|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3151 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossman.. cz. II
Aha, OK, dzięki - wiem, że marudzę, ale nie używałam jeszcze maseczek Daxa, stąd moje pytania
|
#3152 |
|
Konto usunięte
|
nie marudzisz, chętnie odpowiadam.
|
|
|
|
#3153 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Już widać zbrązowienie skórki W planach po tym balsamie mam samoopalacz a na białą skórę bałabym się go używać, dlatego najpierw coś brązującego. I tak:zero plam - smaruję się jak normalnym balsamem, bardziej obficie niż mało, także nie ma możliwości plam czy nierównego rozsmarowania, muszę poczekać z 3min, żeby założyć ciuchy, bo musi się wchłonąć, zapach też przyjemny. Myślę, że używam i smaruję się nim jak być powinno i nie mam z tym balsamem problemu ale myślę, że ciężko by było, żeby zrobił jakieś plamy itp Aż tak mocno nie brązuje a poza tym stopniowo Sądzę, że i tak po 4 użyciach nie jest to jeszcze maksimum jego możliwości i czekam na dalsze efekty. Polecam |
|
|
|
|
#3154 |
|
Raczkowanie
|
niqusia wszystkie produkty były w cenie na do widzenia u mnie w mieście (mieszkam na podkarpaciu - jesli Ty tez podam dokładną miejscowosc
) a gratisy dostaje, bo są bardzo miłe Panie (jestem hostessa i zdarza mi sie obstawiac rossmann )Umbra chyba zmieniają się opakowania garniera w farbach na do widzenia były jedynie odcienie blondu i czerwieni, ale wybrane kolory z 5-6 odcieni mama ucieszona była ![]() i batony corny też kupiłam za 0.49 ![]() p.s. w różnym czasie pojawiają sie ceny na do widzenia w rossmann-ach, także zaglądnełabym jeszcze
Edytowane przez w szpilkach Czas edycji: 2008-04-06 o 15:13 Powód: błąd |
|
|
|
#3155 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;7140526]Jestem po 4 użyciu
Już widać zbrązowienie skórki W planach po tym balsamie mam samoopalacz a na białą skórę bałabym się go używać, dlatego najpierw coś brązującego. I tak:zero plam - smaruję się jak normalnym balsamem, bardziej obficie niż mało, także nie ma możliwości plam czy nierównego rozsmarowania, muszę poczekać z 3min, żeby założyć ciuchy, bo musi się wchłonąć, zapach też przyjemny. Myślę, że używam i smaruję się nim jak być powinno i nie mam z tym balsamem problemu ale myślę, że ciężko by było, żeby zrobił jakieś plamy itp Aż tak mocno nie brązuje a poza tym stopniowo Sądzę, że i tak po 4 użyciach nie jest to jeszcze maksimum jego możliwości i czekam na dalsze efekty. Polecam Dzięki W takim razie lecę po niego jutro
|
|
#3156 |
|
Przyczajenie
|
Dziwczyny, właśnie wróciłam ze "skarbów urody", było SUPER, naprawdę WARTO PóJŚĆ!!!
Do domu wrócicie z milionem próbek i testerów: kremów, balsamów saszetek whiskasa, past do zębów, szamponów, żeli pod prysznic, a nawet maszynki do golenia i książkę: "Awantura o Basię" i film na dvd "Microcosmos" ![]() . Można tam było wykonać badania włosów na stoiskach Pantene, H&S, Clear, Nivea, badania skóry twarzy w Olay, Nivea Ziaji i Lirene a także konsultować się w przypadku problemów ze skórą i stylizacją włosów u Niveji. Największe stoisko miało oczywiście nivea, a u dove było losowanie nagród. Próbki można było też dostać u Astora i Lirene, a także w Espricie i C-thru , w ładnych papierowych torebkach.Było też multum konkursów z fajnymi nagrodami, a jako gwiazda- u mnie w Poznaniu był Marcin Prokop. Najlepsze były hostessy przy stanowiskach, które chodziły w sukniach wieczorowych i rozdawały siateczki z próbkami Nie będę więcej opowiadać bo zepsuję cała zabawę..Jeśli chcecie coś więcej wiedzieć-pytajcie Ale mówię: TRZEBA TAM KONIECZNIE POJSC, bo za skromne 5 zł, macie kosmetyki na kilka tygodni i jeszcze jedno: musicie się pchać "na chama" bo inaczej nic nie dostaniecie![]() A co do kuponów za 400 zł: kilkanaście kuponów z rabatami na dany kosmetyk od 1-50zł:P |
|
|
|
#3157 | |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
|
|
#3158 |
|
Przyczajenie
|
A nie dostałaś siateczki rossmann z tym żelem isana, szamponem i z gazetką skarb??
|
|
|
|
#3159 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3160 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;7140526]Jestem po 4 użyciu
Już widać zbrązowienie skórki W planach po tym balsamie mam samoopalacz a na białą skórę bałabym się go używać, dlatego najpierw coś brązującego. I tak:zero plam - smaruję się jak normalnym balsamem, bardziej obficie niż mało, także nie ma możliwości plam czy nierównego rozsmarowania, muszę poczekać z 3min, żeby założyć ciuchy, bo musi się wchłonąć, zapach też przyjemny. Myślę, że używam i smaruję się nim jak być powinno i nie mam z tym balsamem problemu ale myślę, że ciężko by było, żeby zrobił jakieś plamy itp Aż tak mocno nie brązuje a poza tym stopniowo Sądzę, że i tak po 4 użyciach nie jest to jeszcze maksimum jego możliwości i czekam na dalsze efekty. Polecam Dziewczyny, czy ten balsam brudzi bielizne? Ja używam balsamu z Ziaji, ale jak się juz opale, to ta opalenizna bardzo brudzi mi bielizne i białe bluzki
|
|
|
|
#3161 |
|
Zakorzenienie
|
A w Wawiedo dopiero w czerwcu bedzie :/ Pewnie wtedy kiedy ja akurat bede miec sesje :/. Mam nadzieje ze uda mi sei tam dotrzec
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#3162 |
|
Zakorzenienie
|
W CZERWCU? A ja mam wakacje, jupi
|
#3163 | |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
|
|
#3164 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
heh, no wlasnie u mnie tez w trakcie sesji to bedzie, ale no trudno poświece sie trzeba sie jakos odstresować ![]() po tym co napisała oODaisyOo napewno sie zjawie a bilety można kupić jakoś wcześniej czy dopiero na targach
|
|
|
|
|
#3165 |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
mozna wczesniej a mozna tuz przed targami
|
#3166 |
|
Konto usunięte
|
Ja w zasadzie nie noszę za bardzo jasnych rzeczy ale jak miałam jasne gatki, to nic nie zauważyłam, żeby brudziło. Jak wspomniałam, należy poczekać aż balsam wchłonie i wtedy dopiero założyć bielizne i ciuchy (w moim przypadku pidżama, bo używam balsamu na noc). Kosmetyk wchłania się całkowicie w 3-5min
|
|
|
|
#3167 |
|
Konto usunięte
|
ja też niestety będę miała wtedy sesję, ale co zrobić, na kosmetyki tez czas być musi.
|
|
|
|
#3168 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dopiero niedawno odkryłam,że w Rossmannie jest biżuteria. Przynajmniej w tym w Poznaniu na dworu...niektóre rzeczy np. bransoletki, kolczyki, pierścionki są śliczne...tylko ceny średnie- za cieniutką bransoletkę minimum 25zł...to już w H&Mie trafi się taniej.
|
#3169 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
One są zazwyczaj wszystkie razem poukładane na osobnej półce, lub regale lub w takich "koszykach" blisko kas (przynajmniej u mnie) |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#3170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3171 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie ja też dopiero teraz odkryłam, dlaczego ja nie widziałam nigdy tych cen :P W takim razie u mnie w rossmanie sa gumki unimile, w starych opakowaniach jeszcze za 2.49zl nie kupilam bo myslalam, że to jakieś przeterminowane, a to chyba cena na dowidzenia, bo zmieniają opakowania. Czy się myle
|
|
|
|
|
#3172 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i durexy po 2,5
|
|
|
|
|
#3173 |
|
Raczkowanie
|
a ja mam pytanie, czy w ktroryms z warszawskich rossmanow dostane sztuczne rzesy w kepkach?? Jesli tak to w ktorym i na jakim stanowisku mam tego szukac??
|
|
|
|
#3174 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziś kupiłam własnie z "na do widzenia" żel Palmolive z bambusem za 2,80
|
|
#3176 |
|
Zakorzenienie
|
a skąd wy macie info o tej imprezie, jedyne co widzę do banner na stronce rossmana ale tam mi ledwo przeleciało że w Spodku przez dwa dni w maju ale są gdzieś jakieś konkretne informacje?
oo mam znalazłam na stronie Spodka. Bilety w cenie 5zł do kupienia w Rossmannach. |
|
|
|
#3177 |
|
Wtajemniczenie
|
A jak z Krakowem wiadomo?
|
|
|
|
#3178 |
|
Rozeznanie
|
bodajze 10-11 maj. ale gdzie to już pojęcia nie mam.
|
|
|
|
#3179 |
|
Uzależnienie
|
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:47.

W planach po tym balsamie mam samoopalacz a na białą skórę bałabym się go używać, dlatego najpierw coś brązującego. I tak:
)
. Można tam było wykonać badania włosów na stoiskach Pantene, H&S, Clear, Nivea, badania skóry twarzy w Olay, Nivea Ziaji i Lirene a także konsultować się w przypadku problemów ze skórą i stylizacją włosów u Niveji. Największe stoisko miało oczywiście nivea, a u dove było losowanie nagród. Próbki można było też dostać u Astora i Lirene, a także w Espricie i C-thru , w ładnych papierowych torebkach.Było też multum konkursów z fajnymi nagrodami, a jako gwiazda- u mnie w Poznaniu był Marcin Prokop. Najlepsze były hostessy przy stanowiskach, które chodziły w sukniach wieczorowych i rozdawały siateczki z próbkami
i jeszcze jedno: musicie się pchać "na chama" bo inaczej nic nie dostaniecie