|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
Pokaż wyniki sondy: Ile flakonów masz w swojej kolekcji? | |||
1-10 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
463 | 64,85% |
11-20 |
162 | 22,69% |
21-30 |
41 | 5,74% |
więcej niż 30 |
48 | 6,72% |
Głosujący: 714. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3151 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Moja kolekcja perfum - część III
Cytat:
![]() Na mojej skórze ten zapach jest wyjątkowo nietrwały - dlatego własnie go nie kupię, chociaż mi się podoba, nie będzie mój. Podejrzewam, że woda toaletowa uleciałaby ze mnie jeszcze prędzej - po kwadransie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3152 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo szczerze mówiąc, jak widzę swoje flakoniki w szafce, to nie wyglądają na tak szaloną gromadkę. Angel, BC i Tea Rose Amber są wspólne z moją rodzicielką i stoją/leżą w łazience. Shalimar w kącie albo w pudle, bo nadal nie mogę do niego w pełni wrócić. A perfumy Madness siedzą w wiklinowym koszu z bielizną... Swoją drogą to pełna perwersja, koronki i Madness! Tak więc kolekcję mam trochę rozrzuconą, no i w ciągłym użyciu ![]() Smoka EdT chyba nie znam... Na mnie w wersji EdP jest tak niesamowicie trwały, że nawet nie muszę myśleć o ekstrakcie - ciężko mi powiedzieć, jak długo jest w stanie się trzymać, ale jest bardzo trwały i niesamowicie ogoniasty.
![]() |
#3153 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() właśnie poczułam się jak disco polowiec ![]() Piękna kolekcja, bardzo mi się podoba ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3154 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Źle?!? ![]() Wygląda zabójczo, rewelacyjnie... Mam nadzieję uzbierać kiedyś kolekcję podobnych rozmiarów - tylko najpierw trzeba się wyprowadzić z domu ![]() Ja też mam swoje flakoniki poupychane w najróżniejszych szufladach i półkach - tyle, że w moim przypadku ma to wymiar praktyczny, jakby mamusia zobaczył te ...naście butelek w jednym miejscu, to by chyba zemdlała - jej zdaniem, powinnam mieć max. dwie-trzy. A w koronkach leży u mnie OI ![]() Myszko, to niedobrze ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3155 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#3156 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3157 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Strasznie spodobał mi się zapach, ale im częściej testowałam, tym bardziej utwierdzałm się w przekonaniu, że to perfumy nie dla mnie. Czarę goryczy przepełniła kropla w postaci próbek od Nat ( ![]() ![]() Mimo tego, że zapach piękny, to szalenie nietrwały i z tego względu go nie kupię.
![]() ![]() |
![]() |
#3158 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A może by tak... po szaliczku? (odezwała się moja głupota) ![]() O, mama jedzie do miasta, idę szorować nadgarstki i jadę z nią, potestuję EdP... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3159 |
Zakorzenienie
|
Rachelo, majade - bardzo mi sie podobają Wasze kolekcje - w każdej bym znalazłą coś dla siebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3160 |
Zakorzenienie
|
Doridee,Rachelo,Majade-Wasze kolekcje to prawdziwa uczta dla oczu.Gratuluję zbiorów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3161 |
Rozeznanie
|
Majade bardzo ładna i ciekawa kolekcja
![]() Rozczuliłam sie jak zobaczyłam Magnetic ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3162 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Gratuluję. Mnie się to disco polo bardzo widzi. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3163 |
Zakorzenienie
|
Rachelo, SpanishMyszko, Tulipanko, Martwa papugo, Lady dark, MoniaK, Nebrasko, Burn, Ryjku, Kropko, bardzo Wam dziękuję, miło mi, że moje flaszeczki się podobają. Niech mnie gęś kopnie, jeśli chciałam kokietować
![]() Ryjku, w Berlinie wyczuwam głównie bergamotkę i odrobinę jaśminu (ale w cudownym wydaniu, zazwyczaj dosłowny jaśmin znoszę fatalnie). Nie mogę za to dopatrzyć się wanilii. Ogólnie kwiaty,kwiaty,kwiaty. Bardzo radosne. Do tego trwałość przyprawiająca o zawrót głowy - biją na głowę Angela - podobnie jak Joop klasyczny. Nie spotkałam równie intensywnych i trwałych zapachów. Rozpaczam, że jest wycofany i otaczam go szczególną atencją. Magnetic to również moja stara miłość - żałuję, że przegapiłam wysyp na A. W zamieszaniu wakacyjnym osierociłam chwilowo flaszkę OI ale mam nadzieję, że balsam godnie reprezentuje tę familię ![]()
#3164 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Majade, z twojej kolekcji najbardziej podobaja mi sie: Extravagance (mam wielki sentyment do tych perfum), Flowerbomb i Bvlgari. Bardzo ladnie u ciebie! Gratuluje!
![]() |
#3165 |
Zakorzenienie
|
Rachel- nie wiem, jak to robisz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Majade- nic dziwnego, ze "Twoj nochal jest zadowolony" ![]() ![]() Joop, Bvlgari Black, Flowerbomb i Truth, podobaja mi sie najbardziej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3166 | ||
Wiedźma
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Kiedy ktoś mający w swojej kolekcji Black Bvlgari, Nieprzyzwoitkę, Narciso, Kwiatkobombkę, Angela i jeszcze Extravagance - mówi mi, że to disco polo, to ja... Dziwnie się z tym czuję. ![]() ![]() ![]() A tak serio - Majade - zwalę to na zbytnią skromność (mam nadzieję, że fałszywą, bo szczere niedocenianie takiego zbioru to zaiste herezja) i napiszę po prostu: "bzdurki pleciesz". To jest kolekcja, to są piękne zapachy i nie widzę powodu, żeby inaczej je nazywać. Disco polo to w Refanie. Tu jest muzyka. Gratuluję. Jeśli to początki, to gratuluję tym bardziej. ![]() ![]()
![]() |
#3167 | |
Zakorzenienie
|
Nebrasko, Burn, Mariolo - dziękuję!
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3168 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Zbiorek uroczy, obfity w perełki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3169 |
Rozeznanie
|
Majade kolekcja śliczna a zdjęcia jeszcze piekniejsze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3170 |
Zadomowienie
|
majade jakie śliczności
![]()
#3171 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Rachelo - jestem pod ogromnym wrażeniem Twojej kolekcji. Ewolucja (a może rewolucja?) niesamowita ![]() Cytat:
![]() W ciągu zaledwie tygodnia taki wysyp...Pięknie mi się ogląda. Edytowane przez rachela Czas edycji: 2007-09-13 o 16:11 Powód: trochę zmniejszyłam cytaty |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3172 |
Zadomowienie
|
No to i ja pokażę swoją kolekcję, bo trochę się zmieniła od ostatniego razu
![]() Zdjęcie 1: - Lolita Lempicka EdP - Peony Angel TM - The Lily Angel TM Zdjęcie 2: - Gucci EdP - Neonatura Cocon YR - Black Bvlgari Zdjęcie 3: - Deep Red Hugo Boss - Crystal Noir EdT Versace - Noix de Coco YR Zdjęcie 4: - Organza Givenchy - Cinema EdP YSL - miniaturka Brit EdT Burberry - miniaturka Angel TM Zdjęcie 5: całość ![]() To niezupełnie wszystko, bo mam jeszcze resztkę Ode a l'amour tendrement YR w zastępczym atomizerku, który wizualnie nie prezentuje się najlepiej ![]() ![]() I póki co myślę, że moja kolekcja jest w miarę ustabilizowana ![]() Edytowane przez dominikaha Czas edycji: 2007-09-13 o 20:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#3173 |
Raczkowanie
|
Wszystkie macie powalajace z nog kolekcje. Uczta dla oczu i nosa.
![]() Od ponad siedmiu lat uzywam tylko jednych - Elizabeth Arden Splendor - kocham ten zapach i staly sie one moim swoistym zapachem rozpoznawczym. Innych nie chce. Jesli ich nie moge dostac to Sunflowers i 5th Avenue, tez Arden. Mam wielka slabosc to tych zapachow ale nie obsesje tak jak do Splendor. ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3174 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3175 |
Zakorzenienie
|
Dominika, bardzo fajne wyraziste słodziaki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3176 | ||
Zakorzenienie
|
OMG ale różnorodność, bardzo doinwestowana i ładna kolekcja.
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez rachela Czas edycji: 2007-09-13 o 16:04 Powód: skróciłam cytaty, bo post był mega-długi |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3177 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bardzo spokojna i różnorodna kolekcja, trochę zazdroszczę flakonika Gucci... Chyba muszę się uśmiechnąć do teściowej, bo u niej się ta flaszka kurzy ![]() Cytat:
Znałam dziewczynę, która nosiła tylko Eternity CK; to ciekawe że niektórym osobom wystarczy jeden zapach, a inne uwielbiają zmiany i eksperymenty. ![]()
![]() |
#3178 |
Zakorzenienie
|
Dominiko - bardzo ładny zbiór, zwłaszcza zazdroszczę Cinema i Organzy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3179 |
Zadomowienie
|
Mogłabys mi zdradzić czym konkretnie różni się Must edt od ekstraktu?
![]() dominikaha - bardzo ładna kolekcja! Mamy wspólną Neonaturę, Kokoska i Deep Red, a oprócz tego wiele z Twoich zapachów jest w moich marzeniach!
Perfumy są jak narkotyki - zmieniają i tworzą nową rzeczywistość. Zmieniają życie... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez lady-dark Czas edycji: 2007-09-13 o 14:24 Powód: uzupełniła |
![]() ![]() |
![]() |
#3180 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:16.