a przed maturą studniówka - Strona 106 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-01-30, 19:00   #3151
karolinaa
Wtajemniczenie

Dot.: a przed maturą studniówka

cześć prosze was o rade bo właśnie doszło do małego spięcia.Otóż w klasie planujemy po maturze zrobić taka imprezę coś na wzór komersu,i moja mama uważa że nie powinnam iśc w sukience co byłam na studniówce ,więc ja się pytam czy jest sens zeby kupywać nową?/ I po co za tą dałam tyle kasy,żeby już jej nie założyć.sukienke już zamieszczałam,ale dla powtórzenia:
A wy też coś takiego planujecie?? I co sądzicie.Bo nie wiem kto a rację ja -żeby iść w tej samej,czy moja mama żeby kupić nową
karolinaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-30, 19:07   #3152
karolinaa
Wtajemniczenie

coś nie chce mi się załadować,ale pamietacie taka czerwona.później postarm sie jeszce raz załączyć
Stary 2007-01-30, 19:13   #3153
sloncee
Wtajemniczenie

GG do sloncee Wyślij wiadomość przez MSN do sloncee Send a message via Skype™ to sloncee

Cytat:
Napisane przez hamster_killer Pokaż wiadomość
no i zostały tylko 4 dni na schudnięcie 5 kg
Dzisiaj mój partner od poloneza oświadczył, że przychodzi w trampkach, tylko mam powiedzieć jakiego koloru ma byc krawat i wtedy sobiejeszcze pomaluje czubki w trampkach
Dzisiaj byłam na solarium, przy okazji namówiłam 3 kolegów ; )) Jeszcze pójde przed sobotą ze dwa razy i powinno byc ok ; )) tylko wcią zbielizny nie mam. I sukienke nareszcie odbiore w czwartek.
Moja suknia była taka rozdekoltowana, że nie mogłam stanika ubrać, ani gorsetu Byłam bez.. i wygodnie mi było, tylko jest 1 minus.. cycki takie małe się wydawały

Wrażenia po imprezie opisałam na mundialowym, fajnie sie bawiłam, nie narzekam

A fotki pokażę Wam w tygodniu jak wszystkie zgramy na 1 plytę [jak się zmieści ].. I nie mogę się doczekać filmu ze 100dniówki

''Dreszcz najsłodszy, że pragnę i razem się boję! ''

L.Staff
sloncee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-30, 19:13   #3154
blueania
Zakorzenienie

echhh wlasnie zobaczylam jakies fotki na gronie...moj ex byl na jakies studniowce ale mi sie smutno zrobilo
blueania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-30, 19:21   #3155
karolinaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez hawrodytka Pokaż wiadomość
Heheh, Vivienne, nie martw sie proba my na dzien przed studniowka pokićkalismy caly układ, a na studniowce tez bylo kilka pomylek! nie rzuca sie to w oczy Mnie wkurzalo na studniowce, ze wuefistka mi sie darła :"Ewelina, usmiechnij sie!!"
ja tez miała taka sytuacje,byłam sama na studniówe,a poloneza tańczyłam z wuefistą i też cały czas mówil usmiechnij się,i ja sama nie wiedziałam czy mam się skupić na uśmiechaniu czy na krokach po za ty dostalismy po rózy i ja z tego zamieszania ją tak pomiatałam pod koniec uświadomiłam sobie że trzymam w ręku jakis kwiatek
Stary 2007-01-30, 21:30   #3156
agata_slomka
Wtajemniczenie

ja nie chciałąm żeby mój miał krawat pod kolor mojej sukienki, dla mnie jest to zwykła dziecinada.. zaznaczenie, że ON jest ze mną :/
ja byłam stylizowana na lata 50' i 60' [brązowa sukienka w groszki z tiulem, włosy natapirowana, a'la Aniołki Chrliego] a ON miał błękitno-szary krawat
ubierala go siostra, więc wyglądał bardzo dobrze [chwała Bogu, ze miał kamizelkę:P nienawidze, kiedy facet nie ma kamizelki.. albo co gorsza-ściąga ja w trakcie imprezy xP]

a co do trampek:P kolega mi zaproponował żebym ubrała i uważam to za ciekawy pomysł
ale i tak już się wyróżniałam z tłumu:P pozatym te dodatkowe 5 cm wyszlo mi tylko na dobre
Kiedy są dni niespokojne, marzy się o spokojnym, kiedy spokojny przychodzi, czuje się nieswojo, dopiero drugi, trzeci dzień spokojny przynosi przyzwyczajenie, które sprawia, że walory dni spokojnych nie wydają się więcej uciążliwe.

S. Mrożek
agata_slomka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-31, 07:52   #3157
Vivienne
... choć nie Westwood

Prawdopodobnie właśnie w tej chwili moja klasa zaczyna kręcić ramówkę

Ech

Stanisław Lem

Vivienne jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-01-31, 09:26   #3158
Petit_Papillon
luckygirl

Cytat:
Napisane przez karolinaa Pokaż wiadomość
cześć prosze was o rade bo właśnie doszło do małego spięcia.Otóż w klasie planujemy po maturze zrobić taka imprezę coś na wzór komersu,i moja mama uważa że nie powinnam iśc w sukience co byłam na studniówce ,więc ja się pytam czy jest sens zeby kupywać nową?/ I po co za tą dałam tyle kasy,żeby już jej nie założyć.sukienke już zamieszczałam,ale dla powtórzenia:
A wy też coś takiego planujecie?? I co sądzicie.Bo nie wiem kto a rację ja -żeby iść w tej samej,czy moja mama żeby kupić nową
Moim zdaniem możesz iść w tej samej,bo rzeczywiście szkoda wydawać kasy na całkiem nową sukienkę.

Cytat:
Napisane przez blueania Pokaż wiadomość
echhh wlasnie zobaczylam jakies fotki na gronie...moj ex byl na jakies studniowce ale mi sie smutno zrobilo
Kurde,też by mi się zrobiło przykro.Ale nie martw się

14.07.2014
16.07.2016

Petit_Papillon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-31, 09:41   #3159
boszenka69
Zakorzenienie

Karolinaa moim zdaniem powinnaś założyć tą samą sukienkę i inni też powinni ubrać te same kreacje
boszenka69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-31, 13:22   #3160
jennuś
Zakorzenienie

Boszenka dziękuję bardzio Zaspokoiłaś moją ciekawość Ślicznie wyglądałaś

Ja dzisiaj zamowilam zdjecia grupowe i z prezentacji, bo reszta wydala mi sie bez sensu, zeby placić 3 zl za jedno zdjecie skoro mam takie same na swoim aparacie

A tak wogole to drażni mnei mysl ze plyta juz jest tylko musi cala klasa wplacić kasę, cholera w takim tempie to ja pewnie zobacze to plyte za rok :/ Ale z drugiej storny to nawet dobrze Wolicie nie wiedziec co ja tam wyprawialam Jezu aż cala sie trzese na mysl o tym, co tam jest uwiecznione
Stary 2007-01-31, 13:26   #3161
Petit_Papillon
luckygirl

U nas też,żeby dostać płyte musiała zapłacić cała klasa.Ba!Nawet cała szkoła,bo inaczej dupa wołowa:/ Ale wszyscy zapłacili przed studniówką:

14.07.2014
16.07.2016

Stary 2007-01-31, 14:14   #3162
ania_lovely
Raczkowanie

GG do ania_lovely

wczoraj byłą generalna próba poloneza, wyszło nam gorzej niz 3 miesiące temu! ale będzie dobrze zamówiłam na allegro cyrkonie na paznokncie i czekam aż przyjdą, bo trzeba sobie zrobić pazurki na studniówkę! A ja byłam jakiś czas temu z moim partnerem na zakupach i wybraliśmy taki śliczny niebieski krawat, pod moją sukienke... nie widze nic złego w ubieraniu się pod kolor partnera tym bardziej że po wczorajszej próbie mnóstwo dziewczyn ma ochotę go poznać! ;D ja wam dam, sese :P buziaki
Stary 2007-01-31, 14:18   #3163
ania_lovely
Raczkowanie

GG do ania_lovely

aa, i jeszcze jedno! Roman - minister edukacji wydał wczoraj rozporządzenie do szkół gdzie nie było jeszcze studnuiówek! nasza szkoła dostała dziś faksem... dyrektorka ma obowiązaek zapewnić nam ochronę policji i.. alkomat! Od dzisiaj picie lampki szampana na studniówce jest wbrew prawu! ;/ jestem zła bo moja kalsa na pewno wniuesie sporo i będą problemy! a jak nie wniosą to się bedą źle bawić i tyle...! dostaliscie coś takiego?
Stary 2007-01-31, 14:20   #3164
boszenka69
Zakorzenienie

jennuś dziękuję bardzo
Stary 2007-01-31, 14:25   #3165
jennuś
Zakorzenienie

o kurde, szczerze wspolczuje, jak dobrze że ja nietrafilam na cos takiego

ja sprowadzalm krawat od brata, ktory byl brązowo-srerbny, pod kolor sukienki i dodatkow, pasowal idealnie. Nie uwazam tego za zaznaczenie że przyszlam z tą osobą, bo to i tak widaćź, skoro cala noc przetanczylam z moim TŻ, dla mnie dobranie sie także kolorami ubrań to po prostu znak że traktujemy sie powaznie, skoro nawet kolorem krawata do sukienki chcemy pasować do siebie. Uwazam to za slodkie, że mogę w ten sposob pokazać że jestesmy zgraną parą.

Ania_lovey znam ten ból, cop chwila jakas kolezanka podchodzila do mnie na studniowce i mowila ze mam za***istego faceta i szczesciara ze mnie
Stary 2007-01-31, 14:31   #3166
Petit_Papillon
luckygirl

Cytat:
Napisane przez ania_lovely Pokaż wiadomość
aa, i jeszcze jedno! Roman - minister edukacji wydał wczoraj rozporządzenie do szkół gdzie nie było jeszcze studnuiówek! nasza szkoła dostała dziś faksem... dyrektorka ma obowiązaek zapewnić nam ochronę policji i.. alkomat! Od dzisiaj picie lampki szampana na studniówce jest wbrew prawu! ;/ jestem zła bo moja kalsa na pewno wniuesie sporo i będą problemy! a jak nie wniosą to się bedą źle bawić i tyle...! dostaliscie coś takiego?
O ja też szczerze współczujęOni nas traktują jak 15-letnie dzieci z gimnazjum kurde:/Przecież to jest smiech na sali,żeby mieć 18,prawie 19 lat i nie móc się napić.Ehhh...Idiotyzm...

Cytat:
Napisane przez jennuś Pokaż wiadomość
o kurde, szczerze wspolczuje, jak dobrze że ja nietrafilam na cos takiego

ja sprowadzalm krawat od brata, ktory byl brązowo-srerbny, pod kolor sukienki i dodatkow, pasowal idealnie. Nie uwazam tego za zaznaczenie że przyszlam z tą osobą, bo to i tak widaćź, skoro cala noc przetanczylam z moim TŻ, dla mnie dobranie sie także kolorami ubrań to po prostu znak że traktujemy sie powaznie, skoro nawet kolorem krawata do sukienki chcemy pasować do siebie. Uwazam to za slodkie, że mogę w ten sposob pokazać że jestesmy zgraną parą.

Ania_lovey znam ten ból, cop chwila jakas kolezanka podchodzila do mnie na studniowce i mowila ze mam za***istego faceta i szczesciara ze mnie
Moim zdaniem krawat pod kolor sukienki to jestbardzo fajna rzecz.Nie wskazuję na zaznaczenie,że "TO JEST MÓJ FACET".Nam każdy mówił,że ślicznie razem wyglądamy,że mój TŻ jest bardzo przystojny,miło się czułam.A oni tak i tak jest tylko mój.I mnie kocha

14.07.2014
16.07.2016

Stary 2007-01-31, 19:27   #3167
Cisowianka
Raczkowanie

A ja dzisiaj mialam przymiarkę mojej sukieneczki - na piatek-sobote powinna byc juz gotowa
Na razie trudno powiedziec jaki bedzie efekt koncowy bo jeszcze dzisiaj ją dopasowywala, no i oczywiscie koronki sa jeszcze do niej niedoszyte ale ładnie sie uklada,jestem zadowolona Tylko bedziemy cos kminic z krawcową jak to zrobić zeby mi nie spadala podczas tanca bo jest bez ramiaczek:/ Chyba bedzie miala wszytą jakąs gumkę i z tyłu bedzie jeszcze dosznurowywana
Za to jestem szczesliwa, bo butki ktore kupilam bardzo ladnie wygladaja razem z sukienką - nie spodziewalam sie ze beda tak pasowac
Jutro mknę na solarkę i musze jeszcze kupić jakis balsam albo samoopalacz...bo cos czuje ze ta solarka nie podziała:/ Polećcie mi jakis dobry, taki zeby nie zostawiał plam,tylko tak subtelnie opalał
Cisowianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-31, 19:31   #3168
Cisowianka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ania_lovely Pokaż wiadomość
Kurcze u nas tez jakas taka plota poszla, ze w innych szkolach tak jest..Nie wiem jak u nas... Ale w sumie u mnie ostatnio pare szkol mialo studniowke i nikt ich tam nie sprawdzał,wiec nie wiem... U mnie wiekszosc to olewa i pewnie beda wnosic, okaze sie na miejscu pewnie jak to bedzie wygladalo:/ Ale dajcie spokoj, co to w ogole ma byc... Przeciez ten alkohol jest tak rekreacyjnie, watpie zeby ktos chcial zgonowac na wlasnej studniowce:/
Stary 2007-01-31, 19:35   #3169
Petit_Papillon
luckygirl

Kup sobie tam na solarium przyspieszacz jakiś.Dzięki niemu skóra będzie miała lepszy odcieńi w pewien sposób się nawilży

14.07.2014
16.07.2016

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-01-31, 20:11   #3170
Cisowianka
Raczkowanie

A mam takie pytanie odnosnie przyspieszacza... czy jesli np. bardziej mi zalezy na opaleniu dekoltu,szyi i ramion to moge tylko tam sie nim posmarowac i to przyniesie efekty jakies?
Stary 2007-01-31, 20:17   #3171
boszenka69
Zakorzenienie

Ja też uważam, że dopasowanie koloru koszuli badź krawatu pod kolor sukienki to fajna sprawa Zależało mi na tym, żeby na 100dniówce ładnie się prezentować (jako para także) i nie widzę w tym nic złego Bardzo podoba mi się także jak para nosi np. te same kurtki zimowe podczas wypadu na narty, albo te same sandałki na plaży Takie moje małe zboczenie :P
Stary 2007-01-31, 20:17   #3172
Petit_Papillon
luckygirl

Nie wiem,niegdy nie praktykowałam Ale myślę,że tak

14.07.2014
16.07.2016

Stary 2007-02-01, 10:01   #3173
.:aniah:.
Zadomowienie

GG do .:aniah:.

Cześć Dziewczyny, dawno mnie nie było, ale ciągle Was czytam
Muszę się dzisiaj wyżalić Bo mieliśmy akcję krwiodastwa dzisiaj i aniah ma wspaniałe wyniki, ale nieprzydatne dzisiaj żyły, bo za cienkie! I tak oto mam trzy dziury w rękach i siniaki które nie wiem czy zejdą do studniówki! a to już za tydzień....Więc generalnie to załamka. No i poszłam sobie na solarium, bo jak teraz tymi żyłami na wierzchu:/ No masakra...
A w ogóle Przyszła mi broszka z allegro, teraz tylko jeszcze sztuczne rzęsy, mam nadzieję, że zdążę... sukienka się szyje i jest piękna A w poniedziałek na zakupy butowe i reszta
Stary 2007-02-01, 10:36   #3174
ania_lovely
Raczkowanie

GG do ania_lovely

Cytat:
Napisane przez Cisowianka Pokaż wiadomość
A mam takie pytanie odnosnie przyspieszacza... czy jesli np. bardziej mi zalezy na opaleniu dekoltu,szyi i ramion to moge tylko tam sie nim posmarowac i to przyniesie efekty jakies?
jutro idę ostatni raz na solarium, już mam ładną lekko brązową skórę, tylko na buźce zawsze jestem przez parev godzin czerwona Myślę, że posmaruj się tam gdzie ci zależy, ale przy okazji wszędzie tam gdzie będzie skóa widoczna! Ja się zastanawiam czy mogłabym posmarować przyśpieszaczem buźkę? trochę się obawiam... pójdę jutro na 12 minut, ale twarz będę oplać tylko przez chwile... co o tym myślicie?
Stary 2007-02-01, 10:39   #3175
boszenka69
Zakorzenienie

A mi się wszystko wali Rozstałam się z TŻem i wszystko jest do bani. To już całkowity koniec, prawie 4 letniego związku I jak ja mam teraz oglądać płytę ze 100dniówki?
Stary 2007-02-01, 11:07   #3176
lemonka
Zakorzenienie

witaj w klubie..
jak gadaja w klasie o studniowce to ja sie wylaczam..
jeszcze ostatnio zaczely gadac i mowic o moim (ahhh.. ) ex tżcie..jak sie bawili bla bla.. ja tylko wybakalam "nie jestesmy juz razem.. " i poszlam zeby nie ryczec znow..
a jak sobie pomysle ze mam ogladac film na ktorym wszystko bylo tak cudowne to szkoda gadac..

...tylko oczy podkrążone i zgubiłam gdzieś koronę

nie lubię: zimnej herbaty, nijakich potraw, letnich uczuć
lemonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-01, 11:11   #3177
boszenka69
Zakorzenienie

Ja mam dokładnie tak samo Jestem totalnie załamana i idę się dzisiaj upić

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-02-01, 11:20   #3178
lemonka
Zakorzenienie

.

...tylko oczy podkrążone i zgubiłam gdzieś koronę

nie lubię: zimnej herbaty, nijakich potraw, letnich uczuć

Edytowane przez lemonka
Czas edycji: 2007-02-01 o 12:18
lemonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-01, 14:22   #3179
boszenka69
Zakorzenienie

Lemonka
Stary 2007-02-01, 14:28   #3180
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez boszenka69 Pokaż wiadomość
A mi się wszystko wali Rozstałam się z TŻem i wszystko jest do bani. To już całkowity koniec, prawie 4 letniego związku I jak ja mam teraz oglądać płytę ze 100dniówki?
Cytat:
Napisane przez lemonka Pokaż wiadomość
witaj w klubie..
jak gadaja w klasie o studniowce to ja sie wylaczam..
jeszcze ostatnio zaczely gadac i mowic o moim (ahhh.. ) ex tżcie..jak sie bawili bla bla.. ja tylko wybakalam "nie jestesmy juz razem.. " i poszlam zeby nie ryczec znow..
a jak sobie pomysle ze mam ogladac film na ktorym wszystko bylo tak cudowne to szkoda gadac..
Współczuję Nie wiem co więcej napisać...
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości