|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3151 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Sposoby na przyspieszenie porostu włosów-kontynuacja
Cytat:
|
|
|
|
|
#3152 |
|
Raczkowanie
|
mikonazol właśnie
|
|
|
|
#3153 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3154 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3155 |
|
Raczkowanie
|
http://www.laboratoriumurody.pl/foru...ow,t10744.html
http://www.longhaircareforum.com/for...ad.php?t=83609 http://forum.blackhairmedia.com/foru...ID=113281&PN=1 Co do tego jak działa - nikt nie wiem. Ale działa ponoć Zdam relacje jak minie trochę czasu
|
|
|
|
#3156 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny !!
Chciałabym przyłączyć się do postu Od niedawna zapuszczam włosy , ale rosną strasznie wolno przycinałam końcówki,obecnie włsoy mam do ramion i chce żeby urosły mi tak z jakieś 7 cm...Używałam nafty ale nie systematycznie...brałam różne tabletki ale włosy jeśli chodzi o wypadanie i gęstośc to nie było różnicy...:/ czytałam własnie dużo na forum i kupiłam sobieten lotion z czarna rzodkwią i wogle nie wiem ile razy na tydzień/miesiąc go stosowac??poczekam narazie na efekty zastanawiam sie też nad kupnem waxu. Jaki szampon polecacie?? bo obecnie stosuje Herbal essences bo ślicznie pachnie :p i odżywki fructis po której wlosy świteni sie rozczesują ... z góry dzieki za odp :P
|
|
|
|
#3157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tez masz farbowane włosy?
|
|
|
|
|
#3159 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Na lotione pisze, jak go stosować Z szamponów polecam ziołowe - mi najlepiej służą te z czarnej rzepy. Ale muszę ostrzec, że nie każdemu odpowiadają - plączą włosy, więc koneiczna jest odżywka i mogą wysuszać, ale za to jak poużywa sie ich dłużej to włosy są jak marzenie
|
|
|
|
|
#3160 |
|
Przyczajenie
|
Tak teraz mam farbowane włosy ogolnie farbuje od 14 roku życia teraz mam takie rude z blond pasemkami a chce zapuścić i zrobić sobie jasny blond i chce żeby sie trcohe ożywiły bo były strasznie spalone i żeby szybko zaczeły rosnać..:/ ogolnie nie ma nic na opakowaniu napisane co do ilości stosowania wieć nie wiem a nie chce przesadzić...mam nadzije że mi pomoże a sorry ze nie czytałam ale strasznie tego dużo :/ zaczlam czytać wątek o tym waxie ale narazie jeszcze nie jestem przekonana najardziej zależy mi na tym aby włosy szybko rosły
![]() Do - rudeee - z czarnej rzepy a uzywałaś może tego lotionu ? bo ja mam teraz tylko odżywke a nie wiem szampon czytaląm ze chyba słabo sie pieni a ja czesto myje wlsoy wiec nie za bardzo...jakiej firmy byś polecała??i czy z tej czarnej rzepy śmiredzi ?? Edytowane przez Jolie2601 Czas edycji: 2008-05-24 o 23:29 Powód: post pod postem- proszę korzystać z edycji |
|
|
|
#3161 | |
|
Raczkowanie
|
pytanie o farbowanie nie było raczej do Ciebie
![]() Może masz nową wersję lotionu, na starym pisało. Ja stosowałam po każdym myciu na wilgotne włosy, czyli w sumie codziennie. Producent mówi o robieniu przerw co 2 tygodnie, ja nie robiłam. Wax dobrze działa na przyśpieszenie. Przy wszystkim ważne są masaże głowy. Dziewczyny stosują jeszcze inne metody, ale o tym poczytasz sobie jak znajdziesz czas ![]() Cytat:
) pisałaś, że właśnie go sobie kupiłać a teraz że masz tylko odżywkę![]() Jeśli chodzi o szampon używam familijnego z czarnej rzepy. Dla niektórych śmierdzi, mi sie zapach podoba, a co najważniejsze jest nieperfumowany. Jeśli chodzi o inne firmy to sprawdź sobie na KWC. Co do słabego pienienia się - wystarczy rozcieńczyć wodą (coi zawsze się powinno robić w przypadku szamponu) i już sie dobrze pieni. Edytowane przez Jolie2601 Czas edycji: 2008-05-24 o 23:32 Powód: post pod postem- proszę korzystać z edycji i multicytowania |
|
|
|
|
#3162 |
|
Przyczajenie
|
No właśnie mam odżywke lotionu ( chyba to jest odżywka , bo na tym wogle nic nie pisze a ztyłu jest że najpiej stosować z szamponem i balsamem więc to chyba odżywka :p )bo ja używałam wczoraj i dzisiaj na suchych włosach...w sumie to ine wiem czy lepiej na mokrych czy suchych
i zastanaiwiam sie czy kupić do tego szampon ale nie wiem czy to ma sens wogóle obawiam sie że na moje włosy nic nie pomoże, bo one wogóe nie chcą mi rosnąć...:/ a czy moge stosować z tym waxem??
|
|
|
|
#3163 |
|
Raczkowanie
|
Z przodu opakowania pisze LOTION? Skoro pisze, żeby stosować z balsamem i szamponem to jest to lotion (a nie odżywka lotionu). Lotion to z definicji coś do stosowania na skórę, w przeciwieństwie do odżywki czy balsamu. Możesz stosować przy suchych czy mokrych, byle tylko wcierać w skórę, nie we włosy bo zawiera wysuszający alkohol.
Nie ma przeciwskazań, żeby stosować też wax. A ogólnie to polecam jednak gruntowne przeczytanie wątku bo, wybacz, ale widać, że kompletnie nie masz pojęcia na ten temat
|
|
|
|
#3164 |
|
Przyczajenie
|
nie no nie bede zakaladac watku bo i tak nic mi to nie da
ale dzieki w sumie no zostaje mi tylko stosowanie tego i co najwyzej spróbuje jeszcze tego waxu jak bede przy hajsie
|
|
|
|
#3165 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3166 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3167 |
|
Raczkowanie
|
dziękuje za odpowiedz ale pytam, czy mozna na stale stoswac, nie oczekujac na efekt przyspieszenia-tak dla siebie, bo mi ten szampon odpowiada
|
|
|
|
#3168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3169 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3170 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3171 |
|
Zakorzenienie
|
Wydaje mi sie przerwy to tylko wtedy kiedy zalezy nam na poroscie
|
|
|
|
#3172 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie no,ale kilka razy bylo tu mowione,ze powinno sie robic przerwy ![]() No ale wiadomo nie ze co tydzien przerwa
|
|
|
|
|
#3174 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3176 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3178 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3179 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mowilam o nisim fast
![]() ale chwila to kitay mowila o innym ? (to jest watek o poroscie wiec caly czasm mowie o tym na porost)
|
|
|
|
#3180 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:49.

przycinałam końcówki,obecnie włsoy mam do ramion i chce żeby urosły mi tak z jakieś 7 cm...Używałam nafty ale nie systematycznie...brałam różne tabletki ale włosy jeśli chodzi o wypadanie i gęstośc to nie było różnicy...:/ czytałam własnie dużo na forum i kupiłam sobieten lotion z czarna rzodkwią i wogle nie wiem ile razy na tydzień/miesiąc go stosowac??poczekam narazie na efekty zastanawiam sie też nad kupnem waxu. Jaki szampon polecacie?? bo obecnie stosuje Herbal essences bo ślicznie pachnie :p i odżywki fructis po której wlosy świteni sie rozczesują ... z góry dzieki za odp :P