|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3151 |
Zakorzenienie
|
Dot.: przyszłe młode mamusie do 23roku życia
AsiCcccCA to spraws sobie frajdę jak ja- pochodź po lumpkach i może trafisz jakieś fajowe ciążówki z agrosze... ja mam sztruksy z H&M mama z lumpka. Do tego an allegro zaraz dam Ci aukcje z takimi cienkimi dżinsami, które zamówiłam i są fajowe- tylko na zime grube rajty do nich dokupiłam... i jedna mi koleżanka porzyczyła takie gumkowe czarne- cienkie... nie takie dresowe bardziej fitnessowe:F
O to te dżinsy: Nawet ja się aukcja skończy to on je ciągle wystawia ![]() http://www.allegro.pl/item777550855_...ka_gratis.html Ach i mam w czym chodzić( z butami tylko cienko i później w kurtke się nei zmieszczę to bedzie jeszcze gorzej:F) a nie mam z kim i gdzie, a nawet z tą psiapsiółą to widziałam się przed ślubem jak mi kiecke pomogła wybierać, na ślubie, i raz po ślubie... bo też ma prace, chłopaka, i cuż... Czasu mało |
![]() ![]() |
![]() |
#3152 |
Zadomowienie
|
zebra dawaj go tutaj
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No my to wczoraj mieliśmy rozrywkę ![]() ![]() Tz wczoraj stwierdził, że to chyba było nasze ostatnie wyjście ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3153 |
Zakorzenienie
|
U nas ostatania była tydzień po ślubie- tzn. grill bo an ślubie Tż pozapraszał znajomych a potem nie pamiętał tego
![]() ![]() A szantaż to nei na mojego Tż-ta, powie a to jedź a sama to ja nie chce:P Pewnie zaczne ziemniaki zaraz obierać, bo co mi zostanie- tle, ze się nazwlekam i głodna będę |
![]() ![]() |
![]() |
#3154 |
Zadomowienie
|
AsiCcccCA ponurkuj w lumpkutak jak pisze zebra, może coś wynajdziesz
![]() ![]() ja ostatnio nic nie mogę sobie znaleźć ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- A macie możliwość chociaż zamówić szamkę przez telefon ![]() ![]() ![]() ![]() ( a jak nie pomoże to Ty zrób sobie pyszny obiad, a dla niego kanapki z masłem ![]() Idę wieszać pranie, bo wczoraj mi się nie chciało, a teraz pralka woła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3155 |
Zakorzenienie
|
Hej jestem jestem juz
![]() napisalam smsa do Sweet ale widze ze nie dotarla tutaj ![]() no ale u mnie i u dzidzi wszystko ok co sie okazalo to przez slabe wyproznianie sie ![]() ![]() poza tym wszytsko ok teraz z duphastonu przespisal mi fenoterol i jakislek do tego bo od tego fenoterolu moga mi rece dziwnie latac... ale coz zobaczymy ![]() dla pocieszenia wstawie dzisiaj brzuszek bo urosl strasznie w domu az sie dziwili ![]() buziole dla wszytskich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3156 |
Zakorzenienie
|
Aiuulka supcio
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3157 |
Zakorzenienie
|
Wiem Zeberko co to znaczy jak ktos Cie ogranicza... jak juz jestes w ciazy to nic Ci nie wolno... ja mam przyjaciolke naprawde taka ze jak moze to zawsze mnie odwiedzi tyle ze w ostrowie na weekendy bo teraz studiuje we wrocku... ja jeszcze mam moje dzewczyny w sklepie u siebie aleot na tyle... dawno nigdzie nie bylismy...
moj tez zawsze mowi ze mnie kocha ale ja tez to wiem ale wiadomo Ci nasi Tzeci to denerwijacy sa czasm ![]() ![]() ![]() nie przejmuj sie bedzie dobrze zobaczysz... faceci czasem nie rozumieja nas... |
![]() ![]() |
![]() |
#3158 |
Zakorzenienie
|
Niestety oni tego nie zruzumieją, bo tego nie czuja tak i nie ich ciało i organizm się zmeinia,
|
![]() ![]() |
![]() |
#3159 |
Zakorzenienie
|
No dokladnie... np mi tzet dzisiaj powiedzial ze mam gowien nie jesc a jaok ale terazjestem glodna i musze zjesc hot doga ze stacjoa on ze nie moge no cholera to nawet parowki w bulce juz nie moge i sie pytam co moge a on ze owoce warzywa
![]() takze ja tego codzienie musze wysluchiwac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3160 |
Zakorzenienie
|
Żeby mój mi jedzenie ograniczał to by mi gabaryty tak nie rosły
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3161 |
Zakorzenienie
|
No moj wkoncu tez sie godzi bo il emozna sluchac jeczenia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3162 |
Zakorzenienie
|
Może się rozerwiesz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3163 |
Zakorzenienie
|
Ja obiadek mialam z domu od mamci
![]() ![]() ![]() a co Ty mialas na obiadek ![]() a co do tego watku co czytalam to jest na MAMA Z KLASA temat trudna ciaza... zamiast radosci smutki... Edytowane przez Asiuulka89 Czas edycji: 2009-10-25 o 13:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#3164 |
Zakorzenienie
|
Kotlety miałam ale jak zawsze oczami bym jadła a potem nie mogłam zjeść
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3165 |
Zakorzenienie
|
Wiitam
![]() moge sie dopisac do Młodych Mamuś ![]() Mam 19 lat iw maju urodzę pierwszą dzidzię ![]() Widziałam już jak macha rączką i bije serduszko ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3166 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Właśnie suwcazek widziałam... To pewnie nie wiecie jeszcze co będziecie mieli ale pociesze Cię, że u mnie już w 16tygodniu było widać ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3167 |
Zakorzenienie
|
Niee.. jeszcze nie wiemy
![]() ![]() Za miesiąc mam następną wizyte więc może bedzie już widać ![]() Karolina - termin porodu 17 maj ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3168 |
Zakorzenienie
|
No to Samanthhha jak będzie dopisze Cię na listę
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3169 |
Zakorzenienie
|
Już minęły
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3170 |
Zakorzenienie
|
Sennośc minie w okolicach drugiego trymestru
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3171 |
Zakorzenienie
|
ja już nakupowałam kilka rzeczy
![]() W sklepie co ładniejsze body kupiłam i musze teraz czekac na nową dostawę, bo nie mam co kupowac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3172 |
Zakorzenienie
|
Chyba najlepiej się kupuje jak już zna się płeć
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3173 |
Zadomowienie
|
Asiulka kochana, dobrze, że wszystko w porzadku i tyolko fałszywy alarm
![]() ![]() kardashi witam serdecznie i gratuluję ![]() ![]() A tak poza tym to znowu naprodukowane jak klusek dla chłopa ![]() Właśnie ze spacerku z Tż i piesem wróciłam bo już też hyzia w domu dostawałam ![]() ![]() ![]() Idę nadrabiać ![]()
#3174 |
Zakorzenienie
|
A ja czekam aż wróci ze sklepu zjem sobie lody
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3175 |
Zakorzenienie
|
ee tam..
![]() ![]() Narazie mam białe body w rózne takie oo.. ![]() ![]() ![]() ![]() Kurczę, mam do Was pytanie. Jak Wy powiedziałyście rodzicom?! Ja jeszcze nie powiedziałam.. Ciagle to odwlekam.. boje się strasznie powiedzieć mimo że moi rodzice sami są młodzi. i wiem że by mnie nie wyrzekli się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3176 |
Zakorzenienie
|
Z mamą nie miałam stresu, bo mówiłam jej przez telefon- mieszka na drugim końcu Polski- zareagowała szokiem ale pozytywnie
![]() Z tatą było mi trudniej- miał urodziny akurat, więc kupiliśmy mu zgrzewke piwa, pomadki i kartkę...a w niej były małe skarpeteczki i życzenia z dopiskiem, zę od przyszłego roku będzie dziaskiem. Aż usiąść musiał ale się cieszył ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3177 |
Zakorzenienie
|
Fajny pomysł.
![]() ![]() Ale nie czuje jakoś potrzeby że musze TERAZ JUZ powiedziec. Tż prawie powiedział swoim. Prawie.. bo powiedział ze być może bedą dziadkami. a ja czekam.. nie wiem na co.. chyba az sami zobaczą ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3178 |
Zakorzenienie
|
Z rodzicami nie ma co zwlekać chyba, ja zwlekałam ze strachu 2 miesiące, a ż w końcu wiedziałam, że mam iść na L4 i przecież zauwarzy tata, że nie wychodzę do pracy... No już musiałam mu powiedzieć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3179 |
Zakorzenienie
|
No ja jak narazie zwlekam miesiąc.. Daje sobie ostateczny termin do Świąt. Chyba że powiem wczesniej (ale wątpie) lub sami zapytają.
Ale ciesze się ze rodzice Tza są już mniej wiecej powiadomieni. bo to u nich bedziemy mieszkać.. |
![]() ![]() |
![]() |
#3180 |
Zakorzenienie
|
Mogą sami zauwarzyć np.jak odmówisz alkoholu jakiegoś... po tym najczęsciej wiedać:P cuż ja u abci na grilu ściemniałam, ze apap zarzywałąm ale ile można arzy tak się wykrecić. A niektóre matki zauwarzają odmienny stan czasami szybciej niż córki- kto wie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:23.