![]() |
#3151 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2008
Dziękuję.
Z pogrubienia rezygnuję i ponegocjuję nad kolorem ![]()
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3152 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny za wsparcie. Byłam u lekarza, dostałam antybiotyk i tabletki na zbicie gorączki...mam nadzieję że jutro będzie lepiej.
Oto moje zaproszenia ... ze zdjęciem. Zrobiły duże wrażenie na gościach... Do mojej sukienki zielonej na poprawiny kupiliśmy z Tż zeloną koszulę i krawat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3153 |
Zakorzenienie
|
kodeina bardzo ładne zaproszenia
![]() ![]() ![]() takie właśnie nam się podobają - proste, skromne, wyglądają bardzo elegancko A Ty nie siedź przed kompem tylko marsz do łóżka się wygrzewać ![]() ![]() ![]() a tak na marginesie to bardzo ładna z Was para ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3154 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3155 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3156 |
Raczkowanie
|
ZAproszenia bardzo ładne. Tez myślałam o takim ze zdjęciem
![]()
#3157 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3158 |
Raczkowanie
|
w jaki sposob naklejono wklejono zdjecie na ta kalke???ja bede miala zaproszenia robione recznie przez kolezanke i sposob w jaki Ty masz wykonany jest wspanialyyyyyyy no reewelacja...podpowiedz co i jak robiliscie prosze z gory dziekuje i wracaj do zdrowia
|
![]() ![]() |
![]() |
#3159 |
Rozeznanie
|
Zaproszenia już mam w domu
![]() Przyszły pocztą bo zamawiałam na internecie ![]() niestety słabo widać ![]() są to pierwsze na stronie firmy decarte http://www.decarte.pl/zaproszenia_05.php |
![]() ![]() |
![]() |
#3160 |
Raczkowanie
|
My już skończyliśmy nauki i bardzo byliśmy z nich zadowoleni: żadnego straszenia a za to dużo na temat relacji między małżonkami, o uczuciach, o tym co jest ważne. Ksiądz i małżeństwa prowadzące bardzo sympatyczni i pomocni.
Poradnię chcemy zacząć w lutym i u nas można to załatwić bardzo szybko, nieraz po jednym spotkaniu dostaje się już wszystkie 3 pieczątki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3161 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3162 |
Przyczajenie
|
Piękne te zaproszenia i pomyśleć, że to zwykła kalka techniczna! Ja mam pytanie o wstążeczkę - ona jest przyklejona przy przewiązana? Możesz wkleić zdjęcie "z tyłu" tych zaproszeń?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3163 |
Wtajemniczenie
|
Kodeina sukienka naprawdę zjawiskowa-niebanalna i pieknie układa się na twojej figurze.Jestem pod wrazeniem bo taftowe kreacje nie sa dla mnie odkrywcze.Gratuluje gustu.Zdrowia życzę.Pamietaj , ze czosnek chociaz strasznie zajeżdza naprawde pomaga!!!
Slubujesz za 7 dni wiec zdążysz sie wykurować i olśnić gości!!! Edytowane przez izazusia Czas edycji: 2008-01-12 o 13:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#3164 |
Zakorzenienie
|
Super że wam się podobają zaproszenia i sukienka
![]() Małam zamiar zrobić je ale nie byłam pewna czy wszystko wyszłoby tak starannie. Koszt jednego to 1,5zł - myślę że nie dużo jak na tak indywidualne zaproszenie ![]() izazusia cieszę się że sukienka Ci się podoba...ja nie jestem do konca do niej przekonana:/ szyłam u krawcowej, chciałam długą bo takie prezentują się elegancko...a teraz wolałabym taką za kolano - eh te babskie rozterki.... |
![]() ![]() |
![]() |
#3165 |
Wtajemniczenie
|
Naprawdę jest szalenie elegancka-hehe niech Ci nie przychodzi do głowy w ostatniej chwili radykalne cięcie nożyczkami.Koleżanka na weselu znajomych uszkodzila falbany sukienki i tak sie wkurzyła że poszla na zaplecze poprosić o nożyczki...I ze skróconą sukienką bawiła sie dalej.Tyle ze jej byla za kolanko a potem zrobila sie przed kolanko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3166 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mam jednak nadzieję że obejdzie się bez "sukienkowego mentos dofreszmejker " ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-01-12 o 16:49 Powód: proszę edytować swoje posty, to nie boli! |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3167 |
Przyczajenie
|
<usunięte przez moderatora>
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-01-12 o 16:57 Powód: nieopłacona reklama=spam |
![]() ![]() |
![]() |
#3168 |
Wtajemniczenie
|
Oj kurcze dziewczyny,na wizaż.pl wchodziłam juz wczesniej ale jakos nie zauwazalam forum slubnego.A od kilku dni to prawdziwe uzaleznienie.Hehe pewnie dlatego ze dotarlo do mnie iz slub juz blisko- 9 miesiecy i 7 dni a to zleci błyskawicznie.Liste gosci juz mamy ale moja przyszla teściowa chce ją troszke urozmaicić(chcielismy sami zorganizowac i zaplacic za wszystko ale nasi rodzice sie nie zgodzili-zwlaszcza mojego TZ bo jest pierworodny...)Jak zaklepie sie ostatecznie gosci pomysle nad zaproszeniami-zrobie osobne dla przyjaciół z powiadomieniem o egzekucji a na zdjeciu bedziemy my za kratkami-tym zajmie sie moj TZ ja wymyslilam tekst)Dla rodzinki zamowie na allegro(dzieki madlen_18
![]() Heh prawdziwe szalenstwo ogarneło mnie.Az sama sie boje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3169 |
Zakorzenienie
|
My jutro idziemy na IV Dolnośląskie targi ślubne
![]() ![]()
![]() |
#3170 |
Raczkowanie
|
a nam zostalo rowno pol roku! normalnie szok jak ten czas leci!
|
![]() ![]() |
![]() |
#3171 |
Zakorzenienie
|
2 miesiące i 25 dni .
Szoook ![]()
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3172 |
Raczkowanie
|
Dot.: marcowe panny młode
21 marca 2009r. - faktycznie marzec mało popularny
#3173 |
Zakorzenienie
|
6 dni
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3174 |
Rozeznanie
|
Kodeina
masz śliczną sukienke i nie waż się jej skracac! Ja jestem wielką zwolenniczką pięknych długich sukienek, więc spokojnie ;-) dziewczyny byłam na targach w pałacu Kultury no i jakoś nic ciekawego, ciasno, mniejw ystawców nioz na Torwarze, tylko pokazy w Kongresowej były fajne. Poza tym prawie mam wybraną sukienkę, pisze prawie, bo umowa jeszcze nie podpisana i narazie walczę z myślami i budżetem. Pytanie jeszcze mam jedno, ile płacicie za komplet obrączek. Wiem, że to ogólnikowe pytanie,ale nie wiem co jest dobrą ceną a co jest drogie. |
![]() ![]() |
![]() |
#3175 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję tiffi
![]() A masz może zdjęcie sukienki? Ja odpowiem za siebie w sprawie obrączek. Klasyczne żółte : moja cena 180zł , Tż - 230zł. Kosztowały nas niewiele ![]() Kupiłam dziś kolczyki , branzoletkę i broszkę...torebkę pożyczyłam od mamy ( niestarannie zawiązałam kawałek materiału.... może nieduża zielona kokardka będzie pasować...muszę pokombinować) Sukienki nie będę skracać...na pewno nie na tą okazję...może w przyszłośc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3176 |
Zadomowienie
|
co do braczek my płacimy ok 1300-1500zł
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3177 |
Zadomowienie
|
kodeina no i spoko to wygląda jako całość
![]() ![]() ![]()
#3178 |
Raczkowanie
|
Mam pytanie czysto techniczne
![]() Skoro sale załatwiacie 1,5 roku wczesniej to jak z kościołem?? Termin slubu też 1,5 roku wczesniej czy jak to jest ?? Jeszcze jestem zielona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3179 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3180 |
Raczkowanie
|
Ja załatwiałam salę 9 miesięcy przed. Jednak radzę szybciej, my dopiero wówczas podjęlismy decyzję o ślubie i sal tez nie było za duzo. A jak były to nie na tyle osób ile bysmy chcieli.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:33.