|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3151 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: W kółko i w kółko, bez żadnych efektów...
A ja przyspieszyłam swój jedząc właśnie mało a często
Kiedyś był tragiczny, teraz czuję się lekko i przyjemnie
|
|
|
#3152 |
|
♥
|
no ja równiez jem czesto bo co ok 3 godz .
![]() a na jakiej podstawie określasz ,że twój metabolizm jest szybki
|
|
|
|
|
#3153 |
|
Wtajemniczenie
|
Hmmm, moja fachowa opinia na ten temat jest... niefachowa
jednak czuję zdecydowaną różnicę. Wcześniej chodziłam wiecznie ospała, nie miałam na nic siły, miałam wzdęcia, często bolał mnie brzuch, gazy, zatwardzenie i inne nieprzyjemności... Nie chcę tu za dużo o tym pisać, bo chyba mało przyjemnie to brzmi teraz wszystkie dolegliwości zniknęły, a do kibelka maszeruję przynajmniej dwa razy dziennie Jem tyle, by wszystko na bieżąco spalać, żeby nic nie zalegało mi w żołądku. Regularne posiłki i częsty ruch = zmniejszenie wagi i lepsze samopoczucie
|
|
|
#3154 |
|
Zadomowienie
|
Navien jestes moim guru heheheh
jamusze sie przestawic na jakas normalna porcje jedzienia ale w ogol nie wiem jak duze maja byc posilki i to moj pproblem, jedneg dnia zrem ile wlezie a nastepnego malutko;/ i pupa jest bo nie tylko tyje ale i mam nieprzyjemne dolegliwosci tak jak Navien wspominala;/
|
|
#3155 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kup sobie wagę kuchenną i odmierzaj porcje. Np. jeśli jesz na obiad kawałek rybki/piersi z kurczaka/indyka itp, to surowego mięsa powinno być około 160-200g. Zależy na ile kcal dziennie chcesz przejść. Do tego 1/3 torebki ryżu, a warzyw możesz jeść do oporu, nawet pół kilo Takie wytyczne dwa lata temu dała mi moja dietetyczka
|
|
|
|
#3156 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
hehe a myslalam o 1400 kcal i wlasnie ni wiem jak sie za to zabracc![]() dziewczynki jestem po dwoch calonocnych imprezac pod rzad dieta poszla..w pole i dzis np nie jadlam nic az to teraz zaraz sie za cos zabiore alkohol to zuoooo ehehe
|
|
|
#3157 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
), dwie kosteczki/kwadraciki takie małe czekolady i jedno ciastko hit. A do tego wypiłam pół redsa i dwa drinki lemonowe breezera. Jestem strasznie złym człowiekiem ![]() ale starałam się nie przedobrzyć ani z alkoholem, ani z jedzeniem, dlatego praktycznie unikałam wszystkiego. Chociaż apetyt na słodkości straciłam chyba całkowicie, zjadłam te dwie kostki czekolady, bo o 3.00 w nocy już strasznie głodna byłam
|
|
|
|
#3158 |
|
Wtajemniczenie
|
czyżby wątek nam umierał?
czemu nikt się nie odzywa?
|
|
|
#3159 |
|
Konto usunięte
|
Bo każdy tak intensywnie ćwiczy, dietuje, że na wizaż czasu nie ma
|
|
|
|
|
#3160 |
|
Raczkowanie
|
Come back
![]() Ja zaliczyłam parę wtop w tym tygodniu ale w sobotę miałam dożynki i imprezę więc było niezłe żarełko i głupio było nie spróbować a w niedzielę miałam chrzciny.... i jeszcze do tego mam @@@@ więc to były tylko te dwa dni wtopy jeszcze się nie ważyłam ale czuję że i pucki na buzi znikają i kości na łydkach się robią![]() (Jak to śmiesznie brzmi )A gdzie reszta ???? No !!!! Bo nam wątek zamrze ![]()
|
|
|
#3161 | |
|
Wtajemniczenie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;13790389]Bo każdy tak intensywnie ćwiczy, dietuje, że na wizaż czasu nie ma
[/QUOTE]taaa, aha, hahahah ![]() Cytat:
Ja też mam drugi dzień @, więc jestem niezdolna do niczego. Jak tylko zaczynam biegać/ćwiczyć to zaraz łapie mnie tak fatalny ból brzucha, że niemalże zwijam się i płaczę. Więc jak widać przerwa na całego. Jutro już wybieram się na aerobik i mam nadzieję, że dam radę ćwiczyć. I biegać też pójdę, bo już za długą przerwę miałam (od soboty). Ale jutro już się poprawię ![]() A wątek umrzeć nie może!
|
|
|
|
#3162 |
|
Rozeznanie
|
kurczę Navien ja nie wiem, jak Ty tak potrafisz ciągle ćwiczyć i trzymać dietę. ja aż się wstydze pisać w wątku, bo jak przeczytam te Twoje posty, to zaraz wyrzuty sumienia mnie łapią
i bynajmniej nie podnosi to mojej motywacji. ja byłam na weekend w Lublinie ze znajomymi nad jeziorem i pierwszy raz od 2(?) lat pokazałam się w bikini ale chociaż schudłam w te wakacje i wszyscy mi to mówią - nawet rodzice, którzy widza mnie codziennie, to i tak byłam najgrubsza z wszystkich dziewczyn nie wiem, kiedy w końcu schudnę na tyle, zeby być zadowoloną i nie mieć kompleksów w porównaniu z innymi a jak polubię jakiś sport, to nie mam kasy, żeby go uprawiać. nienawidzę tego! ![]() w ogóle ostatnio mam okropne załamanie, jeśli chodzi o dietę, źle się czuję, brakuje mi słodkiego, ciągle chodzę senna i mam wspominane przez Was "dolegliwości". i wcale nie dostrzegam, żebym schudła.
|
|
#3163 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wiesz, mi też się wydaje, że nigdy chyba nie będę w 100% zadowolona ze swojego wyglądu, ale myślę, że to problem większości kobiet. Chyba czas zaakceptować to, co mamy A chęć na słodkości Ci minie. Ja też na początku lipca byłam "napalona" na każde czekoladowe ciacho a teraz mam już to gdzieś. Kompletnie nie chce mi się słodkiego. Wytrzymaj z miesiąc bez kalorycznych wyskoków i już nie będzie miała na nie ochotę I tak jak napisałam, ostatnio tylko trzymam dietę, bo o ćwiczeniach nie było mowy przez @. Ale dziś już idę na aerobik i pobiegać ![]() Dziś z ciekawości weszłam na wagę o pokazała pół kilo mniej niż w niedzielę! I to w trakcie @! Więc mam nadzieję, że w najbliższą sobotę pokaże w ogóle o cały kilogram mniej ![]()
|
|
|
|
#3164 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale dla Ciebie oczywiście brawa
|
|
|
#3165 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nie będę miała czasu pomyśleć o jedzeniu wierzę, że dzięki temu dużo schudnę. Bardzo pomaga mi fakt, że mam aparat na zębach. Nie sięgam po jedzenie, bo wiem, że zaraz będę musiała lecieć myć zęby, a nie zawsze jest taka możliwość
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3166 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja się jutro ważę rano bo już jestem po @ ![]() Ciekawe ![]()
|
|
|
|
#3167 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale serio, mój aparat to dla mnie rzecz święta
|
|
|
|
#3168 |
|
Konto usunięte
|
Ja też chce druty na zebiskach
![]() Wiecie co w pracy mam w łazience takie lustro, że widze się cala. I tak dziś spojrzałam w nie i cholender chyba schudlam albo ubiór mnie tak wyszczypil bądź to lustro wyszczupla |
|
|
|
|
#3169 |
|
Rozeznanie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;13819215]Ja też chce druty na zebiskach
![]() Wiecie co w pracy mam w łazience takie lustro, że widze się cala. I tak dziś spojrzałam w nie i cholender chyba schudlam albo ubiór mnie tak wyszczypil bądź to lustro wyszczuplaalbo po prostu przyznaj, że schudłaś kurcze, jak ja bym chciała takie lustro...
|
|
#3170 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#3171 |
|
Wtajemniczenie
|
Oj Ir, bo schudłaś i już! Za to mi się wydaje, że ja to tylko tyję. Nie wiem czemu mam dziś taki humor...
Dopiero wróciłam z pracy, od samego rana. Jestem ledwo żywa, wszystko mnie boli i mam dość. Na kolację zjadłam niezły kawał czekolady. Jakiś dół mnie złapał i musiałam zajeść te stresy...
|
|
|
#3172 |
|
Konto usunięte
|
Navien może to zmęczenie pracą? poza tym dawno słodkiego nie jadłaś to ta czekolada na dobre wyjdzie
|
|
|
|
|
#3173 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;13822570]Navien może to zmęczenie pracą? poza tym dawno słodkiego nie jadłaś to ta czekolada na dobre wyjdzie
nie wiem, mam dość dziś wszystkiego. Pewnie jutro wstanę i będę pełna humoru i dobrego nastawienia, ale dziś nie mam na nic ochoty...
|
|
|
#3174 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Byłam dziś Deichamnnie i spodobały mi się buty, ale oczywiście co?były wszystkie tylko nie mój rozmiar
|
|
|
|
|
|
#3175 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;13823067]Dziś już się nie męcz dietą, ćwiczeniami
Byłam dziś Deichamnnie i spodobały mi się buty, ale oczywiście co?były wszystkie tylko nie mój rozmiar [/QUOTE]no dziś się nie katuję dietą. Zjadłam tonę czekolady bo dobra, może z pół tabliczki :p) i teraz na deser krewetki Boże, jakie ja mam mieszanki smakowe ![]() a w deichmannie lubię kupować buty ostatnio trzy pary, są boskie! Oczywiście na wyprzedaży, więc mam praktycznie trzy pary w cenie półtorej ![]() Dobra, humor mam troszkę już lepszy. Jutro poćwiczę i może znowu zacznę wierzyć w siebie
|
|
|
#3176 |
|
Rozeznanie
|
krewetki z czekoladą? może być dobre, muszę wypróbować
ale wiesz Navien ja to mam takie załamanie od początku sierpnia, więc nic nie mów ![]() ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- krewetki z czekoladą? może być dobre, muszę wypróbować ale wiesz Navien ja to mam takie załamanie od początku sierpnia, więc nic nie mów...
|
|
#3177 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
najpierw zeżarłam czekolady stos, a minutę później wcinałam krewetki w sosie czosnkowym sama już nie wiem czy bardzie śmierdzę czosnkiem czy czekoladą ![]() Jutro humor mi się poprawi i załamanie zniknie. Ja to wiem. Tobie też radzę tak myśleć
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3178 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mmm krewetki z sosem czosnkowym krewetki z czekoladą krewetki!!! ![]() ![]()
|
|
|
#3179 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Nie no ja nieźle trenuję moją silną wolę wczoraj robiłam dla rodzinki gofry i nawet jednego nie zjadłam tylko jak coś wystawało to sobie pozwoliłam...a później tradycyjnie ryż (jak co dzień) a wieczorkiem niestety reeds ale miałam taką ochotę że szooookale kg mi poleciało
|
|
|
|
#3180 |
|
Konto usunięte
|
A ja nigdy krewetek nie jadłam
ale czaję się, żeby w końcu je kupić i wypróbować![]() Navien jak humorek?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:09.

Kiedyś był tragiczny, teraz czuję się lekko i przyjemnie 

jednak czuję zdecydowaną różnicę. Wcześniej chodziłam wiecznie ospała, nie miałam na nic siły, miałam wzdęcia, często bolał mnie brzuch, gazy, zatwardzenie i inne nieprzyjemności... Nie chcę tu za dużo o tym pisać, bo chyba mało przyjemnie to brzmi
teraz wszystkie dolegliwości zniknęły, a do kibelka maszeruję przynajmniej dwa razy dziennie

hehe a myslalam o 1400 kcal i wlasnie ni wiem jak sie za to zabracc
czemu nikt się nie odzywa?
jeszcze się nie ważyłam ale czuję że i pucki na buzi znikają i kości na łydkach się robią
--64
--62
--60
--59-

krewetki z czekoladą