|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3151 |
Zakorzenienie
|
Dot.: GREEN CLUB - Pogaduchy przy zielonej herbacie :)
A nawet wiem kto Ci tego avka zrobił
![]() bo własnie dzieki Tobie przypomniałam sobie, ze tez mam dwa avki zrobione przez Mona Lise, i chyba zaraz powroce do jednego. taki zimowy tez mam ![]() Czesio mi chyba wybaczy ![]() jakby co zmieniałam leko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3152 |
Konto usunięte
|
No właśnie, to Mona robiła.
![]() ![]() Ale super kociak! ![]() ![]() ![]() Zmijko, mam do Ciebie pytanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3153 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a na avku kocio w wersji sexi eyes ![]() ![]() a zimowa bedzie pozniej, jak snieg u mnie bedzie ![]() A ja mieszkam w Anglii, a studia, właściwie tylko licencjat, prawie skonczyłam, została mi praca do napisania i obronienia, a mi sie tak nie chce ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3154 |
Konto usunięte
|
Oj bardzo się napracowała, wcale się nie dziwię, że nie chciała już kontynuowac wątku.
![]() Kurcze, ten kociak to rzeczywiście sexi, taki tajemniczy. ![]() ![]() No licencjat to studia w koncu ![]() ![]() Dasz radę, zdolna 'dziołcha' jestes i dla Ciebie to będzie pikuś. ![]() A teraz przejdę do konkretów. ![]() Mnie interesuje głównie to, jak Ty to wszystko sobie załatwiłaś. ![]() Tzn. korzystasz z wirtualnego uniwersytetu tak?Masz wykłady na UW i później przejeżdzasz do Polski co jakiś czas zdawać egzaminy?No bo chyba co 2 tygodnie nie przyjeżdzasz? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3155 |
Zakorzenienie
|
Ja sie w ogóle jej dziwie, że az tyle natworzyła, ja bym padła w 1/4 tego co ona zrobiła
![]() hehe zdolna, może jestem i skromna ![]() ![]() ![]() Hmm napisze jak to załatwiłam, ale niech to bedzie tajemica ![]() a wiec: najpierw miałam dziekanke na jeden rok, jednak 1,5 miesiaca przed chodziłam na 3 rok, potem wyjechałam. wrociłam w styczniu, po ponad roku nie obecności, pochodziłam miesiąc i przystapiłam do sesji ![]() ![]() ![]() Teraz bedac w Polsce byłam u swojego promotora, bardzo sie go bałam ![]() ![]() A Ty jakie nauki pobierasz, bo jakos niewiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3156 |
Konto usunięte
|
Kurczę, trochę skomplikowane, ale grunt, że poszli Ci na rekę i się udało.
![]() ![]() A nie myślałaś o Uniwerku wirtualnym?Są tam różne uczelnie w tym i prywatne. ![]() Pytałam, bo zastanawiam sie nad wyjazdem-może by w końcu wypalił na wakacje i po prostu bym korzystała z UW. Myślałam, że może tak to załatwiłaś, dlatego zapytałam. ![]() A ja?Tajemnica. ![]() ![]() P.S. Rzeczywiście skromna jesteś. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3157 |
Zakorzenienie
|
Nie słyszałam o UW, chyba ze piszesz o specjalnym trybie który ma juz wiekszośc uczelni.
A moja uczelnia naprawde mi bardzo poszła na reke, teraz mam dwa lata na obrone ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3158 |
Konto usunięte
|
No Uniwerek Wirtualny, nie wiem ile uczelni ma pozwolenie, bo nie wszystkie, ale to świetna sprawa dla tych, którzy nie mogą normalnie przychodzić na wykłady, ćwiczenia itd.
![]() Edytowane przez 201701160947 Czas edycji: 2007-11-13 o 08:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3159 |
Zakorzenienie
|
No i znów jestem. Ale mam ostatnio zawirowania w pracy i w zyciu.
Przyznam sie, że ciężko jest tak codziennie pracować na noc, ale... No właśnie. Jakby mój mąż wziął nadgodziny to mu nie zapłacą. Za to jak ja biorę to mi płacą i dlatego ja więcej godzin pracuję (ajk tylko się daje). Same rozumiecie. A pieniądze sa nam potrzebne teraz straszniście bardzo. To znaczy zawsze sa potrzebne, ale tak jak teraz potrzebujemy więcej to chyba jeszcze nigdy. No i w sumie z tej mojej pracy to dużo pozytywnego dla nas. Chyba też sobie zmienie avek. A co? Ciekawam czy sie Wam spodoba. Wyobraźcie sobie, że wczoraj wróciłam po 6 rano z pracy, a pracowałam od 18 w niezielę i musiałam iśc jeszcze do pracy od 16 do 22. Jak wróciłam do domu to padłam na twarz i rano z Szymonem zaspalismy. Koleżanka, która przybiera Szymka do szkoły samochodem musiała czekać, a że ja chciałam jechac z nia do szkoły, to pojechałam w górnej częsci piżamy pod płaszczem. W szkole gorąco i sie rozpięłam, a mój Szymon przy wszystkich: "Mamo a Ty jestes w piżamie?!" Mhm, mówie Wam myslałam, że sie pod ziemie zapadne. Na szczęscie pani ma poczucie humoru, a koleżanka była wtajemniczona. A ja sama tez sie usmiałam. Tak to bywa jak człowiek jest zmęczony na amen.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3160 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3161 |
Zakorzenienie
|
Silva miło, że się troszczysz. Myslę, że wytrzymam. Praca na recepcji w nocy to głównie siedzenie na krzesle i gapienie sie w monitor (16 kamer), otwieranie bramy (guzikiem) i zamykanie jej, wydanie kluczy pracownikiem, sporzadzenie listy obecnosci. Z wiekszych wysiłków jest wpisywanie poczty, czsem nawet 8-20 stron, ale lubie pisac. Gdybym musiała zasuwac fizycznie jak "dziki osioł" to nie wytrzymałabym tak. No i otuchy dodaje mi fakt, że nie jest tak zawsze. Poza tym jak wziełam na wypłatę 70% pensji więcej, to też jest zacheta i dodaje sił.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3162 |
Zakorzenienie
|
Hejasz tez kiedys sporo pracowałam i wiem jak jest ciezko
![]() Ale dasz rade ![]() , a z ta piżama dobre było ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3163 | |||||||||||||||||
Konto usunięte
|
No dobra, czas na chociaż chwilowy powrót do tematu
![]() Mam dla Was trochę nowinek. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() źródło - http://www.fiveoclock.com.pl/index_p.php Uff, koniec ![]() ![]() I co o nich sądzicie? ![]() |
|||||||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3164 |
Zakorzenienie
|
Silva Ty w nocy chyba nie mozesz spać
![]() a niektóre herbatki ciekawe, szczególnie te z truskawkami i Good Morning moga byc dobre ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3165 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3166 |
Zakorzenienie
|
Silva zestaw prezentacyjny super. Dzięki. Napracowałaś się.
Na pewno spróbuje niektórych, ale nie wszystkie smaki mnie pociągają. Ja popijam ostatnio cynamonowo-jabłkową, ale czarna na zmianę z białą i zieloną oczywiście tez.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3167 |
Zakorzenienie
|
ostatnio to mi sie jakos w oczy rzuca
![]() ale najbardziej szokujace dla mnie jest, jak ze nastepnego ( a wlasciweie tego samego) dnia, widze Twoje posty pisane o 10 czy 11 ![]() ![]() tak truskwaki w smietanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3168 |
Zakorzenienie
|
O truskawkach jakichkolwiek to najwięcej może powiedziec Fresa, co?
A w śmietanie truskaweczki to ja uwielbiam. Jak mi sie udało to pod tym linkiem zobaczcie super ozdobe choinkową, którą pokazała koleżanka z innego forum. Mi sie podoba i J też. http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=3080240
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3169 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To ona to wiele moze napisac ![]() a widze, że wrociłas do starego avka ![]() a z czego jest ta ozdoba ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3170 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() No trochę naquote'owałam ![]() ![]() Hmm, cynamonowo-jabłkową piłam, ale zwykłą czarną. ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Jak tak śpię 6 h- to jest akurat odpowiednia dawka snu ![]() ![]() ![]() Truskawki w śmietanie o ile dobrze pamiętam piłam jako czarną herbatę, ale niewiele miała wspólnego z truskawkami. ![]() Ooo, dokładnie. ![]() ![]() ![]() Cytat:
Kurczę, coś mi to przypomina, ale za nic w świecie nie mogę sobie przypomnieć... ![]() Fajna ozdoba, taka hmm, oryginalna. ![]() Widzę, że Ty też nie wiesz. ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3171 |
Zakorzenienie
|
Widze,że się jakaś degustacja szykuje
![]() ![]() Silvuś,jestem pod wrażeniem Twoich odkryć herbacianych ![]() Żmijko,nowy/stary avatar-fajny kociak ![]() Nawet Hejasz sie pokazała ![]() Widzę,że wątek odżywa ![]() ![]()
![]() |
#3172 |
Zakorzenienie
|
Taa... u mnie w pracy robi sie normalka, a mi szykuje sie urlopik 8 dniowy + 2 niedziele i 2 soboty + 2 dni na opiekę nad zdrowym dzieckiem. Ale się wybyczę. Mam zamiar przez kilka pierwszych dni nic nie robić, ale pijąc herbatki różne (zadnej kawy-przepiłam sie) siedziec w fotelu oglądając TV, DVD i oczywiscie przed moim okienkiem na swiat. Acha, zapomniałam o spacerach z pieskiem i bez też.
A prezencik???? No jak to z czego? Z balonika przeciez. ![]() Freska zatęskniłam za moją (od Ciebie) różyczką.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3173 |
Konto usunięte
|
O tak...
![]() ![]() Dzięki ![]() Jaka jestem odkrywcza-pewnie od wieków są na tej stronie. ![]() ![]() ![]() Prawie cały czas żyje, tylko niektóre osoby (... ![]() ![]() Hmm, ale to taki zwykły balonik tak?Do dmuchania? ![]() No okkk, to oczywiste, tak sobie zażartowałam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3174 | ||
Zakorzenienie
|
Cieszę się
![]() ![]() Jaaaa,już z widelcem się zasadziłaś na mnie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3175 |
Konto usunięte
|
No a jakże.
![]() ![]() ![]() Tak, bo nikomu nie chciało się szukać. ![]() Cóż... ![]() Chyba... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3176 |
Zakorzenienie
|
Silva tyle godzin Ci wystarczy
![]() ![]() Podzielisz sie truskawkowym koktajlem ![]() ![]() Fresa dziekuje w imieniu mego kota ![]() ![]() Hejasz ale sobie teraz odpoczniesz ![]() A wiecie ja mam pół swojej półeczki w kuchni zapełnionej herbatami, a i tak cieagle pije soki lub wode ![]() ![]() to co to za balonik, taki podłóżny, taki co z iego zwierzaczki mozna robic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3177 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Oczywiście ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A najlepsza woda wg mnie to Staropolanka. ![]() U mnie jakoś nie schodzi biała herbatka i rooibos, ale pewnie kiedyś wrócę do tych ziół. ![]() Chyba nie dowiemy się tak szybko jaki to jest balonik. ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3178 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() truskaweczki sa pyszne ![]() no niestety z kartonika ![]() dzis chodziłam po sklepie w poszukiwaniu wyciskarki, takie recznej, ale nie znalazałam ![]() musze sobie kiedyś soko- wirówke kupic ![]() co to za balonik ![]() ![]() Staropolanka, mmm, ale bym sobie wypiła. Mineralnej wody tu brak, tylko Volvic, który nie ma jakiegos fajnego smaku, właściwie w ogóle go nie ma ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3179 | ||
Konto usunięte
|
Póki może.
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A Arctic się zepsuła-fuuuuuuujjjjjjj, już nie jest taka jak kiedyś, wolę kranówkę wypić, która zresztą jest całkiem niezła. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3180 |
Konto usunięte
|
No comment.
![]() ![]() Ok, co do tematu. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ten pojemniczek jest dość mały. ![]() Co o nim myślicie?Podobają Wam się takie?W czym trzymacie zieloną herbatę?(dotyczy tematu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:22.