|
|
#3151 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: gossip girl
Widziałam na e-bay ale inny wzór był
równie fajny pzdr a jak wpiszesz w wyszukiwarke allegro lub e-bay gossip girl lub plotkara to ci wszystkie gadzety z tego filmu sie wyswietla Powodzenia w poszukiwaniach ![]() Dzis sie bedzie dzialo
|
|
|
|
|
#3152 |
|
Rozeznanie
|
Promo następnego odcinka rzeczywiście zaskakujące.
C i J razem? Tuff, Chuck i tak jest już zbrukany do cna ![]() Pomimo ohydnych kłaków i oczu pandy polubiłam J, bo dzięki jej postaci ostatnio dużo się dzieje w serialu. Wątek niektórych par zaczynał nużyć. ![]() Jak zwykle w końcowym odcinku pewnie wszyscy się rozejdą i niejednoznacznie pozamieniają partnerami. Wydaje mi się, że każda seria tak właśnie się kończyła. Przeczuwam, że C nie będzie z B, ani S z N. ---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- Dżodżina's back? http://www.youtube.com/watch?v=9KNJvBfmLQs
|
|
|
#3153 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#3154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a szkoda wolalabym jednak zeby bylo po ' mojemu' i " waszemu" byle wasze bylo jak moje :P![]()
|
|
|
|
|
|
#3155 |
|
Raczkowanie
|
Hej ! Też jestm fanką Plotkary. Widziałam kiedyś kawałek na tvn7 i niedawno zaczełam oglądać sobie po kolei odcinki. Świetny film. A te ciuchy
|
|
|
|
|
#3156 |
|
Zakorzenienie
|
o boze widzialam wlasnie SEASON FINALE! mega mowie wam
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
|
|
|
#3157 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
#3158 |
|
BAN stały
|
Wlasnie skonczylam ogladac 22 odcinek . To sie porobilo
|
|
|
|
|
#3159 |
|
Zakorzenienie
|
Nate okazal sie madrzejszy niz myslalam
<3 lubie go!
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
|
|
|
#3160 |
|
Zakorzenienie
|
macie linka do wersji z polskimi napisami?
![]() jak zawsze szukam i nie mogę znaleźć, a na serialeonline nie ma... |
|
|
|
|
#3161 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dołączam się do prośby ![]() :pros i:
złe wolą bawić się z nami, pod sukienkami nie noszą majtek zdobią swe ciało tatuażami. Grzeczne dziewczyny słuchają radia kochają słodką muzykę, złe wolą słuchać starych winyli rock&roll zmarnował im życie. |
|
|
|
|
|
#3162 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3163 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie mam bo po ang ogladam zawsze cos sie pokaze czekajcie
|
|
|
|
#3164 |
|
Zakorzenienie
|
to dopiero na jesieni nastepna seria?
ja wlasnie szukam napisow do odcinka |
|
|
|
|
#3165 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczynki napisy będą dopiero wieczorem bardzo późnym albo jutro tak jest napisane na napisy24. Ja oglądałam z angielskimi napisami.
|
|
|
#3166 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny macie jakies przecieki? czy chuck naprawde...????
|
|
#3167 |
|
Zadomowienie
|
Obejrzałam ten ostatni odcinek I JESTEM W SZOKU
Głupia Jenny, jak ja jej nie znosze. Czy ona zawsze musi wszystko psuć? Fajną suką to może i jest Blair, a Jenny to po prostu zwykła rketynka która myśli tylko o sobie. Ale mnie przerazili z tą sceną z Chuckiem.. ale chyba go nie zabiją , to niemożliwe.. fani by ich zabili za to A z tą Georginą to już w ogóle przesada, ona dziecko z Danem? Założe sie że tylko tak chrzani, a to nie jest jego, bez przesady. Ale mnie kosztował nerwów ten ocinek PS. TEŻ CHCE KOSZULKĘ Z CHUCKIEM |
|
|
|
|
#3168 |
|
BAN stały
|
Widok Chucka i ten pierscionek,ktorego nie chcial oddac
![]() Nie no , masakra jakas . I to byl ostatni odcinek 3 serii ? ![]() I co ja teraz bede ogladac
|
|
|
|
|
#3169 |
|
Zakorzenienie
|
Boski odcinek!!!! Chyba jedyny udany z z tej serii. Nie rozumiem tylko jednej rzeczy, napisze na biało może ktoś mi wyjaśni; co ta krowa J. powiedział Danowi, przecież C. jej do niczego nie zmusił1 A ona zrobiła z siebie wielka ofiarę. No chyba, że czegos nie zrozumiałam.
|
|
|
|
|
#3170 |
|
Zakorzenienie
|
na bialo:J powiedziala zapewne ze chuck ja upil
![]() Gpodpatrzyla numer na dzieciaka w szpitalu i nie uwazam zeby byla w ciazy ![]()
|
|
|
|
#3171 |
|
Zakorzenienie
|
Wiedziałam, że ten blond potwór coś nazmyślał. A miało być tak pieknie.
|
|
|
|
|
#3172 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#3173 |
|
Rozeznanie
|
Na biało:
Mnie się wydaję, że Georgina nie jest w ciąży. Skoro ma dziecko z Danem to czemu najpierw poszła po pomoc do Chucka, potem Blair. Jak zobaczyła Dana wpatrującego się dzieciaki nagle wparowała do niego z brzucholem ;0 dziwne toto. Tym bardzueh ze mówiła coś o ruskach ![]() Chucka nie zabiją bez przesady.
Edytowane przez Dorotka... Czas edycji: 2010-05-18 o 22:08 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3174 |
|
BAN stały
|
"Czwarty sezon ostanie skoncentrowany wokół Dana, Blair, Sereny oraz Rufusa . "
Ja osobiscie juz nie moge patrzec na Dana i Rufusa Pewnie jeszcze zatesknie za J.
|
|
|
|
|
#3175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3176 |
|
Zakorzenienie
|
ponowię pytanko o polskie napisy
![]() Kurczę, Dan i Serena już mnie denerwują... Rufusa zaczyna być za dużo, jedynym pocieszeniem 4 sezonu będzie tylko Blair... |
|
|
|
|
#3177 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mnie np. nudziła sielanka Blair i Chucka, muszą się związki rozpadać i sypiać między sobą bo inaczej serial zrobi się całkiem nudny. Teraz czekam jeszcze aż Dan i Blair pójdą do łóżka, bo tego jeszcze nie było
|
|
|
|
#3178 |
|
Raczkowanie
|
Napisy w tym linku => http://www.napisy.info/SzukajNapisow...tkara+03x22&k=
Chuck nie umrze bo chyba już nikt by nie chciał oglądać serialu... bynajmniej ja bym go nie oglądała.... Wydaję mi się ,że on będzie w śpiączce Wydaję mi się też ,że Dan będzie znowu kręcił z Sereną.... Nie zbyt przepadam za Rufusem ,denerwuje mnie ta jego wieczna mina zbitego psa... Lubiłam J. chociaż zdenerwowało mnie że rozbiła wszystkie związki... Co do G. to może jest w ciąży, bo będą na pewno chcieli zobaczyć jej brzuch bez ciuchów. Mogę się mylić oczywiście, bo wcześniej coś o ruskach mówiła.... |
|
|
|
|
#3179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dan i Blair... No, to by było ciekawe
|
|
|
|
|
|
#3180 |
|
Wtajemniczenie
|
Obejrzałam, szok
Nie wytrzymam do jesieni
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:23.

równie fajny