![]() |
#3151 |
Zadomowienie
|
Dot.: jak schudnąć?
Marusia ,styczeń 2008'.Trzymam Cie za słowo czekam
![]() Ale fajnie Dorinko .........spedzisz mile dni z ukochanym. ![]()
#3152 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3153 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A jak bywasz w Warszawie,kochana ... to moze i tam ktoś Ci zaprosi na bigosik ![]()
![]() |
#3154 | |
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Lubię Snickersy, zaś Marsy mnie kompletnie zamulają. Choć Snickersów też w sumie nie jadam. Jem Nutellę. ![]() ![]() Nikuś, ja się bardzo chętnie dam zdeprawować bigosowo. ![]() Sama robię rzadko, daję do niego sporo mięsa (choć nie daję kiełbasy), ale ja jednak najbardziej w bigosie lubię kapustę. Taką maksymalnie kwaśną. Za mięsem ogólnie umiarkowanie przepadam. Przez parę latek w ogóle go nie jadłam i było mi z tym dobrze. Coś cicho to dziś... ![]() Hu! Wystraszyłam was? ![]()
![]() |
#3155 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No kochana,to ja widzę,ze zdecydowanie wcześniej ,bedę Cie deprawować bigosowo. ![]() A do tego oczywiście jakaś zakąska wodna ![]() Sabbathku,Ty mój Ziomalu ![]() Dorinka co sie z Tobą, moj Skarbie dzieje.Nic sie do mnie nie odzywasz ![]() A Marusia oczywiscie pracuje ![]()
![]() |
#3156 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3157 | |
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Niko - zbieżność naszych upodobań zadziwia mnie coraz bardziej. Albo zweryfikuję swoje przekonanie o swej wyjątkowości, albo uznam, że jest to tym bardziej wyjątkowe, skoro jest nas dwie... Wybieram tę drugą opcję. ![]() ![]()
![]() |
#3158 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3159 |
Zadomowienie
|
Marusia zagladaj ,jak najczesciej,
![]() ![]() ![]() Kochana,przepisik może na bigosik ![]() Taka taka buziaczki ![]() Sabbathku oczywiście ,ze druga opcja jest jak najbardziej na miejscu ![]()
#3160 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A przepisik dawaj ![]() ![]() EDIT: zaraz zaraz... przecież Toogra ma bigosik ![]() ![]() ![]() P.S. Toogra nie bój się, to był żart ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3161 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wal kochana do Toogry,po co masz sie męczyć jak gotowy bigosik czeka ![]() ![]() Toogrusia mam nadzieję,że nie pozamykasz drzwi przed Marusia na wszystkie spusty ![]() Toogra witam Cie cieplutko ![]() ![]()
![]() |
#3162 |
Zakorzenienie
|
Nikuś ja się nie odzywam do Ciebie
![]() ![]() Odzywałam się ogólnie, żeby choć jedna z Czarownic się odezwała ![]() Nadrabiam zaległości, Droga Niko jak twoja dieta???? Ja mam chyba kryzys polegający na monotonni menu>>>> W piątek gotuję fasolkę po bretońsku na weekend, a dzisiaj znowu brak koncepcji ![]() Ostatnio zainspirowały mnie reklamy jakiegoś Fixu do potraw- ta zapiekana rybka w sosie w piekarniku. Ten Fix to pewnie same E w środku posiada, ale chciałam kupić dla pomysłu, a sos sama wymyślić- ale jak na złość nie było w sklepie tegoż FIXU ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3163 |
Zakorzenienie
|
Z nowu nikogo nie ma
![]() Może będziemy się umawiać na wpadanie tu na jakieś konkretne godziny, w miarę możliwości. Np. o każdej pełnej albo co dwie ? Oczywiście kto będzie mógł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3164 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3165 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jeszcze polecam Ci mięsko z udźca z indyka (ja kroję w taką dużą kostkę) duszone z pieczarkami i przyprawione dużą ilością koperku i pietruszki, mniam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3166 |
Zadomowienie
|
Witajcie dziewczyny!!!!
Dzięki za pocieszenie co do mojej diety,,,jadłam wczoraj jakies nowe Marsy takie z rurką ala Twix w srodku... W pracy ,,,nie pytajcie co,,,,,,bo szlag mnie trafia. Cieszę się,że u Was wszystko oki,,,, Moj bigos tez ma duzo mięska i kiełbaski ,,sliwek ,winka,,,,,NIkuś ![]() Mara jescze bigos jest ,,jakby co dawaj znac!! |
![]() ![]() |
![]() |
#3167 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, macie wszystkie pozdrowienia od Switezianki
![]() ![]() No co Ty nie będę taka żeby Ci wyjadać takie smakołyki ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3168 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() wpadłam tu do Was ale pusto a dziś taki ciekawy temat [bigosik] ![]() ![]() ![]() Maro pozdrów switezianke od nas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() niech wraca do nas .
#3169 |
Zadomowienie
|
Witam Robaczki
![]() Miłego Dnia Wam życzę chociaż rzeczywiscie statnio rzadko mamy okazje sie spotkać wszystkie ![]() Dorinko,monotonna ta dieta jest ostatnio i dla mnie ![]() ![]() Ale nie narzekam,pilnuje sie i tyle. Mam nadzieję że nie wrócą te kilogramy,które już stracilam ![]()
#3170 |
Zadomowienie
|
Nikuś
![]() ![]() ![]() A jeśli chodzi o jedzonko na Waszej diecie to naprawdę polecam to mięsko z indyka o którym wczoraj pisałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3171 |
Zakorzenienie
|
Cześć Moje Drogie Koleżanki
![]() Maro, pieczarki jak najbardziej mogą być (także Twój przepis wykorzystam ![]() Dziewczyny, czy macie przepis na jakiś mięsko w sosie dietetycznym???? Niko w naszej diecie już wiele można, ale ja jakoś nie mam weny twórczej i stąd problem.... Nawet pomyślałam o kupnie książki kucharskiej do naszej diety, popatrzę w markecie- jeśli nie będzie strasznie droga to zakupię ją ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3172 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No więc ja lubię zagęszczać sosy cebulą, jak się ją dłużej poddusi to się praktycznie rozgotowuje, a sosik wychodzi zagęszczony i pyszny ![]() Poza tym kiedyś robiłam pyszny sosik ze zmiksowanych brokułów ze śmietaną i z czosnkiem (dopóki mi się blender nie zepsuł ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3173 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() to musisz czekac ![]() ![]() ![]() ![]() Prześlę później ![]() To miesko zrobie na pewno ![]()
![]() |
#3174 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3175 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Robie podobne sosy jak Marusia najcześciej z jakimś warzywem,tylko bez śmietanki a z jogurtem ![]() Słyszałam,ze zamiast zwykłej mąki mozna dodać do zageszczenia ziemniaczanej,że niby mnie szkodliwa jest , tak znajoma mówila ![]() ziemniaczana z krochmalem mi sie kojarzy ![]()
![]() |
#3176 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3177 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3178 |
Zadomowienie
|
Marusiu,a duzo tej cebuli dajesz? i na oliwie ją przysmażasz?
#3179 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3180 |
Zadomowienie
|
No co Ty? przy moim lenistwie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:58.