|
|
#3151 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: mamy z Niemiec
Cytat:
Przez to wczesne wstawanie z kurami, zrobie sie kawoholiczka |
|
|
|
|
|
#3152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Madziu, chcialam zameldowac, ze nie widac twojego suwaczka zabkowego... ![]()
|
|
|
#3153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak sie budzi, to na dobre i nie ma ochoty spac dluzej ...ale moze kiedys go przekupie, 6.30 to dzisiaj moje marzenie
|
|
|
|
|
|
#3156 |
|
Zakorzenienie
|
Na pewno przyzwyczail sie do takiej godziny i o 5 rano czuje sie jak mlody bog,wypoczety i gotowy na wyzwania nowego dnia
Ale generalnie noc przesypia cala? |
|
|
|
|
#3157 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja tak ogolnie to nie pije kawy...czasami w domu Ricoree bez kofeiny. Ale zawsze jak odwiedzam moja kolezanke to robi mi taka pyyycha cappuccino z czekolada ![]() A ja bylam wczoraj a uczelni i juz pojawily sie wyniki z ostatniego egzaminu i zaliczony na 2,3 wiec oficjalnie cala sesja jest za mna, wszystko zdane
|
|
|
#3158 |
|
Zakorzenienie
|
Gratulacja Kamilka
|
|
|
|
|
#3159 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje
Wlasnie wrocilam od kolezanki i w drodze do niej dopadl mnie po kolei deszcze, snieg i na koncu grad..... Oczywiscie jak tylko do niej weszlam niebo sie rozpogodzilo i slonko wyszlo...ma sie to szczescie, nie..?
|
|
#3160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A o pogodzie nic mi nie mowcie
|
|
|
|
|
|
#3161 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Kamilka moje gratulacje ![]() ![]() Majka kawa w Mc Cafe jest boooska ja wypilam jej juz chyba z parenascie litrow ![]() ![]() Madzia, mam nadzieje, ze moja mala bedzie spac w nocy jak bedzie starsza bo oszaleje Iwonka Alissa, witaj
|
|
#3162 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dawaj znaka jak sie tam czujecie??? No wiesz, moje dziecko w nocy spi, tylko wczesnie wstaje
|
|
|
|
|
|
#3163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieje, ze moja wda sie w rodzicow i bedzie spac ile sie da ![]() Ja chyba zaczynam puchnac bo mam 65 kilo na plusie ![]()
|
|
|
#3164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rozmawialam dzis z kolezanka i ona spala ze swoim do 11 Ale on z koli pozno chodzi spac, albo budzi sie po kilk godzinach na zabawe. Nie wiem juz co lepsze ![]() Trzymam kciuki, i tak jestes dzielna, ze nie narzekasz tak mocno jak niektore ciezaroweczki
|
|
|
|
|
|
#3165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez tak chce hihi no ale okaze sie co to bedzie. Madziu dziekuje dobre takie wsparcie bo czasami mam juz tak dosc ze nie wiem co . No ale dzielnie czekam na jakas akcje.Kurde czyli z tymi porodami to widze roznie bywa. A co takiego bylo nie tak z porodem? Meczylas sie bardzo biedulko?
|
|
|
#3166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana, nic sie nie martw, na pewno pojdzie latwo i szybko, ze mnie przykladu nie ma co brac Pomysl o kruszynce i od razu bedzie latwiej |
|
|
|
|
|
#3167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lo matko ![]() ja nie chceeeeeeeeeee
|
|
|
#3168 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie, pospalismy do 6.10
Malgosiu, nie boj sie, to nic strasznego Ja dzis jade do kliniki, juz sie boje Powinni mnie skierowac na operacje, mam nadzieje, ze sie uda.Milego dnia! |
|
|
|
|
#3169 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry Dziewczynki
Gosiu,fajnie ,ze do nas wpadlas po dlugim czasie Jeszcze tylko pare dnie musisz wytrzymac i Laurka bedzie z WamiJA juz mam imiona dla dzieci i wiem tez na 100%,ze bede rodzic przez cesarke,inaczej nie da rady,nie przezyje tago,mam nadzieje,ze nie ma przeciwskazan do ciec cesarskich... ![]() Madzia,Edzio byl znowu na wizazu chyba,poczytal,ze sie nie wysypiasz i dzis zrobil Ci niespodzianke ![]() Trzymam kciuki za wizyte ![]() Milego dnia
|
|
|
|
|
#3170 |
|
Raczkowanie
|
A ja mam do Was pytanie :
czy robilyscie test na cukier w ciazy?? moja gin mnie zapytala czy chce robic tylko jakas diete trzeba zrobic i chyba 2 godziny w gabinecie to trwa.Koszt ok.36€. Sama nie wiem..Robilyscie?:confuse d:
|
|
|
#3171 |
|
Zakorzenienie
|
Witam wiosennie - snigowo
tak tak - u mnie znow pada snieg...takie duuuze piekne platy sniegu... ![]() madziu trzymam kciuki, zeby w klinice dobrze poszlo... maja dawaj te imiona... Ja tez prawie na pewno bede miala cesarke ze wskazan medycznych... troche szkoda, ale jak trzeba to trzeba...gosiu dobrze uslyszec, ze u ciebie i Laurki wszystko jest dobrze
|
|
#3172 |
|
Zakorzenienie
|
Nikka,ja nie pomoge,ale czytalam kiedys o tym i podobno ten roztwor do picia jest wstretny...
![]() Kamila,no te same imiona,co ostatnio ![]() Matko co za pogoda,a ja musze isc na polowanie do sklepu,zeby jakis obiad zrobic... ![]() Edit: Kamilka,Twoja fasolka zmienia sie z dnia na dzien!Podgladam codziennie ![]() Edit 2 : tu znalazlam info na temat tego testu obciazenia glukoza -KLIK-
Edytowane przez *majka* Czas edycji: 2009-03-25 o 11:29 |
|
|
|
|
#3173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Roztwor okropny, ja po drugiej dawce wymieklam, ale coz zrobic. Jestesmy w domku Mam termin na op ![]() Majka, cesraka na zyczenie, to teraz nie problem, zastanawiam czy sobie przy drugim dziecku nie zafunduje
|
|
|
|
|
|
#3174 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tez sobie ogladam mojego alienka...ogonek sie skraca... Cytat:
Madziu, a kiedy robi sie ten cukier?? A i na jakis czas przysluguja wizyty poloznej w domu? Super, ze tak szybko poszlo
|
|
|
#3175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie pamietam w ktorym tygodniu, wiec nie chce klamac. Lekarz ci powie Polozna przychodzila do mnie po porodzie, a przychodzi tak czesto i dlugo, ile potrzeba. Na przyklad na samym poczatku przyszla, dzien po wyjsciu ze szpitala i byla co trzeci dzien, potem co tydzien, itp. Ale nam trafila sie swietna babka i moglam do niej dzwonic dniem i noca w razie czego. Jak mialam zapalenie piersi to przyjechala po 23tej bez problemu.Warto poszukac takiej, z ktora latwo sie dogadac, bo nie wiemczy wszytskie sa takie mile ![]() Termin w klinice mam na koniec kwietnia.Trwa to ok, 3- 4 dni, wied Edzio zostanie z tatusiem i byc moze przyleci moja mama do pomocy. Edytowane przez Mijalea Czas edycji: 2009-03-25 o 12:24 |
|
|
|
|
|
#3176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem,wiem,ze cesarka na zyczenie to nie problem-bardzo mnie to cieszy ![]() Z racji na "stan blogoslawiony"-wybaczam Edytowane przez *majka* Czas edycji: 2009-03-25 o 12:29 |
|
|
|
|
|
#3177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to za miesiac...i bedziesz miala problem zalatwiony A za ta polozna to zobaczymy jaka nam sie trafi...chyba mozna wybrac sobie dowolnie, jaka sie chce? Ze szpitala albo spoza...Moj malz namawia mnie tez na jakies warsztaty dla mlodych rodzicow... ![]() maja dzieks ![]()
|
|
|
#3178 |
|
Zakorzenienie
|
Kamilka, my poszlismy na weekendowa szkole rodzenia, to byl wlasnie jakby takie warsztaty, a prowadzila je moja polozna, wiec mialam okazje ja wczesniej poznac
|
|
|
|
|
#3179 |
|
Zakorzenienie
|
Ale tak sobie mysle, czy szkola rodzenia ma sens jesli bede miala cesarke..?
|
|
#3180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kamilka, sama chcesz cesarke?? |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:53.

Mamy tutaj kobietki z Frankfurtu
Przez to wczesne wstawanie z kurami, zrobie sie kawoholiczka 

Oczywiscie jak tylko do niej weszlam niebo sie rozpogodzilo i slonko wyszlo...ma sie to szczescie, nie..?
kawa w Mc Cafe jest boooska 

dobre takie wsparcie bo czasami mam juz tak dosc ze nie wiem co
. No ale dzielnie czekam na jakas akcje.
Powinni mnie skierowac na operacje, mam nadzieje, ze sie uda.