Panny Młode z Krakowa!!! - Strona 106 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-14, 11:36   #3151
samiramis
Raczkowanie

Dot.: Panny Młode z Krakowa!!!

Hej mogę polecić zespół Afrodyzjak- mają zarówno wokalistę jak i wokalistkę. Śpiewają w kilku językach.
samiramis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-14, 15:31   #3152
iliy
Raczkowanie

GG do iliy

Cześć dziewczynki
Ślub i wesele mam w przyszłym roku (wrzesień2014) a jedyne co mam zaklepane to sala
Obecnie jestem na etapie szukania dj-a, pisałam do kilku ale terminy mają już zarezerwowane więc gdyby któraś z Was miała jakieś namiary na sprawdzonych dj-ów będę bardzo wdzięczna
ps. szukanie grajka to dopiero początek a tyle spraw jeszcze zostało że aż strach myśleć
iliy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-15, 07:40   #3153
Abakka
Przyczajenie

Iliy a którego września masz wesele? Pytam, bo sama mam we wrześniu i tak samo jak Ty mamy tylko salę
Abakka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-15, 08:21   #3154
existence
Zakorzenienie

my mamy Dj z Rybnika zarezerwowanego na 2015 jak ktoś chętny mogę podać str internetową
Stary 2013-10-15, 09:39   #3155
amarela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iliy Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki
Ślub i wesele mam w przyszłym roku (wrzesień2014) a jedyne co mam zaklepane to sala
Obecnie jestem na etapie szukania dj-a, pisałam do kilku ale terminy mają już zarezerwowane więc gdyby któraś z Was miała jakieś namiary na sprawdzonych dj-ów będę bardzo wdzięczna
ps. szukanie grajka to dopiero początek a tyle spraw jeszcze zostało że aż strach myśleć
My mieliśmy Grzesia z Exclusive DJ's i jestem baaaardzo zadowolona, także mogę Ci zdecydowanie polecić
Stary 2013-10-15, 12:42   #3156
sol11
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sylwijka_1991 Pokaż wiadomość
Czy któraś z Was może polecić zespół na weselę najlepiej z wokalistką?
Zespoły przerobiłam sto razy-niestety nie miałam swojego wymarzonego bo za późno sie zabrałam za szukanie.
Z Krakowa polece zespóły Kapelusze,De colt ,Hot -Night i jest jeszcze jedny ale nie moge sobie przypomniec-graja rockowo i zero disco polo.

Nie polecam zespołu Recepcja i Motif Band i jeszcze kilku ale musialabym poszukac.
sol11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-15, 13:04   #3157
iliy
Raczkowanie

GG do iliy

Cytat:
Napisane przez amarela Pokaż wiadomość
My mieliśmy Grzesia z Exclusive DJ's i jestem baaaardzo zadowolona, także mogę Ci zdecydowanie polecić
Ślicznie dziękuję właśnie napisałam z pytaniem o wolny termin, z tego co widzę to jest tam kilku dj-ów- tak???
I mam jeszcze takie pytanie o orientacyjną cenę (jeśli nie można tak ofen na forum to proszę info na pw) z góry dziękuję

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-10-15, 13:29   #3158
amarela
Zakorzenienie

Cytat:
Ślicznie dziękuję właśnie napisałam z pytaniem o wolny termin, z tego co widzę to jest tam kilku dj-ów- tak???
I mam jeszcze takie pytanie o orientacyjną cenę (jeśli nie można tak ofen na forum to proszę info na pw) z góry dziękuję
Tam jest chyba dwóch chłopaków, i jak jest duża impreza to robią we dwóch, a jak mniejsza to chyba sam Grześ, ale nie jestem pewna cena zależy od tego jaki chcesz pakiet, bo oni tam mają do wyboru różne oświetlenie, wytwornice dymu, karaoke zależy co chcesz
Stary 2013-10-15, 14:47   #3159
iliy
Raczkowanie

GG do iliy

Cytat:
Napisane przez amarela Pokaż wiadomość
Tam jest chyba dwóch chłopaków, i jak jest duża impreza to robią we dwóch, a jak mniejsza to chyba sam Grześ, ale nie jestem pewna cena zależy od tego jaki chcesz pakiet, bo oni tam mają do wyboru różne oświetlenie, wytwornice dymu, karaoke zależy co chcesz
Racja- cena zależy od wymagań póki co poszło zapytanie teraz cierpliwie czekam na odpowiedź jak to z terminem
Stary 2013-10-17, 12:07   #3160
szokolatte
Zadomowienie

Jak tak czytam to stwierdza, że jestem dziwna my mamy termin na czerwiec 2015 a mamy już zarezerwowaną salę, wideo+foto i kapele gorzej jak się okaże że ksiądz nie bd miał wolnego terminu

szokolatte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 12:37   #3161
szokolatte
Zadomowienie

a tak w ogóle to może któraś z was wie, gdzie można dostać tego typu wieszaki?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-17, 12:52   #3162
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szokolatte Pokaż wiadomość
Jak tak czytam to stwierdza, że jestem dziwna my mamy termin na czerwiec 2015 a mamy już zarezerwowaną salę, wideo+foto i kapele gorzej jak się okaże że ksiądz nie bd miał wolnego terminu

my też czerwiec 2015 i też to wszystko mamy i nawet jeszcze troszkę ponad to na naszym wątku sporo dziewczyn tyle ma, nie jesteś dziwna

Wysłane z aplikacji mobilnej.

---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ----------

Cytat:
można samemu zrobić takie ale może na allegro coś będzie ja mam motyw przewodni kropki i dorwałam takie satynowe wieszaki w groszki rok temu w biedronce ale były też fajne drewniane i potem można dowolnie pomalować
Stary 2013-10-18, 14:54   #3163
Karolina_a90
Raczkowanie

Cytat:
takie wieszaki najlepiej robić samemu. Kupujesz zwykłe drewniane, a w kazdym sklepie z akcesoriami do decoupage'u dostaniejsz różnego rodzaju kalki z takim wzorami oraz farby do postarzania drewna. Kupując takie gotowe wieszaki na sztuki bardzo się przepłaca..
Karolina_a90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 17:30   #3164
cornflower_girl
Zakorzenienie

Cytat:
Bawiłam się na weselu, gdzie grali Pretty Little Rock Stars - bardzo pozytywne wrażenia. Wokalistka ma świetny głos i potrafi porwać do tańca. Grali repretuar rockowy (takie życzenie państwa młodych), chyba sami bardziej czują takie klimaty.

Cytat:
Cześć dziewczynki
hej

My już po podpisaniu umowy z Dj-em / wodzirejem.
I tak, spotkaliśmy się z Arturem Ślusarkiem, Bartkiem Sobierajem i Jackiem Kręgiem. Dwóch ostatnich jest bardziej wodzirejami (pracują z DJ-em), natomiast Artur Ślusarek DJ-em (ale zabawy też zaproponuje).

Artur Ślusarek jest przesympatycznym człowiekiem, ma dużą klasę - jeśli bardziej szukasz Dj-a i mniej Cię interesują zabawy, to jest to dobry wybór. Bartka Sobieraja polecam, jeśli ktoś planuje zabawę z wodzirejem - ma świetne pomysły, potrafi zaproponować zabawy z animacjami również dla najmłodszych. Zdecydowaliśmy się na Jacka Kręga, z nim najszybciej znaleźliśmy wspólny język (również w duecie DJ- wodzirej), polecali nam go również zaprzyjaźnieni podwykonawcy (oni potrafią obiektywnie ocenić).

Ze sprawdzonych przeze mnie Dj-ów - Paweł Głuch - to było moje pierwsze wesele (jako gość ), na którym grał DJ i od tego momentu uważam, że takie rozwiązanie się sprawdza. Dobrze dobrana muzyka, potrafił porwać starsze ciocie do animacji tanecznej.

Jeśli chcesz coś więcej dopytać, napiszę na pw

Bogini kuchennego zniszczenia
cornflower_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 19:15   #3165
szokolatte
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez existence Pokaż wiadomość
my też czerwiec 2015 i też to wszystko mamy i nawet jeszcze troszkę ponad to na naszym wątku sporo dziewczyn tyle ma, nie jesteś dziwna
co masz na myśli pisząc "mamy i nawet jeszcze troszkę ponad to " czyżbym o czymś zapomniała?

ps. nie wiem czy mam aż takie zdolności do zrobienia takich wieszaków może spróbuje kiedyś

---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ----------

Cytat:
ja bym ci poleciła nasz ale nic z tego bo masz wesele w tym samym dniu co ja

Edytowane przez szokolatte
Czas edycji: 2013-10-18 o 19:14

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-10-18, 20:34   #3166
iliy
Raczkowanie

GG do iliy

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość
hej

My już po podpisaniu umowy z Dj-em / wodzirejem.
I tak, spotkaliśmy się z Arturem Ślusarkiem, Bartkiem Sobierajem i Jackiem Kręgiem. Dwóch ostatnich jest bardziej wodzirejami (pracują z DJ-em), natomiast Artur Ślusarek DJ-em (ale zabawy też zaproponuje).

Artur Ślusarek jest przesympatycznym człowiekiem, ma dużą klasę - jeśli bardziej szukasz Dj-a i mniej Cię interesują zabawy, to jest to dobry wybór. Bartka Sobieraja polecam, jeśli ktoś planuje zabawę z wodzirejem - ma świetne pomysły, potrafi zaproponować zabawy z animacjami również dla najmłodszych. Zdecydowaliśmy się na Jacka Kręga, z nim najszybciej znaleźliśmy wspólny język (również w duecie DJ- wodzirej), polecali nam go również zaprzyjaźnieni podwykonawcy (oni potrafią obiektywnie ocenić).

Ze sprawdzonych przeze mnie Dj-ów - Paweł Głuch - to było moje pierwsze wesele (jako gość ), na którym grał DJ i od tego momentu uważam, że takie rozwiązanie się sprawdza. Dobrze dobrana muzyka, potrafił porwać starsze ciocie do animacji tanecznej.

Jeśli chcesz coś więcej dopytać, napiszę na pw
Bardzo dziękuję za tak fajny opis Pisałam do Bartka Sobieraja ale termin ma już zarezerwowany i polecił kolegę, obecnie jeszcze ciężko myślimy ponieważ póki co mamy 3 na oku i negocjujemy z nimi szczegóły więc jak coś wypali na pewno się pochwalę na kogo padł wybór o ile padnie a jak nie to skorzystam z tych co wymieniłaś
Stary 2013-10-18, 23:47   #3167
existence
Zakorzenienie

Cytat:
co masz na myśli pisząc "mamy i nawet jeszcze troszkę ponad to " czyżbym o czymś zapomniała?

ps. nie wiem czy mam aż takie zdolności do zrobienia takich wieszaków może spróbuje kiedyś
nie no my jeszcze byliśmy w kościele zabukować termin i z takich preferencji indywidualnych jeszcze mamy barmanów no i mam fryzjerkę bo to znajoma moje druhny i ja z moim zmysłem "wyżycia się na programach graficznych" mam projekt winietek, numerków na stoły i rzeczy w tym stylu no i mam buty ale to są rzeczy do załatwienia na spokojnie
Stary 2013-10-23, 23:50   #3168
Karo89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sol11 Pokaż wiadomość
Hot -Night
polecam, miałam u siebie i byłam bardzo zadowolona.

Cytat:
Możesz też zgłosić się do jakiejś 'decupażystki' z zapytaniem ile za zrobienie by Ci wzięła, w stylu bądź kolorystyce jakiej tam sobie wymyślisz

Karo89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-02, 19:22   #3169
Haukotella
Przyczajenie

Cytat:
Zrobienie takiego wieszaka jest bardzo proste. Niedługo na swoim blogu dodam tutorial to może Cie zainspiruje do samodzielnego wykonania.

xxxx

Edytowane przez aniolek-tasmanski
Czas edycji: 2013-11-28 o 10:15 Powód: link
Haukotella jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-11-06, 11:32   #3170
sol11
Raczkowanie

Cytat:
Widziałam takie wieszaki w sklepie na ul Józefa na Kaziemierzu
Ja talentu malarskiego niestety tez nie mam
Stary 2013-11-06, 14:17   #3171
ollka27
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Haukotella Pokaż wiadomość
Zrobienie takiego wieszaka jest bardzo proste. Niedługo na swoim blogu dodam tutorial to może Cie zainspiruje do samodzielnego wykonania.

www.haukotella.com
możesz podać linka do Twojego bloga chętnie zaglądnę

---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ----------

Cytat:
mnie bardzo podobają się makijaże Pani Eweliny Szajnar i chyba u niej będę się malować
o też miałam namiar do tej Pani ale ostatecznie malowała mnie inna wizażystka
ollka27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-12, 11:16   #3172
iliy
Raczkowanie

GG do iliy

amarela bardzo Ci dziękuję za polecenie dj'a Grześka Jesteśmy po spotkaniu i wywarł na Nas bardzo miłe wrażenie Na dniach podpisujemy z nim umowę - mam nadzieję że wszystko spoko wyjdzie i nie będziemy żałować
Stary 2013-11-29, 14:46   #3173
ashiva
Wtajemniczenie

Witam

chciałam zapytać, czy znacie zespół Forte Band z Niepołomic? Poszukuję wszelkich opinii na ich temat, może ktoś z Was widział/słyszał ich na żywo. Będę wdzięczna za każdą odpowiedź
ashiva jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-12-03, 12:23   #3174
ollka27
Raczkowanie

Cytat:
W galeriach sa sklepy z roznymi dekoracjami do domu. Albo najlepiej kupic samemu zwykly drewniany wieszak i ozdobić wedle uznania
ollka27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 13:00   #3175
lilia8843
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ashiva Pokaż wiadomość
Witam

chciałam zapytać, czy znacie zespół Forte Band z Niepołomic? Poszukuję wszelkich opinii na ich temat, może ktoś z Was widział/słyszał ich na żywo. Będę wdzięczna za każdą odpowiedź

Nie. ale zerknęłam na ich filmiki na youTube. Typowe weselny zespól. Widac ze ludzie bawili przy ich muzyce.
A nie myślałaś nad Djejem?
lilia8843 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 14:44   #3176
ashiva
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lilia8843 Pokaż wiadomość
Nie. ale zerknęłam na ich filmiki na youTube. Typowe weselny zespól. Widac ze ludzie bawili przy ich muzyce.
A nie myślałaś nad Djejem?
wszystkie filmiki z ich udziałem, które znalazłam też już obejrzałam, myślałam, że może ktoś miał okazję bawić się na weselu przy ich muzyce.
co do Dj'a mam mieszane uczucia, wolałabym jednak zespół, rodzice byli niedawno na weselu z Dj'em i nie byli zadowoleni, a zaznaczę, że nie mają upodobania do disco polo czy biesiady, więc nie w repertuarze tkwił problem a raczej w prowadzeniu wesela i fatalnym nagłośnieniu.

Zespoły, które bardzo mi się podobają nie mają niestety wolnych terminów, dlatego też robię rozeznanie w tym co jest

nie jest też oczywiście tak, że Dj'om mówię stanowcze nie, tylko, że raczej tę opcję będę rozważać w ostateczności
Stary 2013-12-03, 19:24   #3177
lilia8843
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ashiva Pokaż wiadomość
wszystkie filmiki z ich udziałem, które znalazłam też już obejrzałam, myślałam, że może ktoś miał okazję bawić się na weselu przy ich muzyce.
co do Dj'a mam mieszane uczucia, wolałabym jednak zespół, rodzice byli niedawno na weselu z Dj'em i nie byli zadowoleni, a zaznaczę, że nie mają upodobania do disco polo czy biesiady, więc nie w repertuarze tkwił problem a raczej w prowadzeniu wesela i fatalnym nagłośnieniu.

Zespoły, które bardzo mi się podobają nie mają niestety wolnych terminów, dlatego też robię rozeznanie w tym co jest

nie jest też oczywiście tak, że Dj'om mówię stanowcze nie, tylko, że raczej tę opcję będę rozważać w ostateczności

Wiesz co znajomi mieli organizatorkę ślubów ale tylko w kwestii muzyki, powiedzieli co chcą mieć i ona zaproponowała i 3 zespoły z którymi się umówili i mogli ich sprawdzić.

A na jaka muzykę byś chciała mieć na weselu ?
lilia8843 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 20:27   #3178
ashiva
Wtajemniczenie

Cytat:
Wiesz co znajomi mieli organizatorkę ślubów ale tylko w kwestii muzyki, powiedzieli co chcą mieć i ona zaproponowała i 3 zespoły z którymi się umówili i mogli ich sprawdzić.

Nie mam specjalnych wymagań co do gatunku muzyki, chcę żeby repertuar był taki aby każdy z gości znalazł coś dla siebie, więc najchętniej hity lat '70, '80, '90, jakieś najnowsze kawałki, które wszyscy znają, a ponieważ na weselu będzie też grono sędziwych gości to coś z biesiadnych, aby i oni mogli się pobawić przynajmniej przy stole, też by się przydało. To na co zwracam uwagę przy wyborze zespołów, to to czy ładnie czysto śpiewają, nie "wydziwiają" ze swoimi własnymi aranżacjami, i czy dobrze grają, ekspertem w dziedzinie nie jestem, ale jednak ucho mnie boli jak usłyszę fałsz.

Zastanawiam się też nad zespołem Kolektiv Band i Arte Band, ale ten drugi trochę mnie ceną zniechęca.. Może te zespoły ktoś zna?
Stary 2013-12-04, 14:17   #3179
sol11
Raczkowanie

Cytat:

To ja chyba powinnam być organizatorką bo przestudiowałam wszystkie zespoły z małopolski i śląska
Stary 2013-12-04, 14:30   #3180
ashiva
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sol11 Pokaż wiadomość
To ja chyba powinnam być organizatorką bo przestudiowałam wszystkie zespoły z małopolski i śląska
o, to w takim razie pewnie znasz te zespoły, o których pisałam słyszałaś na żywo zespół Forte Band, Kolektiv Band, Arte Band? jakie masz o nich opinie?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości