróbuj się z nią jeszcze inaczej skontaktować, nie wszystkie placówki ogarniają deklaracje przez IKP.

Stary 2021-05-18, 18:32   #3177
marijka0085
Zadomowienie

Wyniki mam, wszystko ok, jutro mam wizytę kontrolną.

marijka0085 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-05-18, 19:21   #3178
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez marijka0085 Pokaż wiadomość
Wyniki mam, wszystko ok, jutro mam wizytę kontrolną.

To super

Ja nadal czekam na wyniki krzywej

Stary 2021-05-18, 19:45   #3179
emes1454
Raczkowanie

Dzięki za odpowiedzi szczerze to mi na niej nie zależy, po prostu musiałam wybrać to wybrałam... Nawet nie wiem jaka jest Pytam Was bo nie dostałam żadnej odpowiedzi i się zaczęłam zastanawiać czy coś jeszcze muszę robić

emes1454 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-05-18, 19:56   #3180
theali
Zakorzenienie

Jak mnie dzisiaj głowa paskudnie boli Stwierdziłam, że się położę i może dzięki temu uniknę brania przeciwbólowych, ale ani trochę nie jest mi lepiej.

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości